Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben in onze planning rekening gehouden met Amrabat’

Laatste update:

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag is met zijn selectie maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Of de coach komend seizoen ook kan beschikken over Sofyan Amrabat en Yassin Ayoub is nog onduidelijk. Amrabat staat in de belangstelling van Feyenoord en voor Ayoub zou het Turkse Bursaspor zich gemeld hebben. Ten Hag wil niet op de zaken vooruit lopen en gaat er vooralsnog vanuit dat hij komend seizoen kan beschikken over het tweetal.

“Ik ga ervan uit dat hij zich hier zaterdag weer meldt bij FC Utrecht. We hebben in de planning voor komend seizoen rekening gehouden met hem”, zegt Ten Hag over Amrabat in gesprek met FOX Sports. “Als wij nieuws hebben, dan melden we dat. Ik ben een realistisch persoon en weet hoe de wereld in elkaar steekt. Er kan natuurlijk van alles gebeuren als je een goed seizoen speelt en spelers hebt die individueel uitblinken. Dan ontstaat er interesse en dat is ook bij onze spelers het geval. Zo is er wel meer interesse in spelers van ons, maar wij hebben ook onze ambities. Wij hebben heel gericht en op een bepaalde manier gewerkt aan de samenstelling van onze selectie en daar hoort Amrabat bij.”

FC Utrecht vraagt naar verluidt 1,2 miljoen euro voor Ayoub. Hoe serieus de interesse vanuit Turkije is, laat Ten Hag niet los. “Daar kan ik niks over zeggen. Als wij wel nieuws hebben dan komen we dat melden.” Eerder vertrokken Richairo Zivkovic en Sebastién Haller al uit De Galgenwaard. De Franse spits is verkocht aan Eintracht Frankfurt. Cyriel Dessers en Simon Makienok werden aangetrokken als vervangende spitsen. Ook doelman Nick Marsman is nieuw bij FC Utrecht.

Denk jij dat Sofyan Amrabat en Yassin Ayoub volgend seizoen nog bij FC Utrecht spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1.2 miljoen voor ayoub, wat zijn we aan het doen met amrabat voor 4 miljoen, ayoub is bizar goed

26 juni 2017 om 19:10

Maar ayoub zit al aan z'n maximum en amrabat niet, die kan nog vele malen beter worden

26 juni 2017 om 19:12

Ayoub heeft echt nog wel wat meer te bieden hoor.

26 juni 2017 om 19:26

Ayoub is pas 23, kom op man met je al aan zijn maximum. Kan bij een vervolgstap zich nog prima ontwikkelen. En voor die prijs zou ik hem maar al te graag bij PSV zien, vele malen liever hem als controleur op de 6, dan Hendrix. Vind Hendrix prima stofzuigertje, maar opbouwend een drama.

26 juni 2017 om 19:28

Maar Hendrix staat er als stofzuiger. De opbouw hoort dan ook niet via hem te verlopen. Dan zorg je ervoor dat je verdedigers - minstens een centrale en gewoon beide backs - je middenveld kunnen bereiken. Dan hoeft Hendrix dat niet te doen en kan hij het vuile werk van de sierpaarden opknappen.

26 juni 2017 om 19:35

Denk aan El Ahmadi... die is op 28 heel goed, veel beter dan hij toen 23 was.

26 juni 2017 om 19:40

Dan heb jij de ontwikkeling van voetbal de afgelopen jaren aan je voorbij laten gaan, of niet opgelet. Die tijden zijn voorbij dat je als stofzuiger alleen maar hoeft op te ruimen, wat Nigel de Jong jaren lang deed. Tegenwoordig word er van de twee creatievelingen voor de nummer 6 veel loopvermogen geëist, en de nummer zes is er voor de pass na voren. Hendrix is echt gewoon bijna zielig hoe slecht aanvallend. Trage balbehandeling en ziet de steekpass of bijna nooit of durft hem niet te geven. Casemiro bij Real Madrid en Kante zijn mooiste voorbeelden van de huidige nr 6. Bikkelhard in dichtlopen van gaten, en de steekpass na voren meteen zien.

26 juni 2017 om 19:55

Ayoub maakt wekelijks het verschil bij Utrecht. Ik had vorig seizoen ook liever Ayoub bij PSV gezien dan een Ramselaar. Een wereldtopper zal het niet meer worden natuurlijk, maar een stapje hogerop kan ie heus wel aan. Misschien iets voor Feyenoord?

26 juni 2017 om 20:04

Dan heb jij volgens mij Nigel de Jong niet veel zien voetballen want dat is echt niet alleen een stofzuiger hoor , om even aan te geven als Ajax die afgelopen seizoen had gehad waren ze zeker kampioen geworden Nigel is kan een zeer harde speler zijn maar kan heel goed voetballen hoor van mij mag hij morgen komen hij is een speler die Ajax kampioen maakt ipv Schone .

26 juni 2017 om 20:14

Heb hem zeker wel veel zien spelen, tot aan zijn transfer na Amerika. En je kan ook overdrijven, enige waar Nigel goed in was, is de bal veroveren en dan na man dicht bij hem te passen, of een beetje met de bal lopen en dan vervolgens de bal na dichtstbijzijnde man, om vervolgens boos om zich heen kijken dat niemand zich aanbood of vrijliep. Op zijn top was de Jong een van de beste stofzuiger. Maar kom op, wil je me nou wijsmaken dat hij ook de dribbel en het inzicht had. Dan weet ik niet of wij het wel over dezelfde Nigel de Jong hebben.

26 juni 2017 om 20:39

Alsof een Casemiro of een Kante wel gaat lopen dribbelen? Een verdedigende middenvelder moet de bal afpakken en gaten dichtlopen...acties maken heb je andere spelers voor

26 juni 2017 om 21:05

Uuh jaa, die lopen paar stappen met bal om vervolgens vrije man aan te spelen, de pass bij hun is 8 van de 10 keer na voren. Kijk je geen wedstrijden van Real of Chelsea ofso?

26 juni 2017 om 21:06

Je moet je afvragen wat zijn huidige niveau is met een jaar amerika in de benen. Ik kijk zo nu en dan wel eens een wedstrijd en het niveau is om te janken, de vedettes verzetten geen meter en hebben af en toe een geniale actie, maar verder is er nog weinig te zien daar. De sport is wel groeiende, maar de gemiddelde amerikaan begrijpt gewoon weinig van de sport, net als we hier american football niet begrijpen. Tot die tijd zou ik geen spelers halen die naar amerika voor het geld zijn gegaan, ze hebben een jaar ver beneden hun niveau gespeeld.

26 juni 2017 om 21:36

Jah inderdaad. Men doet heel vaak alsof het niveau in Nederland tien stappen lager is en elke oudgediende hop zo kan meedraaien. Ook hier spelen we gewoon 90 min voetbal waar van je verwacht word dat je een gehele wedstrijd kan uitspelen. Het is geen hoofdklasse hoor, waar je aan een wandeltempo meer dan genoeg hebt.

26 juni 2017 om 19:23

Ayoub heeft nog maar een contract voor 1 jaar, heeft een (lichte) hartafwijking en is geloof ik 3 jaar ouder. Dat verklaart al een hoop lijkt me

26 juni 2017 om 19:26

Maar dat verklaart niet waarom je hem voor een schamele miljoen laat vertrekken. Je kan makkelijk het dubbele ervoor krijgen. Dat is alsnog niet heel veel, maar dan kan je nog een fatsoenlijke vervanger halen. Ik zie Ayoub overigens graag naar Feyenoord komen dit jaar in een package deal met Amrabat, maar Amrabat mag dan nog een jaartje bij Utrecht blijven.

26 juni 2017 om 20:20

Het is helemaal niet gezegd dat Utrecht daarmee akkoord gaat. In de Turkse media stond dat Bursaspor bereid was om tot 1,2 miljoen euro te gaan voor Ayoub. In de Nederlandse media stond vervolgens dat dit de vraagprijs van FC Utrecht was, terwijl Utrecht daar helemaal geen mededelingen over heeft gedaan.

26 juni 2017 om 19:39

Ayoub zijn contract loopt volgend seizoen af, daarnaast heeft Ayoub fysieke problemen die op jonge leeftijd zijn geconstateerd. Vandaar dat teams niet zomaar het risico aandurven om hem binnen te hengelen. Daarnaast speelt Ayoub al jaren voor de club, en door sportieve prestaties heeft hij al aardig wat opgeleverd. Utrecht gunt hem een mooie stap op zeker, en zal daarom ook niet al te hoog inzetten qua transfersom. Desalniettemin hoop ik dat hij gewoon gaat verlengen en behouden zal blijven voor Utrecht, het is echt een speler voor wie je naar het stadion komt. Af en toe iets slordigs in zijn spel, maar als hij dat niet had dan speelde hij ook niet voor FC Utrecht. In de kleine ruimte is hij geweldig, iets wat je niet veel ziet hier in Nederland.

26 juni 2017 om 20:03

Gewoon beiden ophalen voor 5.5 miljoen en dan niet kijken hoeveel de een en de ander hebben gekost, maar beiden opnemen in die 5.5.

26 juni 2017 om 20:23

Zoete lieve Gerritje is niet bij Feyenoord gesignaleerd.

26 juni 2017 om 21:11

Het is algemeen bekend dat Ayoub een te groot hart heeft ( valt onder hartafwijking ) dus zal je nooit maximaal voor hem kunnen cashen

Wanneer ze dat roepen is een transfer op handen en willen ze alleen de prijs opdrijven.

Je moet toch minstens het 3 voudige daarvan vragen aan Turkse clubs. Ayoun en Amrabat zijn meer waard in de hedendaagse markt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren