Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben een ploeg die alles kan winnen, dat weet de hele selectie’

Laatste update:

Chelsea speelt nog op alle fronten mee en doelman Thibaut Courtois hoopt dat de club ook alle vier de mogelijke prijzen in de wacht gaat slepen. De Londenaren gaan aan kop in de Premier League, staan in de achtste finale van de Champions League, zitten bij de laatste vier van de Capital One Cup en doen ook nog altijd mee in de FA Cup.

/

“We hebben een ploeg die alles kan winnen. Als we één finale kunnen winnen, krijg je een goed gevoel en dan wil je meer en meer trofeeën winnen”, zegt de 22-jarige Courtois in de Engelse media. “Dat gevoel is in de hele groep aanwezig, zeker na het vorige seizoen waarin niets werd gewonnen. Het zal lastig worden, maar het is in ieder geval wel onze ambitie.”

Courtois won bij Atlético Madrid onder meer de Copa del Rey, Europa League en de landstitel van Spanje en weet dus wat het is om prijzen te pakken. Hij neemt het met Chelsea komende zaterdag in de vierde ronde van de FA Cup op tegen Bradford City.

Denk jij dat Chelsea de quadruple pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het gevoel dat Chelsea de CL pakt dit jaar.. Mourinho hanteert zoveel speelstijlen dat het bijna onmogelijk is om ze te verslaan. Een Barca/real maakt geen kans tegen dit Chelsea over 2 wedstrijden gezien..

22 januari 2015 om 23:26

Ik denk toch dat Real hem gaat winnen. Mourinho had tegen Liverpool ook alweer het geluk dat ze een penal kregen. Vorige duel tegen Liverpool ook al geluk.

Real maakt zeker wel kans.

22 januari 2015 om 23:46

Real heeft ook wel eens geluk met een penalty.

Al vond ik het dit keer geen geluk, want ik vond het een terechte penalty.

Maar natuurlijk maakt Real een kans, sterker nog, ze zijn favoriet.

23 januari 2015 om 00:22

Ik zeg ook nergens iets over onterecht hoor. Alleen om aan te geven dat ze de laatste twee duels tegen Liverpool al moeilijk hadden. ( Cahill met zijn rare duikjes was 2x penal etc. ) en al van Spurs verloren.

23 januari 2015 om 01:06

Zo goed is Barca op het moment niet. Het '' gouden trio '' werkt nog voor geen meter. Suarez is meer een stoorzender dan dat hij echt iets toevoegt. Daarbij heeft Barca een vrij dunne selectie. Een blessure van Rakitic kan nog worden opgevangen door Xavi. Maar als Messi of Neymar een blessure pakt. Dan gaan ze er heel hard op achteruit door Pedro in te zetten.

Het lijkt me sterk dat ze alle vier de bekers pakken. Maar ik denk zeker dat ze prijzen gaan winnen dit jaar. De landstitel en de CL lijken me dan de belangrijkste. Maar in Engeland telt de FA cup ook wel mee.

Hoewel Mourinho niet mijn type coach is mag hij van mij alle vier de bekers pakken!

Ik denk dat ze 1 a 2 prijzen pakken. Geen prijzen lijkt me sterk, dan heeft Mourinho wat uit te leggen aan Roman, en 4 prijzen lijkt me ook sterk.

23 januari 2015 om 00:12

2 of 4 prijzen maakt eigenlijk totaal niet uit. Het gaat er puur om welke prijzen. Vanuit deze positie stelt de League Cup eigenlijk niet veel meer voor. Daarentegen telt de CL voor 3.

23 januari 2015 om 00:23

Kampioenschap en CL zie ik niet allebei gebeuren. FA cup misschien, League cup moet zeker te doen zijn.

Maar Chelsea heeft alles nog in eigen hand, dat is ook best wel fijn.

23 januari 2015 om 11:41

Wat jij eigenlijk wilt zeggen is dat we in een probabilistische wereld leven?

Chelsea is heel erg sterk en constant dit seizoen, maar toch zie ik Real Madrid, Bayern Munchen Chelsea 100% pakken. Barcelona, Atlético, Juventus, City misschien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren