Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We hebben een heel elftal om Messi, Neymar en Suárez af te stoppen'

Laatste update:
/

Voor Jan Oblak is het duel met Barcelona van komende zondag er een als alle andere. De doelman van Atlético Madrid komt weliswaar oog in oog te staan met de gevreesde voorhoede van los Azulgrana, maar ligt daar niet wakker van. "Bang ben ik niet, maar het zal niet eenvoudig worden", weet de Sloveen.

Oblak vertrouwt echter op zijn medespelers bij het afstoppen van Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez. "Het draait niet alleen om mij, ik heb een heel elftal voor me. Dat helpt. Ik hoop dat we een goede wedstrijd spelen en we die drie in toom kunnen houden." Mocht dat lukken, dan moet Barcelona het titelfeest een week uitstellen. Een zege in Madrid betekent dat het elftal van Luis Enrique niet meer te achterhalen is door Real.

Veel zal ook zondag weer afhangen van de vorm van Messi. "Een geweldenaar", vindt Oblak. "Het is lastig om hem van het scoren te houden, maar je doet altijd je uiterste best. We zien het zondag wel." Het vertrouwen is in ieder geval aanwezig. "We gaan er tot de laatste seconde voor. Of we Barcelona kunnen verslaan? Natuurlijk kan dat, ieder team kan worden verslagen."

Wordt Barcelona zondag kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben heel erg van van atletico maar toch hoop ik dat ze morgen verliezen want real mag echt geen kampioen worden en de 3 munten zijn niet van belang vr atletico

16 mei 2015 om 10:48

Ik ben een Barca fan, maar ik hoop ze winnen van een gewelig wedstrijd, niet omdat Real hoef geen kampioen mag worden....winnen is de mentaliteit van een kampioen team.

16 mei 2015 om 11:06

Atletico heeft de punten wel nodig tog atletico 77 punten valencia 73 nog 2 wedstrijden als atletico 2x verliest en valencia 2x wint staan ze tog gewoon nummero 3?

16 mei 2015 om 19:29

Zoiets is het inderdaad, maar tegen wie moet Atletico als laatste?

Het feit dat Barcelona over een tweede kans beschikt, maakt het uit bij Atletico iets makkelijker. Je speel toch iets meer ontspannen, je weet dat het niet fataal is moest het misgaan.

Valencia heel erg dankbaar voor dat puntje dat ze Real ontfutseld hebben, het zorgt er voor dat je toch heel anders Calderon kunt betreden.

Veel zal ook afhangen hoe scherp Atletico zelf nog voor de dag komt, stek 2 kan niet meer, stek 4 ook niet, CL is verzekerd en in het klassement is ook alles duidelijk.

Anderzijds wil je als uittredende kampioen je huid duur verkopen, dus een stadswandeling wordt het zeer zeker niet.

16 mei 2015 om 11:31

Joris, ik ben het grotendeels met je eens.
We mogen inderdaad Valencia wel bedanken voor dat gelijkspel van vorige week. Anders hadden we gewoon moeten winnen van Atletico. Dat is de laatste jaren nooit een eenvoudige opgave en had waarschijnlijk ook voor de nodige stress gezorgd. Al ben ik ervan overtuigd dat Barca ook dat had gekund.
We kunnen dus inderdaad ontspannen spelen. Maar Atletico moet nog wel vol aan de bak voor zijn 3e plaats veilig te stellen aangezien Valencia op slechts 4 punten staat. Aangezien Atletico volgende week naar een degradatiekandidaat moet die zal vechten voor zijn leven, verwacht ik gewoon een supergemotiveerd Atletico dat, net zoals Barca, zijn plaats liever vandaag dan morgen veiligstelt.

Tenslotte; Ik heb deze doelman eens een wereldpartij zien keepen. Ik geloof tegen Real Madrid. Als hij terug zo in vorm is maken ze zeker een kans.

16 mei 2015 om 14:41

Wat jullie hierbij vergeten is dat het alles behalve zeker is dat Valencia hun resterende duels wint aangezien ze nog naar Sevilla moeten.

16 mei 2015 om 11:32

srr, dubbel geplaatst

Het is (bijna) onmogelijk om deze drie af te stoppen. Messi wordt bijna altijd door meedere spelers gedekt, waardoor er meer ruimte vrij komt voor Neymar en Suarez.

16 mei 2015 om 11:41

Real Madrid is de enigste club die weet hoe ze hen moeten afstoppen. Maarja we praten over de 2 beste clubs van de wereld. Ik verwacht wel dat Barca wint de individuele klasse van Messi zal het wel weer beslissen. Ik zie Barca kampioen worden en moet daarom sportief blijven, heb vaak met Barca fans in de clinch gezeten op deze forum maar Barca verdiend het dit jaar om kampioen te worden.

16 mei 2015 om 13:07

Respect voor jou!

16 mei 2015 om 14:30

Excuses maar Bayern speelde wel 2 niveaus hoger dan Real in de Champ League...

Dus Real zou ik zeker niet bij de 2 Beste plaatsen...

17 mei 2015 om 16:26

Real is op dit moment nog altijd de aller beste club. Wonnen de wereldbeker. Real is heel 2015 uit vorm en heeft last van blessures. Terwijl ze over heel 2014 gewoon onverslaanbaar waren.

16 mei 2015 om 12:01

Helemaal waar.
Die 3 zijn niet te dekken.

Hoop van harte dat Barça kampioen gaat worden maar wel graag volgende week als ik erbij ben. Dit weekend dan maar een gelijkspelletje doen en het volgende week thuis in een vol kolkend Nou Camp afmaken. Zou écht balen als het nu al gebeurt.

16 mei 2015 om 11:48

dan kan je volgende week de erehaag enzo zien. is ook mooi

16 mei 2015 om 12:17

De euforie van het daadwerkelijk kampioen worden is echt onbetaalbaar, erehaag is leuk maar niet zo heel erg bijzonder. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om het feest in de stad mee te maken. Ik hoop echt op volgende week

16 mei 2015 om 13:29

maar als ze morgen kampioen worden, gaan ze dan niet volgende week die rondrit door de stad maken. want dat is namelijk ook geweldig, maar idd er zelf bij zijn is het beste

Bizar dat Atletico fans liever hun club zien verliezen tegen Barcelona, dan winnen. Puur en alleen om de kampioenskans voor Real te verminderen.

Haat voor de rivaal is groter dan de liefde voor eigen club.

Het is geen schande om van Barcelona te verliezen ook niet voor Atletico Madrid.
Maar Barcelona wordt zondag gewoon kampioen en terecht.

Een tiental, Oblak. Je hebt een tiental voor je.

16 mei 2015 om 13:12

Hij zegt we, dus hij zelf ook meegerekend dus een elftal..

17 mei 2015 om 04:49

In het stuk staat dat hij een elftal voor zich zou moeten hebben om msn te stoppen. Ervan uitgaande dat hij in de basiself staat blijven er dus nog 10 spelers over die vóór hem geposteerd staan..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren