Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hadden in die tijden Stam, Rivaldo en Inzaghi op de bank zitten’

Laatste update:

Gennaro Gattuso kwam van 1999 tot 2012 uit voor AC Milan en vertrok vervolgens uit San Siro, voor een laatste seizoen als prof bij FC Sion. Hij heeft de laatste jaren gezien hoe i Rossoneri steeds verder weggleden uit de top en snel door de trainers heen gingen. Gattuso zegt dat er simpelweg kampioenen ontbreken in de spelersgroep.

/

“Om grote prijzen zoals de Champions League te winnen moet je kampioenen, echte winnaars hebben. In het Milan waarin ik speelde konden we het ons veroorloven om spelers als Alessandro Costacurta, Jaap Stam, Rivaldo, Rui Costa en Filippo Inzaghi op de bank te hebben. We hadden een spelersgroep van 22 of 23 topatleten”, herinnert Gattuso zich nog in een interview op de FIFA-website.

“Als Milan weer mee wil gaan doen om de prijzen, zullen er investeringen moeten komen. Dat geldt overigens voor het complete Italiaanse voetbal”, voegt Gattuso eraan toe. De spijkerharde middenvelder van weleer zegt dat de economische situatie in de Serie A beter moet worden. “Nieuwe investeringen, nieuwe stadions en grote persoonlijkheden die daarvoor zorgen. Zoals Silvio Berlusconi, Massimo Moratti en Andrea Agnelli”, aldus Gattuso.

AC Milan is over een paar jaar weer een topclub in Europa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mee eens dit roep ik al een hele tijd, sommige spelers verdienen het niet eend om een A-C Milan shirt te dragen... Wat is er allemaal gepasseerd? Bonaventura Rami etc etc.. Kom op jongenss

26 oktober 2015 om 17:07

Bonaventura is 1 van de weinigen die juist een gied niveau haalt, was vorig seizoen ook al zo, dus met hem sla je de plank een beetje mis.
Verder ben ik t wel met je eens hoor, maar ik denk dan vooral aan jongens als muntari bijvoorbeeld.

26 oktober 2015 om 17:45

Haha door bonaventura op te noemen kan ik je reactie al niet meer serieus nemen.... Maar akkoord dat er meerdere spelers milan onwaardig zijn.

Milan heeft iemand als Gattuso nodig, hij was echt belangrijk in de gloriejaren. Die moet dan spelen als een voorstopper. Daarnaast moet er geïnvesteerd worden in de verdediging. Misschien Nkoulou of een paar spelers uit de jeugd, zoals De Santis, promoveren. De Aanval is wat mij betreft compleet, en is nu zelfs te vol. De middenveld heeft alleen kwaliteit nodig, een Calhanoglu-type kan daar verandering ik brengen. De scouting heeft ook hevig gefaald, dus die mag ook vervangen worden. Tenslotte moet Miha tijd krijgen. De spelers moeten nog naar elkaar toe groeien. Ik heb er vertrouwen in.

Forza Milan!

26 oktober 2015 om 16:55

Uiteindelijk komt het er op neer dat alleen de aanval "oud-)Milan-waardig" is.
Er zal moeten worden geinvesteerd in de toekomst. Aankopen zoals Bacca, Romagnolie en Luiz vind ik echt top. Maar aan de andere kant staat daar het vertrek van SES tegenover.
Ben benieuwd hoe Milan dit seizoen zal eindigen. Champions League zal lastig worden, maar hoop toch wel Europa League. Zie liever Milan Europees spelen dan bijvoorbeeld Sampdoria.

26 oktober 2015 om 17:02

Niet alleen Milan maar bijna alle clubs missen een type-Gattuso. Tegenwoordig kom je spelers met ballen amper tegen. Verder heeft de selectie van Milan echt wel meer versterkingen nodig. Behalve Bacca en Lopez zijn het allemaal net niet spelers. Er zitten zeker leuke talenten tussen maar die hebben nog een lange weg te gaan.

26 oktober 2015 om 17:56

Dus zeg je nu dat milan een gatusso type mist? Kijk is wie er aanvoerder is, als iemand een gatusso type is dan is het nigel de jong wel

26 oktober 2015 om 18:01

Nee niet echt. Met alle respect maar Gattuso was van een totaal ander niveau. Hij liet geen steek valen op het middenveld. Organiseerde ook even veel als Pirlo toen.

Met een ''nieuwe'' Gatusso, Stam, Inzaghi, Dida (op elke linie een nieuwe) kan AC Milan zo weer mee doen om de titel. Probleem is dat zulke spelers van dat kaliber geen interesse hebben om daaraan te beginnen. Hopelijk kan Milan geleidelijk weer naar de top, blijft toch mijn lievelingsploeg buiten NL.

Wij zijn zover afgegeleden dat we het moeten doen met subtop spelers en matige spelers.
Er zijn maar 2 top spelers in potentie en dat zijn de siglio en Balo

26 oktober 2015 om 18:53

Normaal had je El Shaarawy en Mastour nog gehad, maar die zijn verhuurd...

26 oktober 2015 om 19:03

El shaarawy is verkocht afgelopen donderdag aan monaco

@khalid

Is ook niet helemaal waar, romagnoli en Calabria zijn potentiële toppers evenals donnarumma

27 oktober 2015 om 02:07

Ja maar hoe lang hebben ze nodig? Daar gaat nog wel even overheen voordat ze het niveau van een Gatusso of welke topper van toen evenaren

Als Honda het nummer 10 draagt bij Milan weet je dat het niet klopt daar. Het is gewoon waar, veel spelers verdienen het niet om een Milan shirt te dragen. Bij Inter was het de voorbije jaren net hetzelfde. Investeringen zijn nodig want potentieel is er voldoende in de serie A

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren