Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We beginnen allemaal op nul, niemand is zeker van zijn plaats bij Barça’

Laatste update:

Een teleurstellend seizoen zonder grote prijzen betekende na minder dan een jaar alweer het einde voor trainer Gerardo Martino bij Barcelona. Luis Enrique wordt zijn opvolger en dat is goed nieuws voor Marc Bartra. De verdediger werkte in het B-elftal van de Catalaanse grootmacht al samen met de nieuwe coach. Dat betekent overigens niet dat Bartra denkt dat hij zomaar een basisplaats krijgt.

/

“We beginnen allemaal op nul, niemand is zeker van zijn plaats”, vertelt de 23-jarige stopper in de Spaanse media. “Dat zien we nu al tijdens de trainingen. Ik denk dat Luis Enrique voetballers nooit ziet als basisspelers of als wissels, en dat doet hij bij Barcelona al helemaal niet. We spelen hier immers zó veel wedstrijden. Al zijn er natuurlijk wel spelers die de ploeg dragen”, weet de enkelvoudig Spaans international.

Bartra is hoe dan ook blij met de aanstelling van Luis Enrique. “Tijdens mijn eerste twee seizoenen als professional heb ik met hem samengewerkt en daar bewaar ik goede herinneringen aan. Ook daar moest ik overigens ook iedere week knokken voor mijn plek in de basis. Je kunt bij hem niet rustig achteroverleunen, iedereen krijgt dezelfde kansen en dat zorgt ervoor dat het niveau omhoog gaat.”

Denk je dat Marc Bartra veel gaat spelen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik denk dat Batra samen met Piqué in de basis staat volgend seizoen.

22 juli 2014 om 13:53

Denk je dat of hoop je dat hahah?

22 juli 2014 om 13:55

Pique moet hopen dat er geen echte verdediger komt want hij gaat dan gewoon op de bank belanden, zeer matig na mij zeggen afgelopen 2 seizoenen.

22 juli 2014 om 17:17

haha die Bartra is helemaal niks. elke keer dat ik hem zie spelen zakt hij weer door het ijs. hij maakt altijd een foutje.

22 juli 2014 om 20:49

Dat is helemaal niet waar. Bartra was vorig seizoen een van de weinige spelers bij Barca die consistent goed gespeeld heeft. Na die ene verloren run tegen Bale noemt iedereen hem ineens zwak. Let op mijn woorden: Bartra gaat een hele grote worden.

23 juli 2014 om 02:39

Barta is al 23 en nog steeds niet echt doorgebroken... vraag me af of hij de top ooit gaat halen.

22 juli 2014 om 14:00

Dat hoop ik niet dat zou erop duiden dat er geen nieuwe cv komt.. En marscherano gaat denk ik op het middenveld spelen, althans dat hoop ik. Het is toch wel opmerkelijk hoe slecht die zubi zijn werk doet. Al 2-3 jaar hebben we een nieuwe cv nodig. Hij loopt telkens te slapen maar krijgt toch een nieuw contract.. Hilarisch maar tergelijkertijd diep triest

22 juli 2014 om 14:14

Je weet dat hij Bartra heet?

22 juli 2014 om 18:58

Goed aangewezen op een spelfout!!! Dat zal hem leren...

Het feit dat Bartra, bij een club als Barcelona, kans maakt om basisspeler te zijn, zegt al genoeg over het beleid bij die club daar. Het enige goede aan hem vind ik is het feit dat hij voor een centrale verdediger redelijk weinig kaarten pakt.

Dat duel tegen Bale, wat heb ik gelachen.

En zo moet het ook! Je moet je plek verdienen, niet op basis van je statuut maar op basis van je prestaties!

22 juli 2014 om 14:52

en jij gelooft dat echt? de posities zijn al lang en breed vergeven. of denk je nu echt dat Messi, iniesta en een pique ook op nul beginnen?

22 juli 2014 om 15:12

Naar mijn weten presteren die ook heel goed, behalve Pique. Maar t kan ook best zijn dat die zijn plek verliest.

22 juli 2014 om 17:19

Inderdaad, er is gewoon geen reden om Messi op de bank te laten. Die speelt altijd op niveau.

22 juli 2014 om 18:59

Grappig

22 juli 2014 om 18:59

@vazquez

Denk dat de basis 11 toch wel redelijk vast staat hoor.
Achterin zal er nog een CV bijkomen (mathieu?) Dan zal Bartra zal denk ik voornamelijk wissel staan.
En RB is nog ee vraagteken denk ik. blijft Alves? Anders zal er een aankoop gedaan worden met als back up Montoya. ik denk dat Enrique zo gaat spelen. zie opstelling

ter Stegen
Alves?
Bartra/Aanko
Pique
Jordi Alba
Rakitic
Busquets
Iniesta
Suarez
Messi
Neymar

ik denk dat messi suarez neymar iniesta toch wel de rest een stapje voor zijn over die poll licht er volledig aan met wie barca zich nog gaat versterken

22 juli 2014 om 14:04

denk dat busauets, pique en jordi alba ook wel zeker zijn van een plek bij de eerste 11.
de positie naast pique is nog open. de RB positie is onzeker omdat nog neit duidelijk is wat Dani Alves gaat doen. de 3e plek op het middenveld zal denk ik voor Rakitic zijn

Misschien moet ie gewoon eerlijk naar zichzelf kijken en beseffen dat hij het niveau niet aankan.

22 juli 2014 om 14:50

Alsof Pique en Dani Alves wel het niveau van Barcelona hebben?

Ik denk toch dat Messi, Iniesta, Busquets en Suarez redelijk zeker kunnen zijn van een basisplaats, verder vind ik Bartra (nog) niet van het niveau Barcelona, waarom halen ze niet gewoon Benatia of Mangala?

22 juli 2014 om 13:59

Omdat het beleid ruk is. Die 80 miljoen hadden ze kunnen spreiden over een centrale verdediger, een winger en eventueel een rechtsback als Alves inderdaad de club verlaat. Maarja, Zubi kan meer opscheppen met het aantrekken van Suarez (die onvermijdelijk doelpunten zal maken) dan met eerder genoemde posities

22 juli 2014 om 14:08

Ach, zo probeert Barcelona toch gewoon op te boksen tegen Real Madrid? Lijkt mij een zeer grote valkuil, maar goed. Het is naar mijn idee een overhaaste beslissing geweest en wanbeleid. Aanval is al sterk, hadden inderdaad beter het geld kunnen steken op 3 posities, i.p.v. 1.

22 juli 2014 om 16:16

Suarez en Neymar ook!

Bartra denkt dit, maar hij ruikt gewoon zijn kans nu er een nieuwe trainer staat, wat niet wil zeggen dat het werkelijk zo is. Overigens wel een goede instelling van Bartra, hij is gemotiveerd om te knokken voor een plek in de selectie en dat is alleen maar goed. Maar ik geloof wel dat Luis Enrique persoonlijk elke speler wil beoordelen op de kwaliteiten en hij geeft Bartra waarschijnlijk de ruimte en de mogelijkheid om te laten zien wat hij kan. Niks is zo demotiverend als dat je te voren al hoort dat er geen plek is voor jou bij een club, al heeft Luis Enrique dat al wel door laten schemeren bij bijvoorbeeld Afellay.

Mijn opstelling zou dit zijn, waarbij ik uitga van het huidige spelersmateriaal:

Voor Bartra zou ik liever een goede aankoop zien, maar goed, daar kan ik niet vanuit gaan omdat die er simpelweg niet is. Dan is Bartra gewoon de speler voor die positie.

Bravo
Dani Alves
Aankoop/Bart
Pique
Alba
Mascherano
Busquets
Messi
Iniesta
Neymar
Suarez
22 juli 2014 om 14:53

Iniesta zal nooit op 10' willen. Dat kan hij niet. Iniesta moet net als Isco altijd als linkshalf spelen of linksvoor. Zet Messi op 10' Neymar vanaf links en Iniesta vanaf rechts. En wat doe je met Rakitic?

Ter Stegen
Dani Alves
Mascherano
Pique
Alba
Busquets
Messi
Rakitic
Iniesta
Suarez
Neymar
22 juli 2014 om 17:24

Barca speelt niet met een 10 dus doel je op een alternatieve opstelling?
Ik denk dat ze, en Enrique helemaal niet, gewoon 4-3-3 blijven spelen met de punt naar achter, volgens het oud Hollands model ;-).

Behalve Messi natuurlijk, of het moet raar lopen.

22 juli 2014 om 19:01

Of suarez, anders kan je die 90 mil meteen weggooien

K hoop dat bartra basis staat maar Ben bang van niet

Ik snap sommige dingen niet. Als je het positief bekijkt dan is Bartra een geweldige verdediger, Hoort bij de groep weinige verdedigers die zo goed zijn, Kan over 2/3 jaar Barca niveau gewoon aan

Over 2 a 3 jaar is hij al 25/26. Dan mag je toch hopen dat hij het niveau aan kan.

Ik hoop ook dat Bartra in de basis komt te staan. Dit is positief voor de concurrentie. Hij is namelijk niet zo goed. Ik hoop dan ook dat Barcelona geen CV meer haalt.

Zal Mascherano naar het middenveld verhuizen of gewoon zijn plek kwijt raken? Je hebt op het middenveld natuurlijk Busquets, Rakitic en Iniesta al. Ook Xavi is nog niet weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren