Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat verwacht Neymar dan? Hij is altijd op zoek naar de overtreding’

Laatste update:

Paris Saint-Germain won zondagavond Le Classique met overtuigende cijfers (3-0) van Olympique Marseille, maar na afloop van het duel ging het vooral over sterspeler Neymar. De Braziliaan moest in de tweede helft nadat hij verkeerd neerkwam in een duel met Bouna Sarr met een brancard van het veld gedragen worden en staat waarschijnlijk de komende tijd aan de kant.

Het verbaast Marseille-back Jordan Amavi niet dat Neymar een blessure heeft opgelopen in een duel met een opponent: “Wij spelen normaal, maar hij is altijd op zoek naar de overtreding. Dat is wat ik op het veld zie, hij wacht tot wij eraan komen en laat de bal dan op het laatste moment gaan. Dus wat verwacht hij dan? Ik denk dat hij ernaar op zoek is. Iedereen weet dat hij talent heeft, maar hij laat zich wel makkelijk vallen”, reageerde de verdediger bij RMC.

PSG liet maandagavond laat via zijn officiële kanalen weten dat Neymar een verstuikte enkel en een gebroken middenvoetsbeentje heeft opgelopen bij het incident tegen Olympique Marseille. De blessure van de Braziliaan komt voor les Parisiens op een bijzonder slecht moment, aangezien de Fransen volgende week dinsdag Real Madrid ontvangen in de achtste finales van de Champions League. PSG moet dan op eigen veld een 3-1 nederlaag in het Santiago Bernabéu proberen goed te maken.

Ben jij het eens met Jordan Amavi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarom vind ik neymar een grote jankerd. Hij kan goed voetballen, maar is geen persoonlijkheid a la Totti of Zidane.

27 februari 2018 om 11:56

Oordeel hem als voetballer niet als mens. Je kijkt voetbal om het spelletje toch? En niet om zijn persoonlijkheid.

Dat hij jankt of niet jankt maak hem geen slechter voetballer of dat maakt hem geen slecht mens.

Wat is voor jou wel een 'persoonlijkheid' een Totti die Balotelli verrot schopt? Of Zidane die Materazzi een kopstoot geeft?

27 februari 2018 om 12:13

Ieder mens maakt fouten, maar de charisma en leidersschap van Totti of een Zidane op het veld, zie je niet meer. Ze gingen niet om de 6 maanden janken voor een nieuw contract of een tekenbonus van 90 miljoen euro.. Ik mis echt de oude tijden met ras echte voetballers ipv wannabe hollywoodsterren.

27 februari 2018 om 12:22

Ik zal Neymar eens als voetballer beoordelen. Een technisch goede en egoïstische speler en tactisch sterk in het misleiden en uitdagen van tegenstanders, scheidsrechters en voetbalfans. Door spelers als hij zal het voetbal nooit dichter bij de 'perfecte gentlemen' sport rugby komen qua respect voor elkaar en fair play. Dan zie ik liever een kwalitatief mindere speler als bijvoorbeeld Coman of Willian.

27 februari 2018 om 13:20

Weet niet hoor. Maar sonds het bosman arrest is dit allees steeds erger geworden. En ook Totti en Zidane waren niet zonder zonde. Maar de mens heeft nu eenmaal de eigenschap om het verleden altijd beter en mooier te maken. Ik betwijfel of dat wel zo is. Heb inmiddels genoeg generaties voetballers meegemaakt om dit te kunnen concluderen, voor mijzelf althans.
Al ben ik wel ervan.overtuigd dat uiterlijk vertoon belangrijker is geworden, maar dat hangt waarschijnlijk samen.met de huidige sociale media en hetbhele internetgebeuren.

27 februari 2018 om 14:22

Ik vind Neymar absoluut geen egoistische speler. Hij is een showman, soms gaat een actie voor een directe pass. Maar daar komen heel veel mensen voor naar het stadion. Heeft in de Ligue 1 de meeste assists, geeft zelf als wanneer hij voor eigen kans kan gaan. Bij Barcelona gunde hij Suarez en Messi ook heel veel.

27 februari 2018 om 14:41

Denk dat geen enkele mens een contract van 90 mil aan zich voorbij laat gaan.

27 februari 2018 om 12:01

Totti is toch af en toe best een eikel geweest tijdens zijn carrière. Vreemd dat dit vaak wordt verward met persoonlijkheid.

Ik ga dat ook eens proberen op m'n werk.

27 februari 2018 om 12:15

Gelukkig is Quaresma wel een persoonlijkheid a la Zizou en Totti!

OT: Seizoen van PSG is dan klaar. De overige prijzen naast de CL betekenen werkelijk niets voor hen. Dus zie je zelf maar te motiveren rest van het seizoen nog, ben benieuwd..

27 februari 2018 om 12:45

Gast, je zegt nu al in drie artikelen dat Totti, Zidane een persoonlijkheid heeft. We get it.

Verder is Neymar een van de meest bekende merken uit het voetbal en de beste speler van de wereld na Messi en Ronaldo. Hoe je het ook wendt of keert, hij is een icoon.

27 februari 2018 om 16:08

Dat Neymar nu als de beste 3e speler wordt gezien, zegt al genoeg over de hedendaagse voetbal. Ik persoonlijk geniet niet van duikelaar Neymar, laat hem maar voetballen in de zaal.

27 februari 2018 om 17:33

Duiken in de zaal doet nogal pijn.

Maar ook in die tijd van Totti, Figo en weet ik veel wie zou Neymar gewoon bij de absolute top horen. Iemand als Beckham was destijds absolute top. Kom op man.

27 februari 2018 om 22:17

In de tijd van de echte verdedigers zoals Ayala en Maldini werd Neymar doormidden geschopt en deed hij dat niet meer.

28 februari 2018 om 12:47

Maldini was geen trapper en speelde in piek Serie A, denk je echt dat hij geen duikelaars is tegengekomen in zijn tijd?

Zelfde geldt voor Ayala. Die had al moeite met Beckham, laat staan Neymar.

En Neymar heeft ook gewoon regelmatig tegenover verdedigers zoals Pepe, Ramos, Godin gestaan. Iets teveel met een nostalgiebril op naar de situatie kijken.

27 februari 2018 om 16:31

Niet iedereen is het lieverdje. Neymar is een klasse speler met een geweldige techniek. Ik hoop dat hij snel weer fit is want ik kijk graag naar dat soort stylisten. Met of zonder persoonlijkheid

27 februari 2018 om 22:14

Totti en Zidane? Beide ook niet echt een persoonlijkheid. Totti kon ook als een gek doordraaien en spuwt en schopt er dan op los (Poulsen, Balotelli e.d) Zidane geeft in de WK finale een kopstoot in zijn allerlaatste wedstrijd, ook niet echt een persoonlijkheid waar je u tegen zegt.

Het is niet zo dat Neymar graag gekwetst wilt worden? Ik bedoel wie wilt dat wel?

Ja hij zoekt vaak het contact op maar voetbal is ook een contactsport en dat Neymar soms overdreven gaat rollen is ook niet nieuws dat doet tegenwoordig elke voetballer.

Het is jammer voor Neymar maar vooral voor Emery want de sjeik zal geen genade tonen als PSG eruit ligt.

27 februari 2018 om 12:20

Het is niet iets nieuws, maar zeker niet iedere voetballer doet dit. Het merendeel is geen jankerd, geen diver. Daarnaast wuif je dit weg omdat het ‘normaal’ is aangezien het overal gebeurt volgens jou. Niets normaal, afstraffen want het heeft niets met voetballen. Tijd voor het stellen van een voorbeeld.

Hij wacht tot het laatste moment? Ja natuurlijk, zodat hij weet dat hij erlangs kan. Lijkt me logisch. Als Neymar twee meter van tevoren zijn actie doet kan een verdediger anticiperen. Dus deze uitspraken vind ik dan weer apart

Tsjah hij heeft natuurlijk wel een punt. Hij praat niet goed dat Neymar nu een blessure heeft maar met zijn manier van spelen is het risico op een blessure wel groter bij Neymar. En als je dan ook nog eens makkelijk valt bij elk zuchtje wind dan wek je irritatie op en kan je er de dood op zeggen dat verdedigers niet gaan inhouden bij je. Ongelukkige samenloop maar wellicht zet het hem wel aan het denken over zijn manier van voetballen, hij heeft het namelijk helemaal niet nodig.

27 februari 2018 om 11:58

En verdedigers kunnen ook normaal doen.

Neymar word simpel weg te hard aangepakt door verdedigers. Bij elke dribbel die hij zet zie je vliegende tackels.

27 februari 2018 om 12:13

Dat klopt, en dat praat ik ook niet goed maar het ligt gedeeltelijk ook aan hem. Je kan namelijk niet verwachten dat er op provocaties niet gereageerd wordt. Zoals hij anderen uitdaagt vraagt helaas ook op een reactie. Iemand die je een oor aan probeert te naaien bij elk fysiek duel zal het dan op andere wijze moeten ondervinden dat zoiets niet geaccepteerd wordt. En dus wordt hij hard aangepakt.

27 februari 2018 om 13:00

Spreek niet voor alle Real fans. Ik heb altijd van Neymar genoten maar wil hem niet bij Real hebben. Als hij dan komt zal ik dat moeten accepteren en achter hem staan. Dat wil niet gelijk zeggen dat zijn gedrag goed wordt gekeurd. Het blijft een jankerd.

27 februari 2018 om 13:11

Hoezo lof nadat hij weg is? Daarvoor was hij al een goeie speler dus ook bij Barcelona. Iedereen weet dat hij een goeie speler is of ik hem bij Real wil zien tja geen idee hij kost een vermogen.

27 februari 2018 om 13:19

@ian

Neymar is zo een voetballer als Cristiano Ronaldo, Busquets, Dani Alves, Jordi Alba, Sergio Ramos; Diego Costa, Luis Suarez etc.

Dit soorten voetballers heb je liever in je eigen team dan in het team van je tegenstander of rivaal, deze voetballers zijn verschrikkelijk irritant en halen alles uit de kast om jou iets aan te naaien maar zo zijn ze nu een x.

Diego Costa is bijvoorbeeld een hele vieze voetballer haalt alles uit de kast om zijn tegenstanders te naaien maar de Atletico supporters houden van hem, het zelfde met Ramos hij kan verschrikkelijke ellebogen uitdelen maar wij de Madridistas houden van hem.

Hoezo heeft dit met het zoeken naar een duel te maken? Neymar zette zelf een verkeerde stap en z'n enkel klapte dubbel. Gewoon ongelukkig.

28 februari 2018 om 20:19

Ja

Nee hoor neymar is de beste

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren