Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat ik hier meemaak, kun je niet vergelijken met Feyenoord’

Laatste update:

Hij liep een transfer naar Feyenoord mis en daar baalde Tjaronn Chery van, maar die teleurstelling heeft de aanvallende middenvelder achter zich gelaten nu hij van FC Groningen naar Queens Park Rangers is verhuisd. De eerste maanden in de Championship zijn hem uitstekend bevallen.

/

“Wat ik hier meemaak, kun je niet vergelijken met Feyenoord”, maakt de 27-jarige Nederlander duidelijk in gesprek met Voetbal International. “Begrijp me niet verkeerd, De Kuip is een supermooi stadion. Maar hier in Engeland is de voetbalsfeer overál geweldig, heb ik de uitdaging van een zware, nieuwe competitie en verdien ik een salaris dat ze in Rotterdam niet betalen”, somt Chery op.

De tweede competitie van Engeland is volgens hem bijzonder zwaar; niet voor niets zitten Danny Holla en Elvis Manu op de bank bij Brighton & Hove Albion en heeft Ola John geen vaste basisplaats bij Reading. “Goeie spelers toch. Maikel Kieftenbeld en ik zijn de enige Nederlanders met een vaste basisplaats”, doelt Chery op zijn voormalig Groningen-ploeggenoot, die nu voor Birmingham City uitkomt.

Denk je dat Tjaronn Chery lang bij Queens Park Rangers blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerlijk is eerlijk wie zou er niet liever in Engeland spelen, zelfs op het tweede niveau

11 november 2015 om 12:28

Denk dat de Championship niet eens (veel) onderdoet voor de Eredivisie qua niveau.

11 november 2015 om 13:06

Denk dat het niveau totaal verschillend is en onmogelijk met elkaar te vergelijken. In mijn ogen fysiek vele malen verder maar technisch juist weer erg beperkt. Voornamelijk kick and rush voetbal daar

11 november 2015 om 17:23

Dat is het vooroordeel dat de meeste Nederlanders hebben, maar kijk maar een seen paar wedstrijden van de betere teams, dan zie je dat dat niet het geval is. Veel clubs hebben een buitenlandse coach en spelen prima combinatievoetbal.

11 november 2015 om 20:14

Dat is anders ook wat Chery zelf zegt in dit interview. Echter heeft VZ een deel van het interview eruit geknipt. Zie onderstaande voor het ontbrekende deel:

Het fysieke spel bevalt hem niet altijd. "soms mis ik Nederland, dat zeg ik eerlijk. Puur vanwege het voetbal. Ik hou van combinatiespel, maar dat zie je hier niet of nauwelijks. Het is allemaal langeballenwerk. Kijk naar de spitsen in het Championship en je weet genoeg. Stuk voor stuk kasten. En de verdedigers zijn ook van die monsters."

Lopen

"de spelers in onze selectie die in de Premier League hebben gespeeld, zeggen allemaal: 'in het Championship heb je veel minder tijd aan de bal'. Het spel golft op en neer, ik loop twaalf of dertien kilometer per wedstrijd en mag geen moment verslappen. Het is knokken geblazen, elke wedstrijd weer", aldus de technicus, die overkwam van FC Groningen.

"voor mij als liefhebber is het wennen, maar als speler zit ik hier goed. Ik leer nu pas echt bikkelen", besloot de QPR-speler in gesprek met het magazine.

Het gaat hem goed. Je kan ook beter op het tweede niveau in Engeland spelen dan in Nederland. Daar krijg je nog echt waardering voor je werk, hier krijg je alleen gezeik over je heen. En je verdient daar ook nog eens meer dan hier.

Flinke woorden, voor iemand die één keer per seizoen de Kuip kwam. Vergelijk het anders lekker met je oude club in plaats van een club waar je nooit speelde.

Maar ik ben blij voor je, Tjarron.

11 november 2015 om 12:22

Misschien moet je iets beter lezen. Hij geeft juist aan dat het in de kuip prachtig is, maar dat in die competitie over het algemeen meer sfeer is dan in de eredivisie. Nergens zegt hij echt iets negatiefs over feyenoord.

11 november 2015 om 12:28

Nee, ik zie het ook niet persé negatief. Maar het geeft niet echt pas om het te vergelijken met een club waar je nooit hebt gespeeld.

Vind ik.

11 november 2015 om 12:34

Hij reageerde waarschijnlijk op een vraag van een journalist, maak je niet druk joh. Daarnaast, als Chery bij Feyenoord op 10 zou staan ben je in mijn optiek kampioenskandidaat nummer 1

11 november 2015 om 12:59

Nee joh, chery is een leuke speler maar echt niet meer dan dat.

11 november 2015 om 13:13

Pcies...dit is nou een van die jongens die in mijn ogen behoorlijk overschat wordt. Zit denk ik pcies op zijn niveau nu.

Dat je uitblinkt bij Groningen wil niet zeggen dat je het ook goed zal doen in de Nederlandse top. Kijk naar de jongens van Vitesse by Feyenoord. Volgens velen vorig seizoen beter dan we bij Feyenoord in de basis hadden, maar nu ze er zijn blijken ze toch minder goed dan iedereen dacht.

Bij chery heb ik hetzelfde gevoel.

11 november 2015 om 13:35

Haha meen je dat nou? Dus chery is ineens de ontbrekende schakel? De man die Feyenoord kampioen zou maken? Middelmatige speler met een goede traptechniek.

En iedereen die denkt dat de chamiponchip van hoger niveau is dan de eredivisie heeft Het mis.....ja op strijd en inzet komen ze heel ver tegen ieder team maar over 2 wedstrijden moeten bijna alle eredivisieclubs van het linkerrijtje van championship clubs kunnen winnen

11 november 2015 om 13:47

Het rechter rijtje van de eredivisie wint van niemand in de Championship

11 november 2015 om 19:38

Vorig seizoen toch mooi 2 keer..

Elke week volle bak over goede sfeer een prachtig salaris en dat allemaal voor een beperkte voetballer. Ik kan me voorstellen dat hij het naar z'n zin heeft in Engeland. Nu heeft hij een basisplaats die had hij bij Feyenoord waarschijnlijk niet gehad. Verstandige keuze geweest om naar QPR te verkassen.

Volgens mij bedoeld die meer de sfeer in de eredivisie dan in De Kuip. Verder zei die ook dat die wel 15 tot 20 doelpunten bij Feyenoord zou maken als die er had gespeeld.

Dus hij en kieftenbeld hebben daar een basisplaats, en dat zegt veel over het niveau daar? Cherry een heel aardige speler maar kieftenbeld?? Zegt dus niet zo veel over het niveau daar wat mij betreft

11 november 2015 om 12:39

Birmingham staat dan ook in de kelder van de Championship, zegt ook wel wat..

11 november 2015 om 13:10

Dat zegt inderdaad ook een heleboel

11 november 2015 om 17:26

Birmingham staat zesde, doet dus gewoon mee om promotie. Kieftenbeld word daar zeer gewaardeerd, niet omdat hij zo goed kan voetballen, maar meer omdat hij wel het vuile werk opknapt en elke wedstrijd alles geeft. Iets waar we in NL misschien te weinig waardering voor hebben. Om dezelfde reden wordt de Roon ook zo gewaardeerd in Italië.

11 november 2015 om 13:16

Jij snapt er echt niets van! Het 2e niveau in Engeland is voor de gemiddelde eredivisie club al te hoog gegrepen. Cherry kan heelveel eredivisie spelers uitlachen. Volle stadions, strijd ,passie,een hoger niveau de Eredivisie, en veelmeer salaris.

11 november 2015 om 13:38

je praat nonsens wat betreft hoger niveau, voor de rest heb je gelijk

11 november 2015 om 16:41

Over strijd en passie en vollere stadions heb ik niks gezegd, ben ik met je eens dat het daar beter is. Maar komop het niveau is echt niet hoger hoor

Moet zeggen dat we wel heel vaak artikels krijgen van Cherry. Ze staan niet eens zo hoog met QPR en het lijkt wel of hij dit wil rechtvaardigen met dat het sfeer enzo daar veel beter is.

Met QPR zal je in ieder geval nooit Europees spelen en dat kan ook een afweging zijn. Verder kan ik het mij goed voorstellen dat hij het naar zijn zin heeft. De tweede divisie van Engeland is onze competitie ook voorbij gestreefd.

Toch doodzonde dan dat zo'n Holla, Manu en vooral John daar op de bank verpieteren, maar voor diverse Eredivisie-clubs gewoon een prima versterking zouden zijn.

11 november 2015 om 17:27

Holla kwam tekort voor Groningen, maar was bij ADO wekelijks een van de beste spelers. Maar ze wouden zijn salaris niet meer betalen en Brighton wel. Dan maak je de stap..

De Championship is een fantastische competitie waar je als redelijke voetballer gewoon goed kunt spelen en verdienen. De sfeer in de stadions is geweldig en beter dan in de Eredivisie. Maar iedere 2 weken in De Kuip spelen is natuurlijk ook fantastisch, wat een geweldige sfeer en ambiance is daar te vinden zeg. Ik snap echter wel dat spelers die stap naar de Championship willen maken.

Ik zou het wel echt geweldig voor hem vinden. Kijk wat voor stappen hij heeft gemaakt. Dat is echt niet normaal.

11 november 2015 om 16:03

Van ADO, naar Groningen naar qpr....wat is daar zo ongelooflijk aan?

13 november 2015 om 23:25

Verkeerd topic Was voor het topic Pelle naar United bedoeld.

Engeland is geweldig. Maar hij weet desondanks niet wat hij mist om in De Kuip te spelen als Feyenoorder! Er is niks mooiers dan dat!

Wat ik hier meemaak, kun je niet vergelijken met Feyenoord aldus Cherry.
Queens Park Rangers is een mooie club daar ontwikkelt Cherry zich wel beter,
als in de eredivisie.maar de kuip trek ook elke 2 weken een volle bak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren