Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wang wil Fraser niet kwijt en mikt op ‘Europees succes’ met ADO

Laatste update:

De overname had nogal wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk slaagde Mark van der Kallen erin ADO Den Haag te verkopen aan de Chinees Hui Wang. Met zijn bedrijf United Vansen is hij nu al enige tijd de nieuwe eigenaar van de Haagse club. Rustig is het sindsdien nauwelijks geweest. ADO versterkte zich in januari nog met twee man en leek de weg naar boven te hebben gevonden, maar daarna vertrok directeur Maarten Fontein.

/

De man die het overnameproces mede begeleidde wilde een salaris van 27.000 euro per maand zien. Daarvan schrokken de Chinezen en dus kreeg Fontein een bizarre lijst met verplichtingen voorgelegd. Die lijst was echter puur en alleen bedoeld om een breuk te forceren, erkent Hui Wang nu in De Telegraaf. De ADO-baas wil voor één keer wel ingaan op wat zich heeft afgespeeld.

“Ik wilde niet dat de situatie zo zou eindigen, maar na wat er is gebeurd, overweeg ik niet meer hem op de kandidatenlijst te zetten voor de positie van algemeen directeur. Er wordt op korte termijn een nieuwe directeur aangesteld, maar we gaan de zaken niet overhaasten. We nemen de tijd die nodig is voor een goed doordachte beslissing”, zegt de Chinees.

Wang laat vrijdagmorgen ook weten onverminderd grote ambities te hebben met ADO. Het is sowieso de bedoeling dat Henk Fraser voor de groep blijft staan: zijn nieuwe baas is van plan het contract tot 2016 te eerbiedigen. Onder zijn leiding en door de inspanningen die United Vansen zal doen, zit ADO straks in de lift. Die belofte doet Wang. “We willen succes in Europa behalen. United Vansen heeft ADO gekocht vanwege de grote potentie van de club en dit is daar één aspect van.”

Geloof jij dat ADO Den Haag er over een jaar veel beter voor staat, dan nu?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er nou eigenlijk al geld betaald door de Chinezen? Vorige week nog niet, las ik in de VI. Die eisen waren idd bizar: o.n. dit seizoen minimaal een 8e plaats en daarna minstens een 5e plaats. En altijd beschikbaar zijn voor Chinees bezoek ...

20 maart 2015 om 10:45

als wang het salaris zo bizar vond had hij ook kunnen zeggen we doen het niet ipv een lijst met bizare eisen te maken

20 maart 2015 om 11:29

Nouja ik vind het wel humor! Als jij denkt ons op te lichten en een salaris te vragen wat buiten alle proporties is zullen we jou is hebben en een lijst maken die ook buiten alle proporties is. Fontein had gewoon moeten toestemmen, had hij in ieder geval nog een paar maanden dat loon verdient.

20 maart 2015 om 11:35

Nee, het gaat erom dat Wang vindt dat bij zo'n enorme salarisverhoging ook verhoogde doelstellingen horen. Volgens mij is dat normaal in heel de wereld bij elk bedrijf, in de sport of niet.

20 maart 2015 om 14:26

Dat is dus wat ik zeg?

Ach ja, over drie jaar bungelt Ado nog ergens in de middenmoot (op zijn best) en stappen die Chinezen er gewoon weer uit. Waarschijnlijk is het salarishuis tegen die tijd dusdanig uit de kluiten gewassen dat de club het niet meer kan dragen en is het byebye Ado.

En dat is dan dikke schuld, eigen bult.

Als iets te goed lijkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook.

20 maart 2015 om 10:46

mag ik ook een keer in jou glazen bol kijken?

20 maart 2015 om 10:58

Hey, de glazen bol comment, die had ik vandaag nog niet gezien. Je wint de orginaliteitsprijs.

Statistiek heet dat. Noem eens één Nederlandse club met een suikeroom waarbij het anders is gegaan? Toegegeven, ze zijn geen van allen echt failliet gegaan, maar stuk voor stuk was het een tijdelijke opleving, waarbij de investeerder er achter kwam dat er meer komt kijken dan incidentele middelen wanneer je een club structureel naar de top wil brengen.

20 maart 2015 om 11:16

dank je wel ik zie mijn prijs wel verschijnen kan je gelijk je prijs voor waarzegger vh jaar ophalen en wil je dan gelijk ff de toto invullen voor me.
utrecht dankzij de eigenaar schuldenvrij en niet failliet gegaan
vitesse dankzij de eigenaar schuldenvrij en niet failliet gegaan
deze clubs stonden op omvallen en hadden zonder nieuwe eigenaar gewoon niet meer bestaan .
dus hoezo tijdelijke opleving ze mogen blij zijn dat ze er nog zijn zelfde geld waarschijnlijk ook voor ado

20 maart 2015 om 11:30

Vitesse? Van bijna failliete degradatiekandidaat naar goede subtop..

20 maart 2015 om 11:49

Ramon, volgens v Seumeren had onze fc al in de top 5 moeten staan... ok hij heeft ons financieel geholpen, maar de rest loze beloftes... dat zal bij ado ook gebeuren, daar doelt Hoppa op.

20 maart 2015 om 13:10

Je vergist je in China. Chinesen zijn 1/5e van heel de wereld en het voetbal begint op dit moment heel erg te groeien, buiten het feit dat daar nu ook miljoenen in omgaan. En inderdaad, met geld kom je ver ja. Clubs met grote begrotingen komen verder en de rijkste behalen de top. Met een groter vermogen als heerenveen en AZ etc. Kunnen we zeker subtop gaan spelen.

20 maart 2015 om 13:56

dat heeft vseumeren voor de crisis begon al gezegd hij kon de crisis niet zien aankomen en volgens mij heeft hij meer dan zat voor de club gedaan en doet hij nog steeds genoeg om de club financieel gezond te krijgen ook is hij bezig met het stadion over te nemen zodat de club daar ook weer inkomsten van heeft
ook heeft hij aangegeven dat het een paar jaar langer gaat duren dus loze beloftes is erg overdreven zeker gezien hij er al dik 45 miljoen in heeft zitten

Lekker die Wang. Je kan veel eisen, maar wilt hij dat we Europees gaan spelen dan moet je allereerst veel poen beschikbaar stellen voor veel nieuwe spelers. Waaronder 1 cv 1 rb. Op het middenveld minimaal 1 speler die net als Toornstra wil werken. Alleen dan kunnen we misschien richting dat linkerrijtje.

20 maart 2015 om 11:01

Vergeet het maar. Kijk naar Vitesse. Dit zal tijd nodig hebben. Ivm met ffp zal ook ADO voorzichtig te werk moeten gaan. Ik betwijfel of deze Chinees dat zal doen.

20 maart 2015 om 11:31

Zoveel tijd heeft vitesse niet nodig gehad hoor, 2 jaar voor europees voetbal.

Ik vond 27000 niet echt een absurt bedrag

20 maart 2015 om 09:25

Nee jij vindt zo'n 325.000 euro salaris per jaar voor de algemeen directeur van een kleine club als ADO wel normaal?

20 maart 2015 om 09:43

Ja dat vind ik inderdaad. Als je een bepaalde mate van kwaliteit in huis wilt halen, staf, directie of spelers, dan zal je het salarishuis omhoog moeten schroeven en de portemonnee moeten trekken. Die 27000 is zeker een fors bedrag maar daar kan je over onderhandelen, de reactie van Wang daarop vind ik veel lachwekkender en (voor de ADO supporter) verontrustender. Dat toont namelijk keihard aan dat deze man niet in staat is om professioneel te acteren indien er dingen gebeuren die hem tegenstaan.

Geloof me, dit is slechts aflevering 2 in de lange bizarre ADO soap die nog gaat komen.

20 maart 2015 om 09:59

het toont juist wel aan dat wang professioneel is, want hij kreeg van mensen binnen ado te horen dat die salariseis buiten proporties was, dus heeft hij gezegd akkoord, maar dan wel met doelstellingen die bij dat salaris passen

dus een nieuwe td zal een normaal salaris en reeele doelstellingen krijgen

verder zal er vermoedelijk via sponsors etc redelijk wat extra geld binnenkomen en als wang met zn bedrijf er ook nog wat geld in steekt is het zeker niet onmogelijk dat ado binnen 5 jaar europees voetbal speelt, hoe het dan voortgezet wordt is een ander verhaal

20 maart 2015 om 10:27

Ik kijk daar anders tegen aan. Met elkaar om tafel gaan, het contract c.q. voorstel doornemen en dan elkaar daar wel of niet in vinden, dat is professioneel. Emails sturen met idiote lijstjes is kinderachtig gedrag.

20 maart 2015 om 10:50

het toont onkunde aan bedoel je want hoe kan je nu een club overnemen als je niet eens weet wat gemiddeld de salariskosten(baten en lasten) zijn en als hij fontijn te duur vond had hij dat ook gewoon kunnen zeggen dat hij het teveel vond ipv accoord te gaan en later een lijst neer te leggen met bizare eisen

20 maart 2015 om 11:06

Chinese staan er om bekend dat ze altijd lachen en overal ja opzeggen om ondertussen gewoon te doen wat ze in hun hoofd hebben. Ze zeggen dus vaak ja en doen vervolgens nee. Dat klopt ook met wat er tot nu toe bij ADO is gebeurt met betrekking tot het storten van geld. Dit interview bevestigt deze stelling ook. Wang vond Fontein geweldig viert een verjaardag feest bij hem thuis en 1 week later gooi hij hem eruit. Als ADO van NAC had verloren was Fraser ontslagen. Nu zegt hij weer het contract van Fraser te respecteren. Neem van mij aan dat ADO zondag van Ajax verliest en uiteindelijk tussen de 13e en 16e plek eindigt en dat Fraser er met een glimlach gewoon uit wordt geschopt. Meneer Wang weet allang wat hij wil en dat is iets heel anders dan hij iedereen wil laten geloven. Zoals het een goede Chinees betaamt.

20 maart 2015 om 11:38

Ten eerste: oprecht, accoort? Ik vind het niet onprofessioneel, wang heeft gewoon eisen gestuurd die passen bij het salaris. Als je zoveel wilt verdienen dan moet je daar ook naar presteren, ben je bang dat het niet lukt moet je een lager loon vragen dat past bij een degradatiekandidaat. Fontein dacht even flink te cashen over de rug van wang en wang zegt geheel terecht: presteer ook maar naar dat salaris dan. Fontein had gewoon rustig mee moeten groeien dan stijgt je salaris vanzelf.

20 maart 2015 om 13:22

De enige soap die er op dit moment is, is op roddelbladen en sites zoals dit. Ook grappig om te zien dat mensen hier denken verstand te hebben van zaken van dit kaliber waar miljoenen in omgaan. Mensen die op dit moment beweren dat het fout gaat lopen en dit een 'soap' noemen, zijn eerder jaloers dan nuchter. Intern bij ADO gaat nu alles prima, alleen maken roddelbladen er een leuke sensatie van. Dat mensen uberhaupt twijfelen aan iemand die een godsvermogen heeft een zomaar een club koopt van 8 miljoen. Als je denkt dat zo iemand z'n club koopt zonder enige kans met slagen, ben je echt naief. Iemand met z'n vermogen is niet dom, maar eerder de mensen die op een forum zitten en het 1 en ander beweren.

Ik weet niet of ze in China van onder naar boven lezen maar in Nederland speelt de nummer 1 Europees en niet de nummer 18.. Met een paar miljoen investeren gaan zij echt niet ineens mee doen om de Europese tickets.

20 maart 2015 om 10:02

als ado elk jaar 2-3 miljoen extra budget heeft om spelers aan te trekken is dat in onze competitie zeker een groot verschil

ado kan dan ineens betere salarissen betalen waardoor spelers langer blijven en spelers ineens naar ado komen die daarvoor onhaalbaar waren, brengt dat ook sportief succes mee op korte termijn wordt de aantrekkingskracht alleen maar groter

20 maart 2015 om 10:16

Natuurlijk zul je dan een stuk vooruit gaan. Ik geef toe dat ik niet geheel op de hoogte ben van de begrotingen van de middenmoot clubs, maar met 2-3 miljoen denk ik niet dat je een flinke stap maakt. Je moet ook geld voor salarissen daarbij optellen he.

20 maart 2015 om 10:50

voor ado is 2-3 miljoen extra voor het spelersbudget en dat is dus ook incl salaris een hoop geld, grootste voordeel finacnieel is dat ado daardoor ook aan verkopen meer over zal gaan houden

totale begroting ado is dit seizoen 13,6 mln, dus laten we zeggen met 2,5 mln erbij per jaar stijgt de begroting al met bijna 20%, dat vind ik behoorlijk

en als dat geld nou ook nog eens allemaal gebruikt kan worden voor de selectie dan kan daar enorme vooruitgang geboekt worden

20 maart 2015 om 10:52

met twee a drie miljoen per jaar om te investeren in de spelersgroep ga je echt wel europees voetbal kunnen halen hoor de meeste middemotors in nederland moeten het met transfervrije spelers doen

20 maart 2015 om 11:11

Europees voetbal halen en Europees succes is nogal een verschil. Met succes in Europa zullen ze ook een paar rondes moeten halen en dat lukt Ajax al niet eens en de begroting en eigen vermogen van Ajax gaan ze de komende jaren nooit realiseren. Ze kunnen wel geld gaan pompen maar dan krijgen ze problemen met de ffp. Ik hoop dat die wang een goed plan van aanpak bekend gaat makem in plaats van alleen maar je ambities gaan uitroepen. Ik heb nml nog geen een keer gehoord hoe hij dit alles wil bewerkstelligen

20 maart 2015 om 11:12

Zo groot zijn de verschillen niet in de Eredivisie. Kijk naar Vitesse, die lagen voor Jordania toch redelijk in de goot ook sportief gezien. Een paar kwalitatief goede aankopen en je doet gewoon mee om de Europese tickets. Kijk naar Psv, twee ervaren spelers erbij (De Jong en Guardado) en ze worden met twee vingers in de neus kampioen. dat terwijl ze vorig jaar zo wisselvallig als de pest waren. In de Nederlandse competitie kun je met een aantal goede spelers erbij zo een paar plekken stijgen op de ranglijst.

20 maart 2015 om 11:24

Die chinees mag jaarlijks een miljoen of 10 investeren. Dit bedrag word wel ieder jaar kleiner ivm ffp. Als ado nu een begroting van 13 miljoen heeft kan dit dus 23 miljoen worden. Dat is nog lang niet genoeg om tegen de begrotingen van ajax, psv en feyenoord aan te boksen. Daarmee komen ze nog niet eens in de top 6.

20 maart 2015 om 11:34

Ze komen financieel gezien op plaats 7 ja dat klopt. AZ staat op plek 6 en plaatst zich structureel voor de EL. Europees voetbal is dan toch een realistisch doel voor Ado? Zeker als je volgens de begrotingslijst sturctureel mee mag doen met de play-offs.

20 maart 2015 om 13:33

Vergis je niet in chenese merchendise. Chinezen nemen nu 1/5e van heel de menseheid in. Deze chinees is juist superslim om naar Europa te gaan waar het voetbal op dit moment het beste en het grootst is. Grote clubs staan niet open voor een overnamen uit China. ADO daar integen is een kleine club, met veel potentie. Mensen vergeten soms dat Den Haag de derde stad van Nederland is, met z'n half miljoen inwoners. Dit is een schot in de roos voor Wang, ik snap zijn doel. Mensen weten volgens mij ook niet hoeveel geld er op dit moment in het Chinese voetbal omgaat. Worden we hier in Nederland heel erg warm van. Ik zie een goede toekomst voor ADO en dat is niet alleen omdat ik zelf voor ADO ben. Nederland is een klein landje waar we een bescheiden potje met geld hebben. Wil je beetje kans maken in Europa, kun je beter internationale gasten aan het roer hebben. In Nederland zit het geld niet, het enige wat we hier doen is bezuinigen.

20 maart 2015 om 15:07

ADO Den Haag heeft een begroting van 15 miljoen.

20 maart 2015 om 18:38

Feit blijft gewoon dat de grote clubs groot blijven en de kleine clubs klein. Lang leve ffp. Daar gaat ook chinese merchandising niets aan veranderen.

20 maart 2015 om 19:11

De toekomst zal het allemaal uitwijzen! We kunnen zeggen wat we willen het blijft bij aannames en speculeren.

21 maart 2015 om 13:56

Volgens mij snap jij het niet helemaal hoe dit allemaal werkt. Alles draait om centen. Het vermogen bepaald of je een topclub bent of een kleine club bent. Als jij 200 miljoen shirtjes van ADO verkoopt in china, reken je winst. Onderschat merchendise niet. Waarom denk je dat real Bale heeft gekocht voor 100 mil. Lol. Alle clubs die zijn opgekocht door sjeiks en etc spelen nu kapot hoog.. Voorbeelden als City, PSG en vitesse. ADO gaat een leuke toekomst tegemoet. Mensen die anders beweren en spreken over soap zijn niets anders dan jaloers omdat hun clubje geen financiele injectie krijgen vanuit het buitenland en het met transfervrije spelers moeten doen.

We zullen zien wat wang in de zomer investeert

Ik moet het nog zien. Ik geloof best dat Wang gaat investeren en de club naar een hoger plan gaat tillen. Maar hij heeft tegen NAC al op het punt gestaan Fraser te ontslaan en hij eist dat ADO 8e wordt. Als ADO zondag verliest en die kans is vrij groot dan zal ADO tussen de 12e en 17e plek gaan eindigen. Ik ben benieuwt hoelang Fraser er dan nog zit.

20 maart 2015 om 11:01

Hoe kom je er bij dat Wang Fraser wilde ontslaan - of op het punt stond om?

20 maart 2015 om 11:19

Kijk eens op het haags amateurvoetbal.nl Daar staat precies hoe de vork in de steel zit.
Geloof me Wang is een echte Chinees.die blijft lachen en vriendelijk en ondertussen doet hij precies wat hij denkt dat goed is. Fraser gaat er echt uit misschien wel binnen 3 weken en anders aan het eind van dit seizoen.

20 maart 2015 om 11:45

Jij scheert alle chinezen over een kant op basis van 1 niet al te betrouwbare bron en dan kom je aan met het opstappen van Fontein. Het opstappen van Fontein ligt alleen aan de heer Fontein zelf, hij komt met salaris eisen die ze alleen in de subtop betalen en dit is dus veel te hoog, vervolgens stuurt wang een lijst met eisen die overeen komen met, juist, een subtopper! Ga dus alsjeblieft weg met je provocatie en verzinsels.

20 maart 2015 om 13:38

Mee eens, tubby.

20 maart 2015 om 13:40

@dewa
Ik volg die site en heb het artikel niet gelezen, dus heb net even gegoogled. Ik vind het nergens terug.
Misschien kun je de link opsnorren?

20 maart 2015 om 14:26

Fontein krijgt contract voor 3 maanden, Fraser moet Kramer dankbaar zijn. Spel op de wagen

Geplaatst op maandag 16 februari 2015 om 20:26 uur

Vandaag kwam Omroep West met het bericht dat het contract met Maarten Fontein nog niet rond is. De salariseisen van Fontein zijn dermate hoog dat de Chinese eigenaar Wang er nog een nachtje over wil slapen. En terecht, €27.000 euro per maand is best een flinke som voor een directeur die nog geen jaar geleden in de bestuurskamer van zijn grote liefde alles dat met ADO te maken had ronduit slecht afschilderde. De ervaren Fontein, in het verleden werkzaam bij AZ en Ajax, dacht zichzelf een grote rol toe te bedelen, ruimde alles uit de weg wat hem voor de voeten liep en dacht de Chinees Wang in de tas te hebben. Jammer maar helaas. Wang heeft het door Fontein bedachte 3 jarige contract omgezet in 3 maanden, dus tot na het voetbalseizoen. Wang heeft dan alle tijd de bestuursplekken definitief in te richten en wij hopen echt dat er wat meer gekeken wordt naar toegevoegde waarde van de bestuurders in plaats van het BN gehalte.

De zege op NAC met de 2 doelpunten van Kramer hebben Henk Fraser gered. In de wandelgangen gaat het geluid dat Dick Advocaat op standby stond mocht het misgegaan zijn. Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle geldt dat alleen winst Fraser aan boord houdt, althans dat zijn de wandelgangverhalen. Uit diezelfde wandelgangen komt ook onderstaande bericht dat wij 23 januari plaatsten. Zoals u leest vermelden wij de gebeurtenissen rondom Fontein al op de 23e januari. Er speelt op dit moment nog veel meer, maar dat kunnen wij nog niet vermelden. Mocht dit wel kunnen dan bent u de eerste die het leest/hoort.

PS Als Fontein dit salaris zou krijgen zou dit evenveel zijn als de jaarwinst van ADO over het afgelopen seizoen. Dit zou de indeling van ADO in categorie 2 in gevaar brengen. Dit blijkt niet echt van gevoel voor de situatie hebben.

Overname ADO rond. United Vansen lost van der Kallen & Co af. Het spel gaat nu beginnen

Geplaatst op vrijdag 23 januari 2015 om 15:50 uur

De kogel is door de kerk oftewel, het geld is binnen bij van der Kallen &co. United Vansen is de nieuwe eigenaar en het grote wachten is beloond, althans, het echt wachten begint natuurlijk nu pas. Want gaat de Chinese eigenaar nu wel of geen geld beschikbaar stellen voor versterking van de selectie van Henk Fraser.

Nu de overname definitief is zijn wij heel erg benieuwd naar wat er gaat gebeuren binnen de club. Maarten Fontein, overal zeer zelfverzekerd uitdragend dat hij ook na de overname directeur blijft zou wel eens minder zeker van zijn plek kunnen zijn als hij zelf beweert. De nieuwe Chinese eigenaar is erg gecharmeerd van een bekende Haagse trainer maar de heer Fontein ziet alleen maar zitten in Dick Advocaat bleek een aantal weken geleden bij van der Valk in Nootdorp (lekker handig ook zo'n geheim gesprek bij van der Valk in Nootdorp). Toevallig was het haagsamateurvoetbal.nl op hetzelfde moment ook in van der Valk en zagen nog een oude bekende en zeer betrokken persoon binnenlopen die net zo verbaasd leek over Fontein en Advocaat als wij dat waren. Kortom, het spel gaat nu echt beginnen bij ADO waarbij dissident Chung Li wel weer eens een rol zou kunnen krijgen binnen de club.

Vermoeiend? Ja, zeer vermoeiend, wel de waarheid, let maar op.

Deel DIT Artikel MET JE Vrienden

20 maart 2015 om 15:37

Over het algemeen doen Chinese dat nou eenmaal, daar kan ik ook niets aan doen. Heeft misschien iets met beleefdheid te maken maar feit is dat ze altijd vriendelijk en beleefd blijven om vervolgens hun eigen plan te trekken en als dat ten koste van jou gaat sta je raar te kijken. Misschien is het een cultuurverschil. Het boeit me in zoverre dat ik dit gedrag niet begrijp en reuze interessant vindt. Ik veroordeel het dus niet maar sta niet raar te kijken als Fraser er dadelijk gewoon uitgaat. En Tubby zo werkt het nou eenmaal niet. Als je een bedrijf hebt wat 10 miljoen waard is en je wil graag groeien naar 20 miljoen dan moet je iemand aantrekken die dat kan bewerkstelligen en die kost nou eenmaal geld. Jullie draaien het om, alsof er 1 goede directeur naar den haag komt om voor een laag salaris te gaan werken en pas een normaal directeur salaris krijgt als ze op die 20 miljoen zitten. Nou dat kan je rustig vergeten. Kwaliteit kost nou eenmaal geld. Je moet niet alles geloven wat Derksen roept he. Wang heeft het gewoon slim gedaan. Hij had Fontein nodig om de club draaiende te houden totdat Wang precies weet hoe het er bij ADO aan toe gaat en welke richting hij op gaat en met welke mensen. Hij heeft Fontein misbruikt en die is er met open ogen ingetrapt. Nogmaals ik veroordeel het niet. Zaken doen gaat nou eenmaal hard tegen hard. Ik heb hier boven het hele artikel over het Fraser ontslag verhaal even geplaatst misschien dat jullie er nu meer van begrijpen.

20 maart 2015 om 16:56

Want fontein is zo'n geweldige directeur? En hoezo wil hij ineens sinds wang er is 27000 pm verdienen. hij heeft niks gepresteerd en vraagt een ongelofelijk bedrag uit het niks. Puur omdat de nieuwe eigenaar geld heeft. een lang betoog maakt het punt niet beter. En dan de onzin dat elke chinees geniepig is, want je kan het een mooi iets vinden maar het komt op geniepig neer, is natuurlijk klinklare onzin. Het volgende betoog lees ik overigens niet want zo'n lap tekst kan ik geen 2x aan.

21 maart 2015 om 08:29

Ik denk alles bij elkaar dat je zo wie zo niet zo heel veel aan kan. Je antwoorden zijn altijd slecht of geheel niet onderbouwd. Ik heb gezegd wat ik er van denk en voor de rest moet je maar kijken.

Meneer Wang, ADO kan beter rustig werken om steeds beter te presteren, en niet gelijk zo ambitieus met Europees voetbal. Tuurlijk ambitie mag, maar dit is wel heel hoge doelstelling.

20 maart 2015 om 11:47

Dit was nadat fontein met salariseisen kwam die normaal alleen in de top/subtop worden betaald, hij moet wel presteren naar zijn salaris he!

20 maart 2015 om 13:41

En daarom ben jij geen zakenman en hij wel. Zoiets noem je een plan van aanpak. Zonder einddoel heb je niets om aan te werken.

Als ADO nou een paar Turkse en Marrokaanse jongens zou laten spelen. Dan zouden er ook veel meer Turkse en Morrokaanse supporters naar de wedstrijden komen kijken. Elke team heeft er wel een paar behalve ADO en de jeugd van ADO stelt helemaal niets voor. Vriendjespolitiek is gewoon te belachelijk

20 maart 2015 om 11:49

Wat heeft dit in godsnaam met het artikel te maken? Daarbij zou het geen verschil moeten maken want we zijn allemaal nederlanders? Of werkt dat alleen maar zo op het moment dat er iets mis gaat?

20 maart 2015 om 12:26

Omdat er in Den Haag veel Turken en Marrokanen wonen. Als mijn Neef bij ADO zou voetballen dan zou Den Haag minimaal 300 supporters extra krijgen. Het is ook niet interresant om naar een wedstrijd te kijken als er niet 1 voetballer is waar je voor eigenlijk naar de stadion gaat.
Het klinkt racistisch maar dat is wel de waarheid.
Het heeft veel met de artikel te maken want hoe wil je europees voetballen als je de stadion niet eens voor de helft ken vullen.

Edit: Het is fijn dat je turken en marrokanen op deze manier bekijkt als nederlanders, ik respecteer je echt maar je moet ook naar de feiten kijken.

20 maart 2015 om 13:45

Ik vind dat je eigenlijk wel een goed punt heb, Yusuf. Dit is wel hoe de mens in elkaar zit. Mensen voelen gelijk een link wanneer ze overeenkomsten hebben, op dit moment hebben marokanen en turken die link niet.

20 maart 2015 om 13:47

Eigenlijk ben je gewoon een Pvv'er in Turkse kleren?

Vrij naar Wilders: "turken en Marokkanen zijn vaak Nederlanders, maar je moet ook naar de feiten kijken [ze komen vaker voor in criminaliteitscijfers] "

Je stelt dus eigenlijk discriminatie voor als middel om meer publiek te trekken?

20 maart 2015 om 14:05

Je trekt het verhaaltje helemaal ergens anders naar toe.
Je haalt het uit zn context.
Ten eerste komt criminaliteit voor uit de lagere klasses van ons samenleving. Dat er veel turken en marrokanen in de lagere klasses leeft van de maatschappij is het natuurlijk ook logisch dat zij de meeste zijn die de misdaad plegen. Het is de overheid die deze mensen in die klasses heeft verdeeld.
Maar jij bent toch oerdom om dit niet te kunnen begrijpen.

20 maart 2015 om 14:28

Jij begon met dingen ergens ander heen trekken en uit context halen.

Ik trok alleen de vergelijking met Wilders omdat jij roeptoetert dat bij ADO spelers gediscrimineerd worden. Terwijl je eigenlijk zegt dat turken en marokkanen positief gediscrimineerd zouden moeten worden. Dat is toch grappig? Dus ik maak er een absurd postje van, in plaats van je af te branden, zo ben ik dan ook wel weer.

En verder is het natuurlijk onzin om te zeggen dat overheid mensen in klasses verdeeld. De overheid controleert en stuurt een hoop, maar de klassestructuur (voor zover je daar in Nederland van kan spreken) wordt echt niet beheerd door Mark Rutte.

Maar he! Ik ben 'toch oerdom om dit niet te kunnen begrijpen'. Man man man...

20 maart 2015 om 14:32

Misschien is dit wel zo, maar de beste 11 moeten starten? als in de jeugd en binnen het transferbeleid/aankoopbeleid er betere opties zijn zonder marrokaanse of turkse roots dan is dat zo. Je gaat geen speler kopen/doorschuiven omdat ze een bepaalde afkomst hebben zodat er supporters komen.. afkomst is irrelevant.

20 maart 2015 om 15:12

Bij Manchester United doen ze dat ook met Park en Kagawa. Bij Real Madrid doen ze dat ook. Waar slaat dat allemaal op? Volgens mij hebben jullie me totaal verkeerd begrepen. Tighadouni is toch ook niet uit de jeugd van Nac. Ze kunnen toch wel een turk of een marrokaan aantrekken. Wat is daar mis mee?
De jeugd van ADO werkt op een hele andere manier, het is gewoon een groot onder onsje. In de verleden was zelfs de jeugd van Vios en RVC rijswijk sterker.
Er lopen bij ADO in de jeugd alleen de kinderen van de voorzitters boekhouders trainers sponsers en belangrijke supporters . Dat zijn feiten.
Het heeft niks met racisme te maken, het is gewoon zo.

20 maart 2015 om 15:19

Dankjewel voor je begrip, er zijn een paar malloten die me niet willen begrijpen

20 maart 2015 om 15:59

Man er hebben genoeg Turkse en marokaanse spelers bij ado gespeeld. Onze assistent trainer is een Turk. En spelers als ahmi, bousabon, bakkatti hebben recent nog bij DH gespeeld.

Dat ado geen Marokkanen in het eerste heeft heeft niks met ado te maken. Er zit kennelijk geen goede lichting met Turken en marokanen op dit moment bij Ado.

Maar ga niet doen alsof er nooit spelers bij ado spelen met een Marokkaans of Turkse achtergrond, want dat is dikke bullshit

Edit. Vergat helemaal onze Turkse held Meric

20 maart 2015 om 16:19

Je vergeet Dennis den Turk helemaal.

20 maart 2015 om 17:37

Youssef El Akchaoui.

21 maart 2015 om 14:00

Meric!!!

20 maart 2015 om 11:53

Haha wat heeft dit nou in hemelsnaam met het artikel te maken EN de prestaties van de club..

20 maart 2015 om 13:44

"dan zouden er ook veel meer Turkse en Morrokaanse supporters naar de wedstrijden komen kijken." en "vriendjespolitiek [bij Den Haag] is gewoon te belachelijk"

Spreekt elkaar een beetje tegen niet?
Bovendien lijkt het net alsof je wilt zeggen dat het racisten zijn in Den Haag. Dat lijkt me sterk.

Volgens mij ben jij een beetje partijdig voor je neefje.

20 maart 2015 om 13:56

De meeste ADO-fans zijn duindorpers, scheveningers en westlanders. Dat ze racisten zijn is algemeen bekend hoor. Netals Katwijkers en Noordwijkers.

20 maart 2015 om 14:02

wat een domme reactie alsof iedereen racist is in den haag scheveningen en duindorp over mensen over een kam scheren gesproken

20 maart 2015 om 14:06

Waarom is dit een domme reactie? Het is algemeen bekend. Je komt niet eens uit Den Haag.

20 maart 2015 om 15:07

Dit is echt een gigantische stomme opmerking. De meeste ADO supporters zijn Hagenezen en daar zitten ongetwijfeld racisten tussen. Net als tussen Turken en Surinamers. Vraag maar even aan 100 Armeniërs hoe ze over Turken denken en andersom. Dan schrik je jezelf de pleuris, ja ook van je eigen volk. Of vraag even aan 100 Surinamers hoe ze over Marokkanen denken en andersom. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Racisme is van alle rassen en van alle tijden. Waar haal je het lef vandaan om zoiets stoms te roepen. Dit heeft niets met voetbal te maken. Ga lekker ergens anders actie voeren.

20 maart 2015 om 15:15

Jullie noemen mij racistisch omdat ik wil dat er meer turkse en marrokaanse spelers bij ADO Den Haag voetbalt. Dit slaat echt nergens op

20 maart 2015 om 16:02

Ik zie in de jeugd bij ADO Den Haag genoeg Marokkaanse en Turkse talenten rondlopen. Om maar een voorbeeld te noemem; In de A1 spelen geloof ik twee Marokkaanse en Twee Turkse talenten.

20 maart 2015 om 17:07

het punt is dat clubs in principe nooit naar afkomst moeten kijken maar gewoon de beste spelers moeten aantrekken/opstellen. Dat united kagawa haalde was gunstig maar ook heel logisch want hij speelde de sterren van de hemel bij dortmund. Park was ook een versterking en bij real weet ik niet wie je bedoeld? Wie is op afkomst gekocht? Daarbij komt ook nog dat het aantal aziaten bij de topclubs zo gering is dat je met zo'n speler miljoenen mensen uit azie als fan erbij hebt. dat is wel wat anders als de 300 extra marrokanen bij ado, niks mis mee overigens, dat betekend dat marrokanen vaker op hoog niveau voetballen waardoor het niks speciaals is als een marrokaan bij ado speelt.

Bla Bla Bla Bla Bla Bla een hoop gelul, de tijden van Stoop zijn weer terug. Hoe kun je nu praten en denken aan de middenmoot als je niet eens thuis van Heracles van wie ja Heracles kan winnen. Er is nog steeds geen plan iedereen rolt weer over elkaar heen en die Chinees speelt Mao Zedong in Den Haag. Als je een bedrijf begint schrijf je eerst een business plan en stel je mensen aan om die doelen te bereiken (geen buikspreekpoppen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren