Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waarschuwing uit Luzern: ‘Sorry Marcos Senesi, dat gaat niet gebeuren’

Laatste update:

De dubbele confrontatie tussen Feyenoord en FC Luzern in de Conference League is een bijzondere voor Jordy Wehrmann. Met zijn Zwitserse werkgever staat de 22-jarige middenvelder tegenover de jongens met wie hij zo lang voetbalde. FC Luzern huurde Wehrmann in de winterse transferperiode en besloot daarna om definitief zaken te doen. De middenvelder kijkt uit naar het eerste duel van donderdag in de Swissporarena en volgende week donderdag in 'zijn' Kuip.

“Met Tyrell Malacia heb ik vanaf mijn negende jaar alle elftallen doorlopen”, vertelt Wehrmann woensdag in De Telegraaf. “Dylan Vente is een vriend, maar ook met jongens als Luis Sinisterra heb ik een band. Ik had hem van de week nog in de app. Hoe? Met hem is het Engels, Nederlands en Spaans door elkaar. Maar het is altijd leuk.”

Wehrmann lag sowieso goed in de spelersgroep van Feyenoord. Marcos Senesi heeft zijn ex-ploeggenoot inmiddels verteld dat hij ‘zich moet inhouden’ in de twee wedstrijden. “Sorry, Marcos, dat gaat niet gebeuren. Ik gun de jongens veel, maar donderdag niet.” De fysiek sterke middenvelder gaat alles geven, maar blijft voor Feyenoord. “Al mijn vrienden zijn echte Feyenoorders. Die gunnen mij succes, maar willen toch dat hun club doorgaat. Alleen mijn eigen familie en vriendin zijn in deze ronde honderd procent voor mij. Het gaat om mijn carrière en om mijn toekomst.’’

Wehrmann doorliep vanaf zijn zevende nagenoeg alle jeugdteams van Feyenoord Academy. Vijftien jaar na zijn eerste stappen op Varkenoord maakte hij op 27 oktober 2020 zijn debuut in de hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Hij droeg daarna nog in acht officiële wedstrijden het shirt van Feyenoord. Tijdens zijn verhuurperiode speelde hij in een half jaar 23 wedstrijden voor FC Luzern, waarvan negentien in de competitie en vier in het Zwitserse bekertoernooi.

Hoogtepunt was de gewonnen bekerfinale tegen St. Gallen op 24 mei, waarin Wehrmann de 2-0 maakte en zodoende een belangrijk aandeel had in de bekerwinst. De middenvelder is nu pas sinds anderhalve week topfit omdat hij vocht in zijn knie had. “Zondag zat ik al op de bank en ik denk donderdag zeker minuten te gaan maken.’’ FC Luzern is niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De seizoensouverture van het team van Fabio Celestini tegen Young Boys ging met 3-4 verloren en in de tweede competitiewedstrijd tegen St. Gallen werd met 2-2 gelijkgespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Leuk voor die jongen. Had in Feyenoord 1 gewoon een rol kunnen spelen imo.

4 augustus 2021 om 09:57

Klopt, was afgelopen seizoen aardig bezig. Helaas verhuurd met optie tot koop.

4 augustus 2021 om 11:17

Alleen als een invaller niet als basisspeler. Feyenoord moet hoger dan zulk niveau streven. Volgens mij speelt hij niet eens basis bij zijn huidige club.

4 augustus 2021 om 12:05

Ik vond Wehrmann ook geen bijzonder talent. Dan zie ook liever de jongere Hartjes bv de kans krijgen omdat die jonger is en er meer rek in zit. Of dat wel een toptalent blijkt te zijn zal de toekomst verder moeten uitwijzen

Ik hoop natuurijk dat feyenoord wint en doorgaat, maar zou mooi zijn als wehrmann zijn kunsten laat zien. Alleen maar om te laten zien dat de aankopen zoals Diemers, Texeira oa overbodig waren.....
Had zo'n jongen toch binnenboord gehouden

4 augustus 2021 om 09:52

Nu verkopen was niet zo gek. Had nog maar 1 jaar contract en er zitten toch genoeg jonge middenvelders in de selectie. Als je er dan 1 kan verkopen dan lijkt me dat prima. We kunnen ze niet allemaal opstellen aankomend seizoen. En of hij nou beter is dan AEB, Burger en Hartjes dat betwijfel ik.

4 augustus 2021 om 10:28

Sowieso beter dan Burger en AEB. Hartjes heb ik te weinig van kunnem zien om te oordelen. Dit vind ik echt de misser van de transferperiode. Deze jongen had je er in de breedte uitstekend bij kunnen hebben.

Voor mij is Luzern wel de favoriet na de wedstrijden tegen Drita. Moet wel zeggen dat Trauner me wel positief verrast heeft. Er zal nog niet heel veel afstemming met Senesi zijn, maar ja Fer weg uit de laatste linie is wel prettig. Fer koste ons gewoon 4 doelpunten de afgelopen 2 weken. Zoals nu uitzie zit Fer zelfs op de bank en dat komt het tempo wel ten goede. Wehrman had bij ons nu mooi basis kunnen spelen trouwens.

4 augustus 2021 om 10:10

Wat ik niet begrijp is, Arnesen had graag Kitolano gehaald en hem rustig gebracht maar laat ondertussen Wehrmann wel gaan. Het is geen wereldvoetballer maar vind het wel een interessant talent.

4 augustus 2021 om 10:27

@RBN eens ik had Werhman er nu graag bij gezien.
Als ik eerlijk ben is Fer voor mij klaar. Dan heb je nu 1 die echt op zijn plek zou moeten en dat is AEB. Nu vult Toornstra die plek in maar die zie ik liever naast Till spelen.
Dan blijft er na AEB en eventueel had je dan Werhman gehad en denk dat die 2 prima voor de CVM plek hadden kunnen gaan.

@justin.
Eens dat het middenveld ook niet altijd best staat hoor alleen van 3 zijn het gewoon de persoonlijke fouten van Fer. We staan vrij hoog en dan is elke persoonlijke fout van je cv en kans voor de tegenstander. Ik had liever dan Burger gezien ipv Fer. Voetballend misschien niet beter hoor maar wel 2x zo snel.

4 augustus 2021 om 10:32

Klopt. Ik vond z’n gretigheid vorig seizoen wel positief. Bracht beetje extra gif. Vanuit financiële opzicht snap ik zijn verkoop maar hij is ook een echte Feyenoorder net als Burger. Zulke jongens zijn er niet veel meer. Toornstra moet zeker opschuiven, dat hij de laatste 2 jaar zoveel kritiek kreeg vanuit hier en elders is ook omdat hij verkeerd wordt gebruikt. Naast Till of op de plek van Till duikt hij weer lekker de ruimtes in en komt vaker voor de goal.

4 augustus 2021 om 11:36

Ik had deze opstelling.
Jankhabals zwerft alle kanten op dus die zou ik een spits positie geven op dit moment en Toornstra rb.

Bijlow
pedersen
Trauner
Senesi
Malacia
Till
El Bouchatao
Kocku/ hart
Toornstra
Jankhabaks
Sinistera
5 augustus 2021 om 09:38

Zou voor Sinestera in de punt kiezen. Heeft onder Stam en Dick ook tijdje gespeeld daar, vond dat niet heel slecht. Best balvast en technisch begaafd. Kan aangespeeld worden met de man in de rug maar ook in de diepte. Vind hem meer brengen dan Linssen in de punt. Laat Linssen z’n arbeid op LB leveren met een Malacia of Haps die over hem heen kunnen. Kokcu op LB zou kunnen als rol die Toornstra wel eens invulde en Jahanbaksh op RB. Toornstra en Till naast elkaar en dan een CVM. Ben wel gecharmeerd van Hartjes.

4 augustus 2021 om 10:11

De goals waren inderdaad vaak direct de fout van Fer, maar het middenveld klopte ook van geen kant. Die stonden verdedigend zovaak verkeerd, stapten op verkeerde momenten en zakten in op verkeerde momenten. Wisten niet wat van ze verwacht werd. Dat zal voor Fer, die ik ook erbarmelijk vond, ook niet helpen aangezien die constant 1 op 1 stond.

Als Trauner zo weinig ondersteund wordt door vooral Toornstra, waarvoor ik die positie voor de verdediging sowieso niks voor hem vindt, dan krijgt die het ook zwaar.

4 augustus 2021 om 10:57

Laten we ons niet blind staren op die wedstrijden van Drita. De samenstelling in de basisopstelling is inmiddels gewijzigd en doet de ploeg denk ik uiteindelijk alleen maar goed, inderdaad nu je niet afhankelijk bent van Fer. Dat vond ik echt een grote stoorzender in de afgelopen wedstrijden. Dat het verdedigend piepte en kraakte dat kan, maar aan de bal was hij ook gewoon slecht. Dan heb je wel een probleem als het een speler betreft die in de as voetbalt. Op kwaliteit hoort Feyenoord het klaar te kunnen spelen tegen Luzern. Ik hoop dat de wedstrijden in ieder geval meer het aanzien waard zullen zijn.

4 augustus 2021 om 12:47

Nou Feyenoord is voor mij altijd favoriet. Zeker tegen een club als luzern moeten wij gewoon winnen. Drita was slecht maar blijf vertrouwen hebben in onze club altijd. Noem het naïef. Noem het dom maar Feyenoord zit in mijn hart. Soms tegen beter weten in:-))

4 augustus 2021 om 23:56

Ik begrijp dat Feyenoord in jouw hart zit. Maar wat bedoel je met tegen beter weten in? Verklaar je nader.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren