Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom zou hij dan niet in de categorie van Ousmane Dembélé vallen?’

Laatste update:

Jonas Boldt heeft alle vertrouwen in Leon Bailey. De trainer van Bayer Leverkusen verwacht dat zijn pupil een grote toekomst tegemoet kan zien en vergelijkt de potentie van de vleugelaanvaller met die van Ousmane Dembélé, die Borussia Dortmund afgelopen zomer verliet voor een dienstverband bij Barcelona, dat minimaal 105 miljoen euro betaalde voor de Fransman.

De twintigjarige Bailey heeft dit seizoen reeds acht keer gescoord en zes assists afgeleverd in dienst van Leverkusen. De Jamaicaan, die in januari 2017 Genk voor 13,5 miljoen euro inruilde voor de Bundesliga-club, heeft door zijn indrukwekkende spel deze voetbaljaargang de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs, waaronder Arsenal en Chelsea.

Boldt zegt in gesprek met Kicker dat Bailey net zo goed kan worden als Dembélé. "Wij peinzen er niet over om hem te laten gaan. Ons doel is om Champions League te halen met hem en van daaruit verder te bouwen. Als hij hard blijft werken, met beide benen op de grond blijft staan en zich ontwikkelt bij Leverkusen, waarom zou hij dan niet in de categorie van Dembélé vallen?"

Verwacht jij dat Leon Bailey na komende zomer nog steeds speelt bij Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd zaterdag helemaal uit de wedstrijd gespeeld door die back van Freiburg. Laat Bailley eerst maar een heel seizoen constant presteren! Speelt Leon ook zijn interlands voor Jamaica? Of voor België ?

5 februari 2018 om 16:14

Heeft te kort ik België gewoond om voor hun te spelen? Toch..

5 februari 2018 om 16:26

Ik heb laatst iets gelezen dat Bailey niet wil spelen voor Jamaica omdat ze volgens mij niet goed genoeg zijn en het schijnt dat hij voor Engeland uit kan komen en dat ze daar mee bezig zijn.

5 februari 2018 om 16:29

Hij speelt niet voor Jamaica omdat hij de standaard van het voetbal daar te laag vind. Heeft tot nog toe alle oproepen genegeerd. Hij kan niet voor België spelen omdat hij geen Belgisch paspoort heeft.

Daarnaast volgens mij ook 2 redelijk moeilijke jongens. Het zouden haast broers kunnen zijn

Hij in het verleden open te staan voor een selectie bij de Rode Duivels
Daarvoor moet eerst wel Belg zijn of worden

Deze jongen had gewoon bij Ajax kunnen spelen. Zelfde geldt voor Moses Simon van Gent twee talenten die bij Ajax groot hadden kunnen worden. Maar helaas...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren