Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waar twijfel je over? Met hem en Kuyt ben je zeker van vijftig doelpunten’

Laatste update:

Feyenoord moet zo snel mogelijk toeslaan en John Guidetti vastleggen. Als de Rotterdammers de kans krijgen om de Zweedse spits terug te halen naar De Kuip, vindt Ruben Schaken dat de beleidsbepalers niet langer moeten wachten. Volgens hem zou Guidetti een meerwaarde zijn.

/

Vanuit Azerbeidzjan, waar de 33-jarige rechtsbuiten sinds het begin van dit jaar voor Inter Baku voetbalt, laat Schaken weten dat hij ‘de discussie eigenlijk niet snapt’; voor hem is het duidelijk wat de Rotterdamse club moet doen. “Als Feyenoord een spits van het kaliber John Guidetti kan halen, transfervrij, waar twijfel je dan over?”, stelt Schaken in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Hij vindt het geen probleem dat de Zweed, die momenteel door Manchester City wordt verhuurd aan Celtic, een voor Feyenoord-begrippen hoog salaris zou ontvangen. “Feyenoord heeft in het verleden voor mindere spelers ook miljoenen uitgegeven. Guidetti is nog jong en vertegenwoordigt na een of twee goede seizoenen in De Kuip een behoorlijke restwaarde. Ik zou het wel weten. Met hem en Kuyt ben je zeker van minimaal vijftig doelpunten.”

Vind je dat Ruben Schaken gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

50 doelpunten is natuurlijk erg overdreven, met hun tweeën ben je iedergeval zeker van 30/35 doelpunten. Bij Guidetti is nog maar de vraag of hij het nog heeft na zijn blessure, van Kuyt ben ik wel zeker dat die er 20/25 inschiet in de eredivisie.

15 april 2015 om 08:34

Kuyt schiet er volgend seizoen 20/25 in, die staat alvast genoteerd. Ik ben benieuwd of hij 25 wedstrijden speelt. Im Turkije speelt hij ook lang niet alle wedstrijden en bij Feyenoord verwachten ze ook nog dat hij het elftal gaat dragen wat nog zwaarder is... Snap dat hij er nog best goed bijloopt gezien zijn fysiek maar ook Giggs en Park hebben hetzelfde doorgemaakt in hun nadagen. We zullen zien maar ik verwacht van Kuyt niet meer dan 15 doelpunten.

15 april 2015 om 09:05

Kuyt speelt niet alles? Er zijn welgeteld 2 spelers die meer minuten maken dan Kuyt. Begrijp niet waar jij vandaan haalt dat hij dan lang niet alle wedstrijden speelt. Dat doet hij namelijk wel.
Verschil gaat wellicht wel zijn dat Feyenoord (hopelijk) Europese wedstrijden mee gaat pakken. Dat wordt voor Dirk dus ook doordeweeks af en toe weer eens knallen.

15 april 2015 om 09:06

Haha Giggs is nooit zo fit geweest als Kuyt. Bovendien was Giggs in zijn nadagen 40 en is Kuyt 'pas' 35. Fysiek is Kuyt gewoon nog steeds ropfit voor de Eredivisie.

15 april 2015 om 10:50

50 doelpunten is wel haalbaar. Helaas zou ik het wel graag even toegelicht zien. Maken ze samen 50 doelpunten of zijn ze betrokken bij 50 doelpunten? Dan zou een assist van Kuijt op Boetius dus ook meetellen.
Er staat ook niet geschreven of deze 50 doelpunten per seizoen of per 2 seizoenen zijn. Een behoorlijk verschil.

Zal de clubleiding zich niet afvragen waarom hij bij celtic niet speelt. Toen hij weg ging bij Feyenoord heeft hij een zware ziekte gehad. Daarna naar celtic gegaan, waar hij het twee maanden leuk deed.

15 april 2015 om 08:36

ik heb gehoord dat ze hem buiten de eerste 11 laten omdat hij niet van plan is zijn contract te verlengen

15 april 2015 om 09:35

Ja daarom is die ook gehuurd voor 1 jaar. Dit is het risico als je iemand huurt dus dat is gewoon een broodje aap verhaal wat je gehoord hebt. Als je een speler huurt die transfervrij is na dat seizoen, mag je er als club niet vanuit gaan dat die gelijk tekent. Tevens is het dan wel heel dom om hem wissel te zetten, als die nog nergens anders wat heeft getekend.

15 april 2015 om 09:40

ohh ik dacht dat hij van celtic was, mijn fout

15 april 2015 om 09:11

Oke nico. Noem even een betere haalbare transfervrije spits. Guidetti is een gouden greep! Niet alleen zijn spel zou iets kunnen toevoegen, maar ook zijn persoonlijkheid zou echt geweldig zijn voor ons! Kuyt en Guidetti hebben een absolute winnaarsmentaliteit en hebben de gave om het elftal en het publiek op te kunnen zwepen. Ze werken beide buitengewoon motiverend voor een elftal!

15 april 2015 om 10:07

Ik zeg niet dat geen slechte zet is, maar wel dat er moet worden nagedacht over zijn komst. Iedereen gaat er van uit dat hij er weer 20 inschiet. Dat betwijfel ik nog, maar dat zal dan wel aan mij liggen.

Hoop wel dat Guidetti gehaald wordt, moet, samen met Kuyt, toch wel 30 goals minimaal opleveren voor de komende 2 seizoenen.

Iemand trouwens een idee hoe Schaken het doet??

De nieuwe kampioen is al bekend teminste als je de media mag geloven. Ik moet het nog zien met kuyt

Guidetti gaat naar een club met een beter salaris dan Feyenoord . Op het bankje bij Inter of Olympique en dan weer flirten met de Feyenoord supporters . Feyenoord till i die . Ik blijf hopen dat hij komt maar denk toch dat hij voor het grote geld kiest.

Ja, tuurlijk is Guidetti een aanwinst. Maar dan moet hij wel dat niveau van een aantal jaren geleden hebben... Dat is gewoon het grootste probleem.
Ik denk ook echt dat hij dat wel weer kan halen, als hij weer in een kolkende Kuip speelt, want het lijkt me echt iemand die dan weer kan vlammen.

Maar dat salaris gaat natuurlijk nooit gebeuren en zeker in zijn eerste seizoen niet. Beetje kortzichtig van Schaken, want vroeger ging het juist mis op die manier.

Guidetti zit bij Celtic op de bank, heeft überhaupt na zijn goede jaar bij Feyenoord niets meer gepresteerd, snap dus niet waarom men denkt dat Guidetti Feyenoord 30 doelpunten gaat bezorgen? Vind het best een risico voor Feyenoord (al is hij geloof ik wel transfervrij).

15 april 2015 om 10:16

Schaken zegt nergens binnen hoeveel jaar die 50 doelpunten gemaakt moeten worden..

Ik heb Guidetti aan het werk gezien in de winterstop in de Maspalonas Cup. Te dik, te traag en geen conditie. Verder geen bal geraakt. Het was echt heel erg zwak.

Zou mooi zijn voor Feyenoord als Guidetti komt.

Ben wel jaloers op Feyenoord wie ze dan in de spits hebben staan... Kuijt, Kazim en Guidetti..
Denk dat er geen verdediger in de ED te vinden is die dit leuk zal vinden.

weet niet of ruben een beetje realiteitsgevoel heeft, want zoveel goals gaan ze echt niet maken, hoop dat Kuyt het goed gaat doen, en ik denk dat kazim er bij blijft en guidetti gewoon te duur zal zijn

15 april 2015 om 09:07

Precies, een garantie is het zeker niet. De tijden zijn veranderd, de spelers, Feyenoord zelf. Ik hoop voor ze dat het goed uitpakt, maar heb twijfels. Het maakt de wedstrijden tegen Ajax wel extra vermakelijk met Guidetti, Kazim en Kuijt!

Sinds kuyt zn vertrek heeft hij nergens meer dan 13 doelpunten gemaakt dus ze gaan samen never de vijftig halen.

Samen 30 is de Max

15 april 2015 om 09:13

Dit is de Eredivisie. Waar Vleminckx, Bulykin en Malki etc.. ieder bijna 30 doelpunten maakte. Of ga je me nu wijsmaken dat dat echte topspitsen zijn?

15 april 2015 om 13:57

@jameson, dat is waar. Mmm zeker met kuyt fitheid. Laat ik het dan zo zeggen: eigenlijk mag het niet zo zijn dat kuyt op die leeftijd nog 25+ scoort in de eredivisie.

15 april 2015 om 09:42

Oke, en bij welke club heeft hij voor het laatste als daadwerkelijke spits gefungeerd?

15 april 2015 om 13:53

Denk nou is na over je eigen antwoord, zeg toch genoeg dat hij niet eens op zn eigen plek stond? Was niet goed genoeg

Grappig dat mensen Guidetti niks meer vinden en ergens klopt het ook wel als je in Schotland niet eens goed bezig bent, maar we moeten de Eredivisie ook niet overschatten zeg. Hij heeft bewezen wat die kan en als er een club is waar spitsen opleven is het Feyenoord wel gebleken over de laatste jaren.

Gewoon proberen hij is toch gratis, en qua salaris kan meneer niet teveel eisen want zo goed draait die niet meer...

15 april 2015 om 09:27

Ik vind ook dat ze moeten proberen hem te halen. Met een kolkende Kuip achter hem zal hij denk ik echt wel weer gaan vlammen. Maar het probleem is gewoon zijn salaris. Dat gaat hij bij Feyenoord echt niet verdienen.

Schaken speelt te veel Fifa, als die 2 aan de 35 40 komen mag je tevreden zijn. Het is maar de vraag wat Guidetti wil verdienen, maar nooit kost wat kost voor alles. volgens mij moet die zich gewoon weer bewijzen.

Schaken moet even realistisch worden en beseffen dat een spits die sinds zijn tijd bij Feyenoord niet heel veel meer gepresteerd heeft er geen 50 in gaat leggen samen met een spits van 34. Het zou natuurlijk een super duo zijn voor de Feyenoord-aanhang, maar ik denk dat we niet moeten overdrijven.

Vermeer
Karsdorp , V Beek , Kongolo , Woudenberg
Ayoub , Toornstra , Vejinovic
Kuijt , Guidetti , Manu

Als daardwerkelijk El Ahmadi,vilhena,clasie,immers en Boetius vertrekken en je krijgt 20 miljoen voor dit vijftal dan zal ik Ayoub 3,5 , Vejiniovic 4 , en Guidetti trasnfervrij halen.

Ik snap oprecht niet waar mensen vandaan halen dat Kuyt er wel even 25 inknalt.. Zeker nog goed voor de Eredivisie, maar ondanks het niveau vd Eredivisie zijn er wereldwijd weinig spelers waarvan ik met zekerheid durf te zeggen dat ze er eve n 25 maken in de Eredivisie.

Ik ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren. Om de één of andere reden heb ik toch het gevoel dat Guidetti het weer niet wordt en dat uiteindelijk Salomon Kalou aangetrokken wordt.

Ik hoop van harte dat hij terugkomt, maar ben bang dat dit nog maanden gaat duren. Ik word nu al moe van alle geruchten en verhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren