Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouwelijke manager van MVV legt functie neer na pikante foto: ‘Waanzin’

Laatste update:

Melina Luijendijk is per direct vertrokken als commercieel manager van MVV Maastricht. Aanleiding voor haar snelle vertrek, Luijendijk was pas vijf maanden in dienst, is een interne discussie bij MVV over een pikante privéfoto, zo blijkt vrijdag uit een verklaring op LinkedIn.

De veelbesproken foto is gemaakt tijdens een themafeest. Luijendijk poseert in een rood korset en jarretels en kijkt lachend naar de camera. De pikante foto kwam met haar goedkeuring naar buiten, wat al snel tot verbazing en discussie leidde op de burelen van MVV. Als gevolg hiervan heeft de commercieel manager haar taken neergelegd in De Geusselt.

"Per ommegaande zal ik deze functie niet langer vervullen. De aanleiding hiervan is de onderstaande foto gemaakt op een themafeest in privé sfeer welke met mijn goedkeuring destijds openbaar is gemaakt", schrijft Luijendijk vrijdag in een verklaring op haar LinkedIn-pagina.

"Een enkeling heeft aangegeven de foto als ongepast te ervaren, uit hoofde van de functie die ik voor MVV uitoefende. De foto offline halen werd niet als afdoende ervaren en heeft uiteindelijk geleid tot het einde van de samenwerking", voegt de vertrokken manager daaraan toe.

Luijendijk begon september vorig jaar aan haar werkzaamheden als commercieel manager. Ze kwam binnen bij MVV op voorspraak van Laura van Leeuwen, de eerste vrouwelijke algemeen directeur van een club in het betaald voetbal in Nederland.

De pikante foto van Melina Luijendijk waar bij MVV ophef over ontstond.

Voor Luijendijk eindigt haar avontuur bij MVV dus al snel, maar wrok richting Van Leeuwen en de overige directieleden van MVV koestert ze niet. "Desondanks sta ik nog steeds 100% achter Laura en haar visie. Ik steun haar ten volle in datgeen wat zij voor ogen heeft met en voor deze prachtige club. Helaas zal ik daaraan geen bijdrage meer leveren. Het is daarom met een glimlach en een traan dat ik afscheid neem van MVV."

MVV
MVV heeft nog geen verklaring afgegeven op de clubsite en wil in een reactie aan De Telegraaf ook niet bevestigen dat Luijendijk daadwerkelijk is vertrokken. "Dit is een kwestie tussen werknemer en werkgever, daar doen wij geen uitspraken over", aldus een woordvoerder van de club.

De Oranjewinter
De kwestie komt vrijdagavond ter sprake in De Oranjewinter. "Waanzin", reageert Valentijn Driessen. "Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over. Dit lijkt wel een stok om iemand mee te slaan. Waarschijnlijk zijn er een paar commerciële partners die hebben gezegd dat dit niet kan."

"Maar ik heb gelezen dat zij die foto niet eens zelf op haar social media-kanalen heeft geplaatst", voegt Driessen daaraan toe. "Maar van een privéfeest... Dat dat dan weer naar buiten komt", verzucht tafelgenoot Jack van Gelder. "Dat vind ik natuurlijk ook heel vreemd."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ze hierdoor moet stoppen met haar werk is echt belachelijk! Die mensen bij MVV die hier over hebben gezeurd, hebben vast een ontzettend sneu leven en gunnen andere mensen geen vrije tijd ofzo.

12 januari 2024 om 19:27

Ik vind het wel prima, mannen worden te pas en onpas aangesproken als ze ook maar verkeerd naar een vrouw kijken. Laten we elkaar allemaal op dezelfde manker benaderen en aanpakken.

12 januari 2024 om 19:42

Naar wie heeft zij dan gekeken?

12 januari 2024 om 22:05

Naar de fotograaf.

12 januari 2024 om 23:45

Vind je dat echt een goede vergelijking ja? Oke.....

13 januari 2024 om 00:25

Ze heeft haar dikke spleet toch niet verstuurd naar Theo op accountancy? Ze was op een thema feest en liet een onsmakelijke foto schieten. Echt serieus zul je daarna niet meer "genomen" worden

13 januari 2024 om 06:49

Heeft zij die foto naar mannen gestuurd? Nee toch? Als je gaat vergelijken doe het dan goed want dit is een hele andere situatie en het is werkelijk waar een schande dat die vrouw nu haar baan op moet geven.

13 januari 2024 om 13:20

Nee, naar vrouwen én mannen. Want LinkedIn is toegankelijk voor vrouwen en mannen

13 januari 2024 om 10:22

Nee hoor terecht, dit is toch in goed overleg gegaan? Dit soort foto's dagen alleen maar mannen uit om daar iets van te vinden. Ik vind het nog meevallen maar handig is het natuurlijk niet en dat wist ze heel goed. Ze gebruikt zichzelf als object terwijl vrouwen over het algemeen gerespecteerd willen worden. Zulke foto's dragen dus niet bij aan de waarde van de vrouw. Ik merk vooral dat we onszelf vaak tegenspreken met dit soort zaken. Dat zij vrij mag zijn om te doen wat zij wil is een hele andere discussie. Ze is ook vrij weer om een andere baan te zoeken.

13 januari 2024 om 10:47

Jij snapt vrouwen niet echt goed hè?

Sowieso is het maar een enge gedachtegang dat vrouwen die dit soort foto’s laten maken niet gerespecteerd willen worden.

13 januari 2024 om 14:47

Ze gebruikt zichzelf als object? Serieus?

13 januari 2024 om 13:18

Misschien is er nog plek als technisch directeur bij Royal Antwerpen. Het schijnt dat ze daar geen problemen hebben met pikante foto's.

Nou nou wat pikant zeg,op het strand zie je veel meer en op sommige billboards ook.
Wel erg preuts gedoe daar bij mvv om iemand daar voor de deur te wijzen.

Man man man, waar gaat dit over? Wat zo'n vrouw in haar vrije tijd doet moet ze lekker zelf weten en ik durf mezelf redelijk conservatief te noemen maar zie deze foto echt niet als pikant. Leg dit eens naast de gemiddelse instagram post van één van de zoveel "insta-models"..

13 januari 2024 om 10:24

Die 'insta'models werken niet als een manager of directeur van een bedrijf. Die kennis en niveau is allemaal net te hoog gegrepen voor onze models.

13 januari 2024 om 12:45

In de text staat dat deze foto gemaakt is op een privéfeest en ik ga ervan uit dat de foto ook op een priveaccount geplaatst is. Dus niet onder een bedrijfsnaam.

Stel je daarnaast eens voor dat ze dezelfde foto gemaakt had maar dan met een korte broek en een T-shirt dat net zoveel zou verhullen als op deze foto. Was het dan nog steeds een pikante foto?
Zo pikant en uitdagend is deze foto niet.

Belachelijk dat ze hiervoor weg moet zeg. Aan de andere kant kan je maar beter vertrekken dan nog een seconde langer voor zo'n werkgever werken

Het is raar dat ze hierom weg moet, dat zou niet nodig moeten zijn. Wat ik alleen niet begrijp, is dat duidelijk wordt aangegeven dat de foto met haar toestemming is gepubliceerd.

Het is een privé foto en die heeft niks met haar werk te maken. Het was te verwachten dat er mensen een mening over gingen hebben. Ze had dit beter niet kunnen laten publiceren, hoewel het wat mij betreft prima mag.

12 januari 2024 om 19:40

Zelfcensuur uit angst voor een stel langeteniërs is veel erger dan een onschuldige gewoon op het internet laten zetten. Er is helemaal niks mis met die foto, als mensen dat wel vinden zouden ze eens wat gras aan moeten gaan raken en wat meer met verschillende mensen moeten gaan praten. Er is niks mis met het laten publiceren van die foto. Je kan wel de hele dag rekening gaan houden met een stel zeurpieten die heel misschien wat aan te merken op je outfit. Onzin.

12 januari 2024 om 21:22

Ik ben het met je eens hoor, dat zeker. Alleen heeft dit nu wel tot haar vertrek geleid, en dat is het ook weer niet waard denk ik.

12 januari 2024 om 23:47

Moeten we nou echt die achterlijke "touch grass" twitter kreet overnemen in onze arme Nederlandsche taal? Ironisch genoeg iets dat denk ik nog nooit door iemand offline is gezegd. Verder inderdaad volslagen onzin dat die vrouw hierom opstapt. Oeee, je ziet haar been, bel de pastoor.

13 januari 2024 om 09:02

Gezien de nogal katholieke inborst van de us-MVV-kes vrees ik dat dit besluit pas is genomen na inmenging en de zegen van meneer pastoor. Alaaf en weg ermee.

Slaat nergens op natuurlijk om die vrouw weg te sturen om een hondsberoerde foto. Zelfs als schoenenreclame niet prikkelend.

13 januari 2024 om 11:10

Grappig dat je over ironie begint, Migi, wanneer je iemand aanspreekt op een uitdrukking waar je je niet in kan vinden als reactie op het punt dat mensen niet aan zelfcensuur moeten doen en mensen gewoon moeten doen en laten zonder inachtneming van beoordeling van anderen.

Hoe dan ook, @boyonline, het punt is dat een redelijk mens van tevoren geen rekening hoeft te houden met ontslag wanneer er gevraagd wordt of een foto online mag komen te staan. Als je met dat soort absurde consequenties rekening moet houden ben je als samenleving compleet van het padje af. Niemand zou rekening moeten houden met een stel idioten die niet met iemand willen werken omdat ze een foto van een onschuldig themafeest online zet. Als je dat wel doet geef je je bij voorbaat al gewonnen aan hun idioterie.

14 januari 2024 om 01:18

Misseva88 Helemaal mee eens hoor, ik vind ook niet dat ze rekening moest houden met ontslag. Ik gaf alleen aandat de kans erin zat dat er ophef over zou komen. In welke mate weet je dan gewoon nooit van tevoren.Het zou niet zo moeten zijn, maar de realiteit is nou eenmaal anders.

Ben dan wel benieuwd welke enkeling niet met deze foto kon omgaan. Een foto waar niets op te zien is. En zelfs na het offline halen was het niet genoeg voor deze enkeling. Maar dat is natuurlijk weer anoniem.
De persoon die er niet mee om kon gaan zal in de zomer dan wel thuiswerken als zijn vrouwelijke collegaâ´s met een korte jurk naar het werk toekomen. Het is toch niet dat zij een foto van haar blote opengesperde vagina heeft doorgestuurd naar de raadsleden van MVV. Kom op zeg.

Ik ben benieuwd wat voor een bekrompen figuur hier achter zit bij MVV. Ook dat het offline halen van de foto schijnbaar niet genoeg was maar dat zij per se moest opstappen. Wat ben je dan ongelooflijk sneu.

Welkom in woke Nederland anno 2024. Op deze foto is minder te zien dan op een willekeurige vakantiefoto in een warm land. Maar puur vanwege die jarretels moet ze vertrekken? Waar gaat dit naartoe? Het ooit zo “excentrieke, ongeremde, land waar alles kan en mag, drugs, prostitutie, land van de vrijheid en de hippies”. Er is weinig meer van over

12 januari 2024 om 18:53

Hoeft niet per se uit ‘woke’ hoek te komen hoor. Lijkt me net het tegenovergestelde eerlijk gezegd.

12 januari 2024 om 19:40



Het tegenovergestelde? De rechtsextremistische hoek bedoelt U?

12 januari 2024 om 19:45

Conservatieve hoek, religieuze hoek of extremistische hoek.

Iets in die aard waarschijnlijk.

13 januari 2024 om 20:12

@kironi: als je geen idee hebt wat "woke" is,reageer er dan ook niet op. Geen idee waarom extreem rechts het tegenovergestelde van woke zou moeten zijn. Woke is namelijk heel wat anders dan "links".

12 januari 2024 om 23:50

Drugs en prostitutie mogen nog steeds hoor. En dit afkeuren lijkt me eerder conservatief dan woke. Of is conservatief inmiddels ook maar gewoon woke.

13 januari 2024 om 02:27

Voor idioten is alles wat ze niet direcet begrijpen gelijk "woke".

13 januari 2024 om 06:53

Veel mensen die het woordje woke gebruiken die snappen vaak niet eens wat dat woord inhoudt. Maar het is tegenwoordig helemaal hip om te het roepen.

13 januari 2024 om 06:54

@komopaz……Als je niet weet wat het woordje woke betekent…. gebruik het dan aub ook niet.

Het gemiddelde bushokje kan voor meer opwinding zorgen.. wat n lariekoek, best sneu voor mevrouw dat hierom commotie onstaat. Wat een vrij land kan het zijn hier.

In wat voor land leven we? Mijn god zeg, wat voor mensen werken er bij MVV? Een foto in korset met jaratel, gemaakt in de prive sfeer en met haar toestemming geplaatst. Niks erotisch te zien, waar gaat het heen?

Echt een stelletje zeikerds bij MVV, zielige mensen die dit ongepast vinden en er voor hebben gezorgd dat ze haar functie moest neerleggen.

Wat een onzin zeg. Dom ook om er mee akkoord te gaan, als je dit aanvecht win je geheid.

Ik vind het werkelijk ongelooflijk dat iemand opstapt om een dergelijke foto. Het is een prachtige foto in burlesque stijl, de foto is bovendien privé gemaakt en niet in functie als manager van MVV. Nederland lijkt steeds preutser te worden, we gaan de VS achterna wat dat betreft.

Klein beetje extra info en context. MVV heeft Amerikaanse aandeelhouders en die zijn bezig de gehele club te kopen. Veel Amerikanen zijn in de basis erg conservatief. Ik kan me voorstellen dat zij hier opdracht toe hebben gegeven.

Overigens zou het me ook niet verbazen als het inderdaad gebruikt is als stok om mee te slaan. Mevrouw heeft nou niet de beste indruk vakinhoudelijk gemaakt in de eerste periode. Sponsoren zijn over het algemeen niet tevreden bij MVV. Wellicht dat ze daarmee een grote sponsor tegen het harnas heeft gestoten, met dit als gevolg.

Bovenstaande zijn opties die ik me kan bedenken op basis van iets meer kennis over de staat van de club MVV. Het blijft verder giswerk.

13 januari 2024 om 08:24

Denk inderdaad dat het een zeer conservatieve sponsor is die het niet leuk vindt. Maakt het extra triest. Mogelijk een sponsor met sterke religieuze overtuigingen, kan in principe elke religie zijn.

13 januari 2024 om 10:46

In elk geval een domme actie van MVV, om haar hierin weg te sturen. Nu heeft mevrouw het lef om het naar buiten te brengen en ook gewoon de foto te tonen, hadden ze wellicht niet gedacht.

Volkomen terecht dat ze dit gewoon naar buiten brengt, kan MVV ook even horen hoe dom ze bezig zijn

Overigens hoorde ik juist dat ze wel goed bezig binnen MVV... Jij zal er dichter op zitten en gelijk hebben.


Hopelijk komt naar buiten welk figuur dit besloten heeft.

Een casino als hoofdsponsor hebben is geen probleem,maar een matige compleet niet sexy privefoto van iemand tijdens een themafeestje is reden voor ontslag. Vreemd clubje daar

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren