Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vriendin van Timber start zoektocht naar woning: ‘Gaat vermoedelijk vertrekken’

Laatste update:

De kans is heel groot dat Jurriën Timber aan zijn laatste seizoen bezig is als speler van Ajax. De verdediger kon vorig jaar zomer al rekenen op flinke interesse, maar koos er toen voor om de samenwerking te verlengen en een nieuwe contract te tekenen. Wilfred Genee weet maandagavond bij Veronica Offside echter te melden dat de vriendin van Timber naar een huis in Liverpool aan het zoeken is.

De presentator van de talkshow heeft informatie waaruit blijkt dat Timber aan zijn laatste maanden bezig is in Amsterdam. "Het schijnt dat zijn vriendin al een huis aan het zoeken is in Liverpool", stelt Genee bij het voetbalpraatprogramma. "Die is er ook druk mee bezig, dus die gaat waarschijnlijk ook snel vertrekken." Andy van der Meijde staat daar niet van te kijken. "Dat zie je ook soms in het veld, dat hij denkt: was ik nou maar eerder weggegaan", aldus de voormalig buitenspeler.

Wesley Sneijder vindt Timber 'echt een goede verdediger'. "Hij is ook heel goed aan de bal. Dat is echt een slimme jongen", aldus Sneijder, die echter ook meteen een gevaar ziet voor de Oranje-international. "Hij gaat elk kopduel verliezen met die kleerkasten in de Premier League. Dat wordt zijn ondergang. Lisandro Martínez is ook klein, maar die komt overal bovenuit. Dat had ik vroeger met Cannavaro. Die is ook klein, maar won elk kopduel."

Wim Kieft vraagt vervolgens welke spelers nog meer interessant zijn om te verkopen bij Ajax. Genee springt daar meteen op aan door te stellen dat Edson Álvarez afgelopen winter vijftig miljoen moest opleveren. "Dat is een goede terreinknecht", lacht Sneijder. Álvarez prijkte enkele maanden geleden op het wensenlijstje bij Chelsea, maar moest toen toezien hoe Ajax de poot stijf hield. Verwacht wordt dat hij deze zomer wel vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd hoeveel Liverpool wilt betalen. 60 miljoen moet toch wel het startbod zijn.

Timber zal een mooi duo vormen met van Dijk bij Liverpool.

18 april 2023 om 07:25

60 miljoen als startbod, je bent niet goed. Een startbod op Timber is maximaal 30 miljoen. 60 miljoen zou een droomprijs zijn.

18 april 2023 om 09:01

En jij denkt dat Ajax een 21-jarige verdediger, voetballer van het jaar 2022, bewezen het niveau CL makkelijk aan te kunnen en nog een doorlopende contract heeft voor maximaal 30 miljoen te laten gaan? Het wordt wel een beetje vermoeiend ieder jaar weer deze discussies aan te gaan en later te winnen. Ajax moet de speler gewoon behouden want het is kapitaalvernietiging zo.

18 april 2023 om 09:09

Dit jaar toch aardig zijn best gedaan om te laten zien dat hij het niet aankan. 1 goed seizoen wil niet zeggen dat je wereldtop bent.

18 april 2023 om 09:25

myvision, hij heeft het over een startbod. Ik denk dat het maximale startbod 30 miljoen zou zijn. Je ligt zo goed in de markt als je laatste seizoen en dit jaar was het bar slecht in de CL en aanmodderen in de competitie. Dat is de realiteit. Bovendien zullen veel topclubs ook vraagtekens hebben bij een verdediger van 1.75 die het echt moet hebben van positie kiezen en tackelen en wie het veel aan duelkracht en fysieke manifestatie ontbreekt.

Het KAN dat er uiteindelijk 60 miljoen op tafel komt voor Timber. Het is bijzonder onwaarschijnlijk, echter, en ik denk dat startbiedingen niet hoger dan 30 gaan zijn. Dat kan jij kapitaalvernietiging vinden, het is gewoon realistisch binnen de huidige markt.

18 april 2023 om 09:32

Vorig seizoen bewezen het niveau aan te kunnen en dit seizoen weer niet. Dan ben je echt niet opeens een topper hoor. Miljoentje of 40-50 is mooi en dan is een startbod van 30 miljoen prima.

18 april 2023 om 09:37

Voetballer van het 2022, maar het is ondertussen 2023 en ik vraag mij nu af of Timber zo goed was of dat Martinez hem zo goed liet lijken. Dit seizoen verdedigend toch echt veelsnte kwrtsbaar en lijkt me ook geen leiderstype want die hele verdediging van ajax staat slecht.

18 april 2023 om 09:41

En Timber is Oranje international, voor wat dat nog waard is.

18 april 2023 om 09:53

Myvision

Wat zou er met de motivatie van Timber gebeuren als ze hem aan zijn contract houden?

Ajax heeft gewoon pech met de timing. Timber heeft een zeer matig seizoen. Maar hij gaat gewoon verkocht worden. Waar vorig jaar alles goed viel qua timing, vooral bij Antony, is dat dit jaar anders. Niks aan te doen.

18 april 2023 om 10:27

@MyVision

Pardon, bewezen het niveau aan te kunnen? Die gozer is echt bij de helft van de tegengoals hoofschuldige of medeschuldig. Die heeft bewezen het niveau alles behalve aan te kunnen en een aantal jaren Ajax zou hem goed doen.

18 april 2023 om 10:44

Voor hetzelfde geld gaat het om Everton...

18 april 2023 om 10:56

Jouw mening. Alsnog is er zat interesse in timber dus zogenaamd bewezen het niveau niet aan te kunnen is onzin.
Hij bewijst eerder dat hij niet de leider van een defence kan zijn. Zie dit seizoen zonder Martinez. Goh gek zeg gezien z'n ervaring....
Zet er een leider naast en je hebt een top verdediger zowel verdedigend als aanvallend. Hij is nog jong en heeft nog geen aanvoerders capaciteiten. Dat beseft hij zelf ook.
Startbod kan best 30 miljoen zijn en verkoop minimaal 50. Voor minder zal Ajax hem echt niet weg doen. Tenzij er een doorverkoop percentage bijkomt of dikke bonus regeling met realistische eisen.

18 april 2023 om 11:03

@Lee112: en dat is dan weer jouw mening.

Het is wel een feit dat Timber dit seizoen (aanzienlijk) minder presteert dan vorig seizoen. Maar dat doet Ajax ook, dus dat zal een deel van de verklaring zijn.

Desalniettemin zie je gewoon dat Timber een leider naast zich mist en dus zelf geen leiding kan geven/nemen (iets wat de Ligt bv wel kon op die leeftijd). En dus ook op meer foutjes te betrappen is dit seizoen. Wat dus wil zeggen dat Timber nog stappen moet maken.

Daarom lijkt 60 miljoen echt veel te veel ( tenzij Ten Hag komt aankloppen, die betaald gewoon wat Ajax vraagt😅) en mag Ajax blij zijn met 40 miljoen (wat nog altijd een immens bedrag is voor een jonge verdediger uit de Eredivisie).

18 april 2023 om 11:25

De ligt begon simpelweg op jongere leeftijd dan timber maar ook hij kreeg bakken met kritiek over z'n spel destijds. Op een gegeven moment was hij volgens velen zelfs schuldig aan slechte prestaties in oranje. Ook hij was geen leider. Spelers groeien nou eenmaal in hun rol en dat zal bij timber vast ook gebeuren naarmate hij meer ervaring krijgt. Tenzij hij echt niet de type daarvoor is.
Zoals jezelf terecht zegt dit seizoen stukken minder maar dat geldt voor heel Ajax. De defence is 1 en al onrust.
Zet hem in een solide defence en z'n aanvallende kwaliteiten zouden opvallen, waardoor hij zal uitblinken. Wetend dat bij balverlies het sowieso op slot staat achterin.

18 april 2023 om 12:08

Hij kreeg op 17 jarige leeftijd de aanvoerdersband maar was geen leider?

18 april 2023 om 12:12

Dus als je band krijgt ben je meteen een leider ? Gezien de blunders destijds was de druk overduidelijk te groot. Timber is tweede aanvoerder maakt dat hem automatisch een leider ?

18 april 2023 om 19:12

Nou ja als je de band krijgt zijn er dus wel degelijk een aantal mensen die leiderschaps kwaliteiten zien.

18 april 2023 om 07:27

60 mln? Dat lijkt me sterk. Hij heeft ook weer niet zo'n extreem lang doorlopend contract en draait geen geweldig seizoen. Vorige zomer was hij nog helemaal gehypet en had het misschien die kant op kunnen gaan, maar nu gaat niemand dat lappen toch?

18 april 2023 om 07:34

Timber is afgelopen seizoen redelijk door het ijs gezakt. Naast Martinez leek het een top verdediger. Nu hij zelf de kar moet trekken heeft hij het veel lastiger.

Zie op dit moment nog geen niveautje Liverpool in hem. Wellicht kan hij er nog naar toe groeien.

18 april 2023 om 10:04

Hij is door het "ijsgezakt" de beste centrale verdedigers zakken door het ijs met Bassey, Wijdal en Rench als mede verdedigers.

18 april 2023 om 10:16

Precies dit seizoen is Timber iets minder maar hij is nog jong genoeg potentie...!

18 april 2023 om 10:29

Lekker makkelijk, als de rest ruk is ligt het niet aan hem. Maar als de rest top is is hij wel top? Zo werkt het niet. Ik raad je aan alle goals die Ajax in de CL tegen heeft gehad na te lopen en kijken bij hoeveel goals hij betrokken is geweest.

18 april 2023 om 07:36

Timber laat dit jaar toch wel zien dat hij zelfs in de Eredivisie gewoon een hele sterke mandekker naast zich nodig heeft om echt te renderen.

In de Premier League is dat een luxe die je echt niet aangeboden gaat krijgen. Als Liverpool 60 miljoen uit gaat geven aan Timber dan zijn ze na dit seizoen wel goed gek.

18 april 2023 om 08:31

Hahahahaha mooi duo met van dijk

18 april 2023 om 09:34

Echt te grappig ja...

18 april 2023 om 09:05

Voor een CV die niet kan koppen 60M?

18 april 2023 om 09:26

Hoeft toch ook niet op CV te staan? Hij zou een hele goede CVM kunnen zijn en kan uit nood ook rechtsback kunnen

18 april 2023 om 09:24

30 miljoen voor een verdediger die EL gaat spelen vind ik serieus veel geld.

18 april 2023 om 11:06

Maar is 30 miljoen ook veel geld voor een dan 22 jarige verdediger die zich op een Ek, Wk en in de CL al goed staande heeft gehouden?

Je koopt ‘m om wat hij heeft laten zien op de niveaus waarop hij gespeeld heeft. Niet voor wat hij gaat spelen. Dat kan overigens Europa league zijn maar ook nog conference league en voorronde Champions League.

18 april 2023 om 21:54

Zie hem eerder naar Everton gaan dan, dat is meer zijn niveau dit seizoen.

Timber is dit seizoen enorm ingekakt. Heeft zich niet ontwikkeld. Een move naar Liverpool zou op papier logisch zijn; Liverpool zoekt defensieve versterkingen en van Dijk kan hem 'inwerken'. Ik denk gewoon niet dat Timber het gaat redden in Engeland. Te klein en niet fel genoeg. Ik krijg graag ongelijk natuurlijk.

18 april 2023 om 07:52

Timber heeft als rechtsback of verdedigend middenvelder veel meer toekomst. Er zijn een handjevol voorbeelden van kleine CV's die worden aangehaald als lengte word benoemd als probleem, maar dat zijn dan ook meteen wereldtoppers die het speltechnisch goed kunnen maken. De vraag is dan ook of Timber goed genoeg is om dat te kunnen, en ik denk eerlijk gezegd van niet. Echter, als back zie ik hem excelleren. Technisch enorm vaardig, betrouwbaar in duel en een goede kop op. Vele malen beter in potentie dan een Dumfries, dus NL elftal moet ook wel lukken komende jaren naast De Ligt.

18 april 2023 om 08:01

Nee, hij heeft meer dan eens rechtsback gespeeld en dat kan ie niet. Timber heeft geen voorzet en is niet snel genoeg. Hij heeft af en toe een goede crosspass in huis, maar ik zie hem niet de achterlijn halen en een strakke voorzet geven. Timber heeft in de jeugd veel als rechtsback gespeeld en toen stond ie niet te boeken als bijzonder groot talent.

Als verdedigend ingestelde middenvelder zie ik ook wel wat meer potentie. Zijn positie kiezen en voetballende kwaliteiten kunnen daar wat beter uitkomen op een hoger niveau, maar ook daar verwachten ze wel een minimaal niveau van fysiek of gif dat Timber niet per sé heeft.

Ik denk dat ie het gewoon op de huidige positie wel oké kan doen bij een Liverpool maar ik betwijfel of het iets bijzonders wordt. Twee of drie keer fysiek afgetroefd en je zit op de bank.

18 april 2023 om 08:15

Timber gaat volgend jaar naar United en gaat jullie wederom onwijs de mond snoeren. Kan niet wachten!

18 april 2023 om 08:23

Volgend jaar? Timber gaat deze zomer weg hoor, en het lijkt me heel sterk dat ten Hag zijn nek voor hem wil uitsteken, vooral gezien de aanwezigheid van Varane, Martinez en Maguire in de ploeg.

18 april 2023 om 08:28

Timber gaat dat vanaf de bank doen in Manchester? Die gaat natuurlijk geen Martinez of Varane uit de basis spelen

18 april 2023 om 09:43

Je hebt gelijk bongiorno. Hij is een waardeloze back. Voorzetjes geven is net als in Fifa18 de enige voorwaarde. Snelheid +90, anders ben je niks waard. Fysiek is hij harstikke matig. Een slappeling. Dat gaat helemaal niks worden, en al die coaches en scouts zien het verkeerd. Iedereen eigenlijk, behalve jij.

18 april 2023 om 09:53

@JackHerrer: wat een gefrustreerde en cynische reactie op een goed opgebouwd en onderbouwd verhaal van Bongiorno. Ik zie in Timber ook geen geschikte back om de redenen die Bongiorno geeft.

18 april 2023 om 10:13

Jack, ik weet niet waarom je zo gefrustreerd reageert, maar ik probeer Timber helemaal niet af te fakkelen. Dit zijn twijfels die al veel langer bestaan over hem. Hij heeft meer dan eens, ook bij Ajax 1 maar erg veel in de jeugd, op de backposities gestaan- en dat is gewoon niet een positie waar hij uit de verf komt.

Ajax is een ploeg die eigenlijk in elke Eredivisie wedstrijd het spel maakt. Dat is het systeem dat Timber kent. Dan gaat het om positie kiezen, de vrije man vinden, een goede korte pass, het spel verleggen. Dat is niet hoe, bijvoorbeeld, een Liverpool speelt met hun 'gegenpressing', waarbij je eigenlijk continue op de omschakeling speelt. Er zijn ook ploegen die doorlopend op de counter spelen, of puur verdedigend. Opnieuw, het kan wel werken voor Timber, maar alleen als CV of misschien wat verder naar voren. Maar als back? Nee, dat kan ie echt niet. Er zijn ook geen aanwijzingen daarvoor.

18 april 2023 om 18:37

Ingekakt? Dat valt reuze mee. Hij haalt nog steeds een erg hoog niveau. Hij zit nog steeds overal tussen, is ontzettend betrouwbaar, verreweg onze beste verdediger (al is dat dit jaar niet moeilijk) en ook voetballend verreweg onze beste verdediger. Wellicht denk jij dat hij minder goed presteert, maar dat is echt niet het geval. Hij valt hoogstens zelf minder op aan de bal, omdat hij zijn tijd/aandacht meer kwijt is aan het aansturen/aanvullen van zijn medespelers. Hij moet nu veel meer werk nagenoeg alleen opknappen en blijft voor 100% overeind. Hij is goud waard voor ons en zonder Timber gaat onze defensie echt 3 stappen terug richting het niveau onder Frank de Boer (Moisander, Dijks, Van Rhijn).

18 april 2023 om 20:51

Moisander was helemaal zo slecht nog niet hoor, de hele ploeg onder de Boer was zeer matig. Moeilijk te vergelijken

Timber is niet zo goed als we denken. Hij speelde verleden jaar bij de gratie Martinez. Is geen leider staat vaak verkeerd te dekken. bBij corners of voorzetten pakt hij meest de verkeerde man. Is geen leider en organiseert zijn verdediging niet. Daarom zo veel goals tegen.

18 april 2023 om 08:24

Hij speelde niet bij de gratie Martinez. Totale lulkoek. Timber speelde in een verdediging waar hij vooral met zichzelf bezig kon zijn werelds. In een verdediging waar hij de rest moet aansturen daalt zijn eigen niveau omdat hij zich niet alleen op eigen spel kan concentreren. Zodra hij weer naar een verdediging kan waar hij zich op eigen spel kan concentreren gaat het niveau gelijk weer omhoog. Timber is gewoon geen leider en krijgt die rol nu wel gewoon opgedrongen. Misschien dat hij dat aspect in de toekomst verder kan ontwikkelen, maar voor nu heeft hij zijn focus vooral voor zijn eigen spel nodig.

18 april 2023 om 08:51

Precies dit dus ninja !

Ik mag hopen dat dit voor nu nog om Everton gaat. Dit seizoen is wel erg gebleken dat hij op Martinez teerde. Een tussenstap lijkt me niet verkeerd

18 april 2023 om 07:55

Ik vraag me af of de stap naar Liverpool niet een te groot is en Everton zou een logische keuze zijn.

18 april 2023 om 08:18

Gaat natuurlijk om ManU. Nog geen uurtje rijden vanaf Liverpool.

18 april 2023 om 08:30

Cv lijkt me geen prioriteit bij united.

18 april 2023 om 09:16

Waarom zou je in Liverpool gaan wonen als je bij United gaat spelen?

18 april 2023 om 10:42

Haha vaak is het indd omgekeerd zoals Van Dijk die woont meer in de buurt van Manchester dan Liverpool, vlakbij Kevin de Bruyne. (Zijn ook heel goed bevriend)

18 april 2023 om 10:58

Volgens mij wonen ze bijna allemaal in cheshire, wat er eigenlijk ongeveer tussenin ligt.

Iedereen heeft het over Liverpool, maar ik denk dat het centrale duo daar al compleet is. Het zou mij niks verbazen als het om Everton gaat. Het zou een goede stap zijn om naar een normaliter subtopper te gaan. Everton kan een leuk salaris bieden en een marktconforme transfersom op de tafel kunnen leggen. Zelf denk ik bij een marktconforme transfersom aan 40 tot 45 miljoen.

18 april 2023 om 07:51

Op dit moment is Everton een zinkend schip. Hebben er een financiele puinhoop van gemaakt, ik zou daar nu niet heen gaan.

18 april 2023 om 08:10

Dat is hij wel gewend dit seizoen bij Ajax😂

18 april 2023 om 07:54

Everton moet er eerst maar eens in zien te blijven.

18 april 2023 om 08:12

Lol Everton. Die gaat gewoon naar Liverpool ook met het oog op de opvolging van de bijna 32 jarige v Dijk. Mooie enclave daar straks ook met Gravenberch. Youll never walk alone!

Timber heeft het al lastig tegen types als Kramer en Pepi, die heeft helemaal niets te zoeken bij Liverpool. Daar zouden ze toch ook weleens een wedstrijdje van Ajax terugkijken?

18 april 2023 om 08:41

Ajax- Groningen was denk de beste wedstrijd van Ajax in de eredivisie dit jaar. Heb Pepi niet gezien. Kramer staat ook niet op het scorebord tegen Ajax in twee wedstrijden. Bij de tweede niet eens op het veld bij het beginsignaal.

18 april 2023 om 08:45

Sterker nog: Pepi heeft nog nooit in zijn hele carriere op het veld gestaan tegen Ajax of Timber. Begin dit seizoen zat hij niet bij de selectie

18 april 2023 om 09:44

Ah daarom heb ik ‘m in die wedstrijd niet gezien. Dacht dat Timber gewoon heel goed speelde haha.

Hopen voor hem dan dat Everton niet degradeert. Is niet echt een Championship speler.

Lekker in Engeland voetballen jongen, waar wanneer je eruit gecounterd gaat worden je zwakke plek aan het licht komt

Premier league is een kerkhof van spelers die het niet redden en als Timber naar bijvoorbeeld Liverpool gaat zal hij ook aan het lijstje toegevoegd worden.

Op dit moment en deze huidige vorm is hij bankzitter op zijn best bij Liverpool.

Zou of een jaar nog blijven of een club uit de subtop kiezen in een andere competitie.

Genee begint zich ook te ontwikkelen tot een aardige Telegraaf journalist zeg.

ON: ik vind Timber echt een geweldige verdediger, maar als ik zie hoeveel moeite een Sanchez bijvoorbeeld al heeft in de PL, die vond ik echt een stuk verder dan Timber. Nou wil dat niet meteen veel zeggen, en opbouwend is Timber echt 100x beter, maar in de PL moet je echt verdedigen verdedigen. Denk dat LaLiga hem veel beter ligt qua speelstijl eigenlijk.

Ook denk ik nog steeds dat deze jongen echt ver gaat komen ondanks zijn mindere seizoen. Wat ik ook frappant vind aan Timber is dat, in de grote wedstrijden die ik van hem heb gezien, hij juist dan vaak heel sterk speelt. Weet niet of hij daarin consistent is, misschien kunnen de Ajacieden hier dat beter inschatten aangezien ik niet iedere grote match van Ajax zie.

Vindt ik eigenlijk niet zo erg want valt mij sinds hij verleden jaar belangstelling had gewoon zwaar tegen en loopt naast zijn schoenen en speelt slecht

18 april 2023 om 09:16

Stuur hem maar naar Rotterdam dan als je er zo graag van af wil.

18 april 2023 om 09:33

Wil er alleen maar mee zeggen dat hij voor de belangstelling goed was en daarna heb ik het gevoel dat hij naast zijn schoenen loopt en matig speelt.
Als hij naar Feyenoord wil, ik zit daar niet mee, ben niet haatdragend naar andere clubs toe, het is maar voetbal.

Hoop dat hij nog een jaartje blijft.
Als Alvarez en Timber vertrekken deze zomer dan blijft er wel heel weinig verdedigende kwaliteit over bij Ajax.

Het is heel simpel, in een goed op elkaar ingespeeld team komt iedereen beter uit de verf en in een team waarin het niet lekker loopt (zoals Ajax dit seizoen) zie je de kwaliteiten van de meeste spelers niet helemaal tot uiting komen. We hebben allemaal gezien hoe goed Timber kan zijn, het is grappig om nu van iedereen te lezen dat hij er nu ineens niks meer van kan. Timber is gewoon uit vorm, net zoals Ajax. Hetzelfde probleem zag je bij veel spelers die naar United zijn gegaan die ineens zichzelf niet meer waren. Voetbal is een teamsport, je hebt elkaar nodig om beter te voetballen.

18 april 2023 om 21:31

Ik in het goede team liet Timber wel vaker zien verdedigend zwakke punten te hebben. Nu is hij jong en kan hij nog veel leren, maar ik vraag mij af of hij ooit een echte "killer" wordt

Denk oprecht dat Timber in de grotere competities als CVM beter tot zijn recht komt. Hij kan verdedigen, maar komt lengte en sprongkracht te kort. Juist omdat hij zo comfortabel aan de bal is en technisch onderlegd, denk ik echt dat het een uitstekende 6 kan worden.

Wat een bullshit, Timber is een verdediger met heel veel potentie. Heel Ajax speelt slecht, dat kan je niet op hem afschuiven. Die gast is nog maar 21 en heeft afgelopen seizoen een topjaar gehad! Dit zeiden we ook over arme Schuurs, die had naar mij mening niet misstaan in dit Ajax.

Misschien gek maar is Timber niet iets voor PSG? Die spelen vaak 523 en dat zal hem misschien ook wel liggen. Niveau lager dan de PL maar wel een lekker salaris. Ramos staat op het punt weg te gaan en hebben met Kimpembe en Marquinhos verdedigers die vaak geblesseerd zijn. Hebben al Skriniar aangetrokken om de verdediging te herstructureren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren