Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vreugde in Barcelona: ‘Maar ik weet niet hoe je zo’n doelpunt viert’

Laatste update:

Thomas Vermaelen beleefde een uiterst teleurstellend debuutseizoen bij Barcelona en speelde slechts één wedstrijd in de Primera División. De centrale verdediger heeft dit seizoen al meer minuten in competitieverband gemaakt en maakte zaterdagavond nota bene de enige treffer in de thuiswedstrijd tegen Málaga (1-0).

/

De 29-jarige Belg scoorde na 72 minuten na voorbereidend werk van Luis Suárez en toonde zich na afloop logischerwijs tevreden: “Ik ben heel blij. Ik heb het doelpunt wel niet uitbundig gevierd. Ik scoor immers niet zo vaak en weet niet hoe je zoiets viert. Bovendien wilde ik honderd procent geconcentreerd blijven op de wedstrijd”, zo wordt hij geciteerd door Sporza.

“Dit eerste doelpunt voor Barcelona doet deugd. Iedereen weet hoe moeilijk ik het gehad heb. De trainer heeft me kansen gegeven om te laten zien wat ik waard ben en daar ben ik hem heel erkentelijk voor”, aldus Vermaelen, die lange tijd met een hamstringblessure kampte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk blijft hij blessurevrij. Doet het heel goed, ondanks dat hij de laatste jaren zo weinig heeft gespeeld.

Ik vond het inderdaad raar dat hij niet vierde, ik dacht dat doel afgekeurd was. Ik gun het hem helemaal, ondanks dat ik zeer kritisch was toen hij gehaald werd.

30 augustus 2015 om 09:45

Ik snap de aankopen vermaelen en mathieu nog steeds niet, vermaelen is zo vaak geblesseerd en echt niet het niveau van Barcelona...mathieu is een goede speler maar die kan dit seizoen misschien nog mee en dan is hij ook te oud aan het worden

30 augustus 2015 om 09:51

Ik denk dat niemand het begrijpt.

Vermaelen is een goede verdediger, maar is wel een heel grote risico. Geblesseerd gekocht tegen advies van medisch staf. Nu doet hij het uitstekend en hopelijk blijft het zo.

Aankopen en Zubi waren nooit echt een goed verhaal. Had ook liever een jonge talentvolle CV zien komen.

30 augustus 2015 om 10:34

voor die dertig miljoen bij elkaar hadden ze beter 1 goede kunnen kopen indd

30 augustus 2015 om 10:39

Dat was 1 van de redenen dat Zubi bekritiseerd werd.

30 augustus 2015 om 11:02

Ze hadden gewoon Aymeric Laporte moeten halen

30 augustus 2015 om 10:13

Vermaelen staat er altijd direct na blessures of wekenlang bankzitten, hij heeft geen wedstrijdeitme nodig en das een groot voordeel, maar ik vrees dat hij niet blessurevrij blijft.

30 augustus 2015 om 10:31

Je hebt van zulke spelers, Puyol was ook zo iemand. Laten we het hopen dat het niet zal gebeuren, voor het goed van zowel Barca als België.

30 augustus 2015 om 11:23

Hij doet het inderdaad goed maar opbouwend vind ik hem heel slecht het is altijd een tikkie breed of terug nooit een scherpe pass door het midden en soms durft hij niet de ball niet eens aan jordi alba te spelen terwijl het voor barca belangrijk is om opbouwend goed in elkaar te zitten. pique en mascherano komen altijd onder de druk uit, let maar op vermealen die kan niet tegen druk.

Vermaelen laat in de eerste wedstrijden meteen zien dat Mathieu zich geen illusies hoeft te maken. Met Piqué, Vermaelen, Mascherano en Bartra heeft Barcelona vier uitstekende verdedigers. Bartra had een ongelukkige start, maar is nog altijd zeer bruikbaar gedurende het seizoen. Mathieu is enkel een optie in het centrum, als linksback is hij pure middelmaat.

Het lijkt me dat Mathieu en Adriano komende winter verkocht worden en er geïnvesteerd wordt in een middenvelder en een aanvaller. Thiago en Griezmann zouden mijn droomkandidaten zijn, maar vrees dat ze niet haalbaar zijn.

30 augustus 2015 om 09:53

Als ze nu Thiago terughalen voor 45 mil zijn ze natuurljjk ook gewoon ongeloofwaardig bezig, en Griezmann halen voor de bank is het vernietigen van talent en kapitaal.

30 augustus 2015 om 10:05

Ongeloofwaardig? Het terughalen van een voormalig jeugdspeler die zich heeft bewezen als speler van absolute wereldklasse lijkt me niet ongeloofwaardig. Sterker nog; het zou een verdomd slimme zet zijn. Thiago kent de club en hoeft zich dus niet eerst nog aan te passen, daarnaast speelt hij bij Bayern in een soortgelijke speelstijl. Barcelona krijgt de controleur die ze nodig hebben, Bayern heeft al genoeg vervangers rondlopen en vangen een behoorlijk transferbedrag.

Wat betreft Griezmann, daar ben ik het gedeeltelijk met je eens. Of hij naar de club zal komen zonder dat hij een gegarandeerde basisplaats heeft vraag ik me af, maar Arda Turan maakt gewoon dezelfde stap terwijl hij weet dat er op 'zijn' positie betere spelers rondlopen. Daarnaast is het geen aankoop voor de bank, maar juist iemand die concurrentie kan bieden aan de voorste drie. Overigens geloof ik niet in aankopen voor de bank, alleen in aankopen die de concurrentie verhogen. Wie weet gaat Messi in de toekomst wel als middenvelder spelen en komt er een plaats voorin vrij. Daarnaast hebben andere topclubs ook gewoon geweldige spelers op de bank zitten. Kijk naar Götze bij Bayern, Falcao bij Chelsea, Isco bij Real Madrid. Griezmann zou Barcelona absoluut versterken en geloof dat hij met een behoorlijk salaris wel te verleiden valt.

30 augustus 2015 om 14:36

Wat zeg je allemaal? Arda Turan weet dat hij minder is, maar wilt toch de stap maken. Dat is gewoon prima, aangezien hij genoegen neemt met zijn rol als invaller.

''overigens geloof ik niet in aankopen voor de bank, alleen in aankopen die concurrentie verhogen'' Juist ja.. Als coach heb je de beste 11 waarmee je het vaakst speelt, en als iemand geblesseerd raakt dan kijk je naar de bank.. Het zijn wel degelijk aankopen voor de bank.

Gotze zit inderdaad op de bank bij Bayern, maar dat was te verwachten toen hij van BVB naar Bayern ging. Het was niet alsof hij 100 een basisplek zou krijgen, dus daar heeft hij zelf voor gekozen. Falcao heeft gezien zijn prestaties de laatste tijd ook niet veel keuze, en neemt ook genoegen met zijn rol( in de hoop dat hij weer opbloeit). Oftewel veel van deze spelers nemen genoegen met hun rol.

Als Griezmann komt, dan heb je een probleem. Het is of Neymar of Griezmann, en gezien hun leeftijd en talent horen ze allebei altijd te spelen. Hoe jij denkt is gewoon kapitaal vernietiging.

PS: Ik zal vaker naar blink182 luisteren, die heeft inderdaad er veel meer kijk op dan jij.

30 augustus 2015 om 16:45

Eerst klagen over het roulatiesysteem van Enrique en vervolgens dat gewoon compleet ontkennen. Goed bezig.

30 augustus 2015 om 21:47

Rouleren doe je tegen de nummer 13 tot en met de nummer 20 van de PD. Tegen teams daarboven doe je in eerste instantie niet rouleren, tenzij je met 3/4-0 voor staat.

Daarnaast waar ontken ik eigenlijk iets? De bank van Barca is niet goed genoeg, maar dat betekent niet dat we spelers als Griezmann moeten hebben. Zo'n prachtige speler hoort altijd te spelen.

Thiago zou wel degelijk goed zijn voor Barca, alleen 45 miljoen?? Jij hoort thuis in het bestuur van Barca.

30 augustus 2015 om 09:56

Begrijp nog steeds niet dat sommige Thiago terug willen. Heeft sinds 3 jaar (ook zijn laatste jaar bij Barca) geleden geen vooruitgang geboekt in zijn ontwikkeling. Als je dan zegt dat het aan blessures lag, dan kun je zeggen dat hij blessuregevoelig is. Barca heeft iemand nodig die minstens 80 van de wedstrijden kan spelen.

Griezmann daarentegen is een baas, maar niet gemakkelijk te halen. Toch denk ik dat hij niet nodig is bij Barca. Ideale kandidaat zou David Silva zijn, maar hij is ook al oud (en onhaalbaar).

Barca moet volop gaan voor Coutinho! Als Liverpool zo slecht blijft presteren dan zal Coutinho ook wel willen. Zou een goede vervanger zijn voor Iniesta.

Trouwens Mathieu kan wel spelen als LB, maar niet in topwedstrijden zoals tegen Psg en Real. Dan is het logisch dat hij tegenvalt.

30 augustus 2015 om 10:13

Onzin. Thiago heeft zich ondanks z'n blessures bewezen bij de grootste club van Duitsland en een van de beste clubs ter wereld. Denk niet dat hij stil staat in z'n ontwikkeling, hij was namelijk al van een waanzinnig niveau. Denk trouwens dat hij in Duitsland ook als persoon is gegroeid. Overigens heeft Barcelona niet iemand nodig die tachtig wedstrijden kan spelen, Rafinha en Rakitic zullen gewoon ook hun speelminuten krijgen. Je kan niet een seizoen lang met dezelfde elf spelen, dat is zo goed als onmogelijk. Je hebt ook een sterke bank nodig en dat heeft Barcelona op dit moment niet.

Griezmann is inderdaad een lastig verhaal, maar na de overstap van Arda Turan heb ik meer vertrouwen in zijn mogelijke komst. Met een behoorlijke transfersom en een aanzienlijk salaris kom je een heel eind denk ik.

Coutinho is een fenomeen, zou met gemak mee kunnen bij Barcelona. Vraag me alleen af of hij een vervanger van Iniesta is en of we wel zo'n speler nodig hebben. Denk dat hij als aanvaller wel gehaald zou kunnen worden, maar op het middenveld lopen er al anderen rond als vervangers van Iniesta. Dan denk ik aan Rafinha en Denis Suárez, die ik hoog inschat.

30 augustus 2015 om 10:14

Silva blijft mooi waar hij is. Dat denk ik en hoop ik toch vooral :D .
Heeft net als Agüero al meerdere keren aangegeven heel gelukkig te zijn bij City.
Zelfde verhaal voor Coutinho denk ik , en Liverpool wil hem sowieso niet kwijt.

Als je naar de toppers kijkt voor het middenveld , zijn ze bijna allemaal onhaalbaar.
Verratti zou ook een optie zijn , maar wederom heel moeilijk te halen.
De meest reeële kans voor Barca is misschien Pogba komende zomer , maar dat zal ook bakken met geld kosten.

30 augustus 2015 om 10:22

Sorry ik bedoelde 80 procent van de wedstrijden. Ik ben meer bezig met vervanger van Iniesta. Verratti is natuurlijk ook fantastisch, maar ook onhaalbaar. Ik begrijp dat ik nu niet allemaal zelfde soort middenvelders noem, maar het is nu eenmaal niet gemakkelijk ook een type Iniesta te vinden (isco, maar Real).

Ik heb Thiago zien spelen bij Bayern en hij doet het in mijn mening echt niet zo goed bij Bayern. Wat mij betreft blijft hij gewoon weg, zeker ook omdat hij het toen zo fantastisch vond om Barca te verlaten (voor de toen beste ploeg ter wereld). Zulke spelers hebben we niet nodig

30 augustus 2015 om 10:24

@ Pompopos

Net zoals ik ook al zei, Silva is gewoon niet te halen.

Coutinho daarentegen wel. Ik kan me niet inbeelden dat hij altijd wilt blijven bij Liverpool die altijd maar teleurstellen. En als ze Suarez kunnen halen dan is Coutinho ook haalbaar

30 augustus 2015 om 10:33

Waarom een vervanger voor Iniesta? Daar hebben we Rafinha en Denis Suárez al voor. Denk dat je moet kijken naar een concurrent voor Rakitic.

Thiago is overigens bij Bayern echt niet de uitblinker, maar nog steeds zo vreselijk goed. Een speler als hij mist Barcelona echt. Gewoon iemand die de bal opeist en rust kan brengen op het moment dat er druk gezet wordt. Daarnaast snap ik wel dat Thiago blij was, hij heeft namelijk nooit het volledige vertrouwen gekregen en kreeg dat wel van Guardiola in Duitsland tot z'n blessure.

30 augustus 2015 om 10:39

Rafinha vind ik niet goed genoeg (te wisselvalig) en voor Suarez is het nog wachten.

Als je dan kijkt naar middenveld van Real (modric, Kroos, James, Isco...), is het kwestie van tijd voordat ze gaan domineren. Barca moet dringend reageren door een jonge top middenvelder te halen.

30 augustus 2015 om 10:45

@Mugatu; volgens mij begrijp jij het niet zo? Thiago is een van de beste middenvelders van Europa en ja dat zie je terug in de wedstrijden van Bayern. Die man heeft zo'n goede techniek, is wendbaar, kiest snel de beste oplossing/positie en heeft zo'n goed inzicht. Daar kun je echt niet omheen hoor. Het laat ook maar zien hoe Barca met de echte diamantjes omgaat. Ze hadden hem nooit weg moeten doen want hij is echt 2 klassen beter dan Rakitic bijvoorbeeld.

30 augustus 2015 om 10:54

Kom zeg, Barcelona moet zich niet gaan meten aan het overvolle middenveld van Real Madrid? Totaal ander elftal en totaal andere speelwijze. Thiago zou een uitstekende aankoop zijn.

30 augustus 2015 om 10:57

Thiago heeft een fantastisch techniek(1 van de beste), maar zijn inzicht is echt niets bijzonders...

@guaporta

Hij zou een goede aanvulling zijn voor het middenveld, maar niet ten koste van alles. Barca zou vb zeker geen 40 M moeten betalen voor hem

30 augustus 2015 om 09:57

Hoop eerder dat ze Isco aantrekken! Geen aanvallers meer toevoegen. Ze moeten het gewoon met de jeugd doen. En voor het middenveld gewoon Samper toevoegen vanuit de jeugd! Word tijd dat de jeugd weer door gaat breken

30 augustus 2015 om 10:16

Isco? En waar moet hij dan gaan spelen? Overigens zal Real Madrid zo'n geweldige speler naar de aartsrivaal laten gaan. Gaat niet gebeuren, zet maar uit je hoofd.

De jeugd moet gewoon de kansen krijgen die het verdiend, zoals Samper en Grimaldo het vertrouwen verdienen.

30 augustus 2015 om 10:45

Ag scheer toch weg met je Bartra, Onbestaanbaar dat jij hem blijft verdedigen. Prima in te brengen als je 4-0 voor staat. Maar voor de rest laat hij al jaren zien onmogelijk met de druk om te kunnen gaan. Ik heb 100keer liever Mathieu dan Bartra, en dat zegt al genoeg. Bartra doet maar wat, kijk zijn wedstrijden maar terug. Hij staat altijd verkeerd en schiet in paniek als een spits op hem af komt. In voorgaande jaren zaten Barca trainers zelfs te twijfelen om Busquets of Song in het centrum te plaatsen voor Bartra (in noodgevallen). En nu komt Vermaelen, met amper wedstrijden in de benen, al 100x beter uit de bus dan Bartra ooit heeft gepresteerd. Die jongen is al 24 jaar. Hij wordt niet beter, dit is het, en dit is niet goed genoeg voor Barca.

Barto moet de knip opentrekken voor Laporte of Inigo.

30 augustus 2015 om 12:03

Json030, inderdaad soms zie je zulke matige spelers bij een topclub spelen... Kijk maar naar Bartra en Adriano bij Barcelona, kijk maar naar Arbeloa en Nacho bij Real. Wat ik al helemaal niet begrijp is, hoe ze zolang daar kunnen blijven.

Mits blessurevrij is hij in deze vorm wat mij betreft een goede derde man na Pique en Mascherano en aangezien Enrique veel roteert zal Vermaelen dan wel aan de nodige minuten komen.

Maar laat hem dus eerst maar eens voor een langere periode effectief zonder kwetsuren blijven en aantonen dat deze vorm zijn effectieve niveau is.

Voor Mathieu zou dit dan inderdaad slecht nieuws zijn, net als voor Bartra trouwens. Die kan ook niet blijven wachten op een basisplaats.

Mathieu is trouwens al maanden niet zo goed bezig - stilletjesaan richting uitweg en dan komt het grote probleem weer terug, Barca moet een ijzersterke CV hebben die bovendien nog eens snelheid heeft gelet ze meestal zo hoog spelen. Vermaelen is nu 2x na elkaar mvp en is aan het rechtkrabbelen. Dan wordt het een zeer goeie vervanger om te roteren met Masche en Pique - als hij verder blessurevrij blijft heb je in principe genoeg Cv's en Vermaelen kan ook nog eens op de linksback. Laporte zou idd goede transfer zijn maar die wil zelf niet weg bij Bilbao en Marquinhos valt niet weg te krijgen bij Psg. Bartra was de vorige seizoenen goed op weg om door te breken maar dit seizoen valt ie door de mand.. Op het middenveld mag er inderdaad ook gedacht worden aan een Coutinho, zelfs Thiago maar enkel tegen de juiste prijs en dat gaat nooit gebeuren. Vind ook dat Sandro zeer goed bezig is dit seizoen, zelfs beter dan Munir, zodanig Nolito niet perse hoeft

Van welke club kwam hij vorig jaar?

30 augustus 2015 om 11:42

Arsenal

"Vermaelen beleefde een uiterst teleursteld debuutseuzoen"
Hij heeft dan wel erg weinig gespeeld maar wel de treble gewonnen dus zo teleurstellend kan je het ook niet noemen. Wel leuk dat hij geprikt heeft.

Die blik van Vermaelen na dat doelpunt gewoon in shock echt zo van WTF doe ik in camp nou, is dit een droom?

30 augustus 2015 om 21:56

Hahah geweldige opmerking xD

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar Vermaelen en Mathieu hebben zo een onzekere uitstraling op veld. En dat geldt ook voor Ter Stegen vaak.
Verder heeft Vermaelen goed gespeeld afgelopen 2 wedstrijden en ik hoop voor hem en Barca dat hij dit niveau kan doorzetten, terwijl Mathieu mij juist het idee geeft dat hij steeds slechter wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren