Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘20-voudig kampioen wil Eredivisie-clubs aftroeven met komst Eljero Elia’

Laatste update:

Eljero Elia is naar eigen zeggen reeds in contact geweest met ADO Den Haag en FC Twente, terwijl Arjen Robben hem namens FC Groningen heeft benaderd. De vleugelaanvaller kan echter met Panathinaikos ook kiezen voor een nieuw avontuur in het buitenland, zo verzekert Voetbal International dinsdag. Elia beschikt bij de kersverse kampioen Istanbul Basaksehir over een contract dat op 6 augustus afloopt.

Voorzitter Vasilios Konstantinou is erg gecharmeerd van de dertigvoudig international van het Nederlands elftal en de preses van twintigvoudig kampioen Panathinaikos onderzoekt de mogelijkheden om Elia naar Griekenland te halen. Bij de topclub uit de hoofdstad Athene staan onder meer Yassin Ayoub en Bart Schenkeveld onder contract, twee spelers die net als de 33-jarige vleugelaanvaller een verleden hebben bij Feyenoord.

ADO maakt werk van terugkeer Elia; Robben zocht ook contact

Eljero Elia lijkt Istanbul Basaksehir transfervrij te verlaten. Een terugkeer in de Eredivisie behoort zeker tot de mogelijkheden.Lees artikel

Elia liet maandag aan De Telegraaf weten dat hij het een eer vindt dat Robben via WhatsApp contact met hem had gezocht. "Natuurlijk is het heel eervol als Arjen je belt en met je wil samenspelen", zo stelde de routinier. "Arjen is voor mij een voorbeeld qua manier van spelen, maar vooral qua leven voor de sport." Elia hield desondanks een slag om de arm wat betreft zijn toekomst op clubniveau. "Ik houd alle opties open. Mijn zaakwaarnemer Frank Schouten en ik gaan nu even heel goed kijken wat het beste bij me past." Volgens Elia is er tevens interesse uit de Premier League, Bundesliga en Serie A.

Voor Elia is het seizoen bij Istanbul Basaksehir overigens nog niet voorbij. Begin augustus wacht namelijk het tweeluik met FC Kopenhagen in de achtste finale van de Europa League. De verwachting is dat de voormalig aanvaller van onder meer Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen en Southampton daarna een definitief besluit neemt wat betreft zijn toekomst op clubniveau.

Vind jij Panathinaikos een geschikte club voor Eljero Elia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dan zou ik mooi nog even in Griekenland gaan spelen als ik Elia was.
Mooi land om nog een periode actief te zijn.

21 juli 2020 om 13:26

En je vergeet even dat er in het verleden vaak genoeg issues zijn geweest met het uitbetalen van lonen. Kun je dus al schrappen.

21 juli 2020 om 13:29

Dat was in Turkije ook zo en daar heeft hij ook meerdere jaren vertoeft. Het lijkt me dus geen al te groot struikelblok te zullen worden.

21 juli 2020 om 14:21

Basaksehir is een club die zijn financiën prima op orde heeft.

21 juli 2020 om 14:50

Natuurlijk, het is dan ook een enorme veralgemening. Niet elke Turkse club heeft een betalingsachterstand en ook niet elke Griekse club heeft dat.

21 juli 2020 om 18:19

@lierse en Panathinaikos dus wel, want ik heb het nog speciaal opgezocht voordat ik die opmerking maakte. Ik schrijf geen onzin. Ze hebben het wel al een paar keer nagelaten en hun spelers niet of te laat betaald. Nu jij weer. ''the crisis at Panathinaikos shows no signs of stopping. According to reports emerging from Greece, the clubã¢â‚¬â„¢s players refused to train on Monday in a protest against wages not being paid.''''panathinaikos owe the German (jens Wemer) â‚â¬498,322 in unpaid wages.''

21 juli 2020 om 17:05

Precies! Bijkomend voordeel voor Elia is dat het geen enkel probleem is wanneer hij daar vanaf de bank tijdens de wedstrijden even 'live' wilt gaat op Instagram. Er loopt daar immers weleens een voorzitter met een blaffer in de holster naar de scheids en supporters gooien WC potten op het veld of steken het stadion in de brand. Elia wil nog een mooie uitdaging. Uitdaging gevonden!

De kans / hoop dat Elia naar Twente gaat wordt met de dag kleiner.Ik geloof niet dat zijn clubliefde zo groot is dat hij weer bij ons komt voetballen.Dan nog maar een speler van Ajax huren...

21 juli 2020 om 14:05

Naar Twente gaat hij zeker niet. Hij wil naar huis en gaat naar huis. Den Haag.

Ik vind/vond Elia wel een goeie speler voor Groningen, maar als ik kijk vanuit een toekomstperspectief en doorverkoopwaarde, ben ik bang dat je weinig eruit gaat halen. Enige wat je waarschijnlijk krijgt is dat je wat geld uithaalt uit de shirtverkoop en dat er wat extra mensen naar het stadion komen. Maar als ik zie dat Advijaj transfervrij is, dan vind ik dat een speler die Groningen misschien moet proberen om binnen te halen. Want ondanks zijn mentaliteit, vind ik het geen hele slechte speler voor Groningen. Talent heeft die zeker, maar is nog de vraag als je zijn "enfant terrible" houding kan veranderen.

21 juli 2020 om 13:30

Enfant terrible valt toch reuze mee? Hoe vaak is Elia in opspraak gekomen voor zijn gedrag?

21 juli 2020 om 13:36

Hij heeft het over Advijaj.

21 juli 2020 om 13:37

@jesaja - Ja maar Elia is niet zo vaak intern geschorst als je het vergelijkt met Advijaj die al problemen veroorzaakte bij Roda JC en Willem II. Enige recentelijke incident wat ik me nog kon herinneren was dat hij ruzie bij het beloften elftal en rood kreeg toen bij Feyenoord. Buiten dat om viel het wel mee, en is Elia lang geen onaardige knul. @carbaat - Ah ik las het anders, verstond meer van dat hij bedoelde dat Elia vaker in opspraak raakte ten opzichte van Advijaj.

21 juli 2020 om 13:41

Een speler als Elia is voor Groningen een topaankoop. Bij zulke spelers die al iets op leeftijd zijn kijk je niet naar restwaarde.

21 juli 2020 om 13:49

Ja dat snap ik ook wel, en hij voegt wel zijn waarde toe aan de jonge selectie die Groningen heeft. Maar Groningen heeft nu niet de financiele middelen die ze vroeger hadden, ondanks de verkopen van verschillende spelers. Maar ja, een ding is zeker, Groningen heeft aanvallers nodig, dus ze zijn op de goeie weg (verdedigers zijn ook noodzakelijk trouwens).

21 juli 2020 om 13:42

Tja, je kan het doen... Bij Willem II heeft Advijaj aardige potjes gespeeld maar ik ben geen moment rouwig geweest om zijn vertrek. Hij gaat gewoon je selectie verstoren, daar is geen twijfel over mogelijk.

21 juli 2020 om 13:51

Ja dat bedoel ik, hij heeft een verschrikkelijke mentaliteit, maar is nog de vraag als iemand als Robben en Buijs hem de knop kan doen omdraaien. Want talent heeft deze jongen wel, zoals jij het hebt gezien bij Willem II. En als hij bijvoorbeeld 2 jaar lekker/redelijk speelt, dan kun je een prima transfersom vragen voor hem, want hij heeft de potentie om voor een aardig bedrag te verkopen.

21 juli 2020 om 13:59

Dat is allemaal waar, was ooit ook een groot talent bij Schalke. Ik denk alleen dat de baten niet opwegen tegen de kosten in dit geval. Als iemands mentaliteit zo verkeerd zit kan hij alle talent van de wereld hebben, hij is het niet waard.

21 juli 2020 om 14:11

Nee zeker waar, nu je het zo zegt, dan lijkt het me wel een grote risico inderdaad. Begint een beetje een Ravel Morisson verhaal te worden als het zo doorgaat.

21 juli 2020 om 13:45

Een 33 jarige speler en jij hebt het nog over doorverkoopwaarde.daarnaast krijg je amper inkomsten uit een shirt verkoop. Was net zo hetzelfde bij Real Madrid en Ronaldo, daar gaat maar x procent naar de club, geen tientallen miljoenen. Ze kunnen enkel betere nieuwe deals onderhandelen (meer geld als sponsor).

21 juli 2020 om 13:57

Ja dat bedoelde ik toch, dus snap jouw reactie niet echt? Je gaat inderdaad amper inkomsten genereren van Elia en ondanks dat hij salaris inlevert, verdien je amper iets aan hem. Hij lijkt me ook geen speler die jonge spelers gaat aansturen en lijkt me een leuke gast voor de sfeer in de kleedkamer. Dat is het dan. Kwaliteit heeft hij wel om een wedstrijd in zijn eentje doen te beslissen, maar ik zie toch iemand waar Groningen later nog iets kan verdienen, zoals hoe ze het vroeger hadden gedaan met Doan, Kostic, Tadic, Berg, Suarez, etc. Of Groningen heeft veel vertrouwen in Gudmundsson, Slor en El Hankouri. Dan lijkt me de aankoop Elia wel logisch, want dan blijft die waarschijnlijk 1 seizoen en dan kunnen die jongens uitvechten/doorontwikkelen voor die linksbuiten positie.

21 juli 2020 om 13:52

Je hebt ook kwaliteit en ervaring nodig in een elftal natuurlijk. Niet alleen maar spelers met potentieel doorverkoop bedrag. Maar na Robben lijkt er wel een hype te ontstaan om het terughalen van dit soort spelers. Dat gaat vaker niet dan wel goed.

21 juli 2020 om 14:15

Nee zeker waar, alleen als je mijn reactie hierboven leest, dan denk ik niet dat hij de nodige dingen gaat aanleren bij de spelers van Groningen. Hij heeft kwaliteit, maar het lijkt mij sterk dat hij de leiding gaat nemen. Ja precies, maar laten we maar toekijken wie nog allemaal terugkeren. De Eredivisie werd vaak vergeleken als een verkapte jeugdcompetitie, dus dit helpt wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren