Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vormer vreest Franse sterren niet: ‘Vroeger had ik dat wel, nu niet meer’

Laatste update:

Ruud Vormer heeft het als speler van Club Brugge geschopt tot Oranje-international. Onder bondscoach Ronald Koeman begon de middenvelder tegen Peru (2-1 winst) in de basis en aanstaande zondag mag hij opnieuw hopen op een basisplaats als Nederland het in kader van de Nations League in Parijs opneemt tegen wereldkampioen Frankrijk. Bang voor les Bleus is de ex-speler van onder meer Roda JC Kerkrade en Feyenoord niet.

Mocht Vormer in de basis beginnen, dan komt hij spelers als Paul Pogba, Blaise Matuidi en N’Golo Kanté tegen. De aanvoerder van Club Brugge wil zich niet laten intimideren door de spelers van wereldklasse. "Vroeger had ik dat wel, nu niet meer. Ik ben dertig, hè", zegt hij in gesprek met Trouw. “Als ik bij de selectie van het Nederlands elftal zit en een wedstrijd mag spelen, dan ben ik al een heel blij man. Zo sta ik erin.”

Vormer blijkt een laatbloeier. Pas op dertigjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het Nederlands elftal. Hij blijft zich ontwikkelen als voetballer. “Dat heb ik af en toe wel nodig. Ik moet mezelf soms even uitdagen”, klinkt het uit de mond van Vormer, die af en toe nog wel moet wennen aan het niveau bij Oranje. "Bij Club Brugge heb je wat meer tijd, hier bij Oranje zit er meteen een tegenstander in je rug. Daar moet ik aan wennen.”

Ruud Vormer verdient een basisplaats tegen Frankrijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“Ik moet mezelf soms uitdagen” aldus Ruud Vurmer... wat deze man in het Nederlands Elftal is mij een groot raadsel...niemand in Nederland snapt het.. behalve 1 man en laat dat nou net de bondscoach zijn helaas.

8 september 2018 om 09:35

Ik volg de Belgische competitie niet, maar hij schijnt het daar behoorlijk goed te doen. Misschien dat dat de reden is?

8 september 2018 om 09:41

Die laatste twee zinnen in het artikel zeggen alles. "Bij Club Brugge heb je wat meer tijd, hier bij Oranje zit er meteen een tegenstander in je rug. Daar moet ik aan wennen."

Bij Club Brugge presteert hij uitstekend, maar dat is voor het Nederlands Elftal dus niet voldoende. Oranje is geen podium voor dertigjarige middenvelders om te wennen, die moeten er meteen staan. Vormer is daar niet toe in staat, dus hopelijk kiest Koeman voortaan voor anderen.

8 september 2018 om 10:02

Was vorig seizoen echt top: goals, assists, ... Maar dit seizoen toch ook gewoon maar matig. Pijnlijk voor het Nederlands elftal als dit je selectiekwaliteit is, zeker gezien zijn leeftijd.

8 september 2018 om 10:10

Mwaa selectiekwaliteit is een groot woord. Koeman heeft hem er graag bij, kan, maar Nederland kan ook heel goed zonder hem. Beetje waar ligt je voorkeur. Sterker nog als Klaassen bv de draad weer een beetje oppakt zit hij er zo in voor Vormer. Niet dat ik Klaassen een geweldenaar vind, maar hij is wel van een hoger niveau dan Vormer. En dan hebben we het geen eens over de mogelijkheden binnen de selectie. Zou zomaar eens een middenveld kunnen worden met proper, de Jong en Wijnaldum, waarbij Wijnaldum zich mag focussen op gaten vullen en diepgang en propper en de Jong het creatieve deel verzorgen. Zien we ook geen Vormer.

8 september 2018 om 12:15

Tegen Peru speelde hij in een totaal verschillende positie dan dat hij gewend is. Hij is geen rechtervleugel. Als je daar speelt moet je heel snel en een man kunnen omspelen. Hij moet het hebben van zijn passing en werkkracht. Bij Brugge speelt hij dieper op het middenveld. Hij creëert de kansen met zijn goeie passing, zet constant druk, loopt heel veel, neemt alle stilstaande fases... (een beetje zoals De Bruyne in België) we zagen dat hij een goeie lange bal heeft, maar als je hem op de totaal verkeerde positie legt, kan je niet veel van verwachten. Eigenlijk zou Vormer iedere corner moeten nemen, en dan scoort De Ligt/Van Dijk iedere match. "Van de 100 corners zijn alle 100 perfect" ~Jan Mulder
Ook draait Oranje niet zo goed, geen automatismen, terwijl Brugge een machien is.

8 september 2018 om 13:15

Vormer is niet de enige hoor. Blind, Strootman, Wijnaldum mogen van mij gelijk naar de bank maar blijven keer op keer spelen. Bij Blind erger ik me daar nog het meest aan want die speelt al sinds het WK 2014 elke wedstrijd belabberd. Hoe kun je nou weer liever Blind centraal hebben dan Stefan de Vrij..

8 september 2018 om 19:42

Das echt grappig want Blind was in de kwalificatie de enige speler die elke wedstrijd constant speelde. Als een van de weinigen haalde hij een acceptabel niceau. Het is gewoon populair om blind te bashen.

8 september 2018 om 21:22

Waarom is dit populair? Blind speelt gewoon slecht. Wint nauwelijks kopduel en komt snelheid te kort. Heeft regelmatig cruciaal balverlies. Denk dat hij zelf zorgt dat hij niet populair is!

Nee ik heb niet zo'n vrees voor de Fransen als dat ik heb voor Vormer in de basis. Dit kan echt niet in het Nederlands elftal!! Heeft afgelopen wedstrijd maar weer eens duidelijk aangetoond het niveau niet aan te kunnen!

8 september 2018 om 11:49

En de wedstrijd daarvoor deed hij het prima en bracht hij nieuwe energie in de ploeg. Koeman is niet achterlijk, dus als hij hem erbij haalt zal dat niet voor niets zijn. Mogelijk ter overbrugging tot andere spelers fit zijn of meer gaan spelen bij hun clubs.

9 september 2018 om 09:28

2e helft gezien, toen draaide Nederland toch wel weer aardig. Die pass van Sneijder gezien? Daar liep hij de verdediging er gewoon uit. Maar... dat schot gezien? Die bal zijn ze nu nog kwijt. Vormer in het NL elftal willen zien en dan verbaasd zijn dat het slecht gaat met Nederland.

En een quote van Jan Mulder aanhalen versterkt je punt nou niet echt, haalt hem eerder onderuit. Vormer in het Nederlands elftal kan niet!! Heb je een Promes op de bank zitten, kom je hiermee aankakken🤔🙈

Ja ja, nu weten we het wel mensen. Dat vormer er niks van kan. Feit is dat hij bij de selectie zit en we het er nou eenmaal mee moeten doen.

8 september 2018 om 09:51

Dus mogen we niet meer kritisch zijn? Oke, dan zet ik mijn kaas wel op mijn hoofd en doe ik de wave thuis op de bank.

8 september 2018 om 10:03

Vraagje op je comment. Hoe vond jij m spelen dan? Persoonlijk vind ik dat hij niet in het NL elftal thuis hoort.

8 september 2018 om 10:16

Hoewel hij de vorige wedstrijd misschien niet geweldig speelde, vond ik hem voor de zomer in zijn interland een van de beste mannen op het veld. Hij doet het in ieder geval beter dan Wijnaldum en Strootman, dus ik zou hem gewoon lekker laten staan tegen Frankrijk.

8 september 2018 om 11:29

Wat Vormer daar op die positie deed is me een raadsel eerlijk gezegd. Ik zou eerder schieten op Koeman die hem daar neergezet heeft dan Vormer. Totaal ongeschikte positie voor die jongen.

8 september 2018 om 11:38

Vormer laten staan tegen frankrijk? Is dit cynisch bedoeld of meen je dit echt?

Vormer....... Derksen kraamt veel onzin uit, maar over een ding heeft hij volkomen gelijk, Vormer hoort niet in het NL elftal!

Nu wordt er net gedaan of Ruud Vormer toen hij net begon in het betaald voetbal een of andere kruk was die er niets van kon. Absolute onzin. Hij werd toen ook gezien als een talent, zo niet een groot talent. Alleen heeft hij de weg van de Geleidelijkheid bewandeld met zo nu en dan flinke obstakels.
Prima zoals hij de laatste seizoenen in België heeft gespeeld en tsja dat Franse middenveld is sterk zowel physiek als tactisch technisch, maar ja die Kroaten hebben laten zien dat het eigenlijk niet.zoveel uitmaakt

8 september 2018 om 19:06

De Belgische competitie is vergelijkbaar met het rechterrijtje van de Eredivisie. Vormer selecteren is echt armoede, er lopen genoeg middenvelders rond die beter zijn.

Natuurlijk hoort Vormer niet bij Oranje maar ik vind en vond het opmerkelijk dat ten eerste Vormer in de basis stond en ten tweede, op zo'n vreemde positie. Je zou daar een type Kluivert, Bergwijn of Promes verwachten met diepgang.

Als ik dan ook zie dat Babel op links stond, terwijl hij vorige interlands liet zien een redelijk goed aanspeelpunt te zijn en Strootman die na zijn blessure nooit op hetzelfde niveau is gekomen op het middenveld dan begin ik mij zorgen te maken over Koeman.

Gelukkig lieten Frenkie en Propper in de tweede helft gelijk zien waarom zij beiden in de basis zouden moeten starten. Als Koeman deze spelers opnieuw negeert dan heb ik er helemaal geen vertrouwen er meer in.

8 september 2018 om 11:52

Omdat jongens als Promes, Kluivert en Bergwijn vrijwel niet meeverdedigen. Met iemand als Vormer heb je een mannetje extra die kan helpen op het middenveld. Je offert dus een vleugel op voor meer balans in je elftal. Zelfde als wanneer bij Feyenoord Toornstra op linksbuiten werd geposteerd.

8 september 2018 om 12:00

Dat begrijp ik maar het is tegen Peru en juist hierdoor mis je diepgang waardoor de tegenstander nog aanvallender kan spelen zodra ze weten dat zij achterin sneller zijn.

Ja hoor. Als Frankrijk haar dede selectieteam opstelt heeft Frankrijk nog steeds een betere selectie dan NL.

Voor Vormers inzet en mentaliteit niets dan lof. En misschien dat die nog gebruikt kan worden in kwalificatiewedstrijden tegen mindere tegenstanders.

Echter voor wedstrijden tegen teams van het kaliber Frankrijk én Peru is hij te licht. Hij mist handelingssnelheid en techniek.

Op het middenveld zou ik nu Wijnaldum, Pröpper en De Jong neerzetten. Dan heb je zowel kracht als voetbal daar staan.

Koeman haalde bij Ajax ineens Van Halst terug als tijdelijke aanjager. Denk dat je het een beetje zo moet zien.

Vurmer zou ik niet opstellen tegen Frankrijk. Vond hem af en toe net rennen alsof hij op een roltrap stond. Zet er maar een snelle speler neer misschien heb je daar wel wat aan.

Ik zag deze gozer voetballen afgelopen donderdag. Wat is hij me een partijtje slecht zeg. Uit Vormer kan je hem beter noemen. Staat ook id weg van de talenten die komen bij oranje. Die ene gouden paas van Wes en hoe hij daarmee omging en vervolgens die bal de tribune in rost was echt niveautje Keuken Divisie.

Is geen NL elftal waardig vormer. Zn schot tegen Peru zag er wel heel knullig uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren