Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vorig seizoen was ik bij Groningen bij het minste foutje kop van Jut’

Laatste update:
/

Nicklas Pedersen zegt het plezier in zijn spel weer terug te hebben gevonden. De 25-jarige aanvaller overtuigde niet in drieënhalf jaar bij FC Groningen, waarop de club besloot dat het tijd was voor de Deen om te vertrekken. KV Mechelen nam Pedersen over en inmiddels is hij een belangrijke schakel geworden bij die club. Na zestien duels staat de teller op zeven doelpunten: Mechelen staat ondertussen achtste.

“Na een slecht seizoen bij Groningen ben ik blij dat ik eindelijk weer mijn speelvreugde terugvind”, blikt Pedersen in Het Nieuwsblad terug op zijn tijd in de Eredivisie. “Vorig seizoen was ik bij het minste foutje kop van Jut. En als je angst moet hebben om fouten te maken, ga je er ook effectief maken. Nu wordt een slechte pass of een mislukte actie me meteen vergeven. Dat is het grote verschil met mijn periode bij Groningen.”

Pedersen verzekert de supporters in Mechelen en hoofdtrainer Harm Van Veldhoven dat hij de club niet als tussenstation ziet. “De fans kunnen gerust zijn, ik ga niet weg. Ik speel amper een drietal maanden op niveau. Veel te weinig om al een transfer te claimen. Ik wil een heel seizoen op niveau presteren. Het is dus aan mij om te bevestigen in 2013. Of ik mezelf een aantal doelpunten als doel heb gesteld? Dat ga ik niet zeggen.”

FC Groningen heeft Nicklas Pedersen ... weggedaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht dat deze spelers moest vertrekken, sorry maar die heb ik nog nooit iets goed zien doen in het shirt van Fc Groningen. Wel leuk voor hem dat hij het nu iets beter doet en weer kan genieten van dit mooie spelletje.

27 december 2012 om 18:23

Ik vind dit een hele rare reactie. Hij kon echt aardig voetballen. Een goede spits voor Groningen die een goede aanname had, die goeie passes gaf en die 2 seizoenen terug regelmatig het netje wist te vinden. Vorig seizoen draaide Groningen heel erg slecht en scoorde weinig. Hij werd toen veel gewisseld en kreeg duidelijk weinig vertrouwen meer. Dan maak je als club een fout. Je moet je spelers altijd vertrouwen geven.

27 december 2012 om 19:05

Het is wel duidelijk dat jij Groningen niet echt volgt. De beste man heeft genoe kansen gekregen maar was gewoon 3/4 van zijn carriere in Groningen geblesseerd, daarnaast was hij vaker in de kroeg te vinden dan op het trainingsveld.

27 december 2012 om 20:22

Pedersen heeft een goede techniek, dat kan iedereen zien. Hij heeft bij Groningen echter genoeg kansen gehad en nooit iets laten zien... En dan spreken we nog niet eens over de keren dat hij geblesseerd was

Edit: typefout

Vreemd dat hij bij Groningen niet liet zien wat hij nu bij KV Mechelen wel tentoon spreidt. Hij speelt dan nog diep in de spits bij KV, terwijl hij liever als hangende spits speelt. Daar heeft hij ook (nog) meer de kwaliteiten voor vind ik. Hij is technisch sterk, heeft overzicht, scoort gemakkelijk dankzij zijn goed schot en werkt ook nog eens op het veld. Ideale spelers voor KV Mechelen, misschien kan hij zelfs een stapje hoger aan? Maar eerst bevestigen natuurlijk.

Wat een hemelsbreed verschil met Mads Junker trouwens, die de eerste wedstrijden nog wel volop zijn kans kreeg, maar nauwelijks goede dingen liet zien.

27 december 2012 om 17:42

Is idd raar, Junker is in de eredivisie een prima spits en daar helemaal niks, Pedersen was hier helemaal niks en is daar een prima spits. Voor bijv. Malki, Bulykin, Sonck ect. Geldt hetzelfde, Wat is dat nou met Nederlandse spitsen in Belgié en andersom?

27 december 2012 om 17:47

Inderdaad heel vreemd. Ten eerste zegt dat wel iets over het feit dat het niveau niet zo verschillend is. Daarnaast zijn de competities qua niveau wel gelijk, maar qua speelstijl elkaars tegengestelde. In Nederland wordt er vrank en vrij aangevallen, veel voorzetten van de flanken en een-tegen-een-verdediging achterin. In België gebeurt alles meer vanuit de organisatie, met meer nadruk op spelhervattingen en duelkracht en strengere zoneverdediging. Misschien gedijt de ene spits gewoon beter in het ene concept en de andere in het andere?

Maar bij voetballers zie je ook gewoon vaak dat het ene seizoen wat beter loopt dan het andere. Dat kan aan de coach liggen, de sfeer in de kleedkamer, de nodige portie geluk... Voetbal hangt tegenwoordig meer en meer af van het momentum.

27 december 2012 om 17:47

Probleem met Junker is dat hij alleen goed kan spelen als het team rond hem heen de ballen over de grond speelt , goed combinatie voetbal laten wien . Bij KVM is het op dit moment veel geknal naar voren en daar kan Junker niet in spelen. Pedersen wel.

27 december 2012 om 17:59

Junker is natuurlijk ook een dagje ouder geworden. Vorig seizoen was Junker niet meer de grote man, toen was hij al voorbij gestreefd door Malki.

27 december 2012 om 18:10

veel geknal naar voren? je volgt duidelijk niet het voetbal van mechelen..

prima veld, en meestal voetbalopbouwend...

je zoekt mss een standard reden voor zijn falen maar aub... keep it real

27 december 2012 om 18:34

Het voetbal van Mechelen is nou niet echt bepaald technisch te noemen, geknal naar voren gaat ook wat ver, maar opbouwend is het niet echt hé, verder wordt junker natuurlijk wel een dagje ouder, maar hij is nog zeker niet over the top.

27 december 2012 om 22:38

@antwerpfan

Qua niveau gelijk? Uit onderlinge wedstrijden blijkt steeds maar weer dat de Nederlandse club wint. Ook Boskamp bevestigt dat de Nederlandse competitie sterker is.

27 december 2012 om 23:50

Oenieboy, jullie competitie is sterker dan de belgische maar wij hebben een betere nationale ploeg ik denk dat belgie verder zal geraken dan nl op de wk in brazilie

28 december 2012 om 09:43

Dat is de afgelopen jaren ook wel gebleken dat hij sterker is..........

Nederland heeft evenveel talent, zo niet meer. Ake, Rekik, Ebecilio, De Vrij, Indi, Denswil, Boethius, Vilhena, Depay, Zoet, Locadia, ect, ect, ect, ect

Wat een waardeloze vent die Pedersen. Ben blij dat hij weg is. Wat een instelling heeft die vent, waardeloos. Ja je kunt moeilijk goed spelen als je 5 dagen in de week dronken in het uitgaansleven van Groningen te vinden bent,

27 december 2012 om 17:48

Heb jij dit zelf gezien of heb je dit van je zus haar slager, daarvan de buurman daarvan de achterneef en daarvan weer zijn collega gehoord? Als je het zelf niet gezien hebt is het natuurlijk een beetje flauw om dit te zeggen.

27 december 2012 om 17:53

Zelf gezien. Ik werk in een uitgaansgelegenheid waar ik hem meerdere keren in de week zag. Van horen en zeggen heb ik dat hij ook veel in andere uitgaansgelegenheden was te vinden.

27 december 2012 om 19:38

Algemeen bekend in Groningen dat Pedersen vaak in het uitgaansleven te vinden was. Verder heeft hij zich meerdere keren negatief uitgelaten over het Groningen publiek en FC Groningen zelf, terwijl hij zelf niet liet zien wel degelijk goed te kunnen voetballen. Hij vond het alsnog raar dat hij minder en minder respect van het publiek kreeg.

Sorry Pedersen. Maar je bakte er gewoon niks van. Geen inzet, geen strijd. Vaak geblesseerd. Gewoon niet goed genoeg.

Voordat andere mensen beginnen...texeira en Zeefuik laten het ook nog niet zien nee. Wel zonde na Nevland, Suarez, Berg en Matavz dat we nu geen topper hebben. Er moet nu heel veel van De Leeuw komen.

Ik dacht dat dit over Huistra zou gaan

Gek dat Enevoldsen en Junker totaal door de mand vallen en dat Pedersen net wel prima presteert. Van club (en competitie) veranderen kan wonderen doen.

Toch apart. Spitsen die in België falen (vleminckx, Malki, Finnbogason) bloeien op in Nederland en spitsen die hier niet presteren, zoals deze Pedersen, doen het dáár juist weer goed. Vond hem bij Groningen nooit overtuigen en had volgens mij niet zo'n beste instelling. Toch leuk dat hij het nu goed doet.

Pederesen..... type voetballer met goede techniek maar verkeerde instelling.

Hij had bij Groningen best iets kunnen worden maar er word meer van je gevraagt als een beetje met een bal lopen kloten (helaas in sommigen gevallen). Hard werken is niet het sterkste punt van Pederesen en bij Mechelen is hij haast als koning binnen gehaald, hij zit wel goed daar, het vuile werk word voor hem gedaan in het veld.

Heel apart dat Niklas wel in Belgie rendeert. Ik geloof dat hij misschien in potentie wel de beste voetballer van de FC was. Maar er was altijd iets, dan weer geblesseerd,dan weer..... prestaties bleven achter maar aan de andere kant ik heb hem ook wel eens briljante dingen zien doen. Te weinig, veel te weinig maar mooi voor hem dat hij het naar zijn zin heeft in België.

27 december 2012 om 19:51

alleen de namen andersson of tadic. die in potentie veel beter zijn of waren

Pedersen heeft het zelf volkomen verprutst bij FC Groningen. Mijns inziens is het verval bij Groningen echt begonnen met het aankopen van Pedersen en Enevoldsen. Zij waren grote aankopen met een ditto salaris. Zij hadden het verschil moeten maken waarbij Enevoldsen in ieder geval nog één seizoen goed heeft gepresteerd. Pedersen speelde of heel slecht of hij was geblesseerd. De fans van Groningen hoopten op den duur dat het laatste het geval was.... Alles beter dan Pedersen. Ook ik heb heel lang gedacht dat hij wel los zou komen, je zag dat hij wel wat zou moeten kunnen, maar helaas.
Pedersen heeft heel veel geld gekost en daar bar weinig voor teruggegeven. Zowel Jans als Huistra zagen het steeds weer in hem zitten, wat een deceptie!
Door zijn uitlatingen over Groningen en zijn supporters gun ik deze man bijzonder weinig succes. Vind het dan ook jammer dat hij op dit moment goed presteert bij KV Mechelen. Heeft niets met de club KV Mechelen van doen, sympathieke club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren