Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Tottenham-ster hoopt op kampioenschap: ‘Ik duim ervoor’

Laatste update:

Luka Modric speelde tussen 2008 en 2012 bij Tottenham Hotspur en is zijn oude club niet uit het oog verloren. De Kroaat volgt de Premier League nog op de voet en ziet ook dat Tottenham er met een tweede plaats bijzonder goed voor staat. Hij hoopt dan ook dat the Spurs de race om de titel tot het einde kunnen volhouden en uiteindelijk kampioen kunnen worden.

/

“Ik volg ze zo veel als ik kan, als het even kan kijk ik de wedstrijden”, vertelt de speler van Real Madrid aan de BBC. “Ze spelen echt heel goed, ze hebben een goede coach en ze zijn dicht bij het winnen van de Premier League. Ik wens ze al het goede en duim voor ze, want ik denk dat ze het kunnen flikken. Omdat ze gewoon goed spelen.”

Modric heeft niet het gevoel dat hij nog wat te bewijzen heeft in Engeland: “Nee, zo zie ik het niet. Ik heb vier geweldige jaren gehad bij Tottenham en ik heb het naar mijn zin gehad. Ik werd door iedereen gesteund en ik zal altijd dankbaar zijn voor de liefde die de fans mij in die jaren hebben gegeven.”

De Kroaat herinnert zich nog hoe Harry Kane, die al vijftien keer heeft gescoord dit seizoen, via de jeugdopleiding bij het eerste elftal terecht kwam: “Je kon op de training al zien dat hij een harde werker was. Soms kwam hij trainen met korte mouwen terwijl het buiten -5 was. Wat ik toen al kon zien is dat hij er hard voor werkte en dat zie je nu ook terug op het veld.” Tottenham neemt het zondag op tegen Manchester City, dat één punt onder the Spurs staat.

Denk je dat Tottenham Hotspur kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 februari 2016 om 14:06

Spurs hebben ook niet veel uitgegeven.

13 februari 2016 om 14:28

Leicester heeft uitegeven van juli tot januari: ca. 27 miljoen pond. Arsenal heeft uitgegeven van julie tot januari: c.a. 20 miljoen pond. Spurs (voor modricmagic) heeft uitgegeven van juli tot januari: 40 miljoen pond.

Maar Arsenal en Spurs hebben de jaren ervoor ook gigantisch uitgegeven in tegenstelling tot Leicester. Zeker Spurs na al die miskopen.

13 februari 2016 om 15:27

Ja, maar om te zeggen dat voetbal van het geld wint gaat me iets te ver.

13 februari 2016 om 23:28

Je kan niet ontkennen dat Arsenal de laatsten jaren bij mekaar ontzettend veel geld heeft uitgegeven in vergelijking met Leicester. Ik wil niet zeggen dat dat per definitie verkeerd is want je moet ambities hebben net als elke andere topclub in de BPL, maar het zou mooier zijn voor het voetbal dat er wordt bewezen, door het kampioenschap van Leicester, dat passie en strijd net zo cruciaal/belangrijk is als geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren