Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig ‘toptalent’ van Feyenoord hoopt carrière te redden in KKD

Laatste update:

Achraf El Bouchataoui traint voorlopig mee met FC Eindhoven, zo laat de Brabantse club weten via de officiële kanalen. De 23-jarige controleur zit momenteel zonder club, nadat hij zijn contract deze zomer liet ontbinden bij KMSK Deinze. El Bouchataoui, die in de jeugd bij Feyenoord ooit te boek stond als een van de grootste talenten van de club, hoopt nu aan de slag te gaan in de Keuken Kampioen Divisie. Vorige zomer verkoos de Rotterdammer Deinze boven ADO Den Haag.

Op een foto is te zien dat El Bouchataoui donderdag al aanwezig was op de training van Eindhoven. In Het Jan Louwers Stadion komt de middenvelder een bekende tegen, daar Ozan Kökçü een van de smaakmakers is bij de Blauw-Witten. El Bouchataoui kent Kökçü goed, daar hij jarenlang speelde met zijn jongere broertje Orkun in de jeugd van Feyenoord. Samen met Wouter Burger vormde het trio een gevreesd middenveld in de hoogste jeugdcompetities van Nederland.

El Bouchataoui speelde tussen 2006 en 2018 in de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij het zelfs schopte tot de hoofdmacht. In 2021 gunde Dick Advocaat de voormalig jeugdinternational zijn basisdebuut tijdens een thuisduel met RKC Waalwijk (3-0 winst). In totaal kwam El Bouchataoui tot vijf duels in de hoofdmacht van Feyenoord, waarin hij niet betrokken was bij doelpunten. Tussendoor speelde hij nog op huurbasis voor FC Dordrecht en RKC.

Vorige zomer nam Feyenoord definitief afscheid van El Bouchataoui, die voor meerdere seizoenen tekende bij Deinze. Op het tweede niveau van België kwam de rechtspoot er echter totaal niet aan te pas, waardoor hij zijn contract na dertien officiële wedstrijden en twee assists liet ontbinden. Na een mislukt seizoen in de Challenger Pro League hoopt El Bouchataoui zijn carrière in de Keuken Kampioen Divisie nieuw leven in te blazen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mijn idee was dit nooit een 'toptalent'. Het was een talent waar het twijfelachtig was of hij Feyenoord 1 zou halen toen hij jonger was. Echter werd het snel duidelijk naarmate hij ouder werd.

Hoop voor hem dat hij er een contract uit kan halen.

28 september 2023 om 15:17

Ik was altijd wel onder de indruk van hem als voetballer, maar in de jaren dat hij tegen het eerste aan zat leek de intensiteit hem toch wat te veel.

28 september 2023 om 15:32

Ik vond hem in de jeugd echt niet onderdoen voor bijv. Kokcu en Burger waarmee hij samen op het middenveld stond. Deed bij vlagen geniale dingen, maar het ontbreekt hem blijkbaar aan de inhoud om dat op een hoger niveau te doen.

Dit is ook het leven als profvoetballer. Hopen op een wonder dat je nog ergens op contract komt. We lezen altijd over diegene die de top bereiken maar nooit diegene die het niet redden of dreigen kopje onder te gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren