Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voormalig topscorer van Eredivisie kan opvolger worden van Lukaku’

Laatste update:

Wilfried Bony heeft er weer een optie bij. In navolging van West Ham United heeft namelijk ook Everton serieuze belangstelling voor de 27-jarige aanvaller van Manchester City, zo schrijft de Sunday People.

/

Josep Guardiola schijnt geen vertrouwen te hebben in de Ivoriaan en op Goodison Park beschouwt men Bony naar verluidt als een geschikte opvolger voor Romelu Lukaku. De kans is groot dat Lukaku vertrekt, want hij wil een stap hogerop maken om Champions League-voetbal te kunnen spelen.

Manchester City nam Bony in januari 2015 voor 32,2 miljoen euro over van Swansea City, maar in veertig duels kwam de international nog ‘maar’ tot elf treffers. Bony heeft in de Eastlands nog een contract tot de zomer van 2019.

Zou Everton een geschikte club voor Wilfried Bony zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht ff aan Depay haha

3 april 2016 om 13:31

Goede vervanger ook van Lukaku... Sterke, goed presterende spits tegenover een iel buitenspelertje die zichzelf wel erg goed vindt maar bar weinig laat zien....

3 april 2016 om 15:04

Depay iel??!!
Laat me niet lachen gozer

Vind dit toch wel een achteruitgang qua aanwezigheid van voetbalcapaciteiten. Bony heeft het leuk in de keluterconpetitie gedaan,maar bij de echte mannencompetitie lijkt hij mij meer een supersub voor wanneer de verdediging vermoeid begint te geraken.

3 april 2016 om 13:28

Is dit een troll?? Bij Swansea had hij in zijn eerste seizoen 17 goals in 34 wedstrijden dat lukte Suarez niet eens in zijn tweede seizoen bij Liverpool. Zijn tweede seizoen stond Bony na een half jaar op 9 goals en verdiende hij terecht een transfer naar Manchester City. Dus stop alsjeblieft met het onnodig zwart maken van de eredivisie en check je feiten...

3 april 2016 om 13:42

Jij hebt echt geen idee waar je het over hebt vriend. Waarom denk je dat City hem van Swansea heeft gekocht?

Ik kan niet de enige zijn die dacht aan Vleminckx toch?

3 april 2016 om 13:32

Tussen hem en finnbogasson twijfelde ik

3 april 2016 om 15:42

Waarom? Hij is toch totaal niet mislukt in Engeland?

4 april 2016 om 00:57

Ik twijfelde tussen demouge en malki.

Zou wel een goede stap voor hem kunnen zijn. Bij City moet hij 2e viool spelen achter Aguero, maar bij Everton zal hij weer 1e spits zijn en zal hij wekelijks spelen en veel scoren.

3 april 2016 om 14:19

Dat interesseert hem niet. Zo hoog mogelijk spelen (prijzen) en salaris, hij is blij met zijn huidige rol.

3 april 2016 om 19:48

@ Medellin

Waaruit trek je deze conclusie? Welke voetballer is nou weer blij op een plek tussen basis en bank? Natuurlijk, hij verdient een hoop geld maar volgens mij zijn er weinig voetballers 'blij' met een plek die net buiten de basis valt..

3 april 2016 om 21:04

Wat ik door de jaren heen heb gelezen. Ik ben er echt overtuigd van dat hij voetbalt voor het geld en om op het hoogst mogelijke niveau te (kunnen) spelen.

Ik ga zeg ook niet dat hij er blij mee is maar ik denk dat hij allesbehalve ontevreden is. Sommige spelers vinden dit helemaal niet erg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren