Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV'er moet felbegeerde Cucurella opvolgen bij Brighton

Laatste update:

Angeliño staat in de nadrukkelijke belangstelling van Brighton & Hove Albion, zo meldt het Duitse Sky Sport. De Spanjaard is overbodig geworden bij RB Leipzig, waardoor een terugkeer naar de Premier League lonkt. Brighton lijkt Marc Cucurella te gaan verkopen aan Chelsea, waardoor de Spaanse linkervleugelverdediger in beeld is als vervanger van zijn landgenoot.

Lange tijd leek niet Chelsea, maar Manchester City de nieuwe bestemming van Cucurella te worden. Chelsea was echter bereid verder te gaan dan hun concurrent uit Manchester en troefde daarmee City-trainer Pep Guardiola, die zijn landgenoot heel graag wilde halen, af. De Londenaren hebben volgens Fabrizio Romano inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met Cucurella, waardoor niets een transfer naar Stamford Bridge meer in de weg lijkt te staan.

Als opvolger heeft Brighton dus Angeliño op het oog. De oud-speler van PSV en NAC Breda kende een stormachtig begin bij RB Leipzig, maar het aantrekken van David Raum van Hoffenheim zal waarschijnlijk het einde van Angeliño's tijd in Leipzig betekenen. Raum is bovendien de recordaankoop van Leipzig, waardoor een vertrek uit Oost-Duitsland in de maak lijkt voor Angeliño.

De Premier League zou geen nieuw terrein zijn voor Angeliño. Als speler van Manchester City werd hij uitgeleend aan NAC, voordat PSV hem overnam. Door een bescheiden clausule in het contract verloor PSV Angeliño weer aan City, waar hij zes duels in de Premier League zou spelen voor zijn vertrek naar Duitsland. De kleine verdediger kwam voor zowel PSV als NAC 34 keer uit in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Angeliño kan toch wel hoger mikken dan Brighton zou je zeggen? Geen idee waar hij naartoe zal gaan deze zomer, maar vind het uberhaupt al verassend dat hij niet meer nodig is in Leipzig

2 augustus 2022 om 13:00

Dan is ie wel wat afgegleden inderdaad. Vond hem altijd een goede back en in potentie een basisspeler voor (minimaal) een subtopper in een grote competitie.

2 augustus 2022 om 13:03

Als ie betaalbaar is zou ik 'm zo terugnemen hoor. Al wil ik Max ook nog best een tweede kans geven

2 augustus 2022 om 13:34

Zou denk ik - afhankelijk prijs - goede back-up zijn voor Alba bij Barca.

2 augustus 2022 om 19:34

Die gasten hebben Raum gekocht. Maar goed voor mij ook een beetje rare transfer. Misschien wou Angelino een nieuwe uitdaging?

Dan vind ik Angelino misschien wel een betere optie dan Cucurella mocht Chelsea nog gaan voor een wing-back. Ik suggereer hier niet mee dat Angelino beter is dan de huidige back van Brighton, maar hij zal waarschijnlijk een stuk goedkoper zijn. Het gaat tenslotte om een reserve positie en ik vind Cucurella die volgens mij wel 50 miljoen moet kosten veel te duur voor een back-up.

2 augustus 2022 om 13:06

Wat Angelino niet kan zoals Cucurella is ook LCV spelen. Bovendien is Chilwell ook terug van een zware blessure dus dat kan wel een tijdje duren voordat hij weer fit is. Alonso en Emerson lijken mij te vertrekken deze maand. Daarnaast heb je volgend jaar in de PL 5 wissels, dit maakt een goede bank zeker belangrijker.

2 augustus 2022 om 13:11

Oh dat is inderdaad wel een goed punt dan inderdaad. Dan heeft Cucurella ook mijn voorkeur. Dan hebben we met Cucu, Chilwell, James, Azpiliqueta, Thiago Silva, Koulibaly, Chalobah en Colwill 8 spelers voor de 5 verdedigende de posities. Dat moet wel genoeg zijn lijkt me.

2 augustus 2022 om 13:52

Azpi vertrekt mogelijk, dus zou daar ook een vervanger voor moeten komen. Skriniar zou mooi zijn en perfect bij Chelsea passen. Heeft nog maar 1 jaar contract ook en daarom niet zo duur.

2 augustus 2022 om 13:40

Alleen wordt cucurella dus als linkerverdediger gehaald. Hij zal zeker goed passen bij ons omdat hij zeer compleet is. Technisch is hij zelfs beter dan chilwell en heeft een geweldig tackle in huis. Zeker als je de statistieken erbii neemt. Hij is ook een agressieve verdediger zoals rudiger maar pakt desondanks weinig kaarten.

Goede optie voor hem ! Even 2 jaar knallen in se PL en ook zo'n Cucurella stap maken.

Had altijd het idee dat hij een van de beste spelers van Leipzig was. Speelde ook altijd geweldig als ik een keer een wedstrijd keek. Doodzonde dat die blijkbaar dusdanig is afgegleden, prachtige speler om naar te kijken.

2 augustus 2022 om 19:35

Eens is die ook. Maar ze hebben 30 miljoen betaald voor Raum (linksback van die mannschaft), dus waarschijnlijk wordt dat een plekje op de bank dan voor Angelino.

Dit is toch een heerlijke voetballer voor psv. Kun je Max verkopen, als die interesse er nog is en haal je Angelino terug. Zou geweldig zijn.

2 augustus 2022 om 13:02

Zou een mooie deal zijn voor Psv inderdaad. Maar ik zou het ook wel begrijpen dat je een keer in Engeland wil voetballen. Als hij zijn oude niveau terug krijgt kan hij over een jaar of 2 ook wel een stapje hoger in de PL aan.

2 augustus 2022 om 13:17

Zou echt gruwelijk zijn als je angelino kan terug halen ja. Maar is zo iemand haalbaar voor psv? Lijkt me heel lastig. Is echt een super goede back die makkelijk in de topcompetities meekan

Iemand die hem gevolgd heeft bij Leipzig? Vond hem de paar wedstrijden die ik heb gezien erg goed, evenals bij PSV. Gek dat ze hem laten gaan.

Was een mooie optie geweest ipv Wijndal

Doe mij Angelino maar. In een 5 mans verdediging ligt de meeste ruimte bij je backs vaak. Angelino is aanvallend veel en veel sterker als Cucurella. Enigste voordeel dat Cucurella heeft is dat hij ook als LCV uit de voeten kan. Aanvallend is Angelino zo goed en heeft een uitstekende voorzet ook nog is, helaas hebben we dan weer geen spits die er tegen aan zou kunnen lopen...

2 augustus 2022 om 18:39

Cucurella is aanvallend ook sterk toen hij op wingback speelde. Hij speelde echter in de meeste gevallen als LCV, waardoor hij aanvallend niet sterk leek, maar dat was gewoon opdracht van trainer.

En dan zit Ajax met een Wijndal. Vind Angelino nog steeds 1 van de betere backs die ik de laatste 10 jaar heb gezien. Had zó goed bij Ajax gepast.

Ook Sergio Gomez van Anderlecht is nu nadrukkelijk in beeld.
Spaanse jeugdinternational die het goed deed bij Sporting.
Zette een stapje terug vorig jaar van Dortmund.
City zou wel een te grote stap zijn denk ik

Van City uiteindelijk naar Brighton is toch behoorlijk wat stappen terug laten we maar zeggen. Ajax had hem trouwens hard nodig, nu te laat natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren