Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Angeliño staat voor uitzichtloze situatie na hard besluit van Galatasaray

Laatste update:

Angeliño lijkt de komende tijd niet op veel speeltijd te hoeven rekenen bij Galatasaray. De linksback, die door de Turkse grootmacht wordt gehuurd van RB Leipzig, lijkt in Istanbul nog niet voldoende te hebben overtuigd om een transfersom van zes miljoen euro te rechtvaardigen. Cim Bom sprak een verplichte optie tot koop af met Leipzig wanneer Angeliño twintig wedstrijden voor de club zou hebben gespeeld. Hij staat nu op zeventien optredens.

Angeliño werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen voor 1,5 miljoen euro gehuurd door Galatasaray. De voormalig verdediger van onder meer NAC Breda en PSV kreeg direct het vertrouwen van trainer Okan Buruk. Het gebeurt nu echter steeds regelmatiger dat Angeliño zonder pardon naar de bank wordt verwezen ten faveure van Kazimcan Karatas of Abdülkerim Bardakci.

Angeliño speelde tot op heden zeventien wedstrijden voor Galatasaray, dat beseft dat de verplichte koopoptie wordt geactiveerd als de 26-jarige Spanjaard nog driemaal in actie komt. Galatasaray lijkt echter nog niet overtuigd genoeg van de prestaties van Angeliño om een transfersom van zes miljoen euro te rechtvaardigen.

Galatasaray heeft volgens BILD al aangeklopt bij Leipzig om over nieuwe voorwaarden te onderhandelen. Dat heeft voor de Turkse nog niet geleid tot het gewenste resultaat, daar die Roten Bullen willen vasthouden aan de nu geldende voorwaarden.

Zodoende dreigt Angeliño van vaste basisspeler permanent te worden gedegradeerd tot maximaal bankzitter. Een hard gelag voor de Spanjaard, die lang deel uitmaakte van een vrijwel onverslaanbaar team. Uitgerekend vorig weekend, toen Angeliño niet van de bank kwam tijdens het uitduel met Hatayspor, verloor Galatasaray zijn ongeslagen status in de Süper Lig: 2-1.

Angeliño werd aan het begin van het seizoen 2017/18 door Manchester City verhuurd aan NAC Breda. Daar maakte hij dusdanig veel indruk, dat PSV aan het begin van de volgende jaargang op de stoep stond bij City en 5,5 miljoen euro overmaakte.

Ook in Eindhoven maakte hij indruk, waarna City besloot de vertrekclausule in zijn contract te lichten en Angeliño terug te halen. Twee seizoenen later vertrok hij definitief naar Leipzig, waar hij sterk begon. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan TSH Hoffenheim.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, kom maar weer terug naar Eindhoven.

18 november 2023 om 15:54

Met Dest en Van Aanholt is LB volgens mij prima gevuld en Mouro nog.

18 november 2023 om 16:08

Dest en Van Aanholt zijn wel allebei gehuurd. En van Mauro moet je na zo'n lange afwezigheid nog maar zien of hij z'n oude niveau weer haalt.

18 november 2023 om 19:48

Van Aanholt gehuurd van welke club? Volgens mij van de club dat momenteel Angelino huurt of niet? Van Aanholt is geen speler van de betreffende club in ieder geval. Allang al weggeschreven.

18 november 2023 om 15:56

Zal wel mooi zijn, Teze CV met Boscagli, rechts Dest, links Angelino.

Van Aanholt en Mauro rouleren.

18 november 2023 om 16:17

Pff inderdaad. Ook omdat ik denk dat Teze volgend jaar een transfer gaat maken, Dest rechts Angelino links

18 november 2023 om 16:40

Als Teze idd wordt verkocht, moet er wel echt direct geïnvesteerd worden in 1cv. En ook van de Blaak door laten stromen.

Als speler zijnde ben je hier toch wel helemaal klaar mee. Op de bank worden gezet omdat ze je willen kopen.

18 november 2023 om 17:05

Is toch logisch als hij gewoon matig presteert?

Het is dat Galatasaray geen andere linksback heeft, hij gaat waarschijnlijk alleen nog tegen United en Kopenhagen spelen zodat hij op 19 blijft steken. Vervelend voor hem misschien, maar dan had hij zich maar moeten bewijzen. Geen schim van wat hij vroeger was. Geef lukraak voorzetten in de hoop dat iemand er tegen aanloopt, loopt erbij alsof hij het in zijn broek gedaan heeft en zijn verdedigende kwaliteiten zijn ook erg matig.

18 november 2023 om 16:42

Nou die jonge Turkse linsback deed het toch wel goed tegen Bayern vond ik. Hoe je Angelino beschrijft vraag ik me af waarom hij dan wel speelminuten zou moeten krijgen voor de overige 2 CL wedstrijden.

18 november 2023 om 17:40

Die jonge Turkse back is wel de reden waarom ze de eerste ontmoeting hebben verloren (naast de gemiste kansen in de eerste helft). Maakte 2 cruciale fouten waaruit 2 doelpunten kwamen.

18 november 2023 om 17:38

Voor Angeliño heel vervelend dat Galatasaray hem zo vaak mogelijk gebruikt zonder hem te moeten kopen. Vinden hem dus die 6 miljoen niet waard.

Volgend jaar zomer lekked verder kijken, voor beide partijen.

Wel bizar hoe je Sosa/Avila koopt en dan niet een Angelino ziet voor 6 miljoen, die zich al eens heeft bewezen in de Eredivisie. Maarja moet ook niet te makkelijk worden blijkbaar

18 november 2023 om 16:08

Transfersom is wellicht laag, maar dat geldt zeker niet voor zijn salaris. Onbetaalbaar voor Nederlandse clubs, zeker voor wat hij de laatste jaren heeft laten zien.

18 november 2023 om 16:18

Angelino strijkt meer dan 2,5 miljoen per jaar op. Daar komt bij dat de inkomsten belasting in Turkije voor de hoge inkomens in Turkije een stuk lager is dan in Nederland (35%). Dan moet je hem als Nederlandse club dik boven de 3 miljoen gaan betalen om te concurreren en dat staat niet helemaal meer in verhouding met zijn prestaties de laatste jaren...

18 november 2023 om 19:11

Sterker nog, Turkije heeft speciale regels voor voetballers waardoor die maar 15% belasting betalen (veruit het laagste van de 'grote' competities).

18 november 2023 om 16:53

Wel bizar dat je denkt dat een Angelino , die voor 2,5 miljoen op de loonlijst staat, het wel zou redden bij Ajax als je zo kijkt naar zijn prestaties de afgelopen jaren. Die was in de bundesliga veel minder dan Sosa, ik zie niet waarom dat in de Eredivisie anders zou zijn.

18 november 2023 om 17:18

Nou nou wat bizar zeg! Wat kan jij overdrijven zeg! Heb jij hem bij PSV niet zien spelen? Hij was een fantastische back.

Daarnaast doe je hier net alsof die Sosa de beste linksback van de bundesliga was, verdedigend is het zeer matig. Toegegeven dat is Angelino natuurlijk ook. Angelino heeft ook gewoon in 135 wedstrijden 41 assists gegeven en 13 keer gescoord ten opzichte van Sosa die in 115 wedstrijden 35 assists gaf en 5 keer scoorde. Ik snap niet hoe je erbij komt dat hij veel minder was dan hem.

18 november 2023 om 17:32

Angelino vorig jaar nog 10 assists voor Hoffenheim in de Buli. Het is echter wel een wingback net als Sosa.

18 november 2023 om 19:44

Bij PSV fantastisch inderdaad, bij City, Leipzig en Galatasaray net niks. Bij Hoffenheim wel weer goed, maar dat is nou niet het niveau dat PSV na wil streven lijkt me. Verder is het heel makkelijk om deze jongens te vergelijken op basis van doelpunten en assists. In het verdere meevoetballende gedeelte vond ik Sosa bij Stuttgart veel sterker dan Angelino. Punt is, er is geen reden om aan te nemen dat Angelino wel zou landen bij Ajax en Sosa niet. Zijn vergelijkbare spelers, alleen vind ik Sosa beter.

19 november 2023 om 12:40

Bij Leipzig niks? Meine liebe wat een onzin allemaal.

Kom maar naar Ajax, sta je komende 5 jaar basis. En dan op rechtsback Dodo van Florentina proberen binnen te halen. Hopelijk met mooie tandem door ook een braziliaanse Rechtsbuiten te scouten.

18 november 2023 om 16:48

angelino mag blijven waar hij is hahaha, maar dodo, daar zeg je iets. dat is een hele goede back die ook past bij de principes van ajax. ik zou inzetten op summerville als ajax zijnde en anders facundo torres een iets minder bekende naam, maar zeker een geweldige rechtsbuiten Zhagrova.

6 miljoen is niet veel .. psv ?
Dest naar zijn vertrouwde rechterkant en Angelino op links … Teze naar het centrum met boscacgli en/of bella ketschup

18 november 2023 om 18:24

Heb wel het idee dat er iets mis is met hem. Na een goed seizoen bij Leipzig waarmee hij zij transfersom verdiende, heeft hij nergens meer weten te overtuigen. Als het dan zelfs bij Gala niet lukt, dan moet je je afvragen of er niet mentaal iets bij hem ontbreekt. Talent heeft hij namelijk genoeg.

wel nog steeds maar 26, dus mocht hij zijn vette salaris in willen leveren dan zou ik als eredivisie club met hem zeker een gokje aandurven.

Wat is er gebeurd met Angelino? Nog niet zo lang geleden had die een paar goede seizoenen bij Leipzig. Dan naar Hoffenheim gegaan wat ik al vreemd vond, maar daar ook een goed seizoen gedraaid. Lijkt wel de omgekeerde wereld bij hem, telkens als die een goed seizoen draait zet die een stap achteruit…

Kwam met veel bombarie binnen bij Gala. Maar dit is weer een flop aan de kant van GS. De o zo geprijsde TD van Gala kan weer een flop toevoegen aan zijn account. Ndombele, Angelino, Bakambu en ook Ziyech in mindere maten zijn allemaal mislukte transfers. Daarnaast is Sanchez leuk en aardig maar daardoor loopt Nelson als kapitaal te verpieteren op de bank. Deze dolfijn was vaste waarde en zakt nu inmiddels ook aardig op de bank als gevolg van het aantrekken van Sanchez. Was die transfer nou zo extreem noodzakelijk? Ik leg maar geen vergrootglas op de Turkse spelers die zijn aangetrokken. Tenzij er luttele miljoenen gemoeid zijn zoals bij Cengiz Under. Maar anders is het vanwege de buitenlanderslimiet prima.

18 november 2023 om 17:07

Lompe lijst drogredenen om onze TD in een kwaad daglicht te stellen.
Ndombele was altijd al een 'gok', gezien hij zonder verplichte optie tot koop is geleend.
Bakambu was altijd al als nr.2 achter Icardi gehaald met lage verwachtingen.
Angelino heeft niet zijn potentie volledig verzilverd, maar is nog altijd beter dan het alternatief op de LB positie.
Ziyech begint indruk te maken, geen idee waar jij het over hebt.
Sanchez doet het volgens jou 'aardig'? Hij doet het meer dan aardig maat, TOTW in de CL en volgens vele één van de betere Cb's in de Superlig.
Niet te vergeten de hele lijst aan spelers die het gewoon keurig doen zoals Zaha(hahahaha), Icardi, Tete, Kaan, Sanchez (die je downplayt).
Je pakt hier gewoon weer een kans om te zaniken over het beleid van GS, terwijl de kern van jullie middenveld en centrale verdedigers geblesseerd is zonder fatsoenlijke back-up lmfaoaoafoafoafoafoafo. Lekker beleid is dat zeg.

18 november 2023 om 21:06

Zet die bril af man. Nog een speler die met veel bombarie was gehaald. Tete. Laat ook nog helemaal niks zien. Zaha mondjes maat. Sanchez 1 van de betere cvs. Ja niet zo moeilijk hé in een competitie met maar 2 echte topclubs.... is gewoon wanbeleid als je 2 top cvs hebt en je een 3e haalt waardoor Nelson in waarde zal stilstaan en langzaam dalen. Veel misperen! Nogmaals Angelino om maar ontopic te blijven is er zeker 1 van velen!

18 november 2023 om 23:29

Tete laat nog niks zien?
Had meteen impact tegen Molde in de CL-voorrondes (lange bal voorassist in Noorwegen voor de 2-3), en de Goal of The Week in de CL met de niet te vergeten 2-2 tegen Kopenhagen waar hij ook goed bezig was. Maar nee hij laat niks zien. Wat heeft Cengiz Ünder laten zien?? Hahahahahaa
Zaha ook belangrijk tegen Man Utd in de CL met zijn 1-1, en prachtige assist op Tete voor de 2-2 tegen Kopenhagen.
Oké laten we de Süperlig vergeten wat betreft Sanchez.. De beste man heeft 2 assists gegeven tegen Man Utd en Team of the Week behaald in diezelfde week. Geldt dat daar dan ook?
Al snap ik natuurlijk dat je niet naar de CL kijkt en dat dit onder de radar is gegaan hoor. De Champions League is tenslotte een toernooi voor de grotere clubs

Je kletst uit je nek.

19 november 2023 om 13:15

Voor de grote clubs ja, daar hoort Gala helaas niet bij. Van de laatste 25 Cl duels 2 overwinningen? We noemen dat, te groot voor een servet te klein voor een tafellaken. Jullie zijn zeker geen grote of middelgrote jongen in de CL. Met pijn en moeite de poulefase in.

Je (wilt) mijn verhaal over Sanchez niet snappen. Het is pure kapitaalvernietiging betreft Nelson.

Tete is gewoon dramatisch begonnen. Wil je Fener erbij halen? Is goed. De meerderheid van onze transfers zijn tenminste een schot in de roos. De meerderheid van jullie transfers alles behalve. I rest my case.

19 november 2023 om 17:14

Laatste reactie waarin ik je echt ga slopen, want begin dit riedeltje nu wel zat te worden.

Als Gala niet bij de grotere clubs hoort, waar hoort Fener dan? Jullie zijn 15 jaar lang de CL niet eens in gestapt. Wanneer was de laatste keer dat er een CL-editie shirt werd verkocht door Fenerbahce? Juist ja. Kulargument dus.

Zoveel kapitaal zal er niet verloren zijn van Nelsson. Man heeft maar een paar weken gebankt wegens Sanchez zijn buitengewone prestaties. Als je wilt beargumenteren dat Sanchez het niet waard was door kapitaalvernietiging van Nelsson dan snap je het hele spelletje niet. Sanchez is 3x zo goed als Nelsson op dit moment, en is het op basis van prestaties dus Al.tijd.waard. Sport speel je tenslotte om te winnen.

Tete dramatisch begonnen met een goal of the week in de CL, juist ja. Je valt in de herhaling maat. Inhoudelijk nog argumenten voor waarom hij slecht begonnen is? Of maak je alleen maar loze claims?

Je maakt weer een claim dat merendeel van jullie transfers een schot in de roos zijn en die van ons niet, terwijl je die claim ook maar niet fatsoenlijk op enkele wijze inhoudelijk hebt beargumenteerd. Dit volg je vervolgens met een "i rest my case", alsof dat ineens een argument is?
Fred is geblesseerd, Becao is geblesseerd, Kent is waardeloos en mag slechts aantreden in de köyferans ligi, Ünder is dramatisch en chronisch geblesseerd. Snap je het nu?????
Jullie hebben 3 goede transfers gedaan, waarvan er 2 gecombineerd de leeftijd van bijna 80 hebben en dus nul, maar dan ook Nul!!! restwaarde hebben, met een forse salaris. Dus hoe goed is dat beleid nou?

I rest my case.

20 november 2023 om 10:31

Heerlijk want deze knock-out ga je voelen.

Je probeert onze transfers te downgraden maar hoe? Door het feit te benoemen dat ze geblesseerd zijn? Wow inhoudelijk hoor!

Fred is legendarisch begonnen en is nu 2 weken eruit. Zo erg is dat niet als je dat vergelijkt met onze chronisch geblesseerde Ziyech. Fred een koopje van de eeuw. Waar Gs ndombele verkoos boven Fred zegt al genoeg dat wij er beter zijn uitgekomen!

Maar 3 goede transfers? Je haat zit er goed in hé. Szymanski, Tadic, Dzeko, Fred, Becao, Djiku, Livakovic... We hebben letterlijk onder aan de streep 0 euro teveel uitgegeven. Dat is pas omgaan met kapitaal. Je weet dat spelers als Becao door het kunstgras geblesseerd zijn geraakt hé. Bij udinese nog nooit geblesseerd geweest. Mag ik jouw glazenbol even lenen?

Kent laat goede dingen zien maar past niet in het systeem. Is daarnaast transfervrij gehaald en jong.

O ja. Hoeveel overwinningen in de laatste 25 games in de cl?

Jullie zijn een grote jongen toch? Dan is meedoen niet alleen voldoende.

We weten allemaal waarom fener aan de zijkant moest staan een tijd lang. Dankzij mensen in hoge posities die door feto fb kapot probeerde te maken. Maar dat zal ze nooit lukken! Hoe graag jullie dat ook zouden willen.

20 november 2023 om 12:01

Voel helemaal niks, honey punch op zijn best dit.

Je hebt helemaal niks inhoudelijks gereageerd op mijn laatste reactie wat betreft het beleid van GS, terwijl dat is waar het hele gesprek om begon toch?

Genoeg gezegd dus.

Hoeveel van die genoemde transfers spelen er nu? Ooooh ja, juist ja. Livakovic tel ik niet als goede transfer. Heeft een gemiddelde in de 6 over bijna 15 wedstrijden in de Sã¼perlig. Kom op gast. Heeft ook dramatisch mogen vissen in de EK-kwalificaties tegen Turkije wegens een giga blunder.

Ryan Kent, een man van 27, jong noemen is echt een belachelijke stretch. Kom op zeg. Ook een slechte transfer, vooral als je Sanchez en Tete slechte transfers noemt, dan is Kent helemaal drama.'

En zoals ik al zei, van de betere transfers (tadic en Dzeko) is de gecombineerde leeftijd bijna 80. Laten we niet eens beginnen over het gecombineerde salaris

Meedoen aan de CL is nog altijd beter dan bijna 2 decennium(!!!) vanaf de zijlijn meekijken. Ik kan je zeggen dat meedoen aan de belangrijkste internationale club toernooi waar veel prestige en geld in zit wel degelijk genoeg is vriend. Je snapt toch ook wel dat dit éã©n van de redenen is dat grote spelers zoals Zaha GS boven FB verkiezen? De CL-pull is g-i-g-a-n-t-i-s-c-h. Alles anders beweren is pure coping van een kinderlijke hatende fener-fan, omdat zij al 15 jaar lang hun club niet hebben mogen bewonderen in dit toernooi; en als reden komen ze aantikken met allerlei complottheorieã«n in plaats van kritisch zelf te reflecteren over het gevoerde beleid. (ironisch dat je dus over beleid begint te lullen tegen GS), word eerst maar eens kampioen en kwalificeer je voor de CL. Wil je echt zeggen dat feto de reden is dat jij je club 15(!!!!!!!!!) jaar lang niet in de CL hebt gezien? Oglum, Basaksehir, Besiktas zijn zelfs in de CL geweest amk. Opdonderen met dit soort kulargumenten gast, ben je 12 ofzo?

De CL is éã©n van de redenen dat GS de meeste fans in Turkije heeft, en veel internationalen enkel GS kennen uit Turkije. Fener heeft 0 laten zien op het internationale podium, terwijl GS naam heeft gemaakt door met Drogba en Sneijder te shinen tot aan de 1/4-finales en 1/8e finales in de vroege 2010s. Daarnaast hebben we ook flink naam gemaakt door het Bayern moeilijk te maken en Man Utd te verslaan. Wat hebben jullie gedaan in een toernooi waar veel van jullie eigen fans niet eens naar kijken?????

20 november 2023 om 21:17

Je reageer als een kind van 12. Woorden als Shinen, gast’ praat zo tegen je vader. Kijk hoe hij je heeft “opgevoed”. Schaamteloos!

Ik heb je inhoudelijk kapot gemaakt. Al je beweringen weerlegt. Ik noem een Tadic en Dzeko en jij probeer het, even in jou vmbokader woordgebruik, te downgraden door de leeftijden erbij te halen. Doet niks af dat de transfers uitstekend zijn.

Wereldspeler Zaha. Nou nou nou. Alsof jullie Anelka hebben binnen gehaald. Doe niet belachelijk. Kijk als je een wereldspeler als Fred had gestrikt wat niet is gelukt ok… of een wereldtalent als Szymanski dan begreep ik je. Hierbij mag je nu de handdoek in de ring gooien.

Feit is dat Feto via Gala fener een mokerslag heeft toebedeeld. Zoals Torino met het vliegtuigramp heeft ons dat zeker 20 jaar terug gezet. We hebben nu pas een stijgende lijn te pakken omdat we met een relatief nieuwe voorzitter eindelijk de puzzelstukjes beginnen te vallen.

Wat jij zegt over livakovic vind ik van Tete. 1 leuke goal zegt helemaal niks noppes nada.

En betreft FB. De club met de meeste kampioenschappen. Meer respect ajb. Al hebben jullie 99 procent van de supporters. Eer is altijd besteed aan een klein clubje mannen! Net als zelfrespect en andere waardige eigenschappen die jij zo te zien niet van je ouder hebt meegekregen Chap!

21 november 2023 om 00:43

Ik kan je 100% garanderen dat ik hoger opgeleid ben dan jij, met een betere carrière uitzicht dan jij ooit zou mogen hopen gast. Ben namelijk in opleiding om dokter te worden aan de Universiteit, dus die carrière en opleidingkaart had je echt nooit moeten trekken hahaahahahah
Kansloos figuur dat je ook bent. Zou dit er nooit bij halen omdat ik hier verder geen waarde aan hecht en ik ook niet vind dat dit je definieert als persoon, maar gezien jij het zo nodig vindt om denigrerend te doen over vmbo-ers en mijn taalgebruik, (terwijl je zelf "jou" als bezittelijk voornaamwoord verkeerd spelt in je betoog, het is "jouw" met een W aan het einde) besluit ik het toch aan te kaarten. 'weerlegt' schrijf je trouwens ook met een 'd', jij malloot. Zo zie ik nog tal van spel- en grammaticale fouten, maar goed; ik ga niet meestertje spelen voor iemand die waarschijnlijk toch ouder is dan ik. Betreurenswaardig, meen ik echt.

Verder zeer ironisch dat jij niet kan vatten dat woorden waar je mij op probeert te pakken als 'gast', voornamelijk studenten taal gebruik is. Kan me dat prima voorstellen, gezien jij waarschijnlijk geen student bent, en als je dat wel bent; niemand met je zou willen hangen wegens je kortzichtigheid omtrent een beetje alles.

Normaal gesproken boeit taalgebruik, spelling en grammatica op een internetforum nota bene(!) mij echt 0, maar omdat jij het zo kansloos aanhaalt wil ik even de kans pakken om je erop te wijzen dat je Nederlands echt tering slecht is. Zeer ironisch vooral dat jij dan zo hoog en trots doet betreffende mijn en jouw opleidingsniveau, terwijl het vrij duidelijk is dat jij lager geschoold bent dan ik, gast

Laatste noot: Kansloos dat je persoonlijke aanvallen gaat openen op ouderfiguren van een vreemde op het internet. Denk dat dit een vrij staaltje psychologische projectie is van je eigen tekortkomingen in je genoten opvoeding, want dit komt echt uit het niets. Mijn ouders hebben ervoor gezorgd dat ik de mogelijkheden heb gekregen om arts te mogen worden, ben benieuwd wat jouw ouders voor jou hebben gedaan. Gebaseerd op je taalgebruik, ad hominem en verdere kortzichtigheid in je beargumentatie hebben ze je niet veel bijgedragen anders dan een extra chromosoom. Hoop dat je daar wat aan hebt!

Ik kijk uit naar je reactie. Hopelijk geen spel- en grammaticafouten deze keer!!

21 november 2023 om 18:34

Typ eerst je eigen tekst foutloos voordat je andere wijst op fouten. Je mag genoeg papiertjes verzamelen. Dat je ergens aan studeert betekent niet automatisch dat je afstudeert. Daarnaast mag je jouw diploma houden, ik ben succesvol zelfstandig ondernemer en bezit een afbetaalde woning en ben pas de 30 gepasseerd. Succes he Mocht je een leuke tip weten voor een 2e woning voel je vrij. Op jouw leeftijd had ik geen zorgen of ik nog een papiertje moest halen of niet

21 november 2023 om 19:44

Zoek a.u.b. fouten in mijn vorige stuk tekst en wijs me erop? Ik zie overigens meteen al een aantal fouten in jouw tekst, echt weer zo ironisch dit.
Daarnaast, ik ben al halverwege mijn opleiding; ik kom er wel. Ik maak me ook geen zorgen om een papiertje, pik. 99% van alle Geneeskundestudenten behalen uiteindelijk hun artsendiploma. Het moeilijkste is binnenkomen, niet afstuderen. Maar dit weet jij natuurlijk niet, ongeschoolde malloot.

Verder had ik al een naar vermoeden dat jij zelfstandig ondernemer was en niet bepaald hooggeschoold van aard bent. Ondernemer-IQ druipt er namelijk van af bij je. Blijkbaar had ik dus ook gelijk in mijn aanname dat ik te maken had met een oudere, kansloze kerel die niet eens een fatsoenlijke paragraaf kan typen zonder spel- dan wel grammaticafouten, of een argument kan maken zonder drogredenen.

Je afbetaalde woning en alles boeien mij verder niet, heb ik ook niet om gevraagd. Mijn betoog betreffende mijn opleidingsniveau en carrière bracht ik naar voren omdat jij het zo nodig vond om er een opmerking over te maken. Woning afbetalen is niks bijzonders, kom ik ook wel met mijn artsensalaris

Ik wist oprecht meteen al vanaf het eerste moment dat ik te maken had met een laagopgeleide sukkel die te snel op zijn pikkie is getrapt, en vervolgens op ad hominem berust in die discussie omdat hij wegens IQ-tekort zijn argumenten niet fatsoenlijk kan maken. Fijn dat je mijn hypothese bewijst! Hopelijk weet je wel wat een hypothese is, of moet ik je dat ook nog uitleggen?

Zo grappig dat jij een decennium ouder bent dan ik, en dat ik jou moet wijzen op je Nederlandse taalfouten, terwijl jij initieel zo uit de hoogte deed. Ach ja, had ook niet meer verwacht van iemand die al de 30 gepasseerd is en nog steeds zijn gram probeert te halen bij iemand die 10 jaar jonger is op een internetforum. Kansloos figuur dat je bent, en ook nog ouders uitschelden op 30+? Hahahahaah

21 november 2023 om 20:07

Zoals ik al dacht. Je bent opgevoed door een hond van een vader. Je hebt geen manieren. Je kan niet eens inhoudelijk reageren op tegenargumenten en begint gelijk te schelden. Je thuis was waarschijnlijk een varkensstal. Het moeilijkste om binnen te komen is geluk met de loting stupid. Of het hebben van een kruiwagen. Studeren aan de Uni is niet eens zo moeilijk, je doet alsof het onmogelijk is. Ik kan pronken met een Master of Education maar waarom zou ik? Ik had via mijn P direct naar de Uni gekund. Waarom zou ik? Succesvolle ondernemers hebben niet perse een papiertje nodig. What ever makes you happy bro.

Ik heb niet om jouw studie of je persoonlijke leven gevraagd. Je klinkt en reageert als een VMBO pubertje. Ik heb je finaal onderuit gehaald met al je argumenten. En om jezelf te redden probeer je er van alles offtopic bij te halen.

Ik hoop dat je als eerst een Adam word voordat je afstudeerd. Mocht ik je in het echte leven tegenkomen. Is een Ottomaanse ouderwetste tokat meer dan op zijn plaats

Ik ben te druk met mijn eigen succes. Jou wens ik ook het beste, groentje.

21 november 2023 om 22:07

Jouw IQ is echt ver onder het vriespunt. Ik wacht trouwens nog steeds op correcties op mijn taalgebruik, of durf je niet?
Ik zie dat je je Nederlands hebt geprobeerd op te schonen in je laatste reactie, maar het is nog steeds zeer gebrekkig. Je zou op elke WO-instituut in Nederland de facto gefaald zijn voor elke essay wegens gebrekkig taalgebruik, kleine jongen.

Loting is overigens ook allang al afgeschaft voor Geneeskunde jij malloot. Ooit gehoord van Decentrale Selectie? Oh nee wacht, die hadden ze niet in jouw tijd, oldtimer.

Feit is dat jij Geneeskunde nooit zou overleven, jij bent de 1% die ik heb benoemd die uitvalt. HBO-ers doen altijd alsof de Uni niet zo moeilijk is, maar de hoeveelheid HBO-ers die ik zie uitvallen na het doorstromen is echt gigantisch. Jij zou hier ook onder vallen. Ik merk het aan je argumentatiepatronen, gebrek aan nuance, kritisch denkvermogen en slecht taalgebruik. Je kon doorstromen, maar zou het nooit overleven. Weer tal van spelfouten in je tekst. Zou bijna niet geloven dat je HBO hebt gedaan, maar zo overschat ik HBO-ers weer
HBO stelt toch geen reet voor.

Master of Education betekent geen ene reet. Kan je ook niet echt mee pronken al zou je willen. Dit weet jij zelf ook. Artsendiploma elk papiertje dat jij bezit, inclusief je afbetaalde woning. Zal jij echter nooit toegeven

Ik heb al meerdere keren haarfijn uitgelegd waarom ik het nodig vond om mijn opleidingsniveau er bij te halen, ik snap dat de nuance en rode draad eruit halen moeilijk is voor iemand die laaggeschoold is en de teksten moet lezen van iemand die hoger opgeleid is; maar doe op zijn minst je best.
Jij begon denigrerend te doen over taalgebruik en vmbo-ers, dus ik vond het nodig om jou onderuit te halen op dat vlak. Vandaar dat ik het erbij haalde, voor de 3e keer nu uitgelegd volgens mij.

Ik wist dat jij maximaal HBO hebt gedaan op het moment dat jij vmbo-ers neerhaalde, en schijnt dat ik weer eens gelijk heb. Op dezelfde manier waarop jij naar vmbo-ers kijkt, kijken wij op de Uni naar HBO-ers pik. (Jij dus)

Je hebt niet om mijn persoonlijke leven gevraagd, maar haalt wel mijn opvoeding en mijn ouders meerdere malen erbij? Huh, tegenstrijdig dat. Had echter niet anders verwacht van iemand die het IQ van een HBO-er heeft hoor.

Nee jij bent lekker een man geworden zeg. Andermans ouders uitschelding en opvoeding belachelijk maken op een internetforum? Dat is lekker volwassen! Moet ik echt van jou leren? Denk dat ik jou nog tegen zal komen tijdens mijn Psychiatrie coschappen als één of andere gekke patiënt.

Ouderwetse Ottomaanse tokat is echt iets wat een boomer zou zeggen maat. Echt tenenkrommend dit, en dan heb jij het over puberaal taalgebruik? Gast draai is mee met de tijd. Laatste keer dat iemand onironisch Ottomaanse tokat zei was toen ik 8 ofzo was, en dat was ook al afkomstig van één of andere zelfstandige ondernemer met een chip on his shoulder.

Zo druk bezig met je eigen succes, maar inmiddels 2 dagen ruzie maken op een internetforum met iemand die een decennium jonger dan jij is. Lekker bezig!

De laatste keer dat Fener in de CL speelde was ik me amper bewust van mijn omgeving. Houdoeeeeeeeeeeeeeeee

18 november 2023 om 17:07

Sanchez is een verademing tov Nelson. Ze hadden hem gewoon eerder moeten verkopen, maar dat krijg je als club als je op laatste transfer dag nog transfers doet.

Dest en van aanholt hebben mij nog niet weten te overtuigen. Mauro is veel geblesseerd geweest dus Ernest sla je slag. Met zijn voorzetten en Luuk in de spits een gouden duo.

ik dacht ook dat dit eventueel wat zou zijn voor de eredivisie, maar na zijn periode in nederland is deze jongen er flink erop vooruit gegaan qua salaris. Dat zijn bedragen die ze hier niet (misschien bij hoge uitzondering) gaan geven. Daarnaast (zover ik weet) heb je in turkije ook wat minder belasting afdracht over je salaris... al met al een stuk beter qua financien dus.

en als ik de turkse voetbalkijkers mag geloven, is angelino niet meer van het niveau dat wij kennen.
maar goed, dat zeiden ze ook over van aanholt (en daar hadden ze deels gelijk vind ik).

Ik vind dat ze Angelino te snel afschrijven, de laatste champions league wedstrijd uit tegen bayern stond ie wel zijn mannetje vond ik notabene tegen Coman.
Daarentegen heeft galatasaray de thuiswedstrijd tegen bayern en uit tegen Hatayspor verloren door die prutser van een Kazimcan Karatas, dan kunnen ze wel zeggen dat hij jong is, maar hij is echt geen speler voor een topclub.
Hij oogt veel te nerveus en kan echt geen positie kiezen waardoor hij telkens zijn mannetje last lopen.

Angelinho kan alleen goed spelen in een 5-mans verdediging als een vleugelspeler. Hij is verdedigend te zwak om van waarde te zijn voor een 4-mans verdediging. Jammer maar ik denk dat we verder moeten kijken want die Kazimcan is ook maar een flapdrol. We hebben dringend twee linksbacks nodig.

Onze transferzomer was een grote mislukking maar die van Gala komt aardig in de buurt. Sanchez doet het goed maar zijn aanwezigheid heeft een negatief effect op de marktwaarde van Nelsson, Zaha en Tete doen het aardig maar er wordt veel meer verwacht, de resterende transfers hebben er nog heel weinig van gebakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren