Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Frans international verlaat PSG voor trainersklus op Corsica

Laatste update:

Claude Makélélé zet zijn eerste passen als hoofdtrainer bij Bastia. De 41-jarige oud-middenvelder heeft zaterdag een contract voor twee seizoenen getekend bij de nummer tien van het afgelopen Ligue 1-seizoen. De Fransman komt over van Paris Saint-Germain, waar hij de rechterhand van Laurent Blanc was.

/

Makélélé kon zijn contract bij de kampioen verlengen, maar legde dat voorstel naast zich neer om voor het eerst als coach op eigen benen te kunnen staan. Hij volgt bij de Corsicanen Frédéric Hantz op, die er vier jaar werkzaam was. Hantz loodste Bastia van de derde klasse naar het hoogste niveau. Makélélé, die in 2011 zijn carrière beëindigde, zal geassisteerd worden door Didier Tholot.

Makélélé heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Met Real Madrid won hij in 2002 de Champions League en met FC Nantes, Real en Chelsea won hij landstitels. Hij droeg 71 keer het shirt van de nationale ploeg, maar pakte met Frankrijk geen enkele prijs; in 2006 werd de WK-finale in Duitsland verloren.

Denk jij dat Claude Makélélé het goed gaat doen bij Bastia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd. Ik zal Bastia wat vaker volgen nu. Vond hem op het veld tactisch altijd sterk en hij was mijn favoriete speler bij Chelsea. Een echte CVM was hij. Verdedigend en voetballend sterk. De grootste vergissing of toch zeker 1 van de grootste vergissingen die Real had gedaan was hem verkopen aan Chelsea.

24 mei 2014 om 17:26

1 van de grootste onderschatte voetballers ooit

24 mei 2014 om 17:40

Makelele alleen die naam al...voor mij een van de beste CVM's die Frankrijk gehad heeft. Makelele was geen makkelijke tegenstander om tegen te spelen, al zou je dat denken gezien zijn naam.

24 mei 2014 om 17:42

Inderdaad, hoeveel spelers hebben ze bij Real Madrid wel niet gekocht na zijn vertrek om hem proberen te vervangen. Ik herinner me zelfs Gravesen... Iedereen is daar geflopt toen.

24 mei 2014 om 17:53

Wrm zou men denken dat het een makkelijke tegenstander is gezien zijn naam ?

24 mei 2014 om 18:04

Al zou men dat niet denken**

24 mei 2014 om 18:33

Hij is helemaal niet onderschat. Door Perez bij Madrid destijds, maar sindsdien heeft hij zijn credits wel gehad. Als er een positie naar je vernoemt wordt, kan je niet onderschat zijn natuurlijk.

24 mei 2014 om 19:13

Zidane heeft ooit nog iets moois gezegd hier over en ik denk dat elke real supporter er zo over heeft gedacht. Zelfs al heeft Becks veel betekend voor real.

His opinion differed from that of players like Zidane, who remarked the following after Makélelé was sold ... Why put another layer of gold paint on the Bentley when you are losing the entire engine?

Makélélé wat een wereld speler was dit zeg, een type speler die je in mijn ogen bij iedere topclub nodig hebt een stofzuiger die je middenveld zo waanzinnig kan ontlasten.

Volg zelf de Franse competitie niet maar heb het idee dat het een loodzware klus is om beter of evengoed te presteren als wat Hantz daar heeft gedaan.

Ik denk dat makelele uiteindelijk en club als marseille of lyon kan trainen deze man is intelligent en heel tactisch . Ik denk dat hij en franse topclub als Marseille of lyon makkelijk weer naar de top kan brengen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren