Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Feyenoorder gaat niet in op nieuwe aanbieding en verlaat Berlijn

Laatste update:

Het avontuur van Maikel Aerts in Berlijn is ten einde. De doelman stapte twee jaar geleden over van Willem II naar Hertha BSC, waar hij aanvankelijk een prima indruk achterliet. Het voorbije seizoen in de Bundesliga kwam de sluitpost echter tot geen enkel officieel duel.

/

De club, die degradeerde en zodoende wederom is veroordeeld tot de 2. Bundesliga, deed de geboren Eindhovenaar desondanks wel een nieuw aanbod. Aerts ging daar echter niet mee akkoord en zodoende komt er een einde aan zijn tijd in de Duitse hoofdstad.

In zijn eerste jaar kwam Aerts nog tot 24 optredens in de hoofdmacht, maar sinds de komst van Thomas Kraft (ex-Bayern München) speelde hij geen enkel duel meer. Jeugdexponenten Sascha Burchert (22) en Philip Sprint (19) zullen door het vertrek van Aerts doorschuiven naar de positie van tweede en derde doelman.

Denk jij dat Maikel Aerts nog van waarde kan zijn voor een eredivisieclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

misschien wat voor feyenoord als ervaren tweede keeper

29 juni 2012 om 13:50

Feyenoord heeft al een ervaren tweede keeper met Graafland.

Aerts vind ik maar een matige keeper, dus ik betwijfel of er een eredivisieclub op hem te wachten zit.

29 juni 2012 om 13:54

Graafland is 3e keepr, achter Kostas Lamprou. Het is een leuke keeper voor de Jupiler league. wordt oud en is nooit echt van subtop niveau geweest. Destijds een slechte 'versterking' voor Feyenoord.

29 juni 2012 om 14:12

@ jordyfr

Klopt. Maar goed, punt is dat Feyenoord al een ervaren doelman als back-up onder contract heeft en dat de komst van Aerts, zelfs al zou hij goed genoeg zijn, niet aan de orde is.

Was een leuke stap naar het buitenland voor hem, maar nu zit er in het hoogste niveau van het profvoetbal niks meer in denk ik. Hij is al 36 en vind wel een team in Topklasse.

Wellicht wel iets voor de Graafschap??

Persoonlijk ben ik nooit heel erg onder de indruk geweest van hem, maar dan kan komen omdat hij vaak bij de nummer 17/18 van Nederland keepte. Hij heeft in elk geval wel een sterke persoonlijkheid en kan achter een talentvolle keeper fungeren als stand in. Bij Utrecht zoals van Dijk deed afgelopen seizoen bijv.

Voor een club in het rechterrijtje is Aerts een belangrijke keeper met zijn ervaring. Bij een club als VVV of Willem II.

29 juni 2012 om 21:41

VVV heeft al Gentenaar, die ook nog eens 10x zo goed is als Aerts.

29 juni 2012 om 23:05

Ik zeg ook niet dat hij naar VVV moet, maar dat het een interessanter keeper is voor clubs met het kaliber van Vvv, die wel wat ervaring kunnen gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren