Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voormalig doelwit van Mislintat en Ajax kan snel naar Man United verkassen’

Laatste update:

Manchester United wil zich komende winter versterken met Serhou Guirassy, zo meldt BILD vrijdag. De spits van VfB Stuttgart is bezig aan een indrukwekkend seizoen en zou Erik ten Hag van doelpunten moeten gaan voorzien. Afgelopen zomer stond Guirassy nog in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax.

United is al langere tijd op zoek naar een vaste nummer 9. Vorig seizoen floreerde Marcus Rashford veelal als spits, terwijl Wout Weghorst vanaf januari een half seizoen de kans kreeg op Old Trafford.

Afgelopen zomer wilde Ten Hag een nieuwe aanvalsleider aantrekken, zodat Rashford dit seizoen vanaf de linkerflank kon opereren. Uiteindelijk viel de keuze op Rasmus Højlund, die voor minimaal 75 miljoen euro werd overgenomen van Atalanta.

Alhoewel de technische staf van United nog steeds perspectief ziet in de twintigjarige Deen, kunnen Ten Hag en co. er niet omheen dat de doelpuntenproductie van Højlund vooralsnog tegenvalt. Met die constatering in het achterhoofd gaat United zich komende januari wederom op de transfermarkt roeren voor een spits.

Zo kwam de club uit bij Guirassy. De twaalfvoudig international van Guinee is bezig aan een indrukwekkend seizoen in de Bundesliga en staat naar verluidt bij meerdere topclubs op de radar. Zo zou ook Atlético Madrid interesse hebben in de diensten van Guirassy.

De 27-jarige aanvaller is zonder twijfel een van de grote sterren van het huidige Bundesliga-seizoen. Guirassy wist al vijftien keer te scoren in tien officiële wedstrijden en moet alleen Harry Kane (achttien goals) voor zich dulden op de topscorerslijst.

Afgelopen zomer had ook Ajax interesse in Guirassy. Sven Mislintat, toenmalig directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, had bij Stuttgart al samengewerkt met de topspits in wording en wilde hem graag naar de Johan Cruijff ArenA halen. Guirassy zelf zag deze overstap echter niet zitten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De aankoop van 80m is nu al niet goed genoeg?

Die spits word ook werkelijk waar 0 keer in stelling gebracht! Met het lievelingetje van ten Hag op rechts waar 0 voorzetten vandaan komt .

Guirassy heeft inderdaad een heel goed begin van het seizoen.
Laatste 2 potten tegen goede ploegen ingevallen en tegen Dortmund gescoord. Daarnaast een mooi aantal. 16 goals en 2 assists in 11 potten. 2 weken eruit geweest met een hamstrinblessure, die verloor Stuttgart ook meteen.

Denk dat hij een goedkope winteroptie is voor United, aangezien hij een clausule zou hebben.
Ideaal om hem nu te laten spelen en scoren en Hojlund rustig te brengen. Die is aardig sterk, maar is het (nog) niet.

Ze kunnen beter Icardi oppikken lijkt me.

2 december 2023 om 12:18

Niet op ideeën brengen laat Icardi lekker bij Gala.

Weer zo'n typische United-aankoop waarvan je niet eens weet of hij echt van waarde gaat zijn. Als je toch veel geld spendeert, spendeer die dan aan 'zekerheden' en aan een visie.

1 december 2023 om 15:04

Nouja, dat hoeft natuurlijk ook niet direct. Niet dat ik dit per sé een geweldige aankoop zou vinden hoor, maar 'zekerheden' zal je als United zijnde gewoon lastig krijgen. Dus dan moet je vol op visie in zetten. Dat laatste is vooral het probleem vind ik. Identiteit van de club en het spel dat je wil uitdragen. Een Haaland ga je als United zijnde niet kunnen halen, dus dan wordt het al gauw lastig. Dan zul je dus op zoek moeten gaan naar een spits die in je gewenste speltype past en zo goed mogelijk past bij de rest van het elftal.

Dan hoef je in mijn optiek dus niet per sé 'zekerheden' te kopen. Er moet alleen meer een idee achter zitten.

4 december 2023 om 11:41

Sancho was een zekerheid, Varane was een zekerheid, Casemiro was een zekerheid, Mount was een zekerheid, etc. Allemaal gerichte aankopen, maar ze vallen toch allemaal tegen.

Gaan we dit met elke speler doen die op een lijstje van Mislintat zou hebben gestaan? Is nu denk ik al minimaal het vijfde bericht waar een foto van Mislintat gebruikt wordt…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren