Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig aankoop van vijftien miljoen euro vertrekt gratis naar Lazio

Laatste update:

Ederson Honorato Campos, kortweg Ederson, staat de komende seizoenen bij Lazio onder contract. De Serie A-club, die afgelopen seizoen als vierde eindigde, maakt maandagavond bekend dat de 26-jarige middenvelder uit Brazilië zich voor vijf jaar, tot medio 2017, aan de Romeinen heeft verbonden.

/

De geruchten over een overstap naar Lazio speelden al maanden. Het contract van Ederson met Olympique Lyon liep ten einde en één dag na de officiële opening van de zomerse transfermarkt treedt Lazio met het nieuws naar buiten. De club uit Rome wil ook komend seizoen een serieuze outsider voor de landstitel zijn.

Voor Olympique Lyon is het vertrek van Ederson een hard gelag. De creatieve middenvelder kwam vier jaar geleden immers voor veertien miljoen euro over van Olympique Nice, dat later vanwege een variabele clausule nog een miljoen euro ontving. Volgens Jean-Michel Aulas, voorzitter van Olympique Lyon, genoot L'OL toentertijd de voorkeur van Ederson boven Real Madrid en Manchester United. Onderhandelingen over een nieuwe samenwerking leverden de afgelopen maanden geen bevredigend resultaat op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is 'n uitstekende aankoop van Lazio Roma.

Ederson was jammer genoeg geflopt bij Olympique Lyon, maar dat houdt niet weg dat hij 'n uitstekende middenvelder is. Hij kon ook naar AC Milan, maar hij wou garantie voor speeltijd, en dat had hij niet bij AC Milan, en bij Lazio Roma had hij dat wel.

2 juli 2012 om 19:08

Lazio Roma bestaat niet, dit is een Nederlands verzinsel.

Je hebt SS Lazio ( Società Sportiva Lazio ) en AS Roma. www.sslazio.it/

2 juli 2012 om 19:16

Top! en nu...

2 juli 2012 om 19:16

Afhaalchinezen bestaan ook niet. Dat is een Nederlands verzinsel. Het is eigenlijk gewoon Indonesisch.

Goede aankoop van Lazio.

2 juli 2012 om 19:22

Geniale opmerking. Ik zou niet graag voor een fascistische club spelen..

3 juli 2012 om 10:14

Dan kun je beter niet naar Italië gaan als je tegen fascisme bent. Bij veel clubs heb je fascistische of communistische aanhang.

3 juli 2012 om 10:58

AUB niet het communisme en fascisme in 1 zin stoppen met dezelfde betekenis als je al zo een pietje precies bent

3 juli 2012 om 11:06

Hoezo niet Juga? Wil die Communistische aanhang van Livorno ofzo niet echt lieverdjes noemen

jammerlijk van die 15 miljoen soort sulejmani gedoe alleen die moet nog verkocht worden :F:

Tja soms draait zo'n topaankoop goed uit en soms niet. Marseille kocht ook Lucho Gonzalez voor 19 miljoen euro, die speelde nog redelijk maar ging na 2,5 jaar ook transfervrij weg.

Ik denk dat Lazio Roma hiermee een leuke speler heeft binnen gehaald. Een aanwinst voor de Serie A.
Deze speler zullen we zeker tegen gaan komen als we de derby spelen.

2 juli 2012 om 23:37

''lazio Roma''

Het is SS Lazio. Zou jij moeten weten he.

Leuke trucendoos bij Lyon geweest, maar verloor aan concurrentie op het middenveld aan Kallstrom, Gonalons en zelfs Gourcuff, die toch nauwelijks speelde. Voor Lyon was hij niet goed genoeg, maar voor Lazio is hij misschien wel een schot in de roos. De toekomst wijst het uit.

Lazio is een elftal wat goed in balans is met Hernanes als absolute ster. Ederson vind ik een slimme aankoop, eigenlijk doet Lazio de afgelopen jaren al jaren wat Roma na-laat. Gelukkig en slim zijn op de transfermarkt. Zijn spel past goed in de Serie A dus ben benieuwd!

sjezus, lazio is wel goed bezig op de transfermarkt, volgens mij zouden honda en zarate ook misschien nog over komen deze zomer en dan kunnen ze aankomend seizoen echt hoge ogen gaan gooien in de serie a en europa league.

marchetti
konko
andre dias
diakite
scaloni
honda
hernanes
ederson
gonzalez
klose
zarate
3 juli 2012 om 09:13

honda komt niet naar lazio. zarate wel maar miss komt burak yilmaz naar lazio
ps hoe maak je opstelling

3 juli 2012 om 10:45

yilmaz had ik inderdaad ook gelezen dat ze hem misschien zouden contracteren, maar honda dus niet, jammer, in de winter hadden ze hem bijna binnen en dacht dat ze nu nog wel een poging zouden doen.
opstelling maak je met dat oranje shirt rechts boven je reactie

Ik vind dit echt een heel goede speler, zeker in zijn tijd bij Lyon

Goede aankoop van Lazio. Ederson is absoluut een versterking en is nog lang niet over de leeftijd. Hopelijk past hij zich snel aan en gaat schitteren. Voordeel; hij speelt met paar landgenoten zoals Hernanes en Diás. Dat is altijd prettig voor een nieuwe aanwinst. Er wordt daar in Rome topbeleid gevoerd Forza Lazio !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren