Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaan van Lazio ziet transfer niet zitten en neemt telefoon niet op

Laatste update:

De clubs kunnen natuurlijk wel een akkoord sluiten, maar het laatste woord bij een transfer is altijd aan de speler. Dat hebben ook Lazio en Sampdoria weer gemerkt: de verenigingen waren het eens over een ruildeal tussen Ederson en Gonzalo Bergessio, maar eerstgenoemde had helemaal geen zin in een verhuizing naar Genua en besloot gewoon om zijn telefoon niet op te nemen.

/

Ederson, een 29-jarige Braziliaanse middenvelder die bij Lazio nauwelijks aan spelen toe komt, blijft zodoende gewoon in Rome. "De deal ging niet door omdat Ederson weigerde", zegt Lazio-directeur Igli Tare. "Nou ja, hij nam zijn telefoon niet op: niet voor ons, niet voor Sampdoria, niet voor coach Sinisa Mihajlovic. Hij wist dat de onderhandelingen gaande waren, maar hij nam gewoon niet op."

"We zullen zien wat er nu gaat gebeuren", vervolgt Tare. "We hebben gedaan wat we moesten doen, maar als een speler zijn telefoon niet opneemt, dan houdt het op." Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero was live op televisie, toen hij hoorde dat Ederson onbereikbaar was. "Wat? Toen ik wegging was alles nog rond!", brieste de preses, voordat hij wegliep om een belletje te plegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is zijn goed recht natuurlijk, hij heeft een contract, als hij niet weg wil hoeft hij niet

3 februari 2015 om 09:11

Als je een echte vent was zou je ze dat face to face zeggen. Als je een iets mindere grote kerel bent doe je het via de telefoon. Maar je telefoon niet opnemen is wel erg kinderachtig.

3 februari 2015 om 09:22

Misschien wil hij de confrontatie uit de weg en is het een persoon die daar veel moeite mee heeft om het man to man te bespreken..so what.en is het inderdaad erg kinderachtig maar dat is zijn keuze en je gaat hem niet verplichten om zijn telefoon op te nemen.

3 februari 2015 om 09:26

Hij zal vast hebben duidelijk gemaakt dat hij niet weg hoeft. Als je dan door weet ik veel hoeveel mensen gebeld wordt om je toch in een transfer te laten manipuleren hoef je echt niet op te nemen.

3 februari 2015 om 09:32

Ben het met glory hierboven eens. Weet jij veel wat er zich allemaal heeft afgespeeld hiervoor. Heeft die misschien meerdere keren aangegeven niet weg te willen gaan en alsnog doet de club een transfer. Club en speler hebben beide een contract getekend.

3 februari 2015 om 09:34

Misschien had hij het op voorhand al face to face duidelijk gezegd dat hij er geen zin in had. Dat de clubs dan toch doorzetten moeten ze zelf weten, maar daarom hoeft de speler er niet mee akkoord te gaan. Weten wij veel...

3 februari 2015 om 13:18

Bij lazio betalen ze hem waarschijnlijk echt niet slecht dus dan vind ik dat je zeker wel mag verplichten dat hij het gesprek aangaat over zoiets belangrijks.. als hij dan niet wil heeft hij het netjes gedaan. Maar wat jij zegt over so what en dat dit normaal is getuigd van weinig moreel besef! Er zijn wel meerdere mensen van de club mee bezig dus hun even duidelijkheid verschaffen is het minst wat je kan doen..

Bedoelt VZ in de eerste alinea niet eerstgenoemde i.p.v. laatsgenoemde?
On: beetje kinderachtig niet? Pak gewoon je telefoon en zeg dat je geen trek hebt in een transfer.

Je kan toch gewoon opnemen en zeggen dat je niet weg gaat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren