Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voorlopig denk ik dat ik bij Napoli blijf, maar je weet maar nooit’

Laatste update:

Kalidou Koulibaly werd de afgelopen tijd geregeld in verband gebracht met een zomers vertrek naar Chelsea. Antonio Conte zou zo’n zestig miljoen euro overhebben voor de verdediger van Napoli. De Senegalees wil in de toekomst graag in Engeland spelen, maar denkt dat hij komende zomer in Napels zal blijven.

“Ik zou er gelukkig van worden als ik in Engeland kan spelen. Maar nu ben ik nog speler van Napoli en daar richt ik me op. Je weet maar nooit wat er in de toekomst kan gebeuren”, zegt Koulibaly in gesprek met talkSPORT. Eerder dit seizoen tekende hij een nieuw contract in Italië, dat hem tot 2021 aan de club verbindt.

“Ik concentreer me nu op de club en we zien wel wat ik volgend seizoen doe. Voorlopig denk ik dat ik bij Napoli blijf, maar je weet maar nooit wat er gebeurt. Ik kan daar op dit moment niet over praten. We zullen zien”, besluit de Senegalese verdediger van Napoli.

Denk jij dat Kalidou Koulibaly komende zomer bij Napoli blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik weet het niet na de wedstrijden tegen real heb ik gezien dat deze koulibaly toch niet zo goed is. Hij is zeker geen 60miljoen waard. De centrale verdediging is niet voor niets het zwakte sckakel bij napoli. Volgens mij moet hij gewoon blijven bij napoli want ik denkt niet dat hij hogerop kan.

Deze voetballer is soms een slordige verdediger. Aangezien Conte een echt Italiaan is zou zeggen dat hij opzoek is naar een echte verdediger zoals Bonucci die weinig foutjes maken.

Ben bang dat een stap hogerop vooralsnog te vroeg komt voor deze man (ga me niet eens wagen aan tot pogen zijn naam te spellen haha)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren