Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor die blessure was Falcao de beste menselijke speler ter wereld’

Laatste update:

Radamel Falcao zakte vorig seizoen door het ijs bij Manchester United en de spits krijgt komend voetbaljaar een herkansing bij Chelsea. Volgens oud-topspits Hernán Crespo is Falcao niet meer de speler die hij was van voor zijn zware knieblessure, die hij in januari 2014 opliep. Falcao miste door die blessure onder meer het WK in Brazilië.

/

“Er bestaat een verschil tussen de Falcao voor de blessure en de Falcao na de blessure”, laat Crespo weten aan de BBC. “Voor de blessure was hij de beste menselijke speler ter wereld. Onder menselijke spelers versta ik iedereen behalve Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, zij zijn van een andere planeet.”

“Na een zware blessure heb je tijd nodig om te herstellen en dat is niet eenvoudig. Ook van José Mourinho zal hij geen cadeautjes krijgen”, weet Crespo. Toch denkt de oud-sluipschutter dat Falcao er weer bovenop kan komen. “Falcao moet weer in zichzelf gaan geloven. Hij was niet de speler naar wie Louis van Gaal zocht, bovendien greep Falcao zijn kansen niet. Laten we zien hoe hij het bij Chelsea gaat doen.”

Denk je dat Radamel Falcao slaagt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van de beste spitsen, maar niet de beste speler op Ronaldo en Messi na.

24 juli 2015 om 11:51

Als je naar zijn laatste jaar bij atletico kijkt, zal het toch niet veel schelen. Hij kon alles als spits.
Actie maken, beslissende pas geven, kopsterk , super schot. Hij was echt heel compleet en maakte hele mooie goals. Sinds zijn transfer naar Monaco was hij ineens een geheel andere speler.

24 juli 2015 om 11:55

Hij kon elke bal in en rond de 16 er met gemak inschieten door zijn geweldige positionering, timing en schot, maar hij was echt niet van het maken van een individuele actie (iets anders dan zijn loopacties, die waren fantastisch) of het geven van de beslissende pass.

24 juli 2015 om 12:00

Heeft het bij monaco ook heel behoorlijk gedaan. Maar die knieblessure heeft hem genekt denk ik.

24 juli 2015 om 12:01

Heeft het bij monaco ook heel behoorlijk gedaan. Maar die knieblessure heeft hem genekt denk ik.

24 juli 2015 om 12:02

Ik heb toch meer dan genoeg goals gezien waar bij hij eerst een paar man uitspeelde.

24 juli 2015 om 13:44

Bij Monaco was hij niet bijzonder hoor.

24 juli 2015 om 13:58

Zoals ik ook al zei. Vanaf hij bij Monaco ging spelen was het een stuk minder

24 juli 2015 om 13:32

Daarom ook menselijk, Messi en Ronaldo zijn buitenaards.

24 juli 2015 om 13:41

Bedoelde dat hij ook niet de beste speler is zelfs als je Ronaldo en Messi niet meetelt, maar nu ik mezelf teruglees, kan je het inderdaad ook zo opvatten ja.

24 juli 2015 om 13:45

Falcao was een prima spits maar door die blessure terug op zijn retour.
Erg spijtig.

24 juli 2015 om 15:48

Had hij maar niet voor de quick-fix moeten gaan. Normaal als je je kruisband scheurt wacht je 1-2 maanden voordat je opereert. Zodat het vocht uit je knie is (hersteltijd 8-9 maanden) meneer is meteen gaan opereren met de hoop het WK nog te halen. (Hersteltijd 5-7 maanden) maar veel slechter op de langere termijn. Met als gevolg dat hij nu niet eens meer normaal kan rennen op te veld. Zijn carrière is voorbij

Ik was zo een grote fan van Falcao bij Atletico, helaas koos hij toen voor het geld ipv naar een topclub te gaan. En na zijn blessure is hij nooit meer dezelfde speler geworden. Hopelijk vindt hij zijn oude vorm terug bij Chelsea.

24 juli 2015 om 11:59

Die kans acht ik zeer klein aangezien hij bij chelsea tegen costa moet concureren en hij zal dus het grootste deel van het seizoen op de bank zitten dus kan hij zich niet ontwikkelen
Hij had beter naar een suptopper kunnen gaan

Mourinho heeft zich ook verkeken op torres en dat gebeurt denk ik nu weer

24 juli 2015 om 12:00

Hij was geweldig herinner me nog hoe hij vier keer scoorde tegen Chelsea

24 juli 2015 om 12:27

Helaas had hij niet veel inbreng over waar hij naar toe ging. Zijn transferrechten lagen niet bij Atletico maar bij meerdere investeringsmaatschappijen. Dan kunnen mensen wel zeggen 'maar als een speler niet wil dan gaat de transfer niet door', zo simpel ligt het niet. Denk dat Falcao zelf ook een andere carrière move had uitgestippeld maar hebben anderen er roet in gegooid en geld laten spreken.

Het is idd een wereld van verschil.
Ook voor mij was hij voor die blessure eigenlijk de beste spits ter wereld.
Hopelijk vergaat het hem stukke beter aankomend seizoen.

Wat een gelul zeg. Ronaldo en Messi van een andere planeet.. dat overdrijven de hele tijd word je toch ook niet goed van.

24 juli 2015 om 13:44

Het is meer een metafoor om aan te geven dat er na Messi en Ronaldo even niets komt en dan een grote groep spelers met Bale, Hazard, Aguero, Robben, Neymar, Ibrahimovic, etc. Daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar qua aandacht en statistieken klopt het wel een beetje. Ik ben het er ook wel mee eens.

24 juli 2015 om 14:55

Ik ben het er natuurlijk ook mee eens dat Ronaldo en Messi op dit moment met afstand de beste zijn. Die metafoor geeft me alleen de rillingen..

24 juli 2015 om 15:52

Het is geen metafoor. Het is een hyperbool

Falcao heeft wel heel veel last gehad van die blessure.
Hij is nooit meer de oude geworden.
Kijken hoe het nu bij Chelsea gaat?

Ik vrees dat Falcao een beetje een Torres verhaal wordt. De verwachtingen en de hoop blijft, maar het vertrouwen en de fysieke gesteldheid zijn niet meer wat het was.

Falcao bij Atletico was echt een beest, verwacht jammer genoeg nu ook bij Chelsea dat hij zijn top niveau niet gaat halen. Je zag bij United ook dat hij echt niet fit was zn acties waren ook zo traag kon ook niet zo afmaken als voorheen, maar misschien als hij veel minuten krijgt kan er nog een wonder gebeuren.

24 juli 2015 om 15:59

Falcao is ook echt een 1 mans spits. Maar echt verschrikkelijk dat er niks van was geworden na Atletico. Ik kreeg ook de rillingen toen hij een paar kleine fans had ontmoet, nadat hij geblesseerd raakte bij Monaco. Die jongen was echt een fan en hoopte dat alles goed kwam en dat hij uiteindelijk de wk kon spelen en de pannen van het dak schoot, maar helaas is het anders uitgebleken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren