Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volop steun voor Ajax in heenwedstrijd tegen Rostov

Laatste update:
/

Ajax wordt dinsdagavond tegen FK Rostov gesteund door een volle Amsterdam ArenA. Het stadion is volledig uitverkocht, meldden de Amsterdammers dinsdag. De Russische opponent is de laatste horde voor de ploeg van trainer Peter Bosz op weg naar de groepsfase van de Champions League.

In de derde voorronde van de Champions League rekende Ajax af met PAOK Saloniki. Na een 1-1 gelijkspel in Amsterdam, werd in Griekenland met veel pijn en moeite met 2-1 gewonnen door twee doelpunten van aanvoerder Davy Klaassen.

Dinsdag hoopt Ajax zich in een goede uitgangspositie te manoeuvreren tegen Rostov. De nummer twee van vorig seizoen in de Russische competitie was in de vorige ronde te sterk voor Anderlecht. Bosz is op zijn hoede voor Rostov, dat vanuit de counter erg gevaarlijk kan worden. “Als er een ploeg is die countervoetbal tot kunst heeft verheven, dan is het Rostov wel. Ze zijn sterk in de omschakeling en dat doen ze met erg veel kwaliteit”, aldus Bosz maandag op de persconferentie. Het duel met Rostov gaat dinsdagavond om 20:45 uur van start. De return staat volgende week woensdag op het programma.

Hoe brengt Ajax het er dinsdag tegen Rostov vanaf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cmon Ajax! Vandaag vlammen en eindelijk eens die spirit terug laten zien waar wij al jaren naar hunkeren! Laat Nederland zien waarom je de top van Nederland bent!

Is ook hard nodig voor de NL punten op de lijst

Kan niet wachten tot de wedstrijd begint. Ik hoop echt op een 2-0, maar vrees dat het toch een lastige wedstrijd wordt. Daarnaast hoop ik dat ondanks de goede vorm van Dolberg, toch Traoré speelt. Ik denk dat zo'n speler een verschil kan maken tussen winst of verlies.

16 augustus 2016 om 17:35

Ik zou met Traore op rechts beginnen en Dolberg in de punt.

16 augustus 2016 om 17:38

Traore kan je beter laten invallen en gewoon met Dolberg starten. Dat heeft ie wel verdiend met zn spel.

Ik denk dat Ajax het niet gaan redden. Rostov zal heel verdedigend spelen, en zal dan wachten op hun momenten die met de tactiek van Bosz zeker zullen komen. Ajax moet vol op de nul spelen, maar als dat zelfs tegen Sparta en Roda niet lukt, gaat het moeilijk worden tegen Rostov

16 augustus 2016 om 17:36

met jouw tactiek komen ze ook nergens en als ze het gwn goed kort houden en snel omschakelen is er niks aan de hand

16 augustus 2016 om 17:48

CL wedstrijd die miljoenen kunnen opleveren, moet je ook anders benaderen. Als Ajax deze wedstrijd een goal tegen krijgt, zal het heel moeilijk worden.

16 augustus 2016 om 17:49

Wat een belachelijke reactie! Wat hij zegt is waar Rostov zal de 16 niet uitkomen en en Ajax zal heel hoog gaan staan wat riskant is met die Azmoun voorin die de 100m in 5 seconden loopt.
Ajax zal geduldig moeten spelen en niet te riskant en willen forceren. Tuurlijk eerste kwartier volle bak en kijken hoe dat zich ontwikkelt om vervolgens daar je strijdplan op aan te passen.
Is wel gebleken dat Ajax het de laatste jaren heel moeilijk heeft om een goede gedisciplineerde verdedigend ingestelde ploeg kapot te kunnen spelen

16 augustus 2016 om 17:42

Kon dan wel eens een heel saai pootje worden, tegen Sparta en Roda hoefde ze dan ook niet op de nul te spelen..

Ik hoop dat het lukt, voor Ajax, voor het Nederlands voetbal en ook zodat Bosz meer krediet krijgt om echt weer 'Ajax-voetbal' te spelen met pressie, aanvallend, dominerend. Persoonlijk geloof ik daar nog wel in. Rostov is voor mij wel licht favoriet (44-56) puur omdat Ajax toch in opbouw is en het Nederlandse voetbal de afgelopen jaren gewoon achteruit is gegaan internationaal.

16 augustus 2016 om 18:52

Maar aan de andere kant is het ook een en al chaos bij Rostov. Je kan het gewoon niet zeggen.

Dit is zo een belangrijke wedstrijd vandaag, niet alleen voor Ajax maar voor heel Nederland! Daarom sta ik vandaag achter de Amsterdammers, hopen op winst zonder tegentreffers.

Wij weten wel beter nietwaar.

Hoop op een aanval met:
Youness, dolberg, traore.

Deze westrijd word wel uitgezonden op veronica toch? (Voor de zekerheid, niet alleen ziggo sport)

16 augustus 2016 om 17:57

Ik denk het wel, toen ik jupiler league keek, stond het bij veronica op het programma.

16 augustus 2016 om 17:57

Inderdaad op Veronica.

On: spannende pot, moeilijk te voorspellen hoe het zal gaan. Ik heb liever Traoré erin dan El Ghazi want die is niet in vorm. Dan graag Younes linksbuiten.

16 augustus 2016 om 17:58

En Dolberg in de spits.

Dat wordt schakelen vanavond tussen Epke en Ajax

16 augustus 2016 om 20:30

Het is al een mooie dag voor nederland. Hopelijk geven Ajax en Epke daar vervolg aan

Volgens de bookmakers is Ajax de duidelijke favoriet, dat verrast me. Heb er in ieder geval veel zin in en hoop op een vroege goal van Ajax, dan kan Rostov iets minder loeren op de counter.

16 augustus 2016 om 19:09

Helaas dacht ik hetzelfde tegen Roda JC :-(

Kom op Ajax! Na de blamage van mijn ploeg in Europa hoop ik niet dat een andere ploeg het in Europa slecht doet! Voor de punten is het beter dat Ajax in de CL zit (en daarin goed presteert).

Als je alles mee neemt moet Ajax gewoon vandaag kunnen winnen.
Rostov is een lastige ploeg dat heel goed georganiseerd is en goed kan counteren, en Ajax heeft een rot verleden, maar het meester brein is er niet meer en ze hebben gister ook een belangrijke speler verkocht aan Lazio. De Arena zit vol en ik zit te popelen want ik heb het gevoel dat Ajax hard gaat vlammen vandaag en dat hebben we hard nodig. Kom op Ajax!

Come on Ajax. Ga weer eens voor die plek in de groepsfase! Iets wat ook mooi is voor het Nederlandse voetbal.
Win win situatie, Ajax gaat door en haalt UEFA punten, ik hoop het!
Aan de instelling en het publiek zal het niet liggen!

Tsja ben als Nederlander natuurlijk voor de Nederlandse ploeg. Ook interessant voor de de punten natuurlijk hoewel een mogelijke plaatsing van Ajax de financiële verschillen binnen Nederland weer wat vergroot. Maar goed dat kan je hen niet kwalijk nemen.

Verwacht, op basis van de vorige wedstrijden, een zeer moeilijke wedstrijd voor Ajax. Rostov is dan een beetje een Leicester van Rusland en belangrijke spelers kwijt, maar Ajax heeft de afgelopen weken niet kunnen overtuigen. De laatste wedstrijd toch met hakken over de sloot langs Paok en afgelopen weekend allerminst overtuigend tegen Roda, toch één van de degradatiekandidaten.
Ik hoop in ieder geval op een aantrekkelijke eerste helft en dan mogen ze het zakelijk uitspelen, OS hockey gaat toch voor.

16 augustus 2016 om 20:34

Lukt inderdaad weinig clubs. Er zitten er namelijk maar 2 in de CL. Verder natuurlijk met name een opwarm artikel voor vanavond.

Ik weet niet of je moeten hopen voor een verlies of een winst. Tuurlijk, de punten, maar gaat Ajax niet meer punten halen in de Europa League als ze zich er eens voor inzetten? Met een beetje geluk kan een Nederlandse ploeg gewoon best ver komen en zo misschien wel veel meer punten behalen dan in de Champions League waar ik zeker Ajax voor afschrijf om zich te plaatsen voor de overwintering.

Helemaal achter ajax vanavond! Hoop van harte dat ze een goede uitgangs positie weten te krijgen vandaag!

Net lekker gebbqd en nu al voorbereiden op de wedstrijd. Ik hoop op een 2-0 met deze opstelling.

Cillessen
Tete
Veltman
Sanchez
Dijks
Bazoer
Gudelje
Klaassen
El Ghazi
Dolberg
Younes

Toch wel fijn dat de zomervakantie voorbij is.
Hopen op een mooie wedstrijd en dat de beste mag winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren