Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Voetbalzone zoekt per direct een (senior) redacteur voor twintig uur per week

Laatste update:

Voetbalzone.nl, onderdeel van The FootballCo Group, is per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven (senior) redacteur voor twintig uur per week. Voetbalzone, opgericht in 2001, heeft zich in de loop van der jaren opgewerkt tot de meest bezochte voetbalwebsite van Nederland met gemiddeld vijf tot zes miljoen unieke bezoekers per maand.

Wat ga je doen?
Je schrijft nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen die de lezer helemaal op de hoogte brengen van alles wat er speelt in de voetbalwereld. Je volgt het nieuws zeer actief en je gebruikt alle relevante ingangen om aan unieke informatie te komen. Je filtert nieuws, bewaakt de deadlines en zorgt dat tegelijkertijd ook de social mediakanalen up-to-date blijven. Je zit vol energie en bent initiatiefrijk.

Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven: neutraal, snel, bondig en laagdrempelig. Samen met jouw collega-redacteuren ben je bovendien verantwoordelijk voor de nieuwsstroom, kun je razendsnel publiceren, keuzes maken en artikelen van duiding voorzien. Daarnaast krijg je alle ruimte om je breder te ontwikkelen als redacteur, bijvoorbeeld door het maken van achtergrondverhalen, interviews op locatie of het bezoeken van persconferenties.

Jouw profiel?
- je hebt ervaring in het schrijven van webteksten en gaat zeer zorgvuldig te werk;
- je bent bereid om op onregelmatige tijden, met name in het weekend, te werken;
- je kent alle ins en outs van sociale media en bent op de hoogte van de nieuwste updates;
- je bent een lopende voetbalencyclopedie;
- je bent communicatief sterk en een teamspeler;
- je bent snel en werkt foutloos;
- je bent stressbestendig, flexibel, zelfstandig en gedreven;
- je hebt ervaring met content managementsystemen;
- je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, beheersing van een andere vreemde taal is een grote pre;
- je bent in staat dagelijks met ideeën rondom voetbalnieuws te komen.

Wat bieden wij?
Bij gebleken geschiktheid krijg je een arbeidscontract voor 20 uur per week, met een aantrekkelijke pensioenregeling. Je hebt de mogelijkheid om grotendeels vanuit huis te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. De startdatum bepalen we graag in overleg, al gaat onze voorkeur uit naar een dienstverband per 1 juli.

Ben je enthousiast over deze baan, heb je affiniteit met media en voldoe je aan bovenstaand profiel? Laat dan zien wie je bent en wat je kunt, maar vooral wat je wil. Mail uiterlijk vrijdag 19 mei een beknopte sollicitatiebrief, twee voorbeeldartikelen, enkele ideeën om Voetbalzone nog beter te maken én je cv naar justus.dingemanse@footballco.com, onder vermelding van redacteur gezocht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren