Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbalnomade duikt op in Jupiler League: ‘Ik heb de kriebels’

Laatste update:

Youssouf Hersi speelde in Nederland al bij zeven profclubs: achtereenvolgens Ajax, NAC Breda, NEC, sc Heerenveen, Vitesse, FC Twente en De Graafschap. Na zijn tijd in Doetinchem vertrok Hersi naar Australië, maar sinds dinsdagochtend staat hij weer op de Nederlandse velden. Hij traint mee bij Almere City FC, zo meldt die club via de eigen website.

/

De 33-jarige Hersi is op zoek naar een nieuwe club en hij trainde even mee bij RKC Waalwijk, maar dat bleek ‘te ver weg’. Almere City is voor hem ‘om de hoek’ en bovendien kent hij trainer Jack de Gier goed. “Hopelijk is het een leuke stageweek en kunnen we elkaar tegemoetkomen”, zegt Hersi hoopvol.

“Ik heb de kriebels dat ik graag wil blijven voetballen”, aldus Hersi, die hersteld is van een zware knieblessure. Helemaal fit is hij nog niet, geeft hij eerlijk toe. “De komende drie weken probeer ik zo snel mogelijk fit te worden en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Denk je dat Youssouf Hersi een contract krijgt bij Almere City FC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond ik altijd leuke voetballer. ...Misschien dat hij bij Almere leuke dingen kan laten zien

33 nog maar? Voor mijn gevoel is deze man de 40 al gepasseerd. Was toch wel een aardige speler altijd bij NEC en Vitesse, maar dat is al eeuwen geleden. Geen idee wat hij nog zou kunnen na anderhalf jaar geblesseerd te zijn geweest en niks te hebben gespeeld. Lijkt me niet dat hij dan Kip kan doen laten vergeten bij Almere.

2 augustus 2016 om 15:48

Almere heeft Jeffrey Rijsdijk gehaald als vervanger van Ricardo Kip

2 augustus 2016 om 18:03

Rijsdijk gaat het gemis van Kip ook zeker niet opvullen hoor, hele matige middenvelder, heeft bij ons in Deventer alleen in zijn eerste seizoen wat laten zien, maar zeker het afgelopen seizoen was het drama.

2 augustus 2016 om 21:02

Overtoom is gehaald om Kip op te vangen. Rijsdijk neemt meer de rol van Oost over

2 augustus 2016 om 16:38

Hersi was altijd wel een goede speler maar moest het ook vooral hebben van zijn snelheid. Misschien dat zijn techniek nog goed genoeg is, kan me niet voorstellen dat hij nog enigszins veel snelheid heeft.

Als hij bij Twente het veld in werd gewisseld, gebeurde er altijd wat!
Heerlijk spelertje was het destijds. Zelf vind ik het toch een soort van cultfiguur. Een speler die bij het warmlopen al luidkeels werd bezongen.

2 augustus 2016 om 14:20

Kan me nog een moment tegen volgens mij volendam herrineren dat hij voor open goal miste ook jammer dat het in Doetinchem niet gelukt is.

2 augustus 2016 om 14:25

Het is bij de graafschap wel gelukt. Alleen jammer dat hij na een goede periode geblesseerd raakte

Was ooit een mega talent in Championship Manager, de voorloper van FM.

2 augustus 2016 om 14:48

01/02!!!! Was dan eerst 1 jaar verhuurd en dat jaar erop kwam die terug, was gelijk mega goed!

2 augustus 2016 om 15:04

Voorloper zou ik het niet helemaal noemen. In feite is FM gewoon CM, maar dan in een nieuw jasje. Het team en alles is overgegaan naar Sega, de naam bleef alleen achter.

Overigens kwam ik gister toevallig bij het opruimen mijn CM 01/02 kopie tegen, begon te kriebelen het weer te installeren..

2 augustus 2016 om 19:03

FM is veel tijdrovender dan CM. CM kon je in een dag een jaar verder zijn in het spel. Je kunt je CM 2001-2002 nog altijd updaten naar het vorige seizoen en dat zal dit seizoen ook wel weer worden. Echt een aanrader.

2 augustus 2016 om 23:08

Klopt, sommige facetten in FM kunnen mij gestolen worden, waaronder al die lullige interviews die je moet afgeven (ok, fair enough, je kan je assistent dit laten doen na een tijdje) die je na 5 wedstrijden wel gezien hebt (ik kan inmiddels blind de interviews geven..). Maar veel functies vind ik ook wel weer echt een aanwinst.

Maar super tof dat er nog steeds patches zijn voor cm 01-02 (al zal het wel fanbased zijn?). Misschien maar weer eens installeren en old school CM spelen.

2 augustus 2016 om 15:09

Haha dat was leuk, die tijd dat je Kaka nog als talent van Sao Paulo kocht

Hersi heeft het dan achteraf toch minder waargemaakt..

Meestal vallen dit soort spelers zwaar tegen.
Hoop dat hij nog kan verbazen.

Punt is dat velen nog de indruk hebben van het niveau van vroeger.
Anderzijds is het niveau Almere wel aanzienlijk lager dan het niveau waar hij altijd op acteerde

Hersi, ook wel bekend als de naamgever van het Hersi-effect. Altijd spectaculair ergens beginnen en vervolgens steeds minder worden en dan vertrekken. Ook Royston Drenthe kent dat effect maar al te goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren