Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voetballers van zijn kwaliteit kosten doorgaans honderd miljoen euro’

Laatste update:

Jack Wilshere keerde zaterdag terug van een slepende enkelblessure. De middenvelder van West Ham United kwam zaterdag tijdens de 0-3 gewonnen wedstrijd tegen Newcastle United als invaller binnen de lijnen. Manuel Pellegrini hoopt dat de Engelse spelmaker, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van Arsenal, zijn draai weer weet te vinden.

“Hij was een groot risico. We wisten van tevoren al dat hij geen speler zou zijn die iedere wedstrijd, iedere week, beschikbaar zou zijn, maar een speler van een dergelijke kwaliteit, is niet makkelijk om te halen voor West Ham, niet voor een prijs die wij ons konden veroorloven”, wordt Pellegrini geciteerd door onder andere Sky Sports.

“Voetballers van zijn kwaliteit kosten doorgaans honderd miljoen euro. Creatieve middenvelders zijn erg duur", vervolgt de manager van West Ham. "Hij wilde graag bij West Ham spelen. Wij namen het risico. Het was geen goede maand voor hem, maar we hebben ook nog de tweede seizoenshelft en ik hoop dat hij bij de meeste wedstrijden dan van de partij zal zijn.”

Samir Nasri traint momenteel mee bij the Hammers, maar Pellegrini wil wel dat de Fransman gewicht verliest als het tot een contract komt. “Voor mij toont het gewicht van de speler de mentaliteit aan. Je kan spelers geen pleziertjes gunnen, zeker niet als de wedstrijden zo spannend zijn. Aan het einde van deze maand zal Nasri weer op het juiste gewicht zitten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar dan wel alleen in Engeland, mag ik hopen, en vanwege het feit dat ie Engels is. De rest van Europa leidt dit soort jongens liever zelf op en je kunt ze ook prima zelf halen voor veel minder.

4 december 2018 om 12:08

Ik denk dat een fitte Wilshere toch nog altijd een speler is die bij de absolute top terecht kan. Het probleem is dat een fitte Wilshere er al bijna 10 jaar niet meer is.

4 december 2018 om 12:13

Zelfs Xavi heeft dat ooit eens gezegd idd. En als die dat zegt over iemand die niet bij Barcelona betrokken is/was, dan zegt dat nog wel wat.

4 december 2018 om 12:43

Ik vond de Wilshere voor al de fysieke problemen echt een van de grootste talenten van Europa toen. Samen met Gundogan en Verrati dacht ik dat ze de opvolgers van Pirlo, Iniesta en Modric zouden worden. Maar ze hebben zoveel fysieke problemen gehad de laatste jaren waardoor ze tijd gewoon stil stonden.

samir nasri? leeft hij nog?

heeft geen potten kunnen breken in turkije bij antalyaspor. hij heeft naar mijn mening niks te zoeken in de pl lekker cashen in china of in saudi-arabiã£â«..

Voor West Ham is dit idd een toptransfer. Hopelijk krijgen ze een Wilshere die zich wil bewijzen, gemotiveerd om vanuit deze "kleinere" club weer zijn kwaliteiten te laten schijnen om een stap hoger te maken. Er is een risico op blessures, en een risico op mentaliteit. Die Wilshere kan best feesten en de vlag er bij laten hangen als hij het niet zoveel vindt bij Whu.

Doorgaans 100 miljoen?

Zoveel spelers zijn er niet voor meer dan 100 miljoen betrokken. Laat het er 5 of 10 zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren