Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vloet lyrisch over Juventus-huurling: ‘Heel duidelijk een Eredivisie-speler'

Laatste update:

Vykintas Slivka was zondag trefzeker namens Litouwen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië (2-2). Maandag meldde de Juventus-huurling zich weer in Den Bosch, waar hij zich met de ploeg van trainer Wiljan Vloet voorbereidt op het duel van vrijdag met FC Oss. Vloet is lyrisch over de 21-jarige middenvelder en begrijpt niet dat Slivka niet op een hoger niveau speelt dan de Jupiler League.

/

Den Bosch huurt de dertienvoudig international voor het tweede jaar op rij van Juventus. “Hij is heel duidelijk een Eredivisie-speler. Het is gezien zijn kwaliteiten onvoorstelbaar dat deze jongen nog bij Den Bosch speelt. Hij is natuurlijk nog jong, maar is al international”, zegt Vloet in gesprek met Voetbal International. “Een fantastische speler, heeft een groot loopvermogen, begeeft zich goed tussen de linies, is sterk aan de bal, doelgericht en goed in de combinatie. Het is, kortom, een talentvolle speler. Dat is ook logisch, als je al op jonge leeftijd naar Juventus gaat.”

De 53-jarige trainer is ervan overtuigd dat Slivka het gaat maken als profvoetballer. “Hij is elke dag bereid om één procent beter te worden en heeft er alles voor over om steeds beter te worden. Vandaar ook zijn zoektocht door Europa, van Litouwen naar Juventus en van Juventus naar FC Den Bosch. Alles om zijn doel na te streven”, aldus Vloet.

Vykintas Slivka zou makkelijk mee kunnen in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk zo'n poll maar 99,5% hier heeft hem nooit zien spelen ..

Vraag me af als hij zo goed is, waarom geen andere club als DB zich gemeld heeft. Zeker aangezien hij als international een internationaal podium heeft..

Deze jongen had rechter rijtje Eredevisie zeker aan gekund. Was vorig jaar met name in de tweede seizoenshelft erg sterk. Hoop dat hij ons dit jaar naar de play offs en misschien zelfs Eredivisie kan schoppen. Slivka en Den Bosch horen allebij thuis in de Eredivisie.

7 september 2016 om 15:05

Dat vind jij misschien, maar ik vind niet dat Den Bosch tot de 18 grootste clubs van Nederland hoort. Daarnaast lijkt me de huidige selectie niet toereikend voor promotie.

7 september 2016 om 16:46

Overschat je hier de club den bosch niet een beetje? Wat mij betreft niveau middenmoot jupiler league met af en toe een uitschieter omhoog.

Als Vloet dat zegt zou het wel niet kloppen die heb er helemaal geen verstand van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren