Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vlaar: ‘Ze waren heel blij, ze vertelden wat er in Nederland gaande is’

Laatste update:

Het ging woensdag tegen Australië voor het Nederlands elftal een stuk moeilijker dan vrijdag tegen Spanje, maar dat boeit Ron Vlaar allemaal niets. “We hebben 2-3 gewonnen, zes punten uit twee wedstrijden; de rest kan me niet zo interesseren”, claimde de verdediger.

Pas toen bondscoach Louis van Gaal zijn systeem had omgegooid en met drie aanvallers ging spelen, wist Oranje de Australiërs onder druk te zetten. “Het was geen grootse wedstrijd, maar we zijn heel erg blij met de overwinning”, benadrukte Vlaar. “Dat is het enige wat telt.”

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren na afloop in de kleedkamer om de spelers te feliciteren. “Ze waren heel blij. Ze vertelden wat er in Nederland gaande is. En dat ze trots op ons zijn, dat was mooi om te zien.” Door de nederlaag van Spanje tegen Chili is Nederland al verzekerd van de volgende ronde. De Chilenen zijn maandag de laatste tegenstander in de groepsfase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat de meeste mensen wel met enige reserves van te voren naar het WK toeleefden.

Spanje de nummer één van de wereld en de laatste twee keer het EK gewonnen en in 2010 het WK gewonnen.

Tweede tegenstander Australië waar Oranje drie keer vriendschappelijk tegen gespeeld hadden en nog nooit gewonnen.

Derde tegenstander Chili die ook al hoger in het landenklassement staat dan Oranje.

Ja en toen versloegen we Spanje met 5 - 1 en vervolgens ons langs Australië gevochten.

Ja we mogen trots zijn op onze jongens en Louis, doe nog meer je best en bezorg ons nog vijf mooie voetbalavonden.

Dan zal ik bij de rondvaart door de grachten staan om jullie te eren.

18 juni 2014 om 23:46

Klinkt toch gek, maar ik denk dat de echte test pas tegen Chili is. Die hebben me echt verrast met fel, verfrissend spel. Pas dan kan je echt zien waar we staan.

18 juni 2014 om 23:57

Dat is niet verrassend, dat doen ze al jaren. Enkel hebben ze nu de generatie en de mentaliteit om het voetbal ook zo perfect uit te voeren.

19 juni 2014 om 00:06

Denk dat ze nu door zijn, het echt moeten mentaliteit veel minder zal zijn! Geldt ook voor chilie, echter kan individuele klasse ons eerste worden. Het vervelende is dat groep B eerst speelt dan groep A, anders had je de tegenstander kunnen kiezen door niet te winnen. de situatie in groep A is anders. Voor alsnog kan iedereen daar zich nog kwalificeren en kan zelfs Brazilië naar huis als Kameroen vanavond wint!

19 juni 2014 om 00:19

Ik denk niet dat Chili een goede test is. We zijn beiden al door naar de volgende ronde, wat betekent dat men er niet vol voor zal gaan, zeker omdat we niet weten waar Brazilië eindigt. Het heeft dus geen zin om voor een bepaald resultaat te spelen om zo Brazilië te vermijden. Ik verwacht dus niet al te veel van die wedstrijd en ik denk dat daar ook geen waarde aan gehecht moet worden.

19 juni 2014 om 00:24

Daarom geef ik ook aan dat ze mij hebben verrast. Misschien had jij ze al eerder zien spelen, maar ik niet. Dus het verraste mij wel degelijk.

19 juni 2014 om 00:27

Laten we niet vergeten dat Chili het ook heel lastig had tegen Australië. Ik hoop op een leuke wedstrijd tegen Chili.

19 juni 2014 om 00:51

Ben het met ron vlaar eens 2gespeeld. 6punten voor de rest boeit het me niet zo we zijn verder .uit haha.

19 juni 2014 om 11:07

Arie,

Chili staat niet voor niets een plaats hoger in het Fifa landenklassement dan Nederland, die gasten kunnen ook wel een goed balletje trappen.

Denk dat de onderlinge wedstrijd wel in een vriendschappelijke sfeer zal verlopen, willen beiden wel hun spelers sparen en geen onnodige kaarten of blessures oplopen.

Laten ze er maar een leuke wedstrijd van maken.

De rest kan me niet schelen. Lieve Vlaar, het is wel slim om even terug te kijken naar de wedstrijd. Ondanks de winst, deed Nederland het niet zo erg goed. Dus even kijken wat beter kon en dat toepassen op de rest van het toernooi. Dan komt Nederland nog ver! :D

19 juni 2014 om 00:13

Dat komt vanaf morgen wel eerst blij zijn met deze prestatie.
Als dood vogeltje naar een wk gaan en nu opeens door de wereldpers bij de kanshebbers horen.
Niet slecht ondanks de fouten die er vandaag gemaakt werden.

Wacht even...wat is er in Nederland gaande dan? Ik ben al 2 weken niet meer in Nederland geweest. Is het zo een Oranjegekte dan? Valt toch wel mee? Ja, die overwinning op Spanje was geweldig, maar volgens mij zijn we behoorlijk nuchter gebleven. Toch..?

18 juni 2014 om 23:54

Nuchter gebleven? Als ik mijn directe omgeving mag geloven, hoeft er geen wedstrijd meer gespeeld worden, want Nederland ging die beker wel effe pakken. Nu weer met beide benen op de grond, want Australië waa niets minder vandaag!

18 juni 2014 om 23:56

Ik mis volgens mij ook iets. Er hangen vlaggetjes in de straat zoals altijd met een wk en EK. Mensen kijken de wedstrijd en praten erover. Maar ze doen nu met alsof we door het dolle Zijn. Vanavond is wel weer aangetoond hoe kwetsbaar we achterin zijn. Gewoon een middelmatig team dat soms een uitschieter maar boven heeft

19 juni 2014 om 06:32

Grappig, spelen we een goeie wedstrijd dan mogen we daar geen conclusies uittrekken, spelen we een slechte dan weer wel.

Wat zou Willem gezegd hebben ??
De motoren van de rondvaartboten zijn al vol getankt met diesel?

Mensen zijn wel blij verrast dat we door zijn
Maar ik heb nog niet echt het gevoel dat iemand denkt dat we echt heel ver gaan komen
Zeker niet na deze wedstrijd
Maar goed 2 potjes 6 punten en 8 goals lekker toch, gewoon van genieten. Alles is bonus er werd niks verwacht

19 juni 2014 om 00:56

Om ver te komen missen we 1 speler : Strootman
ALs we die erbij gehad zouden hebben naast de jong ............dan ??????
De Guzman is al 2 potjes de dissonant in dit team.

19 juni 2014 om 01:15

Nee joh
Moet je zien hoe Vlaar, de Vrij en Bmi soms ballen inleveren
Hoe Blind vandaag speelde en Cilissen
We komen veel meer tekort dan alleen de Guzman
Gewoon een paar jaar ervaring opdoen

19 juni 2014 om 01:27

Als "het blok" op het middenveld een dusdanige kwaliteitsinjectie zou krijgen als het geval zou zijn dat strootman ipv de guzman daar had gestaan dan had de achterste linie het ook wat rustiger gehad.
Strootman is iemand die je van achteruit wel een bal in kan spelen en er ook nog wat goeds mee kan en da heb ik van de guzman totaal nog niet gezien.

19 juni 2014 om 06:34

Cillesen? Wat deed hij verkeerd? Een penalty en een prachtige volley erin laten gaan? Blind in de eerste helft slecht maar herpakte zich daarna, Wesley, Janmaat, de Guzman waren echt verschrikkelijk.

19 juni 2014 om 11:02

Cilissen is goed op de lijn maar in de opbouw? Bijna elke bal die hij naar voren schiet komt of buiten het veld of bij de tegenstander.. goede keeper maar qua voetballend had ik liever krul gehad.. blind daarin tegen top eerste wedstrijd maar gisteren toch wel veel fouten en iets te nonchalant. Ik denk daarbij wel dat de spelers weer even wakker zijn en toch inzien dat je niet elke wedstrijd zomaar wint omdat je spanje met 5-1 hebt verslagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren