Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vlaar speelde tegen absolute wereldsterren en deed dat buitengewoon goed'

Laatste update:
/

Paul Lambert heeft Ron Vlaar een hart onder de riem gestoken. De manager van Aston Villa zag de stopper woensdagavond tegen Argentinië falen vanaf de strafschopstip, maar is toch bijzonder trots op de speler. De Schot drukt Vlaar dan ook op het hart om vooral te genieten van zijn uitstekende prestaties in Brazilië. "Hij heeft het geweldig gedaan", zegt Lambert in een reactie op de website van the Villans.

"Hij speelde op de top van zijn kunnen. Zijn niveau is het gehele toernooi consistent geweest. Dit is het grootste internationale podium en zijn prestaties zijn geweldig", aldus Lambert, die al uitkijkt naar de hereniging met de 29-jarige Noord-Hollander. "Ik weet zeker dat iedereen enorm veel respect voor hem zal hebben. Hij heeft gespeeld tegen een aantal absolute wereldsterren, en deed dat buitengewoon goed."

Lambert had het liefst gezien dat Vlaar met Oranje was doorgedrongen tot de finale, maar ondanks het verlies tegen Argentinië geniet hij nog steeds van het WK. "Over het algemeen hebben we kunnen genieten van een prachtig toernooi. Er bestaan geen kleine landjes meer. Met een beetje geluk kun je ver komen. Neem de treffer van Lionel Messi tegen een land als Iran. Dat toont aan dat het niveau hoog is. Makkelijk wedstrijden bestaan niet meer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde geweldig, Vlaar.. Stephan de Vrij trouwens ook..

11 juli 2014 om 13:48

Heb toch wel genoten van vlaar dit wk! Speelde erg sterk! En de vrij deed idd ook wel lekker mee! En dat voor een team dat grotendeels uit eredivisie spelers bestaat!

Vlaar zou toch makkelijk naar een grotere club kunnen nu, hij heeft de leeftijd er ook voor. Spurs/everton?

Voor de duidelijkheid, hij heeft nog een één-jarig contract.

11 juli 2014 om 13:23

Ik denk ook dat dit hét moment is om nog eens een stap te maken. Geloof ook wel dat hij de clubs die jij noemt aan kan. Ik zou het hem in ieder geval erg gunnen, speelde echt heel goed!

11 juli 2014 om 13:34

Nou. Ik weet niet hoe hij het bij Villa doet hoor, maar laat we eerst kijken hoe hij het daar gaat doen. Dit kan komen door de wil om iets te winnen en d trainer wn de medespelers. Ben benieuwd of hij dit vasthoudt.

11 juli 2014 om 13:35

Hij is aanvoerder bij Villa. Speelt daar gewoon prima.

11 juli 2014 om 13:37

Precies, hij zou echt een hele goed versterking voor beide clubs zijn! En dan kan hij ook in Europa spelen.

11 juli 2014 om 13:38

goede vervanger voor jan vertonghen, mits die vertrekt

Vlaar heeft mij het meest verbaast, komt natuurlijk dat ik niet zo heel veel PL kijk, en als ik het kijk is het geen Villa.
Maar Vlaar is voor mij qua verdedigers samen met de Vrij een positieve verassing

11 juli 2014 om 13:25

Vlaar en de Vrij hebben mij niet verrast. Vlaar was in zijn laatste jaar bij Feyenoord al een beest. Na zijn blessure is hij veel sterker geworden en hij was gewoon de heerser in het jaar dat Feyenoord met Guidetti 2e werd.

De Vrij heeft het afgelopen half jaar vrijwel foutloos gespeeld. Na een matige eerste seizoenshelft, heeft hij zich geweldig teruggepakt. Ik kan met nog fouten herinneren tegen de spits van Fc Utrecht die hij nu nooit meer zou maken. Oase van rust aan de bal.

Overigens is Kongolo in potentie de beste verdediger. Die jongen is belachelijk goed, maar nog een beetje te jong en onervaren voor dit niveau (wk). Was samen met de Vrij de reden dat Feyenoord in de laatste 8 wedstrijden ofzo maar 2 tegengoals kreeg (tegen Heracles en Cambuur, beide zonder gevolgen). Doodzonde dat de verdediging nu uit elkaar valt, want met deze ervaring en een nieuwe spits was Feyenoord anders fluitend kampioen geworden.

11 juli 2014 om 13:39

Fluitend nog wel..

11 juli 2014 om 13:41

Fluitend? Dat lijkt me niet. Vorig seizoen is de groep ook bij elkaar gebleven en deden ze wel mee om het kampioenschap, maar is Ajax het uiteindelijk geworden.

11 juli 2014 om 13:51

Als je kijkt heeft de gehele defensie een goede taak verricht afgelopen WK. Tegen Mexico een zondagsschot die erin gaat van Dos Santos. In de voorrondes twee twijfelachtige penalty's. Plus nog een zondagsschot van Cahill. De verdediging valt niks te verwijten en hebben een enorm sterke indruk gemaakt. Op deze verdediging mag Hiddink wat mij betreft voortborduren met misschien nog een nieuwe verdediger erbij zoals Douglas of van Dijk. Gewoon even testen of het wat is en dan weten we dat ook weer. Met van der Wiel er weer bij in plaats van Verhaegh en misschien een van Aanholt erbij als LB zie ik het wel rooskleurig voor me onze verdediging!

11 juli 2014 om 14:20

Vorig seizoen zat er veel onzekerheid in de groep, zeker in het begin. Na de winterstop was Feyenoord ijzersterk. Zeker aan het einde van het seizoen. Als je die spelers nu op het WK ziet spelen (janmaat doet het redelijk, maar is in Nederland zeer nuttig, Martins Indi is sowieso al minder dan Kongolo, maar geeft ook niet veel weg, De Vrij speelt fantastisch en Clasie heeft uitstekend gespeeld in de hem gegeven tijd), dan moet je concluderen dat het team als geheel gegroeid is. De onzekerheid en foutjes zullen ze nu niet meer maken tegen clubs van het niveau RKC en Nac. Individueel is de selectie van Feyenoord nu nog het sterkst van Nederland. Alleen inde breedte niet.

Ik verwacht dat door zijn prestaties op het WK hij nog wel een stapje kan gaan maken, zowel financieel als sportief. Heeft een ijzersterk toernooi gespeeld en veel mensen de mond gesnoerd die hem al afschreven voordat er überhaupt een pot op het WK was gespeeld.

Ron Beton deed het inderdaad geweldig. Die penalty was ruk, maar nadat hij zo'n dijk van een wedstrijd heeft gespeeld, zal niemand hem dat aanrekenen. Zat er telkens weer goed bij.

Stapje omhoog is zeker niet ondenkbaar. Maar dan zal in ieder geval de penningmeester van Aston Villa nog blij zijn dat hij een uitstekend WK achter de rug heeft

Ik wil ze in cl of buitenlandse competitie zo zien spelen , ben benieuwd

Vlaar speelde een geweldig toernooi, geconcentreerd en foutloos. Toch blijf ik m een middelmatige verdediger vinden die prima op zn plek is bij Aston Villa.
Als je m met top voorgangers als Stam en de Boer vergelijkt, mist ie toch iets extras.

11 juli 2014 om 13:34

De Boer maakte elke wedstrijd wel een fout, maar mocht blijven staan omdat hij geweldig kon passen. Stam is onovertroffen, maar Vlaar komt best in de buurt. Zoals hij tegen Argentinie speelde, doet bijna niemand hem dat na. Zijn valkuil was altijd watervlugge aanvallers, maar hij heeft in 1 wedstrijd Messi, Aguero en Higuain tegengehouden.

11 juli 2014 om 13:49

Sorry Feye, Frank de Boer was af en toe wat laks, maar elke wedstrijd een foutje is zwaar overdrevben dan win je geen CL en speel je niet bij Barca, Galata en Rangers... Daarbij was de man voetballend geweldig. Hoorde ook gewoon jaren bij de betere verdedigers ter wereld. Stam sowieso, als je als nederlandse verdediger in Italie meekomt met de top, dan ben je fantatstisch.
Nogmaals; Vlaar speelde een fantastisch WK, maar ik ken m wat langer en ik weet dat hij teveel mist voor de top.
(net als Heitinga overigens, en daar deed men ook veel te lang te stoer over)

11 juli 2014 om 14:15

Sorry Clarkkent2, maar als je Messi, Higuain Aguero en elke andere speler die in de buurt van je goal komt uitschakelt, hoe goed moet je dan nog nog zijn? Hij had de beste speler ter wereld in zijn broekzak.

Ik ken hem ook wat langer, maar hij is een duidelijke laatbloeier die het optimale heeft gehaald uit een slepende blessure. Nu is hij een beest en dat heeft hij laten zien dit toernooi. Ik heb David Luiz, Sergio Ramos, Raphael Varane, Thiago Silva en nog een boel anderen meer zien schutteren dan Ron Vlaar.

11 juli 2014 om 15:42

ja maar je moet niet vergeten dat Vlaar veel kleinere ruimtes hoefte dekken dan al die anderen.

Vlaar heeft het uistekend gedaan maar valt gewoon niet vergelijken.

Ik zie Vlaar wel naar Southamton vertrekken, eerlijk gezegd.

Goede verdediger. Maar dit is toch gewoon de Vlaar van degradatiekandidaat Aston Villa?

Zolang Vlaar niet in 1tegen 1 komt is ie idd een prima verdediger. Doordat NL met 5 tot 7 verdedigende spelers stond kon ie zijn kwaliteiten optimaal gebruiken

Hij blijft gewoon langzaam, en niet erg wendbaar. Dus een club als Everton lijkt mij uitgesloten.

Misschien Newcastle, Sunderland of Stoke. Mooie clubs trouwens...

Het zou voor Vlaar het best zijn om nu te transfereren naar een grotere club. Hij heeft zijn skills laten zien tijdens dit WK en verdient 100% om naar een grotere club te gaan. Persoonlijk denk ik aan Manchester United of City, AS Roma, Juventus etc. (iets in die regio).

Vlaar speelde echt een beest van een wedstrijd! Zijn onderscheppingen en tackles waren fenomenaal. Wanneer hij dit niveau van kan houden zou hij bij een club tottenham / Liverpool niet misstaan. Tevens denk ik dat het 532 systeem voor hem op het lijf is geschreven als middelste verdediger. Knap Ronnie!

Afgezien van zijn penalty heeft hij een uitstekend toernooi gespeeld. Hij is aan de bal misschien niet zo sterk, maar itt veel moderne Nederlandse verdedigers kan hij wel een bal tegenhouden, tackelen en af en toe het leer keihard de tribune in rammen.

held!

Een fantastisch toernooi heeft de man gespeeld. Bij een club als Liverpool zou hij zeker niet misstaan en aangezien Man United ook een nieuwe CV zoekt, is hij wellicht een van de kandidaten, je weet maar nooit met die jongen. En Bmi, getransfereerd naar Porto FC, spelen elk jaar cham. league, ook niet verkeerd. Janmaat past prima bij Napoli, hebben aanvallende intenties, op de rechtsback positie hebben wij nooit absolute toppers gehad, maar wel redelijke opkomende voetballers. De Vrij weg, wordt een mooi jaar wat betreft transfers, ben erg benieuwd.

Vlaar heeft me positief verrast! Hij verdient een mooie transfer

Natuurlijk zijn er dan altijd clubs die interesse in hem hebben.
Ik zeg niet dat hij een eenvoudige rol had maar als laatste man spelen in een 5-3-2 systeem is voor de libero altijd prettig. Je hebt 2 mandekkers voor je en vaak ook het spel.

In een 4-4-2 systeem met meer ruimte in de rug is Vlaar een stuk kwetsbaarder.

Maar goed, Vlaar kwam zelf ook veel in de duels en won die ook.
Dat zegt veel, heeft een klasse toernooi gespeeld net als Stefan de Vrij.

Ron beton was gewoon top denk dat i zeker 1 stap of 2omhoog kan.misschien iets voor van gaal om hem mee te nemen naar manu.ik zeg doen heb genoten van ronbeton .

Vlaar was echt geweldig dit toernooi en heeft nauwelijks fouten gemaakt. Het is jammer dat hij die penalty heeft gemist, maar daar kunnen we hem of Luis niet de schuld van geven, aangezien 2 spelers niet wouden schieten. Vlaar speelt al voor een mooie club en hoger op kan hij misschien wel aan, maar als ik hem was zou ik bij Aston Villa blijven en daar nog meer groeien in de Engelse competitie.

12 juli 2014 om 00:17

Die penalty neem ik hem geen seconde kwalijk... Top wk gespeeld!!!

Vlaar kan nu mooi de stap naar United zetten. Daar kunnen ze wel een rotsblok gebruiken.

Het is wel een verschil of je gegroepeerd met vijf verdedigers en nog eens twee controleurs er voor terwijl bij de club de onderlinge afstanden wellicht wat groter zijn waardoor de ruimtes moeilijker te verdedigen zijn.

Ik raad elke Nederlandse verdediger aan om naar Engeland te gaan zodra ze er klaar voor zijn. In de pl word je echt beter als verdediger...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren