Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vlaar is een van de beste verdedigers in de Premier League’

Laatste update:

Philippe Senderos komt superlatieven tekort om de kwaliteiten van Ron Vlaar te omschrijven. In de eerste drie wedstrijden van het seizoen, met Senderos en Vlaar centraal achterin, kreeg Aston Villa maar een doelpunt tegen. De Oranje-international stond echter enkele weken buitenspel met een kuitblessure en the Villans presteerden sindsdien beduidend minder.

/

“Buiten het voetbal hebben we dezelfde mentaliteit”, verzekert Senderos. “En op voetbalgebied hebben we bijna dezelfde gedachten. We begrijpen elkaar heel goed op het veld, al kan het altijd beter. Soms heb je die klik gewoon meteen, binnen en buiten de lijnen. We hoeven niet veel te zeggen om te weten wat de ander op dat moment denkt.”

“Het is goed om die klik achterin te hebben en we willen dat het hele team die klik heeft. Ron is een van de beste verdedigers. Hij is een topvoetballer. Hij was een van de beste verdedigers op het WK in Brazilië en is een van de beste verdedigers in de Premier League.” Aston Villla, dat dertiende staat, speelt maandag tegen Queens Park Rangers.

Ron Vlaar zou bij een Engelse topclub niet misstaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vlaar kan absoluut een stapje hoger nog wel aan. Maar dan hoop ik voor Villa dat deze Senderos zijn plaats niet overneemt, wat is hij slecht zeg!

26 oktober 2014 om 14:52

Hij is een back toch?

26 oktober 2014 om 15:10

Een center back, inderdaad! Heb hem nooit op rechts of linksback gezien.

26 oktober 2014 om 21:30

Senderos is niet heel selcht hoor voor Aston Villa is hij goed genoeg en langs Vlaar is het gewoon een goed duo maar vlaar voor Engelse top misschien voor Tottenham maar Arsenal Chelsea Manchester United City heeft hij te weinig kwaliteit te langzaam enz maar voor Southampton is hij wel wat

Deze gozer moet naar een topclub. Dan pas kunnen we zien hoe goed hij is.

26 oktober 2014 om 13:47

Bij een topclub zou hij jiet passen. Hij is vrij langzaam wat bij zo een coub dodelijk is. Aangezien topclubs vaak op de helft van de tegenstandee willen spelen

26 oktober 2014 om 14:06

ja, misschien doet hij het wel net zo slecht als mertesacker en terry

26 oktober 2014 om 14:29

Goed gezien nico. De echte top verdedigers moeten ook snel zijn kijk naar Ramos Pepe piqué hummels thiago Silva.

26 oktober 2014 om 14:37

Vlaar langzaam? Heb je dat filmpje niet gezien dat hij Hazard eruit loopt?

26 oktober 2014 om 14:50

Langzaam? Jij kijkt geen wedstrijden van villa zo te zien!

26 oktober 2014 om 13:49

Senderos niet hoor. En Vlaar moet snel zijn, wordt al een dagje ouder.

Echt een geweldige prestatie van Vlaar om Senderos goed te laten presteren dit is misschien nog wel knapper dan zijn eigen prestaties.

Zou perfect zijn in het drieman blok bij United, zou werkelijk een geweldige aankoop zijn van Louis van Gaal.

26 oktober 2014 om 13:38

Drieman blok?

26 oktober 2014 om 13:40

United is al afgestapt van de 5-3-2.

26 oktober 2014 om 14:27

In een 2mansblok is hij ook geweldig, zo spelen ze bij de villans toch ook.

Zou hem wel bij Arsenal willen zien. Een lekkere harde speler met een betonnen kop. Chambers & Vlaar of Koscielny & Vlaar, dat kan gewoon heerlijk werken.

26 oktober 2014 om 13:42

Alleen is Vlaar niet bepaald snel. We hebben met Mertesacker al 1 trage vrachtwagen, ik weet niet of je dan een 2e erbij moet willen. Maarja, als hij goedkoop is en misschien niet een basisplaats eist zou ik het ook wel een goede aankoop vinden. Eindelijk iemand met power.

26 oktober 2014 om 13:57

Vlaar past wel bij een Arsenal, alleen moet je Vlaar-Mertesacker niet samen opstellen. Dan is het wachten op de counters en word je kapot gespeeld

26 oktober 2014 om 14:16

Wel ideaal als je wil tegenhouden.

26 oktober 2014 om 14:36

Dat klopt, maar dan behoud je in principe de gang van zaken. Nu moet Koscielny altijd de traagheid van Mertesacker compenseren, en dat behoud je met Vlaar ipv Mertesacker ook (als zal Vlaar wel iets sneller zijn denk ik). Daarom zie ik liever een CV komen die wendbaar en relatief snel is (helaas zien die moeilijk te vinden).

Goede subtopper, maar is niet goed genoeg voor de absolute top van Engeland

Hou toch op man met deze onzin.

Wat een onzin zeg. Een van de beste verdedigers van de Premier League. Hij hoort niet eens in de top 20 thuis, met alle respect hoor maar dit gaat toch veel te ver wat Senderos hier zegt.

26 oktober 2014 om 16:57

Kan je dan de huidige top 20 noemen?

26 oktober 2014 om 17:58

Nee geen zin om tijd aan te besteden maar toch moet je het van me aannemen dat hij niet eens bij de top 20 hoort hoe graag je het ook zou willen.

Vlaar die langzaam is? Iedereen lult elkaar maar na. Als ik dit lees denk ik gelijk aan die sprint met hazard die hij dik won. Volgens mij is hazard niet zo langzaam...

Ga toch weg met Vlaar en die hype eromheen. Die gast heeft niks te zoeken bij een topclub. Beste wat hem kan overkomen is dat Koeman hem haalt naar Southampton maar geeneen andere topclub gaat Vlaar halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren