Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse walst over ADO heen en scoort opnieuw zesmaal

Laatste update:

Vitesse heeft na de zege op FC Dordrecht (2-6) opnieuw zes keer weten te scoren in een competitiewedstrijd. ADO Den Haag had niets te vertellen in Arnhem en keerde met een 1-6 nederlaag huiswaarts. Vitesse staat door de driepunter voor in ieder geval één nacht in het linkerrijtje van de Eredivisie en het ADO van Henk Fraser blijft op slechts één overwinning staan.

/

Beide ploegen kennen een relatief stroeve seizoenstart, maar de start van Vitesse in de thuiswedstrijd tegen ADO mocht er wezen. De bezoekers lieten de thuisploeg rustig opbouwen en binnen vijf minuten stond het 1-0: Valeri Qazaishvili, die vorige week zaterdag een hattrick maakte tegen Dordrecht, speelde Kelvin Leerdam in het strafschopgebied vrij en die schoot de bal vervolgens hard achter Martin Hansen. Die vroege achterstand leek het bezoek te hebben wakker geschud, want ADO beet wat meer van zich af en had na zes minuten alweer gelijk kunnen maken. Michiel Kramer schoot de bal vanaf de rand van het strafschopgebied echter naast.

Die misser kwam ADO duur te staan, want na een klein kwartier werd het 2-0. Leerdam tikte van dichtbij een lage voorzet van Bertrand Traoré in het doel, al deed hij dat ogenschijnlijk in buitenspelpositie. Björn Kuipers en consorten keurden het doelpunt evenwel goed en daardoor zat Vitesse na nog geen kwartier op de klok op rozen. Toch werd het al gauw weer spannend in GelreDome: Michiel Kramer tikte een rebound achter Piet Velthuizen nadat de doelman een schot van Roland Alberg had losgelaten. Vitesse bleef echter de bovenliggende partij en besliste het duel nog voor rust.

/

Timothy Derijck kopte na een halfuur de bal achter zijn eigen doelman en Marko Vejinovic benutte even later een van richting veranderde vrije trap en een strafschop, waardoor het na 45 minuten voetballen al 5-1 stond. ADO speelde een verloren wedstrijd en in de tweede helft kon de schade niet worden beperkt, want na ruim een uur spelen konden de supporters van Vitesse voor een zesde keer juichen. Kevin Jansen trok Abiola Dauda naar de grond in het strafschopgebied, Kuipers wees voor de tweede keer naar de stip en Vejinovic liet de elfmetertrap niet onbenut. Hij completeerde bovendien zijn hattrick: 6-1.

ADO fungeerde als speelbal van Vitesse en de gastheer van trainer Peter Bosz hoopte zijn grootste thuisoverwinning sinds Vitesse-FC Volendam in april 1998 (6-0) te boeken. Daar slaagden de Gelderlanders echter niet in en de beste kans was nog voor ADO, maar een kopbal van Mike van Duinen werd van de lijn gehaald door Wallace. Vitesse boekte zodoende zijn vierde overwinning van het seizoen is nu al zeven wedstrijden ongeslagen in eigen huis. ADO wacht nog altijd op zijn eerste uitwedstrijd sinds 3 maart, toen SC Cambuur met 1-2 werd verslagen.

Denk jij dat Vitesse in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Derijck zou onze eigen nederlandse trollegend moeten zijn!

3 oktober 2014 om 21:59

Leuk voor Vitseese maar het is maar Ado en vorig week Dordrecht. 1 eigen goal kado en 2 penalties. En 1 buitenspelgoal dus eigenlijk hebben ze maar 2 echt doelpunten gemaakt. Niet echt goed en het zet je wel aan het denken. Off: vindt dit niet echt nieuwswaardig dat het op de afbeelding moet.

3 oktober 2014 om 22:00

Ouwe trol !!!

3 oktober 2014 om 22:02

Die penalties krijgen ze anders niet voor niets, op een overtreding binnen de 16 staat nou eenmaal een straf, dan moet je niet op Vitesse zeuren.

3 oktober 2014 om 22:03

Doelpunt was niet buitenspel. Leerdam was nog achter de bal. En 1 van die 2 penals was een het voorkomen van een grote scoringskans, want Dauda was er daar wel echt door.

3 oktober 2014 om 22:10

Ik heb niks met vitesse, maar die penalties worden gwn gegeven omdat de ado spelers de acties van vitesse als dusdanig dreigend beschouwde dat ze zonder overtredingen dachten dat ze zouden scoren..

3 oktober 2014 om 22:18

Jaloerse jood. Alles wat beter het spelletje beheert dan Ajax afkraken he

3 oktober 2014 om 22:22

Nee honderd berichten over die 020 igers die beroerd spelen is de moeite waard... Gezien het voetbal dat ze spelen zou heel vbz er vol van moeten staan.

3 oktober 2014 om 22:28

@ Gentleman23,

Ondanks dat Vitesse met ruime cijfers van ADO Den Haag en FC Dordrecht wint, dan nog is het goed wat ze presteren en een eigen goal plus twee penalty's kan vaker gebeuren.

Ikzelf vind Vitesse eigenlijk al sinds het begin van dit seizoen uitstekend spelen, maar er worden best wel veel kansen gemist en dat kost hun in de wedstrijden regelmatig de kop.

Verder spelen ze ook gewoon leuk voetbal. Tenminste, ik vind het voetbal van Vitesse erg leuk om er naar te kijken en met spelers als Wallace, Kelvin Leerdam, Marko Vejinović, Valeri Kazaishvili, Davy Pröpper, Abiola Dauda en Zakaria Labyad hebben ze ook nog eens een aantal spelers die ik wel goed vind.

Velthuizen
Wallace
Kashia
vd.Heijden
Achenteh
Leerdam
Pröpper
Vejinovic
Labyad
Dauda
Kazaishvili
3 oktober 2014 om 22:33

Ik zeg niet dat het onterecht was ook trol ik niet. Bedoel alleen te zeggen dat de overwinning niet groter gemaakt moet worden, dankzij een paar penalties en, een waarschijnlijke buitenspelgoal. Wel leuk voor ze dat ze de weg naar boven hebben gevonden.

3 oktober 2014 om 22:35

Daar heb je wel gelijk in Rochester. Ze kunnen af en toe hrel leuk voetballen. Benieuwd of ze het vasthouden en ook tegen zware tegenstanders kunnen scoren en winnen. Want dat was toch het probleem het laatste tijd; scoren.

3 oktober 2014 om 22:59

Haha... Jij bent echt een raar mannetje.
Alles afkraken wat maar niet met Ajax te maken heeft.

Pingels tellen opeens niet mee, roepen dat er gescoord is uit buitenspel positie.
Straks ga je nog roepen dat een hatrick niet telt in het voetbal!

3 oktober 2014 om 23:21

Lol Joey! Ik kraak alles af dat niet met Ajax te maken heeft? Volgens mij weet je niet eens over wat je het hebt. Ik kraak hier helemaal niks af en zeg helemaal niet dat penalties niet tellen. Het is een mooie uitslag alleen vind ik het wat makkelijk praten. Die buitenspelgoal moet ik nog ff ff nachecken en kom ik zeker op terug. Leuk trouwens dat jij en die 2 andere bous de moeite hebben genomen op op mijn profiel te kijken wat mijn favo clubs zijn.

3 oktober 2014 om 23:38

Gentleman, gewoon opzouten hier. You fuckin cunt.

4 oktober 2014 om 00:59

Alles zelf afgedwongen door super leuk goed en mooi voetbal. Het maakt niet uit welke tegenstander...

4 oktober 2014 om 01:44

Hahahaha wat een grap jij. Neem voorbeeld aan rochester.

Vitesse speelt op dit moment beste voetbal een goede spits dan had Vitesse nu bovenin gestaan. Vandaag speelde ze weer prima net als de vorige wedstrijden valt me op dat Vitesse het spelletje aardig door heeft zit al aardig wat routine in. Jammer van de slechte start anders zeker top4 ben benieuw waar ze eindigen

4 oktober 2014 om 01:53

Fuck you faggot

4 oktober 2014 om 02:18

Prima pot! Goed gespeeld Vitesse, nu gwn doorgaan

4 oktober 2014 om 04:08

Tribunes in de hal zaten weer lekker vol. Vijf Nederlanders in het veld. Grote klasse!

On: prima overwinning

4 oktober 2014 om 08:06

En julie hoor alleen maar als ze gewonen hebben,anders blijven julie ook maar in je mandje liggen

4 oktober 2014 om 14:39

Vijf Nederlanders in het veld? Velthuizen, Kruiswijk, Van der Heijden, Achenteh, Vejinovic, Leerdam zijn er zes. En dan zijn Pröpper en Labyad (als geboren Nederlander) nog eens geblesseerd. Dat zijn er niet minder dan bijv. Ajax

En over de toeschouwers, ondanks de belabberde resultaten toch in de subtop qua bezoekersaantallen. Kunnen er nu ook niet veel aan doen dat Aalbers de Gelredome heeft gebouwd, als het gaat draaien zitten er opeens weer 5000 mensen meer. Was vorig jaar ook zo en dat is bij elke club zo.

4 oktober 2014 om 22:03

Nou ik heb niks tegen buitenlanders. Quasjavilli en Vinijovic speler erg goed dus laat die er maar in staan! Het hoeven van mij geen Nederlanders te zijn!

5 oktober 2014 om 01:53

Vejinovic is gewoon een Nederlander hoor ;-)

3 oktober 2014 om 22:47

Nou buiten die 10 à 20 fouten per seizoen is het een prima verdediger.
Hij kan geen bal goed inpassen,kan geen man dekken,raakt gestresst als er druk wordt gezet.
Maar verder vind ik het een goede verdediger

3 oktober 2014 om 21:53

Die derijk is de beste verdediger wrm word hij nier opgeroepen voor het nederlands elftal?

3 oktober 2014 om 21:55

Omdat het een belg is..

3 oktober 2014 om 21:56

Belg

3 oktober 2014 om 21:59

Vandaag dat hij zo speelt.

4 oktober 2014 om 17:26

Naturaliseren zoals Douglas, ook zo'n topper!

3 oktober 2014 om 21:53

Whahahaha ja veel beter kan bijna niet.

3 oktober 2014 om 22:11

Vandaar die 1-6..

4 oktober 2014 om 00:30

Wrm doen ze derijck niet in de spits? Hij heeft wel een neusje voor de goal XD

Schande wat ze hebben laten zien , lekker terug laten lopen naar den haag .

Een erg sterk Vitesse gezien. Natuurlijk was ADO niet geweldig maar dat is ook te verwijten aan de ploeg van Peter Bosz.
Enige minpuntje is het tegendoelpunt wat natuurlijk nooit een doelpunt mocht zijn.

Daar kwam Ado nog goed weg. Deze formatie had het verdiend om totaal verpulverd te worden.

Derijck wederom met een schandalig optreden.

4 oktober 2014 om 11:42

ja Derijck is al jaren niets meer, slecht bij Psv, en dramatisch slecht bij Utrecht, Wouters was direct klaar met hem, ongelovelijk dat ADO lees Fraser hem een contract aanbood op basis van zijn goede seizoen ooit in een verleden bij Ado

voetbal gaat om nu niet om een ver verleden

4 oktober 2014 om 22:04

Dat was wel ff lekker winnen. Werd ook eens tijd!

Nou, die lijken de vorm te hebben gevonden! Twee goede wedstrijden achter elkaar. Lijkt wel alsof ze ineens wel het vertrouwen hebben en ze blijven ineens lekker scoren!

4 oktober 2014 om 01:48

Ziet t wel naar uit ben benieuwd naar volgende wedstrijden van Vitesse.. ze moeten volgens mij binnenkort tegen Feyenoord dat zal wel erop of eronder worden qua zelfvertrouwen

We zijn niks en worden ook nooit wat, grote muilen weinig daden, presteren nooit wat

3 oktober 2014 om 22:01

Wat is er mis mee om een middenmoter in de Eredivisie te zijn? Om de prijzen zullen jullie toch nooit meedoen.

3 oktober 2014 om 22:06

Was dat maar waar, ieder jaar degradatie voetbal, denken nog dat ze wat zijn,

3 oktober 2014 om 22:20

Ga sjoelen als het zo kut is. Of kies een andere club.

3 oktober 2014 om 22:38

Hoezo?
Hij heeft gelijk, waarom gaat ADO DH niet gewoon vrij spelen zoals Dordt.
Daar zit meer overtuiging in dan degradatievoetbal.

3 oktober 2014 om 22:38

Ja never nooit voor twente

3 oktober 2014 om 22:41

Maak je niet zo druk ik begrijp het wel.

3 oktober 2014 om 22:16

Zozo, het diep..

4 oktober 2014 om 01:50

Man man man. Zijn supporters niet waardig. Zouden wel wat van jullie kunnen gebruiken bij vitess

Als vitesse in de tweede helft gewoon er vol voor was blijven gaan in plaats van het nonchalante & spelers als Traore die alleen maar voor eigen succes gaan, dan waren hier dubbele cijfers gevallen.

Jammer dat het niet zo mocht zijn maar we zijn terug! Nu zie je wat er gebeurt als Vitesse de kansen die ze krijgen wel afmaakt! Op naar de volgende wedstrijd

3 oktober 2014 om 22:02

Traore speelde juist vooral in de eerste helft meer in dienst van het team dan normaal dus vraag me af waar je het over hebt. Speelde trouwens goed tot de eerste helft, daarna was het weer een beetje jammer hoe hij speelde..

4 oktober 2014 om 00:21

Ik bedoelde dat Traore in de tweede helft alleen maar voor eigen succes ging, niet in de eerste helft.

Fraser koffers pakken en lekker naar valkenoord, wegwezen

4 oktober 2014 om 01:51

Ben wel mee eens. Zit totaal geen lijn in t spel van ado zonde man

Top gespeeld. Echt waar. Nu gaan ze maandag rustig kijken wat er mis ging. Nou alles ging goed jongen. Gewoon 1x trainen , genoeg voor deze ploeg.

Fraser heeft alles in controle en zit rustig daar.

Geef die supporters zn geld terug stelletje lamzakken!!!!
Werken voor je geld!

Vitesse kost de Knvb veel ballen. Dit is al de derde hattrick

3 oktober 2014 om 22:51

Dat was met mike havenaar wel anders!

4 oktober 2014 om 00:47

Mike liet de kansen aan andere spelers. Dat was een echte teamplayer.

4 oktober 2014 om 01:53

Havenaar is echt een mankenelis. Kan niet sprinten, struikelde over zijn eigen poten. En is spits niet waardig lekker opsoute naar Japan in Spanje moeten ze hem ook niet :D

4 oktober 2014 om 05:20

Mike was met zijn techniek een van de meest sierlijke spelers die ooit in Europa heeft gespeeld.

4 oktober 2014 om 11:40

Havenaar was een 13 in 1 dozijn spits die weinig rendement had en nu ook in Spanje door de mand valt

4 oktober 2014 om 16:50

Een van de meest sierlijke spelers ooit? Laat me niet lachen, heb hem als Vitesse-supporter vaak aan het werk gezien en het is nooit écht wat geweest.

Eigen aanhang van Cordoba fluit hem zelfs uit... Sierlijk...

Laten we het niet te groot maken met het walsen.
het score verloop viel gunstig uit, 2e goal had net zo goed afgevlagd kunnen worden en de 3e is een cadeautje, daarnaast nog de 4e die van richting wordt veranderd, Daarnaast vond ik Vitesse wel goed combineren.
2e helft vond ik Vitesse een stuk minder, wellicht door de 5-1 voorsprong vond ik ze de ruimtes die ze kregen niet goed benutten, de scherpte was eraf waardoor er niet meer geprofiteerd werd.
Maar goed de punten zijn binnen en er is over het algemeen goed gevoetbald en gecombineerd.
De 2e helft win je echter maar krap met 1-0

3 oktober 2014 om 23:04

Heb je weer zon zeikert! Jongen jongen.
Vitesse speelt prima, valt veel aan en crieeert ook veel kansen. Het hadden er ook 10 kunnen zijn.

Mensen zoals jij hebben overal wat op te klagen, en eindigen vaak later alleen met de lege blikken bier om zich heen

4 oktober 2014 om 02:25

Hij heeft wel een punt hoor.

Dordrecht is een mindere tegenstander en ADO had het niet vanavond. Met alle respect.
Alles zat mee vanavond. De penalty's, de vrije trap die even van richting veranderd wordt. Een eigen goal.

De goals die weg gegeven worden zijn amateuristisch. Ook tegen Dordrecht kreeg Vitesse twee goals tegen door slecht verdedigen. En dan druk ik me nog voorzichtig uit. Zelfs met een 2- 0 voorsprong zit je niet rustig in het stadion. Piet zit niet in zijn beste vorm wat ook niet meehelpt. Verdedigend valt er echt nog wel wat aan te merken op Vitesse.

Eerst maar eens kijken hoe dit gaat uitpakken tegen de grotere goden die fouten in de verdediging sneller afstraffen. Dan moet je gewoon hopen dat Vitesse al met een ruime marge voor staat.

4 oktober 2014 om 11:33

Ik ben ook erg benieuwd hoe ze het tegen betere tegenstanders gaan doen nu het scoren beter lukt. Maar je kunt je ook afvragen waarom een aantal tegenstanders juist tegen Vitesse een offday hebben natuurlijk. Dat is ook een deel aan Vites te danken.

De verdediging krijgt altijd wel knullige goals tegen idd, dat is toch wel een zorgenkindje.

4 oktober 2014 om 16:53

Al zijn het mindere tegenstanders, dat maakt toch niks uit? Ajax wint met 2-1 van Heracles en Vitesse met 6-1 van Ado, zijn toch van zelfde kaliber die 2 tegenstanders? Winnen is winnen en Vitesse was veel beter gisteravond.

Het Henk Fraser evect is toch echt uitgewerkt zijn voetbal lijkt nergens op en er wordt geen resultaat gehaald. Ik zal hem weer assistent en Martin Jol proberen aantestellen zijn voetbal past perfect bij Ado.

4 oktober 2014 om 11:40

ja Steyn presteerde beter

Jol is een zelfingenomen man die onbetaalbaar is en alleen bij RKC goed werk verrichtte

Ton Duchatinier lijkt me een goede voor Ado, of Verbeek

Vitesse maakt eindelijk zijn kansen af en pakt toch 2 ruime overwinningen op rij. Knap hoor en ze klimmen weer omhoog.

Trouwens derijck is echt helemaal triest 2 eigen goals , penalty veroorzaakt en een keer rood, wat is dat vent

3 oktober 2014 om 22:23

Matchfixing. Een andere verklaring is er niet.

3 oktober 2014 om 22:28

U ook sjoelen?

3 oktober 2014 om 22:28

Haha, leuk, we zijn natuurlijk chinezen met een raar accentje

6-1 mooie uitslag maar die Velthuizen mag gewoon blijven staan.. was weer ontzettend zwak vandaag man man man

4 oktober 2014 om 01:55

Room verdient een kans jammer dat ie zo klein is... Die kieeper van ADO maakte ook geen beste beurt zeg manmanman

4 oktober 2014 om 15:22

Hij is 1 cm korter dan Velthuizen..

Timothy derijck miskoop, bij ado kunnen ze beter in de regio kijken lopen veel beter voetballers rond. Kan beter in je eigen achtertuin kijken

Den Haag is groot net zoals de rest van Nederland. Ben het helemaal met je eens. Wij grossieren in vele sporten. Denk dat er veel talent rond loopt. Alleen als

Derijck, blij dat hij vertrokken is uit Eindhoven.
Nette overwinning van Vitesse. Ze hebben de weg naar boven gevonden.

Lijkt er op dat het lek bij Vitesse boven is. Dordrecht en Den Haag zijn natuurlijk geen toppers, maar ook toen de Arnhemmers punten verloren hadden ze best veel kansen. Zou me niet verbazen als ze snel aansluiting gaan vinden met de top van de eredivisie alhoewel ik hun verdediging niet top vind.

3 oktober 2014 om 23:15

Njah lek, enige wat er mis ging waren de kansen niet afmaken. Voor de rest natuurlijk gewoon goed voetbal.

3 oktober 2014 om 23:34

Nou ja, qua scoren kan je zeggen dat ze misschien het lek boven hebben. Als ik me herinner hoe ze in de Arena verloren dan geloof ik dat ze nu best vertrouwen hebben dat ze snel aansluiting kunnen vinden met de top. Het verschil is echt niet zo groot en het seizoen is nog heel lang.

4 oktober 2014 om 01:58

In arena was Vitesse heer en meester het eerste uur. Maar Ajax kwam op voorspprong en bouwde dat uit met de enige kansjes die het had en toen was t wel gespeeld. Voor de rest ben ik idd ook wel benieuwd wat dat vites gaat soen

Ongelofelijk. Velthuis is zo'n slechte keeper.. Misschien moet Bos hem eens vervangen

Vites met name de eerste helft erg goed zien spelen. Tweede helft namen ze wel wat gas terug. Prima overwinning!

Vites met name de eerste helft erg goed zien spelen. Tweede helft namen ze wel wat gas terug. Prima overwinning!

Prachtig spandoek van de Vitesse fans:
Liever een rus die alles bepaald, dan een Chinees die niet betaald!

4 oktober 2014 om 07:20

Stond het er letterlijk met die 2 taalfouten die je erin hebt staan?

4 oktober 2014 om 09:57

Een rus die nergens om maalt**.....

4 oktober 2014 om 22:05

Een Rus die je zus paalt nou goed? Waar slaat het allemaal op? Vitesse speelt gewoon weer eindelijk eens goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren