Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse twijfelt geen moment aan toekomst met Bosz

Laatste update:

Sinds vorig jaar zomer werkt Vitesse met Peter Bosz als hoofdtrainer. Hij werd de vijfde coach in vier jaar tijd, maar als het aan de club ligt, komt er voorlopig geen vervanger. Men is uitermate tevreden over het werk dat Bosz verricht aan de Rijn en wil nog lang met hem door. Het Algemeen Dagblad stelt dat de coach ‘zeer waarschijnlijk’ in de winterstop bij zal tekenen bij Vitesse.

/

Na dit seizoen loopt Bosz’ contract in GelreDome ten einde. Vorige maand spraken trainer en club al eens over de toekomst en in september gaven beide partijen reeds aan met elkaar verder te willen. Er is echter niets bekrachtigd: de ochtendkrant denkt nu dat het daar volgende maand van zal komen. Mohammed Allach laat zich in ieder geval lovend uit over de samenwerking met Bosz.

“Vitesse laat onder zijn bewind een herkenbare speelwijze zien, waarin aanvallend en dominant voetbal wordt gespeeld. De huidige stand op de ranglijst is geen graadmeter om beslissingen voor de lange termijn-filosofie te nemen. Wij nemen besluiten die in het belang zijn van onze doelstellingen op de lange termijn en vinden dat Peter hiervoor uitermate geschikt is”, aldus de directeur van de Arnhemmers.

De aanhang mort dit seizoen wel. Vitesse staat na veertien speelronden slechts elfde, na betere klasseringen (zesde, vierde, zevende) in de voorgaande jaren. Geen van de laatste vier competitieduels werd winnend afgesloten, maar eerder dit seizoen zette Vitesse wel weer twee zesklappers op rij neer tegen ADO Den Haag (6-1) en FC Dordrecht (2-6).

Vitesse doet er goed aan nog lang met Peter Bosz te blijven werken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aanvallend en dominant is het zeker.

Maar in verdedigend opzicht dan? Of ben je die vergeten Bosz? Dat is al maanden een drama

4 december 2014 om 08:46

Is El Hamdaoui trouwens niet wat voor Vitesse? Die zal qua transferwaarde niet veel hoeven te kosten en persoonlijk vind ik die Dauda nog niet een goeie spits voor Vitesse. Zo ontlast je die verdediging misschien ook wat meer? Het middenveld is namelijk nog sfeeds zeer behoorlijk in Arnhem en met Kashia en van der Heijden heb je toch ook een aardig centrum?

4 december 2014 om 15:33

Van der Heijden is geen verdediger. Tenzij je heel verdedigend staat heb je niks aan van der Heijden, kan totaal niet met ruimte in de rug spelen. Kashia en Kruiswijk zijn hier overigens ook niet goed in. Daarnaast zou ik geen Hamdoui in het team willen, we hebben al een aantal van die ego'tjes, een extra lijkt me geen beste keuze.

4 december 2014 om 09:15

Vindt hem een kamikaze coach die het aanvallend idd goed doet maat verdedigend een drama.
Laat hem eerst maar een goede verdediging neerzetten dat goed samenwerkt met het middenveld, om zodoende een goede basis neer te leggen. En vervolgens verder gaan met het aanvallende aspect....

4 december 2014 om 23:21

Ja gaan ze volgend jaar dan ook wat aan die verdediging doen nu de aanval op orde is?

Peter Bosz zou er zelf goed aan doen weer een echte club te gaan trainen waar niet elk jaar 6 nieuwe spelers ingevoegd moeten worden. Dan kan je als trainer ergens aan bouwen. Nu regeert Chelsea en is er geen eer voor de trainer te behalen... in winterstop kan hij steeds opnieuw beginnen. ...

4 december 2014 om 07:22

Ga eerst maar eens na hoeveel chelsea huurlingen er standaard in de basis staan. Ik tel hieronder, Traoré en Wallace.

En buiten dat, welke club in de eredivisie heeft er niet elk jaar 6 nieuwe spelers. Eredivisie wordt in het algemeen snel leeggekocht door grote clubs en bedragen waar je als Nederlandse club moeilijk nee tegen kan zeggen.

Het is goed dat Vitesse zich vasthoudt aan Bosz, want er zijn de afgelopen jaren al teveel trainers versleten.

4 december 2014 om 08:12

Dat zijn er naar mijn mening 2 teveel, ibarra en leerdam trrug in de basis. Vind het spel prima en je verveelt je geen moment bij vitesse, maar ik vind dat verbeek het bij het rechte eind had, scheld elkaar maar een keer verrot na een fout. Als we daar al niet meer tegen kunnen tegenwoordig!

4 december 2014 om 08:22

over wat verbeek na afloop van de wedstrijd tegen Jan-Arie zei, geef ik hem helemaal gelijk in! Hopelijk hebben ze er wat mee gedaan. En zullen we aankomend weekend weer een goed resultaat zien!

4 december 2014 om 09:06

Leerdam staat altijd in de basis, alleen nu als middenvelder. Ibarra mag wel terug in de basis ja, Traore valt tegen.

4 december 2014 om 11:12

Volgens mij stond leerdam afgelopen zaterdag tegen de eagles niet in de basis of heb ik iets over het hoofd gezien?

4 december 2014 om 13:23

Goh ook de eerste keer dit seizoen. Lekker op alle slakken zout leggen

4 december 2014 om 14:15

En niet de laatste keer Objective, of denk jij dat bosz het volgende keer weer veranderd. Het verleden heeft uitgewezen dat ie niet snel wisselt, kijk maar naar traore. Hoe lang heeft deze chelsea ganger wel niet mogen blijven staan. Ik zou voor leerdam kiezen, is een contractspeler en nederlander, qua niveau doen ze niet voor elkaar onder!

4 december 2014 om 08:14

Ken je feiten. Jij niet helaas. Praat de rest maar na zo te zien. On: Ik zie positieve en negatieve punten om langer met Bosz door te gaan. Hopelijk komt er versterking bij in de winterstop voor de verdediging, of een echte leiderstype voor t middenveld.

4 december 2014 om 09:41

Fijn dat je het ook even onderbouwd met de feiten die jij klaarblijkelijk wel kent. Niet zo op de teentjes getrapt aub. Ik zeg nergens dat er 6 spelers gehuurd worden uit Londen. Slechts dat er 6 nieuwe spelers zijn. Punt is dat er in de winterstop weer een paar nieuwe spelers bijkomen en Bosz weer opnieuw kan beginnen. Vitesse is gewoon alle sympathie verloren. Van mij dan. Zit geen lange termijn jeugdbeleid achter. En dat is kwalijk.

4 december 2014 om 09:48

JIj hebt klaarblijkelijk geen enkel idee waar je over praat de jeugd is juist het beleid van vitesse waarop wordt gebouwd sinds het vertrek van Jordania.

Veel oudspelers zijn teruggehaald als jeugdtrainers en er is veel geld ingestoken om de jeugdopleiding te optimaliseren.

Misschien moet je je eens verdiepen in het heden en niet blijven hangen in het verleden.

4 december 2014 om 10:56

Het feit dat je zegt geen lange termijn jeugdbeleid, zegt voor mij al genoeg. Ze zijn juist afgelopen 2 jaar de weg in geslagen om zo veel mogelijk te investeren in de jeugd. Dat ga je de komende jaren ook wel zien bij Vitesse. Ook nu zie je dit met bijvoorbeeld Kevin Diks. Heeft gewoon tijd nodig.

7 december 2014 om 19:29

Ja hoor. Kevin Diks zal een fantastisch talent zijn, maar hij zal geen kans krijgen in het eerste van Vitesse. Want er moeten namelijk spelers van Chelsea spelen. Misschien is dit dit jaar even iets minder, maar de afgelopen seizoenen lieten zien wie de meeste invloed heeft binnen Vitesse. Zolang de samenwerking met Chelsea er is, krijgt de jeugd geen enkele kans. Maakt niet uit hoeveel zogenaamde centjes er in de jeugd en het complex wordt gestoken.

Dat Vitesse supporters nu roepen dat het jeugdbeleid goed is, getuigd alleen van naïviteit. Ik slik mijn woorden in wanneer Kevin Diks 90 minuten maakt in het eerste van Vitesse. Een andere A junior mag ook. Maar ik denk niet dat dit gebeurt....

Wie betaald ......bepaalt dus als ze in Londen van hem af willen is ie weg ......

Jeetje zeg wat is er toch met Vitesse gebeurd. Vond het vroeger altijd wel een mooie club en nu is alle simpathy verdwenen. Gewoon een handelshuis voor Chelsea geworden en tribunes die half vol zitten. Erg jammer !

4 december 2014 om 08:34

Heb jij het stuk wel gelezen? Ze willen door met Bosz en jij begint over handelshuis.
Ik denk juist dat je beetje bij beetje ziet waar ze naar toe willen. Het losse zand is bijna weg ( vandaar dat in het begin ook veel spelers kwamen om die gaten op te vullen ). Nu zie je dat de huurlingen bijna niet nodig zijn. Wallace kan vervangen worden door Diks uit de eigen jeugd. Troure wordt vervangen door ibarra. En labyad wordt op de huid gezeten door olynyk.
Verder hebben we Piet en propper uit onze eigen jeugd en vako en diks die het al laten zien.

Het is natuurlijk positief dat Vitesse een trainer nu meer dan 1 jaar de kans geeft om zijn visie en ideeen over te brengen op de ploeg, zorgt toch voor wat rust en stabiliteit (goed achterin is het niet stabiel, maar wie weet komt dat nog)

Hoewel je duidelijk kan zien dat Vitesse gewoon goed kan voetballen, krijg ik steeds meer het idee dat puur het doel is in plaats van de punten. De nul houden dit seizoen is een utopie (we maken er toch wel 1 meer) en een wedstrijd netjes uitspelen is er ook niet bij.

Bosz mag wel eens wat harder naar de spelers zijn heb ik het idee (of spelers onderling) en een echt leidersfiguur ontbreekt volgens mij om echt de punten te gaan pakken icm leuk voetbal.

Zodra dit nieuws verschijnt weet je dat het afgelopen is met een trainer.
Altijd spreekt het bestuur openbaar vertrouwen uit en vlak daarna krijgt de trainer alsnog de zak.

Vitesse was dat niet de club die na een paar jaar kampioen wou worden wie zei dat ook alweer?

4 december 2014 om 09:07

Dat zei de vorige eigenaar, Maasbert Schouten. Die was natuurlijk euforisch omdat hij net miljoenen had verdiend met zijn aandelen Vitesse.

4 december 2014 om 09:31

Daar heb je er weer één, die de trainer de schuld geeft. Het zijn altijd persoonlijke fouten van spelers. Daar kun je niet op trainen, want het is niet steeds de zelfde speler die een fout maakt. Maar ik heb toch van dit Vitesse goede wedstrijden gezien, en mij vermaakt. En dat is ook veel waard.

4 december 2014 om 10:10

Nog veel makkelijker om het bij de spelers neer te leggen.
Uiteindelijk heeft Bosz bepaalt hoe deze selectie moet voetballen toch?
Bosz heeft de knoop doorgehakt om van het verdedigende Vitesse van Rutten te transformeren in het aanvallende en dominante Vitesse van Bosz?
Ik vind het gewoon apart om je centrale verdedigensduo, wat uit mijn hoofd 18x de 0 heeft gehouden in een seizoen, te laten voetballen op de middelijn.
Natuurlijk maken spelers meer persoonlijke fouten als ze niet voetballen in het systeem wat hun ligt. Ik zie Kashia of v d Heijden niet snel een sprintduel winnen, maar in de lucht zijn ze beresterk.

Dus maw vitesse heeft geen ambities meer en vind het best zo. Ik geloof namelijk niet dat Bosz de juiste man is voor Vitesse.

De enige kwaliteit die in de ploeg zit is op balbezit spelen tussen de 16 meter gebieden in. Aanvallend en zeker verdedigend is het dramatisch onder Bosz

Vitesse zou er goed aan doen om de verwachtingen eens goed te managen richting de supporters. Ik heb het idee, als ik de vele berichten en met name de reacties erop lees, dat er nog een groot aantal supporters zijn die denken dat we ieder jaar wel even om het kampioenschap gaan strijden. Laat je supporters nou eens weten wat er wordt verwacht!

Even los van mijn persoonlijke mening over Bosz vind ik het zeer wenselijk dat er voor continuïteit wordt gezorgd. Elk jaar een nieuwe trainer schiet je ook niks mee op. Er zal door de gehele opleiding heen eenzelfde speelstijl worden gehanteerd en de doorstroming van jeugd gaat zeer belangrijk worden voor de toekomst van de club. Het geld is gewoon op en er zit nog steeds een groot gat tussen inkomsten en uitgaven. Dat gat zal gedicht moeten worden en dat betekent dat de kwaliteit van het elftal ook achteruit zal gaan. Breng deze ondankbare boodschap goed over aan je supporters en die zullen met wat morren en nuilen er weer allemaal achter gaan staan.

Er is niks mis met een doelstelling dat je ieder jaar wilt proberen de play-offs te halen en dat je dat wilt doen met herkenbaar aanvallend voetbal.

Gratis tip voor Bosz en de scouting;
Zoek naar snelle en sterke centrale verdedigers. Die hoeven echt niet te kunnen opbouwen!

Ik vind Vitesse dit seizoen een van de leukste teams om naar te kijken, omdat Peter Bosz vasthoudt aan deze speelstijl. Het probleem is echter dat vooral de keepers het niet zo geweldig doen, terwijl de hele ploeg collectief faalt in doelpunten maken
Als ze gewoon zo doorspelen komt er beslist een fase waarin alle ballen goed vallen in plaats van verkeerd, dan kan Vitesse van iedereen winnen.

4 december 2014 om 23:25

Ik vind het helemaal niet leuk om naar te kijken iedere keer als we met 2-0 voor staan wordt het weer 2-2 wat heb je daar nu aan?

het is duidelijk dat vitesse helemaal geregeerd word door chelsea, de ziel van de club is totaal weg er zit geen lijn in het aankoop beleid( kijk wallece als je leerdam al hebt) en voor de rest kan ik totaal geen goed gevoel hebben als je vitessefan zou zijn je clubje is helemaal kapot niks meer aan te doen als die eigenaar van chelsea weggaat is de club ten dode opgeschreven.

4 december 2014 om 13:29

Echte supporters houden van de club, ongeacht de eigenaar. Is inderdaad lastig te begrijpen als je zelf geen clubliefde kent. Dat Vitesse in Arnhem speelt in het geel/zwart is voldoende om van een club te kunnen houden. Nog nooit een prijs gewonnen, geeft allemaal niks. Clubliefde is hetgeen dat telt.

5 december 2014 om 12:46

ik ken clubliefde dus echt wel en ik begrijp het heel goed, ik zou maar niet zeggen voor welke club ik ben anders krijg ik weer boze reacties, ik woon in de buurt van nijmegen.

De reactie komt niet op de goede plaats

4 december 2014 om 23:26

Dat doen ze altijd bij VZ

Ik heb er geen probleem mee als het contract van Bosz verlengt word. Hij laat het elftal aantrekkelijk voetbal spelen en is niet de oorzaak van het slechte verdedigen. Dat is gewoon gebrek aan kwaliteit concentratie en killer instinct achterin. Kijk de goals er maar op na, het zijn steeds persoonlijke fouten. En de spits moet beter bedient worden. Ibarra weer in de basis is daar een goed begin van.

Off: Er zijn hier nog steeds mensen die Vitesse alleen maar de grond in praten maar de feiten toch echt gruwelijk verdraaien. Ik vind het pas zielig dat de mensen commentaar hebben op de club maar 4 jaar na overname nog niet normaal kunnen onderbouwen wat er nou zo slecht is aan Vitesse. Maar inhoudelijk en ontopic hebben ze ook niks nuttigs te melden. Get a life!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren