Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse-spelers geïrriteerd door Hadj-Moussa: ‘Geen idee of hij nog terugkeert’

Laatste update:

In de spelersgroep van Vitesse heerst enige irritatie over het gedrag van Anis Hadj-Moussa. Dat vertelt zijn ploeggenoot Melle Meulensteen voor de camera’s van ESPN. De Algerijnse aanvaller kwam afgelopen periode al een aantal keer te laat en meldde zich bovendien te laat ziek.

“Zoiets irriteert uiteindelijk wel in de spelersgroep", vertelt Meulensteen. "Er zijn gewoon basisregels die je als prof moet meenemen. Het gaat ook om respect voor elkaar hebben. Op tijd komen is respect richting elkaar toe en niet alleen voor jezelf."

Vitesse verkeert in hevige degradatienood en is na de overwinning van FC Volendam op RKC Waalwijk (3-2) nu zelfs de hekkensluiter in de Eredivisie. Het onprofessionele gedrag van Hadj-Moussa, die na dit seizoen de overstap maakt naar Feyenoord, kunnen de Arnhemmers er dan ook niet bij hebben, vindt Meulensteen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Dit zijn gewoon dingen die je nu absoluut niet nodig hebt als team. We krijgen hier vragen over terwijl wij ons moeten focussen op wedstrijden winnen. De trainer krijgt voorafgaand aan de wedstrijd drie vragen over Hadj-Moussa en één over de wedstrijd”, aldus de middenvelder.

"Ik snap dat hij een heel leuke speler is en ik denk ook dat hij heel veel potentie heeft. Alleen soms gaat het in het voetbal niet alleen om kwaliteit, maar ook om mentaliteit. Ik heb geen idee of hij nog terugkeert in het elftal", besluit Meulensteen.

Hadj-Moussa ontbrak zondag in de wedstrijdselectie voor de derby tegen NEC, omdat hij zich ziek had gemeld. Trainer Edward Sturing gaf eerder al aan dat hij niet te spreken was over de houding van zijn pupil. “Hij doet te weinig voor het team op dit moment", aldus Sturing.

“Hij is ook nog eens een paar keer te laat gekomen en dat stoort mij ook. Ik wil gewoon dat iedereen bij de les is nu. Ik kan dat nu niet gebruiken en ik ga ook weer met hem zitten. Maar op dit moment ben ik niet blij met hem", aldus de zestigjarige oefenmeester.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere mentaliteit heb je dan.

8 april 2024 om 02:06

Beetje zelfde als Romario, Ronaldo, Robinho en Ronaldinho.

8 april 2024 om 07:37

Verschil was, dat die het op het veld wel lieten zien, hij was een beetje moe maar schoot er wel 1 of 2 in, dat heb ik dit omhooggevallen talentje in die 10 wedstrijden nog niet veel zien doen.

Speelt dus gewoon voor z’n eigen BV’tje.

8 april 2024 om 14:45

Welke speler niet?

Poeh, hier word ik niet blij van. Zou zo maar een kat in de zak kunnen blijken, dit past qua mentaliteit totaal niet bij ons. Doe dat in Rotterdam en John de Wolf knipt persoonlijk je paardenstaart af en gooit die in de Maas.

7 april 2024 om 20:26

Eens dat dit onprofessioneel is! Siert hem totaal niet. Al is er verschil met voetballen bij een succes ploeg of degradatiekandidaat waar het op bestuurlijk vlak ook rommelt. Zeker geen excuus al geloof ik dat dit ook invloed kan hebben hoe iemand in de selectie zich voelt.

7 april 2024 om 20:35

En dat nu een huur speler is bij Vitesse en straks bij Feyenoord niet, is ook een verschil vermoed ik. Maar dit is geen goed signaal. Al denk ik dat Slot echt iemand is die ook met zulke jongens een mooie ontwikkeling kan doorlopen.

7 april 2024 om 21:02

Het is natuurlijk maar de vraag of Slot er nog zit he. Mocht er een wat lossere trainer komen dan kan dit voor zulke jongens een slechte ontwikkeling zijn.

7 april 2024 om 20:47

Staat niet voor niets op 22-jarige leeftijd onder contract bij Patro Eisden.

8 april 2024 om 09:56

Waar stond Mats Wieffer op de loonlijst op 22 jarige leeftijd?

8 april 2024 om 10:21

Op zijn 22e speelde hij voor zowel Feyenoord als Excelsior. Patro is niks beter dan Excelsior, Wieffer blonk uit en Hadj-Moussa was een bankzitter daar... Toch wel een aardig verschil

7 april 2024 om 23:50

Het is wel voor huidige begrippen een goedkoop risicootje. Dat kan je als feyenoord nog weleens nemen voor “maar” 3,5 miljoen

7 april 2024 om 23:52

Het is wel voor huidige begrippen een goedkoop risicootje. Dat kan je als feyenoord nog weleens nemen voor “maar” 3,5 miljoen. Is hij een directe kwaliteitinjectie is het heel mooi, maar blijkt het een flop dan heeft het niet veel gekost

Allemaal insinuaties. Iedere voetballer komt overigens vroeg of laat wel eens te laat en vaak staat daar een ludieke straf op.
Bij structureel te laat komen, standaard banken.
Lijkt me overigens niet iemand die zich zomaar even schoolziek meld.. de hele wereld valt nu opeens over hem heen en hij ligt zwaar onder een vergrootglas.
Ik denk dat dit onder Slot een hele leuke speler kan gaan worden!

7 april 2024 om 20:51

Waarom denk jij dat hij zichzelf niet zomaar schoolziek meldt ? Hij heeft zijn transfer binnen.

7 april 2024 om 22:07

Idd.. die heeft geen enkele goesting meer om voor dat "degradatieclubje die straks niet meer bestaat" te spelen..

7 april 2024 om 22:34

Omdat het een professional is die geld verdiend met z’n passie.. speelt vanaf dag 1 leuk bij Vitesse, zo’n beetje t enige lichtpuntje van dat huidige team. Daarom

8 april 2024 om 07:41

Het is een professional die zo hoog mogelijk wil spelen. Hij heeft zijn transfer al binnen. Hoe weet jij dat hij nu zijn best bij Vitesse blijft doen? Hij speelt daar pas net, en je kunt je afvragen hoeveel interesse hij in Vitesse heeft.

Waarom denk je dat hij in België op de bank zat! Lekker huiswerk gedaan Feyenoord…

Ik zou mij ook ziekmelden als mijn coach de bagger over mij zou spuwen die hij deed, net nadat ik een transfer had verdiend naar een top 3 club. En met droge ogen beweren dat ik niet genoeg op het veld doe terwijl ik letterlijk bij de meeste van de laatste doelpunten betrokken ben. En nog al dat racistisch gebrabbel over hem van de fans, ik zou ook een dikke middelvinger hebben opgestoken. Crepeer maar in de KKD

Hahahahah dat er mensen zijn die die jongen verdedigen. Je wordt hinderen duizenden euro’s betaald maar je kan niet oprijd op komen dagen? Waardeloze houding.

8 april 2024 om 01:54

Van Paul gascoigne en George Best is het bekend dat ze ook altijd te laat op de trainingen waren. Zelfs dronken op trainingen verschenen. Maar over hen wordt gezegd dat ze lekker authentiek zijn. Ze worden geprezen om hun tegendraadse houding. Waarom die dubbele maatstaf dan? Met Van der Gijp idem dito. Nooit een kritische noot gekraakt over zijn houding als prof.

Tja Feyenoord, dat krijg je ervan als je een speler koopt op basis van 6 leuke samenvattingen...

Zoals ze komen, zo gaan ze ook bij je weg (lees: met veel ellende) Feijenoord succes met deze klaploper!

Jammer dat deze gozer beloond wordt.
Vond het ook echt jammer dan Utrecht dalmau haalde bij Heracles terwijl die zich daar ziek bleef melden etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren