Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse moet competitiegenoot teleurstellen vanwege blessureleed

Laatste update:

De komende tijd staat er interlandvoetbal op het programma, waardoor sommige clubs in de Eredivisie zich wenden tot het organiseren van oefenwedstrijden. Vitesse en sc Heerenveen zouden komende donderdag een oefenpartij afwerken in Friesland, maar de Arnhemmers hebben afgezegd vanwege het hoge aantal blessures bij de club.

Trainer Leonid Slutsky zag een oefenduel met de Friese club niet meer zitten vanwege de vele kwetsuren. De Russische trainer is tot de conclusie gekomen dat hij geen volledig en volwaardig team op de been kan brengen. Onder anderen Tim Matavz, Rasmus Thelander en Arnold Kruiswijk zijn bij Vitesse langdurig uit de roulatie, terwijl andere spelers interlandverplichtingen hebben.

Vitesse bivakkeert na acht speelrondes op de vijfde plaats in de Eredivisie. De formatie van Slutsky heeft tot op heden twaalf punten gepakt. Heerenveen doet het vooralsnog net iets minder goed dan Vitesse. De club van trainer Jan Olde Riekerink is na acht wedstrijden op de negende plek terug te vinden. Over twee weken speelt Heerenveen thuis tegen Ajax, terwijl Vitesse op bezoek gaat bij Excelsior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zit Vitesse ook zeker niet mee. Vooraf zag ik ze als bijna een zekerheidje in de top 5, misschien zelfs meer dan dat, gaat nu toch een lastig verhaal worden. Zoveel blessureleed gun je niemand.

8 oktober 2018 om 16:21

Ik heb er nog steeds wel vertrouwen in. Als je alle uitslagen relativeert is alleen ADO thuis een slechte uitslag geweest. Uit van Feyenoord is een verlies niet gek. Uit tegen AZ en Heerenveen gelijk is prima. Thuis van Ajax verliezen is óók niet gek. Dan vorig weekend 4-0 tegen een goed draaiend Heracles is top.

8 oktober 2018 om 20:10

Ja, ik zat even naar de ranglijst te kijken gisteren en van de huidige top 10 heeft vitesse alleen tegen psv en vvv nog niet gespeeld. En van de ploegen eronder hebben zo alleen nog maar Groningen gehad, dus nog 7 van de 9 resterende potjes voor de winter zijn tegen ploegen die 11e staan en lager. Als je dan toch al 5e staat, is dat toch best knap

8 oktober 2018 om 20:10

De top 5 haalt Vitesse echt wel. Heracles gaat echt nog wel wat inzakken en van de clubs om ons heen is alleen AZ echt een concurrent over een heel seizoen gemeten.

we moeten gewoon blij zijn als we de playoffs halen, denk dat dat wel een reele doelstelling is

Regel dan ff wat met Cambuur, altijd leuk

Tja het is niet zo netjes zo kort vooraf af te melden. Maar zo’n wedstrijd is om de reserves te laten spelen en die hebben we bijna niet meer onderhand.
Zondag maar 5 veldspelers op de bank, omdat het op was!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren