Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur gaat zich van goals verzekeren met duo bewezen Eredivisie-aanvallers

Laatste update:

Mimoun Mahi en Tim Matavz zijn dicht bij een overstap naar Friesland. De Leeuwarder Courant weet zondag te melden dat SC Cambuur het duo routiniers waarschijnlijk op korte termijn kan verwelkomen. Dat is een flinke opsteker voor de hekkensluiter, die in vijftien Eredivisie-wedstrijden tot nu toe slechts negen keer wist te scoren.

Het is crisis in Leeuwarden. Voor de winterstop kwakkelde Cambuur al en ook de eerste officiële wedstrijd onder Sjors Ultee werd kansloos verloren (tegen FC Volendam, 0-3). Mahi en Matavz moeten het benodigde aanvallende elan brengen. Eerstgenoemde kwam dit seizoen nog slechts 31 minuten in actie voor FC Utrecht, al is dat mede vanwege blessureleed. De Domstedelingen zijn echter toch bereid de 28-jarige aanvaller te verhuren tot het eind van het seizoen.

Matavz stond tot voor kort onder contract bij het Cypriotische Omonia Nicosia. Daar was de 34-jarige oud-spits van onder meer PSV en Vitesse op een zijspoor beland, waardoor hij in overleg besloot zijn contract te ontbinden. Matavz is derhalve transfervrij in te lijven. Er zijn echter meer kapers op de kust, weet de Leeuwarder Courant. Zo zou HNK Gorica, de huidige nummer laatst van de Kroatische 1. HNL, zijn gewenste aanvalsleider zien in de Sloveen.

Zowel Mahi als Matavz heeft al een flinke staat van dienst in de Eredivisie. Mahi maakte vooral naam in het shirt van FC Groningen, waar hij in het seizoen 2016/17 met zeventien competitiedoelpunten als zesde op de topscorerslijst eindigde. Matavz bewees zich bij meerdere clubs op het hoogste Nederlandse niveau. Zowel bij Groningen, PSV als Vitesse belandde hij meermaals in de dubbele cijfers. Mees Hoedemakers en Jamie Jacobs zijn dit seizoen vooralsnog de productiefste Cambuur-spelers. Beide middenvelders scoorden twee keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Henk de Jong aan het roer kwakkelde het wat aan? VZ weet dat Henk de Jong vanwege ziekte nog amper aan het roer heeft kunnen staan he?

15 januari 2023 om 13:19

Henk de Jong is de eerste tien wedstrijden van het seizoen 'gewoon' trainer geweest van Cambuur, dus - hoe vreselijk het ook is voor hem - klopt die zin gewoon. Ik ben ook niet altijd VZ-fan, maar nu suggereer je wel dat ze voorbij gaan aan zijn ziekte, wat in z'n geheel onjuist is. Bosschaart nam het over in ronde 11, en Ultee kwam na de WK-onderbreking. In 66% van de wedstrijden stond de Jong dus aan het roer.

Meende al gelezen te hebben dat Matavz niet komt. Mahi zou in elk geval wel een leuke versterking zijn.

Matavz lijkt me niet goedkoop qua salaris.
Mahi is wel een goede versterking

15 januari 2023 om 12:17

Met die 2 haal je iig wat doelpunten in huis. Moet voldoende zijn erin te kunnen blijven

wel een wanhoop poging, maar voor Cambuur zijn dit goede versterkingen op papier.. hoop ook dat hun erin blijven vind het wel een mooie volksclub

Matavz heeft aangegeven dichtbij zijn familie te willen zijn dus die gaat waarschijnlijk in Slovenië spelen

Nou en nu nog twee goeie verdedigers erbij dan kan het nog wat worden.

Hopen voor cambuur dat Mahi een keer fit blijft.
Is bij Utrecht altijd geblesseerd na 2 wedstrijdjes.

Dit zouden ook spelers kunnen zijn die FC Groningen zou kunnen halen maar nee Fledderus heeft zeker hun nummer niet. Zouden prima versterkingen zijn voor Cambuur.

15 januari 2023 om 12:52

Ik heb zomaar een vermoeden dat Mahi voor Groningen geen optie is.

Ik hoop dat ze hier een verzekering voor hebben kunnen afsluiten ingeval ze die verzekerde goals niet gaan krijgen.. die kans acht ik zeker aanwezig.

5 jaar geleden was dit een droom voorhoede geweest, nu ben ik bang dat het helemaal niks wordt. Mahi is altijd geblesseerd en bakte er in de minuten die hij kreeg weinig van. Matavz is een oude bok en kreeg het in Turkije en Cyprus ook niet voor elkaar.

Dus als het in het ene land niet lukt dan lukt het in het andere land ook niet? Tuurlijk

Ik denk dat matavz wordt gelinkt aan HIT gorica z’n eerste club. Die spelen in de Sloveense competitie.

Domper als je met een nieuw stadion kkd moet gaan spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren