Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse liet nog liets weten: ‘Totaal niet mee bezig, ik hoor het vanzelf’

Laatste update:

Eloy Room heeft sinds de winterstop een vaste plek onder de lat bij Vitesse. Toch weet de doelman niet of hij ook volgend seizoen bij de Arnhemmers tussen de palen staat. Room, 26 jaar, beschikt over een aflopende verbintenis en heeft nog niets van de clubleiding gehoord.

/

Vitesse laat aan het Algemeen Dagblad weten ‘de komende weken verschillende gesprekken te voeren met spelers’. Room heeft evenmin haast. “Ik ben er totaal niet mee bezig. Deze situatie is al langer bekend en ik hoor het vanzelf. Wat ik wil? Eerste keeper blijven.”

“Ik richt me nu gewoon op mijn wedstrijden. Dat is mijn enige houvast. Verder houd ik alle opties open.” Room kan zondag een clubrecord van Raimond van der Gouw evenaren. De huidige keeperstrainer van Vitesse hield in 1989 de nul in vijf competitieduels op rij.

Eloy Room is de beste doelman van Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Room moet naar mijn mening gewoon vertrekken, Vitesse heeft al jaren een starre houding richting Room mbt verhuren aangezien hij al een seizoen in de eredivisie had gekeept(met een zaad trainer en een gatenkaas achterin). Nu keept ie eindelijk en zien ze in dat het misschien wellicht een heel klein beetje te laat is om hem nog een nieuw contract voor te schotelen.. aangezien ze voorheen ook geen haast hadden.

21 februari 2015 om 10:25

Totaal niet met je eens. Velthuizen heeft het tot dit seizoen aardig gedaan. Er was geen reden om hem te wisselen. Room heeft lang moeten wachten op zijn kans, maar pakt hem nu met beide armen aan. Keept zeer goed. Verwacht wel dat ie blijft.

21 februari 2015 om 11:20

Gaat erom dat Room basisspeler was 1 seizoen, toen veldhuizen op de bank zat te verpieteren een jaar lang, krijgt vervolgens een nieuw contract omdat hij ondanks een matig seizoen van vitesse, zelf wel een voldoende kreeg.
En dan komt vervolgens v/d Brom die doodleuk velthuizen terug haalt, die bijna een jaar amper heeft gekeept op niveau, om vervolgens je nummer 1 neer te sabelen.. nee verdiend niet echt de schoonheidsprijs als je het mij vraagt.

21 februari 2015 om 10:27

Room zn contract wordt gewoon verlengd, ga daar maar vanuit. Piet gaat weg, want de toekomst heeft de voorkeur op het moment bij Vitesse.

21 februari 2015 om 15:48

Onzin. Piet was onze eerste keeper. Speelde voor dit seizoenen prima. Room was nog jong en heeft veel moeten leren.
Toen Piet naar Spanje ging maakte room veel onnodige fouten ( zoals Piet nu doet). Daarom wou vd brom Piet graag terug halen.

Ik vind dat room zich prima heeft ontwikkeld in Deventer. En hij heeft zijn kans gepakt. Totaal niks mis mee....

Ben het wel eens dat Vitesse snel met hem om tafel moet gaan. Pietje lekker lozen ( te duur en een kwal) en houwen als 2e keeper maken.

22 februari 2015 om 08:41

Houwen is in mijn ogen nog niet toe om tweede keeper te zijn. Denk dat ze dan nog eerder dronkers naar voren schuiven. Maar Piet verkopen gaat niet gebeuren. Zie hem geen salaris inleveren en welke club wil en kan zijn riante salaris ophoesten? Als allach dat voor elkaar krijgt vind ik dat knap

Wat mij betreft ben je van harte welkom bij AZ!

21 februari 2015 om 09:54

Of bij Pec, al zal hij eerder naar AZ of Heerenveen gaan

21 februari 2015 om 09:58

Az wordt lastig denk ik. Vd brom koos ervoor velthuizen terug te halen en room weer 2e keeper te maken. Als er een keeper van Vitesse naar AZ gaat is het denk ik Velthuizen.

21 februari 2015 om 10:04

Velthuizen is een nog grotere blunder keeper dan die AZ nu heeft...en dat zegt heel erg veel

21 februari 2015 om 15:58

AZ heeft met Rochet een keeperstalent in huis dus is niet echt nodig,maar PEC heeft voor Hahn wel een vervanger nodig

Dit is wel een redelijke goed keeper, maar iedereen weet dat velthuizen gewoon tussen de palen moet bij vitesse.

21 februari 2015 om 10:14

Van wie? Van mij hoeft Velthuizen echt niet meer te spelen, Room is zoveel beter, hoop echt dat hij een contract krijgt.

21 februari 2015 om 10:34

Ik vind het terecht dat Room nu speelt. Maar om nou te zeggen dat Room zoveel beter is dan Velthuizen gaat een beetje te ver. Velthuizen is altijd een geweldige keeper geweest voor Vitesse. Alleen dit seizoen ging het iets minder. Dat kan gebeuren bij een keeper

21 februari 2015 om 11:29

Ik had er inderdaad bij moeten zetten: 'op dit moment'.
Piet is dit seizoen echt heel matig, andere seizoenen behoorde hij wel vaak bij de beste 6 eredivisiekeepers. Piet heeft alleen wel heel veel fratsen, tijdrekken in de 1e helft, spelers uitkappen in de eigen 16, een bal aan een verdediger spelen als de tegenstander in de buurt is. Met Room heb je dat allemaal niet, die keept gewoon. Velthuizen staat dacht ik voor 700.000 op de lloonlijst, echt enorm veel.

21 februari 2015 om 10:15

Op basis waarvan?

Room heeft zijn kans gepakt en doet het tot nu toe uitstekend. Straalt meer rust uit dan piet en hij heeft dit seizoen al punten gepakt.

21 februari 2015 om 15:51

Wie is iedereen?

Piet is een hele vervelende kwal en hangt in de goal nog te vaak de clown uit.

Room is rustig, hoor je niet klagen en zorgt met zijn rust dat de achterhoede ook rust heeft.

Piet lekker verkopen en je bespaart een top salaris.

Helemaal mee eens Houtenklaas.
Piet mag wat mij betreft weg, dat scheelt weer aan salariskosten,
Degenen die vinden dat Piet beter keept hebben een (vriendshappelijke) band met hem.

21 februari 2015 om 10:36

Dat slaat echt nergens op. Tot dit seizoen was Piet een van de grootste clubhelden van de laatste jaren. En nu opeens kan hij er niks meer van en moet hij weg? Beetje crediet voor clubmensen zeg!

21 februari 2015 om 10:50

Weet je wat het probleem is, mensen denken het beter te zien dan oa Bos, Bosz,vd Brom en Rutten. Dat zijn bv alle trainer die Velthuizen de voorkeur gaven. Velthuizen heeft het goed gedaan en is een beetje in een mindere periode gekomen,alhoewel hii zijn laatste wedstrijd tegen feyenoord een punt pakte. Room heeft het goed gedaan, en staat er nj terecgt in. Maar vind Velthuizen wel heel makkelijk wordt afgeserveerd. Daar zijn sommige vitesse supporters heel goed in. Eigen spelers afbranden. In potentie is velthuizen een betere keeper. Maar nogmaals, Room doet het goed. Maar wanneer heeft Room punten gepakt???

21 februari 2015 om 11:37

Piet zal in potentie beter zijn, maar wanneer heeft hij voor het laatst echt een goede serie neergezet of punten gepakt? Ik kom niet verder dan Feyenoord thuis. Ik vond desondanks Piet toen beter dan Room. Eloy keepte namelijk tijdens de voorbereiding erg onzeker, met Chelsea als dieptepunt. Dus ik vond het toen terecht dat Piet in de goal stond. Maar Room straalt op dit moment veel meer rust uit en zijn spelhervattingen zijn beter. Ik zie een speler met zelfvertrouwen. Met Piet in de goal zit ik toch vaak met het hart in de keel. Room heeft bijvoorbeeld 3 punten gepakt tegen Heracles. Het werd 3-0, maar het had ook makkelijk 3-4 kunnen worden toen. Hij werd niet voor niks uitgeroepen als motm. En hij hield ons bij Cambuur in de wedstrijd. Als het 1-2 was geworden had je een heel andere wedstrijd gespeeld.

Het grote nadeel van Piet vind ik zijn hoge salaris. Zeker voor een 2e keeper is dat veel te hoog.

21 februari 2015 om 12:12

Je moet het anders zien denk ik. Room heeft ons ook punten gekost tegen bv groningen. Piet zijn probleem os dat hij met teveel dingen ernaast speelde. Ging weg bij zijn vrouw, chalet die in brand vloog, kindje gekregen en weer zwanger. Zulke dingen. Verder vind ik dat we Piet teveel afbranden, die jongen heeft al een jaar of 7 bij ons onder de lat gestaan en zelfs het Nederlands elftal gehaald. Nogmaals,ik vind dat Room het uitstekend doet en gun het hem ook. Maar al die trainers die Piet de voorkeur gaven deden ze niet zomaar. Ik vind ook dat piet af en toe onrustig is,en rare dingen doet. Maar daarentegen pakt hij af en toe echt geweldige ballen. Ik ben trouwens niet met je eens dat Room punten gepakt heeft tegen heracles , de meeste ballen waren gewoon recht op hem af en daar staat hij voor. Na de 3-0kreeg heracles wat kansen, maar is nou jiet zo te zeggeb dat Room onmogelijke ballen pakte. Tegen Cambuur wel mee eens. Die bal van van de streek had er ook ingekunnen.

Wij hebben volgend seizoen nog een eredivisie waardige keeper nodig haha ;-)

21 februari 2015 om 13:00

Piet naar NEC dat zou wel een stunt zijn. :D

21 februari 2015 om 15:59

Als Piet zijn kooikarpers mee mag nem dan komt ie!

21 februari 2015 om 19:46

Naast zn kooikarpers ook zn hondjes.

Room en Vitesse kunnen elkaar goed gebruiken. Er gebeurd alleen niks omdat Vitesse misschien wel met room door wil, tenzij ze een betere keeper kunnen strikken. Room weet dat als dat niet gebeurd hij eerste keeper is volgend jaar. Maar als Vitesse een nieuwe keeper haalt zit hij misschien weer in hetzelfde parket als afgelopen seizoenen. Echter hij heeft ook nog geen nieuwe club want dan had ie allang aangegeven dat ie gaat..

Ik vind zelf dat room het prima doet en op basis daarvan een nieuw contract en het vertrouwen voor volgend seizoen verdiend. Velthuizen doet er goed aan om iets anders te zoeken. Die is zeker dit seizoen door de ondergrens gezakt..

Misschien kan Velthuizen naar NEC

24 februari 2015 om 19:12

Haha ik maakte een grapje hierboven he ik hoop jij ook . Denk niet dat iemand piet in nijmegen wil zien

Denk dat room een uitstekende keeper voor vitesse is. Piet zal zich moeten schikken in de rol van tweede keeper.,kwaliteitsverschil is in mijn optiek nihil. Room is beter in de zestien, piet is een echte lijnkeeper. Als derde keeper zie ik houwen wel zitten, een jonge talentvolle keeper.

Lekker contract verlengen van deze jongen met 5 jaar. Hoop dat Vitesse komende jaren kan bouwen aan een team met veel eigen jongens.

Piet en Eloy keepen allebei prima,al is piet soms wat onzeker.
Maar als de defensie nou constant blijft presteren speelt ook de keeper beter

Room wordt echt wel verlengd en dat weet Room ook wel. Piet gaan weg en Room blijft eerste keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren