Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse legt 36-voudig international en EK-winnaar met Portugal vast

Laatste update:

Vitesse heeft zich versterkt met Eduardo dos Reis Carvalho. De 35-jarige doelman komt op huurbasis over van Chelsea, zo communiceren de Arnhemmers vrijdag. Eduardo heeft 36 interlands voor Portugal achter zijn naam staan en won in 2016 het EK in Frankrijk.

“Na een aantal jaar bij Chelsea hoop ik nu weer veel aan het spelen te komen. Ik kan met mijn ervaring rust brengen en de verdediging neerzetten. Ik sta te popelen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de groep”, aldus Eduardo, die in GelreDome gaat voetballen met rugnummer één.

“We zijn blij met de komst van zo’n ervaren doelman”, reageert technisch directeur Marc van Hintum. “Eduardo is een internationaal gelouterde doelman. Dat hij over kwaliteiten beschikt, bewijzen zijn hoeveelheid optredens in het Portugees nationaal elftal wel.”

“Daarnaast is het prettig dat we de selectie op alle posities minimaal dubbel bezet hebben. Uiteraard blijven we scherp op eventuele buitenkansjes die zich voordoen.” Eduardo speelde eerder voor onder meer Genoa, Benfica en Sporting Braga.


Wordt Eduardo de vaste doelman van Vitesse, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Einde Pasveer mag ik toch voor Vitesse hopen? 😉

6 juli 2018 om 18:22

Ik denk pasveer 2e keeper en houwen verhuur

Mooi voor hem en voor Vitesse! Hij zal nog een laatste keer een kans maken om eerste keeper te worden en kan na het afsluiten van zijn carrière zo keeperstrainer worden bij Chelsea! Dat is iig wat naar de Engelse media gelekt is vorige week.

Superkeeper voor eredivisiebegrippen. Veel succes vitessenaren. Weet nog goed dat ik altijd heel blij met hem was toen hij op goal stond bij ons aller Benfica!

Oh dacht vanwege push bericht Ronaldo.

Dat ze een doelman nodig hebben, staat vast. Maar waarom in vredesnaam iemand van 35 jaar die al lang niet actief is geweest? Buiten dat zal hij denk nog een dik salaris krijgen. Ik vind Vitesse goed bezig op de markt, maar deze aankoop snap ik niet .

6 juli 2018 om 16:46

Ben ik helemaal mee eens. Is er dan geen talentvolle keeper uit de jeugd ofzo die kan worden doorgeschoven vraag ik mij dan af

6 juli 2018 om 16:50

Komt op leenbasis over van Chelsea, Vitesse betaalt zijn salaris maar deels. Jeroen Houwen gaat een jaar weg, zal Pasveer de nummer 2 worden. Al met al had ik liever Unnerstall gezien ....

6 juli 2018 om 16:54

Dat is Houwen, maar die is nog niet goed genoeg bevonden. Een jaar verhuren zal hem goed doen.

6 juli 2018 om 18:31

@VitessA1
Ook enig idee waar Houwen dan zou komen te spelen? Ik lees van alles over inkomende transfers, maar nog geen woord over Houwen

6 juli 2018 om 16:49

Ik snap de gedachte gang van Vitesse hierin wel, Pasveer is ongeschikt, houwen wil Vitesse voor 1 jaar verhuren. Met deze nieuwe keeper heb je iemand die ervaring en rust brengt in de verdediging waardoor houwen lekker jaartje kan doorgroeien ok volgend jaar eerste keeper bij Vitesse te worden. Ter overbrugging voor dit seizoen is het prima. Qua salaris betreft zou Chelsea een groot deel op zich nemen.

6 juli 2018 om 16:53

Chelsea heeft deze Eduardo van de week een nieuw contract gegeven, anders was hij transfervrij. Denk dat Chelsea een groot deel van het salaris op zich neemt en dat het een soort cadeautje is van Abramovich aan Slutsky. Eduardo was namelijk al weg bij Chelsea totdat Vitesse een nieuwe keeper nodig had. Op deze manier kan Vitesse toch een keeper contracteren die eigenlijk te duur is.

Houwen kunnen ze nu verhuren, zodat hij zich kan ontwikkelen. Hopelijk staat Houwen er dan volgend jaar. Pasveer blijft tweede keeper.

ik weet niet of je nou zo blij moet zijn met gehuurde spelers

6 juli 2018 om 16:55

2 hele spelers geleend in de selectie, wat een schande hé.....

6 juli 2018 om 18:30

@DannyMeijer

Mason Mount

6 juli 2018 om 23:36

Mason mount vergeten @DannyMeijer??

Ja sorry hoor maar ik was als Vitesse zijnde naar Groningen gegaan om Padt op te halen. Ben wel blij dat hij alsnog heeft bijgetekend in Groningen.dit is 1jaar en je moet weer zoeken.

6 juli 2018 om 16:54

Padt was helaas niet te betalen.. Volgend jaar is de bedoeling dat Jeroen Houwen uit de eigen jeugd eerste keeper wordt. Dus de zoektocht is (als het goed is) al voorbij

6 juli 2018 om 17:22

Had maar een 1 jarig contract meer. Volgend jaar dus ook niet. Dus hopen wat je zegt met Houwen voor Vitesse.

Is Vitesse van plan om kampioen te worden? Mag hopen dat ze ook Nederlanders halen.

6 juli 2018 om 16:56

Ik hoop vooral dat ze kwalitatief sterke spelers halen.. Nederlanders of buitenlanders maakt daarin weinig uit. Paar dagen geleden Doekhi nog overgenomen van jong Ajax, Nederlandse verdediger

6 juli 2018 om 16:56

Het valt nog wel mee met de buitenlandse spelers. Bij Ajax, Fortuna, Willem II en PSV staan volgens Transfermarkt.nl meer buitenlanders onder contract, maar daar hoor je eigenlijk niemand over.

6 juli 2018 om 16:57

Verklaar je nader. Staan zodadelijk net zoveel Nederlanders in als bij Ajax en PSV hoor. Bovendien werd PSV kampioen met Guardado, Isimat, Arias, Moreno, Lozano etc

6 juli 2018 om 17:02

Dat hebben ze vorig jaar al gedaan

6 juli 2018 om 18:10

Wat is er toch altijd mis met buitenlanders? Jammer dat Nederland zo veel onderhuids racisme heeft, ben blij dat ik al een tijdje vertrokken ben. Ik heb 30+ mensen in dienst over de hele wereld, en het zal me echt worst wezen waar ze vandaan komen. Als ze hun werk maar goed doen. Komt er iemand op z'n CV zetten dat ie Hollander is krijgt ie van mij een lolly en mag ie verder zoeken.

6 juli 2018 om 18:25

En heb je ook nog een bepaalde onderbouwing voor het feit dat er Nederlanders gehaald moeten worden? Of moeten we het hiermee doen?

6 juli 2018 om 18:56

Ik denk dat hij wellicht probeert te zeggen dat Vitesse spelers uit onze eigen competitie moet strikken, in plaats van een nieuw vreemdelingenlegioen waar meestal niks uit komt? Als hij dit bedoelde kan ik het nog begrijpen, anders niet.

6 juli 2018 om 22:12

En welke alternatieven had Vitesse dan uit de Nederlandse competitie moeten halen?
Ik ben benieuwd welke spelers dat dan zijn.
Er zijn meerdere spelers transfervrij gehaald en maar voor enkele spelers een transfersom betaald. Voor welke spelers had Vitesse moeten gaan en hetzelfde kunnen uitgeven?

Vreemd om een pushbericht te ontvangen, als NEC supporter, dat Vitesse een nieuwe doelman huurt. Waar het pushbericht dat Kvida van Zwolle naar NEC gaat?

6 juli 2018 om 17:04

Komt omdat Vitesse natuurlijk veel interessanter is om te volgen

6 juli 2018 om 18:27

Hahahaha beetje jammer inderdaad. Het beste kun je push berichten gewoon uitzetten. Ik kreeg zelden berichten over Vitesse, maar o wee als Ronaldo een scheet liet...

6 juli 2018 om 18:58

Die push berichten van VZ zijn ook om te janken. Evenals een gerucht dat Blind wellicht naar Ajax terugkeert. Als hij nou daadwerkelijk terugkeert en heeft getekend, prima stuur een berichtje. Maar geruchten? Als Messi zometeen z'n baard bijwerkt voor de spiegel zal ik om 3 uur snachts ook wel weer een berichtje krijgen..

7 juli 2018 om 08:54

Dat is een hint dat je fan bent van de verkeerde Gelderse club...

nu Mount en Golovin nog en Vitesse doet mee om de titel

6 juli 2018 om 17:15

Haha als die komen wel ja.. maar geloof er niets van helaas 😄

6 juli 2018 om 18:28

Ik droom met je mee

6 juli 2018 om 23:40

😂😂😂 hoe geweldig zou dat zijn! Ik zeg kampioen en Europa league winnaar. Nee ik zie het graag gebeuren dat ze beide komen maar dat lijkt me niet 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren