Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent van Pasveer ambitieus: ‘De beslissing was ook zo genomen’

Laatste update:

Vitesse heeft met Eduardo Dos Reis Carvalho, kortweg Eduardo, de gewenste ervaren doelman in huis gehaald. De huurling van Chelsea heeft een missie bij de Arnhemmers, zo vertelt de 36-voudig international van Portugal in een interview met de Gelderlander: “Wij moeten de groepsfase van de Europa League bereiken.”

De 35-jarige doelman, die in 2016 met de nationale ploeg van Portugal het EK won, moet bij Vitesse vooral de concurrentiestrijd aangaan met Remko Pasveer. “Ik was reserve bij Chelsea. Maar ik heb natuurlijk wel onder weerstand getraind. En ik heb ook wel wat vlieguren gemaakt. Dat ritme is er snel weer. Daarvan ben ik overtuigd”, aldus Eduardo, die stelt dat de verhalen die hij hoorde over Vitesse goed waren.

“De beslissing was ook zo genomen. Ik hoop mijn ervaring over te kunnen brengen op de groep. De Europa League is heel erg belangrijk voor de club. We moeten er snel staan.” Vitesse begint op 26 juli aan de Europese campagne, aangezien dan de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League op het programma staat.

Verwacht jij dat Vitesse de groepsfase van de Europa League haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb goed nieuws voor je Eduardo. Je hebt geen concurrentie. Pasveer bakt er heel weinig van. Je gaat sowieso spelen.

Ben zelf Ajacied, maar ben echt wel benieuwd naar de Eredivisie komend seizoen.

Ajax is lekker actief bezig en heeft met o.a Tadic een hele goede speler binnengehaald, terwijl er een kans bestaat dat Blind terug zal keren, hopelijk weet PSV Lozano nog minimaal 1 seizoen te behouden, Vitesse heeft er met Slutsky een trainer bij die in het verleden echt wel wat gepresteerd heeft (met name bij Cska Moskou) en misschien (met nadruk op misschien) dat Vitesse er met de connecties van Slutsky en de samenwerking met Vitesse een goede speler op huurbasis erbij krijgt, met Golovin.

Wat ik mezelf overigens wel afvraag: Vitesse haalt Slutsky nu binnen en dat is in principe een trainer die (met name in Rusland) toch best hoog aangeschreven staat. Hadden ze dan misschien niet een poging kunnen wagen voor Peter Bosz?

En nee, ik heb zelf niets tegen de komst van Slutsky en als Ajacied en neutrale kijker vind ik het zelfs gewoon fantastisch dat Slutsky voor Vitesse heeft gekozen en ik denk dat Vitesse met Slutsky echt een hele goede trainer binnen heeft gehaald, waarvan ik denk dat hij met Vitesse aankomend seizoen best zal verrassen in de Eredivisie.

8 juli 2018 om 18:33

Ik snap niet wat je dan bedoelt met je opmerking over bosz. Je vind Slutsky een goede trainer en fantastische aanstelling, maar toch hadden ze Bosz moeten halen?

Ik denk dat als Ajax Blind weet te halen en verder alleen Ziyech nog vertrekt ze absoluut kampioenskandidaat nummer 1 zijn. Als het dan niet lukt is het exit van der Sar en Overmars.

8 juli 2018 om 18:51

Die snap ik niet helemaal. Als ze zo’n goede selectie bij elkaar hebben gekregen is het toch de verantwoordelijkheid van de coach. Niet van Overmars en Van der Sar?

8 juli 2018 om 18:57

@ Thejigsaw,

Ik schrijf nergens dat Vitesse Bosz moest terughalen en ik schrijf ook nergens dat ik Slutsky geen goede trainer vind. Dat maak jij ervan.

Ik probeerde meer richting de vraag te gaan of Bosz ook een optie voor Vitesse zou zijn, aangezien Slutsky in Rusland best hoog aangeschreven staat als trainer, een beetje vergelijkbaar met de positie die Bosz hier in Nederland heeft en ik probeerde dan af te vragen of Bosz dan ook zo haalbaar voor Vitesse zou zijn, als Slutsky?

8 juli 2018 om 19:17

Volgens mij zeg ik ook dat je Slutsky een goede trainer vindt. Ik vraag me gewoon af waarom je over Bosz begint als je zelf aangeeft dat Slutsky een fantastische trainer is.

@steeck, klopt. Maar zo veel geld uitgeven en dan geen kampioen worden kan 2 dingen betekenen: 1. Niet de juiste trainer, verantwoordelijkheid van het bestuur. 2. Geld verkeerd besteed, ook verantwoordelijkheid van het bestuur. Dus Overmars en vd Sar zijn sowieso (mede) verantwoordlijk als het nu niet lukt

8 juli 2018 om 19:28

Ajax moet Overmars ten alle tijden behouden. Ik heb zo het idee dat er verkopend geen betere TD dan hem is, als je zo die bedragen ziet die Ajax incasseert. Sinds Overmars er loopt, 6 jaar als ik het goed heb, is er voor meer dan €270 miljoen binnen gekomen

En ook qua aankopen is Overmars de laatste jaren flink op dreef. Die moet Ajax proberen te behouden.

Het aanstellen van trainers gaat alleen niet van een leien dakje daar. Bosz bleek een geniale zet maar Keizer en, vooralsnog, ook Ten Hag zijn niet de trainers die Ajax succes gaan opleveren.

8 juli 2018 om 22:24

Dit is een Vitesse topic, en toch weten jullie het om te draaien in een Ajax topic.
Opbokken jullie ga lekker op het eigen forum ouwewijfen.

8 juli 2018 om 23:31

Grr ik zie zelfs de namen Ajax, PSV én AZ voorbij komen, en dat in een Vitesse topic, jij moet nu wel heel boos zijn Pietertje! Hahah even serieus, Rochester geeft gewoon een lange goede onderbouwde comment over de sterkte van de ED komend jaar en noemt daarin, buiten Vitesse nog enkele clubs. Niemand 'draait het om naar een Ajax topic', er is gewoon een normale discussie gaande die grotendeels over Slutsky en Vitesse gaat. En dan kom jij met je off topic reactie klagen over Ajax, jammer van je blumpkin. OT: natuurlijk een keurige aankoop van Vitesse deze Portugese doelman, een berg aan ervaring en die zal Pasveer met 2 vingers in z'n neus uit de basis spelen, goede versterking Arnhemmers!

Vitesse zal heel veel mazzel met de loting moeten hebben willen ze de groepsfase halen. Laten we wel wezen, Vitesse zou volgens mij de eerste Nederlandse club zijn dat via de voorrondes doorstoot naar de groepsfase.

Er is geen aanleiding om te denken dat het nu ineens anders zal zijn. Mede dankzij de ongeplaatste status vanaf de 3e voorronde vliegt Vitesse er altijd uit tegen ploegen zoals in het verleden Anzhi of Southampton. Die hebben het vierdubbele budget als wat Vitesse heeft.

8 juli 2018 om 18:42

AZ haalt het bijna altijd.

8 juli 2018 om 23:22

Geef mij ook even zo'n glazen bol want je bent wel heel erg zeker van je zaak

9 juli 2018 om 12:17

Volgens mij is de groepsfase halen door een winnaar van de playoffs pas 1x gebeurd sinds het inwisselen van de Uefa Cup voor de Europa League:

2009/2010: FC Utrecht (12 wedstrijden, groepsfase)
2010/2011: ADO Den Haag (4 wedstrijden, derde voorronde)
2011/2012: Vitesse (4 wedstrijden, derde voorronde)
2012/2013: FC Utrecht (2 wedstrijden, tweede voorronde)
2013/2014: FC Groningen (2 wedstrijden, tweede voorronde)
2014/2015: Vitesse (2 wedstrijden, derdevoorronde)
2015/2016: Heracles Almelo (2 wedstrijden, tweede voorronde)
2016/2017: FC Utrecht (6 wedstrijden, play-offronde)

De loting is over het algemeen vrij zwaar voor Nederlandse clubs in de laatste fase van de voorrondes. Zoals hierboven vermeldt heeft AZ het wel vaker gehaald maar die stroomden ook later in en hadden dus een kortere route naar de groepsfase.

Vitesse is volop actief op de transfermarkt en zeker niet met de minste spelers.
Dat in combinatie met een, in mijn ogen, uitstekende trainer kan Vitesse nog wel eens voor een daverende verrassing zorgen dit seizoen.

Laten we allemaal, of je nou voor Ajax of NEC ben, hopen dat Vitesse de groepsfase van de EL haalt en misschien zelfs nog weet te overwinteren ook. Dat zou fantastisch zijn voor het Nederlands voetbal en dat heeft absolute prioriteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren