Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse hoopt op 'mirakel': 'Als er iemand veeleisend is, dan ben ik dat'

Laatste update:

Er is maar een ploeg die na de winterstop beter presteerde dan Vitesse en dat is landskampioen PSV. Toch dreigt het seizoen van de Arnhemmers nog even verlengd te worden: Vitesse kan nog derde worden, maar heeft daar 'een mirakel' voor nodig, weet aanvoerder Guram Kashia.

Met nog een wedstrijd te gaan heeft Vitesse twee punten minder dan Feyenoord én AZ. De ploeg van Peter Bosz kan dus alleen nog derde worden wanneer het zelf weet te winnen van FC Utrecht en Feyenoord en AZ allebei een misstap begaan. Feyenoord gaat op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl AZ naar Excelsior moet.

Bosz vindt dat Vitesse al het hele jaar goed voetbalt, maar zijn ploeg had zich eerder moeten belonen. "Wij gaan altijd voor de winst", zegt de coach in De Telegraaf, "dus als er iemand veeleisend is, dan ben ik dat wel. We zien vanmiddag na afloop wel waar we staan."

Welke ploeg eindigt als derde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AZ gaat uit naar Excelsior, dat is wel vaker miraculeus geëindigd terwijl er drie ploegen voor een plek streden.

17 mei 2015 om 08:42

Ik ben zelf AZ supporter maar ik denk dat Feyenoord gelijk speelt, AZ wint en Vitesse ook wint dus dan gaat AZ alsnog door.

17 mei 2015 om 08:48

Ik als Vitesse supporter denk ook dat AZ er met de derde plek vandoor gaat. Zie Feyenoord wel punten verspelen bij PEC. Maar AZ wint eenvoudig bij Excelsior. Al hopen we natuurlijk van niet ;-)

Ben er ook bang voor dat Feyenoord die derde plek niet gaat pakken.
Of er moet een mirakel gebeuren.
Verliezen van Vitesse is geen schande maar die weken ervoor was ook al niks.
Over verdienen wil ik het niet hebben als je derde word heb je het verdiend net zoals een andere plek.
Zowel Feyenoord als Vitesse verloren veel punten aan het begin van het seizoen en az is met van der Brom prima gaan draaien.

Word een spannende ronde iig

17 mei 2015 om 13:23

Az wint niet van excelsior feyenoord verliest niet van zwolle en vitesse wint niet van utrecht dus stand blijf...fey 3 az 4 vit 5

Naja Excelsior-AZ is weleens eerder verkeerd afgelopen voor AZ op de laatste speeldag...

On: ik denk inderdaad ook dat AZ er vandoor gaat met de 3e plek. Vitesse heeft het gewoon slecht gedaan in het begin, en Feyenoord verpest het voor zichzelf de afgelopen laatste weken

PEC wint van Feyenoord, Excelsior wint van AZ, Vitesse gaat rechtstreeks Europa in

17 mei 2015 om 12:58

Of alledrie verliezen en Feyenoord gaat dan alsnog Europa in 😁

Het wonder van Arnhem?

Kan zo maar gebeuren hoor, Excelsior gebeuren rare dingen op dat kunstgras en Feyenoord is uit vorm en moet ook op kunstgras bij Pec.

Ik herinner me nog dat AZ een paar jaar terug alleen maar even hoefde te winnen van Excelsior, en dan zouden ze kampioen worden. Alles is mogelijk...

Feyenoord wordt derde,waarom?,ik ga puur op mijn gevoel af.
Maar ja het gevoel zeg ook niks.
Heb wel eens gevoel dat het begon te regenen dat het toch nog droog blijfde.

17 mei 2015 om 10:36

feyenoord en az spelen uit op kunstgras hooguit gelijk. Vitesse zal thuis winnen en daarmee terecht derde worden. Heeft vaak met pech punten verspeeld, dus een gelukje is wel op z'n plaats.

17 mei 2015 om 11:10

Wat een mooie dag voor de voetballiefhebber! Dit is waarom we zo van het spelletje houden, spanning, emoties, alle ingrediënten aanwezig! Ik hoop en denk ook dat mijn cluppie het gaat redden. Feyenoord verliest, az gelijk en wij gaan winnen!!!!!

17 mei 2015 om 12:35

Ik lees meestal makkelijk over typfouten enzo heen, maar blijfde? Dat gaat wel heel ver. Denk trouwens dat Feyenoord het niet zo ver laat koken dat ze Play-offs moeten spelen, maar je weet het nooit natuurlijk..

Ik gun het Vitesse wel zou mooi zijn als ze nog 3de worden.

17 mei 2015 om 12:55

Thanks, de spanning begint echt te komen nu.

Het enige waar ik om vroeg in de winterstop was inzet van de spelers, en als je nu kijkt zie je dat de spelers voor elkaar door het vuur gaan. Ik ben trots op mijn club, wat er ook gebeurt vandaag ik ben en blijf trots op het team.

Ik denk dat over een heel seizoen die 3e plaats voor Vitesse het meest verdiend is. 2e seizoenshelft van plek 14( wat echt nergens op sloeg) naar plek 3. Het zou een unieke prestatie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren