Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse doet opnieuw zaken met Chelsea en krijgt beschikking over toptalent’

Laatste update:

Vitesse lijkt zich binnen afzienbare tijd te gaan versterken met Mason Mount. De achttienjarige aanvallende middenvelder zal aankomend seizoen volgens the Sun door de Arnhemmers gehuurd worden van Chelsea. Mount zou na Thomas Bruns en Thulani Serero de derde zomerse versterking voor Vitesse zijn.

Mount staat te boek als groot talent in Engeland en verlengde onlangs zijn contract bij Chelsea tot de zomer van 2021. Hij debuteerde door de moordende concurrentie nog niet in het hoogste keurkorps van the Blues, maar maakte afgelopen seizoen wel grote indruk in het elftal voor spelers tot achttien jaar, dat met Mount in de gelederen beslag wist te leggen op de dubbel. De middenvelder speelt al sinds zijn zesde bij Chelsea en werd de afgelopen voetbaljaargang uitgeroepen tot 'Chelsea Academy Speler van het Jaar'.

Het zou niet de eerste keer in de recente historie zijn dat Vitesse zaken doet met Chelsea. Eerder huurde de Eredivisionist onder anderen Nemanja Matic, Dominic Solanke en Bertrand Traoré al van de Engelse grootmacht.

Denk jij dat Mason Mount een versterking zou zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd. De huurlingen van Chelsea blijven me toch positief verassen. Aan de ene kant jammer voor Vitesse ivm transfergeld maar aan de andere kant hebben ze wel mooie pareltjes bij hun club rondlopen zo.

Hiermee kom je Europees niet ver mee tenzij hij meteen zijn draai vindt. Hopelijk dat ze ook nog een wat meer ervaren spits weten te strikken.

18 juni 2017 om 18:12

Dat zou toch voor bijna elke nieuwe speler gelden of je nu huurt of koopt.

18 juni 2017 om 22:04

Wat voor kaliber speler verwacht jij dat Vitesse dan wel aan kan trekken? Baker-achtig talent die parel van de academy is lijkt me prima. Al is het maar in roulatiesysteem met foor, Vako, Serero en Bruns
En ervaren spits: ervaren spits die je gegarandeerd verder gaat helpen in Europa kunnen we allemaal niet betalen in de eredivisie. (ajax heeft in die zin ook gewoon mazzel gehad met Dolberg).
Dus dan heb je 3 opties:
1: oudere speler die binding met de club heeft en terug wil komen en bereid is daarvoor financieel flink in te leveren
2: toptalent waar je mazzel mee kunt hebben
3: uitgerangeerde middenklasser.
Nou optie 1 is voor een club uit de traditionele top 3 iets makkelijker dan voor Vitesse. Eigenlijk was Ricky vW de enige mogelijkheid daarin, en die is nu weg.
Optie 2 hebben we via Chelsea eb met Zhang op de bank mogelijkheden voor.
Optie 3 moet je niet willen. Ik zag heel even ergens Vleminckx voorbij komen via officiã«le clubkanalen, maar dat werd snel ingetrokken. Hoop dat dergelijk niveau niet komt. Zeker niet hij als echte nec'er

18 juni 2017 om 22:19

Kleine toevoeging: Ajax kan natuurlijk wel spits kopen, maar dat kaliber wil niet naar Vitesse, los van financieel plaatje

18 juni 2017 om 22:54

Een Christian Santos zou toch geen slecht idee zijn. Dan heb je 2 spitsen die met elkaar concurreren.

Ben benieuwd voor het aankomende seizoen. Als deze man komt is er ook nog Foor en Baker op die positie.
Vitesse moet eerder even een stabiele spits zoeken.

18 juni 2017 om 17:54

Baker is weer terug naar Chelsea.

18 juni 2017 om 18:30

Bedoelt denk ik vako ipv baker. En Bruns zou ook nog op die positie kunnen spelen.

18 juni 2017 om 18:47

Vako, Bruns, Serero, Nakamba, Mount, Osman en Foor zijn voorlopig de namen voor het middenveld. Neem aan dat daar nog wel wat bij komt

18 juni 2017 om 20:31

Foor moeten we denk ik niet meer zien als middenvelder. Die zal toch voornamelijk als linksbuiten gaan spelen.

18 juni 2017 om 20:45

Als aanvallend middenvelder achter de spits toch nog wel?

18 juni 2017 om 22:22

@adpraat
Foor zal zeker nog wel als 10-achtig ingezet worden. Op een of andere manier is Fräser wel fan van hem op die positie. Op papier was nathan vaak op die plek, maar ze wisselden ook vaak van positie tijdens de wedstrijd

18 juni 2017 om 22:26

Zelden zoveel onrealistische targets in 1 reactie gelezen. Spelers als Rahman en bovenal Christensen zijn totaal onhaalbaar.

18 juni 2017 om 22:36

Rashica heeft al bijgetekend, maar neemt niet weg dat hij nog steeds verkocht zou kunnen worden.
Kruiswijk LB vind ik nog best oké.
Maar we hebben op RB helemaal niemand. Daar moeten er gewoon 2 voor komen. En daarna hebben we het pas over Miazga terug of andere.
Middenvelders komt wel goed. Hopen dat Nakamba blijft

18 juni 2017 om 22:48

Je hebt Lelieveld als rechtsback. Kan prima achter die Iraniër die naar verluidt aan wordt getrokken.

In een ideale wereld zou het mooi zijn als ze Kalas zouden kunnen overnemen van Chelsea, maar die zal helaas te duur zijn.

19 juni 2017 om 07:23

Ik lees een wensenlijstje met een keeper, 3 verdedigers, een middenvelder, 2 vleugelspelers en waarschijnlijk nog een spits?
Met zoveel wensen zou ik je bijna adviseren 'gewoon' fan te worden van een andere club in Nederland. Dat is sneller gerealiseerd

Uhm.in engeland spelen ze de pannen van de dak.hier stuiten ze tegen de nederlandse school word het het ineens ander koek let maar op.

Milfloverr,

Kadioglu is inderdaad een mooie investering voor de toekomst, maar zal wel te duur zijn en de concurrentie met meer mogelijkheden wil hem ook dus dat zal hem wel niet worden tenzij hij zelf heel graag wil.
Of Mount aan spelen toekomt dat moet ik ook nog gaan zien, wie weet heeft hij hetzelfde niveau of beter dan dat van Baker.
Voor RB zijn ze bezig met een iranier/irakees.
Nieuwe LB komt er volgens mij niet aan omdat we daar al 2 spelers voor hebben, helaas inderdaad niet van het gewenste niveau. Maar wie weet dat ze toch nog een LB gaan halen als Fraser besluit om Buttner om te toveren tot links buiten want een voorzet heeft ie wel.
Nakamba gaat denk ik wel weg nu je met Serrero en Bruns 2 bikkelaars hebt en met de transfersom mogen ze hopelijk nog wat.
Hopelijk blijft Miazga en Nathan mag inderdaad weg.
De enige waarvan ik nog hoop dat die komt is Tammy Abrahams voor de spits en als 2e keeper zou ik Filip Kurto halen die transfervrij is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren