Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vitesse bevestigt tweede aanwinst met komst van Zwitsers jeugdinternational

Laatste update:

Vitesse heeft de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De club heeft zich dinsdag versterkt met Toni Domgjoni, zo maken de Arnhemmers bekend via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Zürich en tekent bij Vitesse een contract voor drie seizoenen. Bovendien heeft de nummer vier van de Eredivisie een optie voor nog een extra seizoen in het contract laten opnemen.

Domgjoni komt uit de jeugdopleiding van Zürich en was de afgelopen drie jaar een van de dragende krachten bij de club, die dit seizoen op de achtste plek eindigde in de Zwitserse competitie. De middenvelder, die volgens Transfermarkt een waarde van anderhalf miljoen euro vertegenwoordigt, kwam tot 121 officiële duels voor Zürich, waarin hij 7 keer scoorde en 9 assists gaf.

Domgjoni doorliep diverse Zwiterse nationale jeugdelftallen, maar kwam nog niet in aanmerking voor een debuut in de hoofdmacht. Wel was hij in maart actief met Jong Zwitserland op het EK Onder-21, waar hij drie keer een basisplek had. De Zwiterse beloften werden derde in de poule achter Portugal en Kroatië en zijn daarmee uitgeschakeld.

Vitesse nam overigens eerder doelman Daan Reiziger transfervrij over van Ajax en Domgjoni is dan ook de tweede aanwinst van de club. Verder verzekerden de Arnhemmers zich van een tweede seizoen van Jacob Rasmussen bij de club. De 23-jarige centrumverdediger maakte dit seizoen een uitstekende indruk in het GelreDome en wordt een extra seizoen gehuurd van Fiorentina. Vitesse ziet keeper Remko Pasveer komende zomer naar transfervrij naar Ajax vertrekken en neemt ook afscheid van Thomas Bruns, wiens aflopende contract niet wordt verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zat eraan te komen al. Wel blij mee en vlgm een prima speler die je gratis binnen kan halen en ook nog wat waarde vertegenwoordigt (1,5 miljoen volgens transfermarkt). Er gaan ook al dagen wat geruchten dat Vitesse Max Meyer transfervrij wil binnen halen. Dat lijkt me nou echt een goede versterking die er ook in Europa gelijk zou kunnen staan.

25 mei 2021 om 17:57

Die Meyer die destijds van Schalke naar de hele Europese top kon, maar verassend naar Crystal palace trok?

25 mei 2021 om 19:45

Ja over die jongen hebben we het idd. Altijd lastig in te schatten hoe serieus zou gerucht is maar meerdere mensen hadden het erover. Zou denk ik wel een aanwinst zijn voor de hele Eredivisie. Hij kost kwa transfersom niks dus dat geld kan je in zijn saris steken, hij moet het alleen nog zelf willen maar ik denk dat als je kijkt naar hoe bijvoorbeeld Tannane en Bazoer hun carrière echt weer op de rit hebben gekregen na op een dood punt te zijn beland (waar Meyer nu ook zit) zou het zomaar eens kunnen. Ik zou hem in ieder geval volgend jaar graag in Arnhem zien voetballen!

25 mei 2021 om 17:58

Max Meyes zou echt te gek zijn. Was vroeger een toptalent, maar niet doorgebroken in de PL?

25 mei 2021 om 18:07

Serieus? Wat is die dan afgetakelt. Was zo n 6 jaar geleden het talent in duitsland. Zie dat hij nog geen 2 handen aan volle wedstrijden heeft gespeelt bij Koln (qua speelminuten) en daarvoor ook uit de gratie was geraakt bij Palace. Zou toch wat zijn als Vitesse hem zou kunnen halen, al is het al qua naam.

25 mei 2021 om 18:07

Weet je dat zeker? Want Meyer pakte een vorstelijk salaris bij Palace, zit nu bij Koln. Als hij interesse heeft en Vitesse kan hem betalen zou ik hem gelijk tekenen. Bij Schalke een prima voetballer, sindsdien wel afgetakeld maar voor Eredivisie geweldig.

25 mei 2021 om 19:09

@eltwan zo wat een stunt zou dat zijn ala Max aangetrokken wordt. Wel voordeel van Duitse clubs dat Spelers als deze Max Meyer, Gotze en Max naar Nederland komen. Wel een toevoeging voor de competitie.

Domgjoni, best wel een flexibele verdedigende middenvelder die balvast is, een aardige conditietank heeft en wel fraai snel kan draaien. Niet te groot, niet te klein, maar gewoon gemiddeld. Ben benieuwd of die zal imponeren.

Prima aanwinst. Wel weinig goals voor zoveel wedstrijden.

25 mei 2021 om 18:41

Ik woon in Zwitserland en heb hem vaak zien spelen. Ik denk dat hij als vervanger van Tannane gehaald is. Aardige speler, goede trap, mist alleen nog wel eens het overzicht in de eindfase (beetje vaak uit op eigen succes). Dat verklaart dat aantal doelpunten nog wel wat omhoog kan.

25 mei 2021 om 19:42

Als ik een beetje zo lees en zijn interview zie op de kanalen van Vitesse lijkt het meer een centrale middenvelder. Een soort schakel tussen verdediging en aanvallend middenveld, maar hij is dus aanvallender ingesteld dan dat? Meer richting nummer 10?

Ik vind het altijd sneu dat niet-kapitaalkrachtige clubs altijd bezuinigen op contractjaren. Bij een driejarig contract heb ik het idee dat een voetballer die gedurende het seizoen groeit sterk staat tov de club. Bryan Linssen is gehaald voor €1,2m en is na drie jaar transfervrij naar Feyenoord gegaan. Ik snap dat je geen vijfjarig contract uitdeelt, want bij een flop zit je er een halve decennium aan vast. Driejaar plus optie voor één of twee extra jaar. Mocht iemand pieken, dan kun je ook een transfersom eisen.

Ik hoop zo erg dat clubs het Ajax model kunnen kopiëren in Nederland waarbij er reserves zijn en risico
‘S niet meteen een bedreiging zijn voor het voortbestaan.

25 mei 2021 om 19:11

@ultimate ik snap je punt, alleen niet iedereen in interessant om gekocht te worden. Bij Linssen was er al amper belangstelling ondanks zijn vrije status. Als Vitesse nog een optie had, speelde hij nog gewoon daar. Als een speler echt interessant genoeg is, dan komen clubs wel. Zie nu met Bazoer. Voor dat kwaliteit gaat gewoon betaald worden.

25 mei 2021 om 19:57

Ik vraag me eerlijk gezegd af of Vitesse bezuinigt op contractjaren. Hebben 3 jaar met een optie voor een vierde, wat prima is. Vitesse wil spelers aantrekken die ze vooruit gaan helpen, maar de goede spelers willen ook stappen maken. Een (op papier) 4 jarig contract voor een 22-jarige speler is natuurlijk niet heel gek.

Over de risico's. Ik zou graag de risico's kunnen nemen die Ajax neemt, maar helaas heeft Vitesse dat geld niet en zelfs als Vitesse budget heeft is het niet eenzelfde vorm van risico nemen. Wij kunnen niet klaiber halen als backup voor 5 miljoen. Dat zou voor ons een grote aankoop zijn echt.

Mooi nieuws. Lijkt me een prima aanwinst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren