Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse beducht: ‘Natuurlijk zal Nederland over deze wedstrijd gaan praten’

Laatste update:

De strijd om de landstitel wordt dinsdagavond weer hervat, wanneer Ajax voor eigen publiek aantreedt tegen Vitesse. De bezoekers uit Arnhem putten moed uit recente krakers tegen Feyenoord (1-1), AZ (2-2) en PSV (3-3), zo blijkt uit de woorden van Leonid Slutsky. De trainer laat op de clubsite van Vitesse weten vertrouwen te hebben in een goed resultaat, al benadrukt hij het belang van gedisciplineerd voetbal.

"Ajax kan in de race om de titel niks meer laten liggen", weet Slutsky. "Wij hebben een hoog niveau laten zien in de wedstrijden tegen PSV, Feyenoord en AZ. Ajax wordt voor ons de volgende test. Ook in onze verloren thuiswedstrijd kregen we de kansen", refereert de trainer aan de 0-4 nederlaag in september. "We moeten goed voor de dag komen en ons maximale niveau halen, dan liggen er kansen."

"We hebben PSV een pas op de plaats laten maken, dus we hebben laten zien dat we het kunnen. Wie weet lukt dat tegen Ajax weer, waarom niet?", vraagt de Rus zich af. In gesprek met De Gelderlander voegt Slutsky eraan toe dat Ajax in zijn ogen het best voetballende team van Nederland heeft, en dat zijn ploeg vooral lang stand moet zien te houden. "Ajax heeft thuis dit seizoen alleen verloren van Real Madrid. Dat zegt genoeg."

Vitesse hoopt de titelstrijd dus een nieuwe wending te geven, maar die wens komt vooral voort uit eigen belang. De ploeg van Slutsky staat zesde en is nog niet verzekerd van deelname aan de play-offs. "We moeten voor onszelf winnen", weet clubtopscorer Bryan Linssen. "We willen de play-offs halen en moeten onze plicht doen. Maar natuurlijk zal Nederland over deze wedstrijd gaan praten."

Krijgt Ajax het dinsdag moeilijk met Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Vitesse supporter denk ik gewoon een simpele en ruime overwinning voor Ajax.

22 april 2019 om 14:45

Laten we het hopen, maar laten we vooral hopen dat de overwinning niet teveel energie kost of blessures oplevert. Ajax heeft een druk programma. De punten in het duel met Vitesse zijn het belangrijkste.

22 april 2019 om 15:13

Ik zie ons vrij makkelijk winnen eigenlijk. Ik denk 3/4-1. Mooie test om te kijken of Odegaard wat kan uitrichten en dan kunnen we eventueel een bod bij Madrid uitbrengen.

22 april 2019 om 15:36

Enig idee wat die jongen zou moeten kosten? Ik las al een paar.keer 20+ mln.

22 april 2019 om 15:47

Ik denk dat ze met 14-16 miljoen wel genoegen nemen. Is geen bewezen speler en zou niet weten wie hem wilt hebben buiten Ajax. Geen clubs die 20+ neerleggen tenminste.

Imo de lastigste op papier van de laatste 3. Pijntjes/vermoeidheid zijn grootste gevaar voor Ajax. Hierna 1wk rust voor TH. Besef mag er hopelijk zijn dat Ajax gewoon volgas moet.

22 april 2019 om 14:54

Ik verwacht weer een Odegaard masterclass, net als de laatste weken. Zal achterin op slot moeten zitten bij Ajax.

22 april 2019 om 20:20

Hebben we Benfica, Bayern, Real en Juventus gehad en nu moeten we bang zijn voor de “masterclass” van Odegaard. Don't think so.

22 april 2019 om 21:25

Feyenoord, Heracles en eigenlijk Groningen en PEC gemist. Voetbal werkt niet zo he.

Door te zeggen dat we in de thuiswedstrijd 'ook kansen hadden' is wel echt de meest optimistische blik ooit die je kan hebben. Vanaf de tribune kon ik toch wel degelijk goed zien dat we (vitesse) echt compleet weggetikt en overklast werden. Er werd geprobeerd druk te zetten, maar Ajax speelde daar echt met kinderlijk gemak onderuit, iets waar een Feyenoord en PSV veel meer moeite mee hadden. Nu missen we in de uitwedstrijd ook nog eens Karavaev, onze echte sterkhouder dit seizoen, en heb ik begrepen dat hij vervangen wordt door Bero op rechtsback en we waarschijnlijk met vijf verdedigers gaan spelen. Ik ben hier persoonlijk niet zo'n fan van, want naast dat de kracht van Vitesse echt niet in het verdedigen zit (hier staan gewoon op Kara na eigenlijk onze slechtste spelers), haal je zo ook nog een van de andere solide krachten in je elftallen uit zijn positie door Bero rechtsback op te stellen. Ik zou hem in zo'n wedstrijd altijd op het middenveld laten staan om maar constant het middenveld van Ajax op te laten jagen, in de hoop dat dit zorgt voor zoveel moeilijkheid dat Vitesse lang in de wedstrijd blijft.

Al met al zie ik het zwaar in voor Vitesse en verwacht ik dat Ajax deze wedstrijd gewoon binnen haalt.

Vitesse is dit seizoen zo inconsisent dat het moeilijk is om deze wedstrijd te voorspellen. Als ze met dezelfde vechtlust kunnen spelen als tegen PSV thuis, geef ik ze een kans maar ik denk dat AJAX momenteel te goed is.

Vitesse is zo wisselvallig als de pest. Geen pijl op de trekken. Soms maken ze het topploegen verdomd moeilijk en soms worden ze door een degradatie kandidaat weggespeeld.

Jammer dat Vitesse gehavend is, missen beide backs geloof ik. Desalniettemin zou het leuk zijn als we dezelfde uitslag als vorig seizoen krijgen.

Ik zag toch tegen Groningen een bepaalde frisheid ontbreken bij Ajax. Allemaal net een stapje te laat of de laatste pass die slordig is. Dus het zal een moeilijke pot worden, ook zonder Huntelaar as breekijzer.

Het is ook nog steeds ondanks de verschuivingen een zwaar programma voor Ajax hoor, maar goed het zijn pro's. De week rust na Vitesse moet goed gebruikt gaan worden, hopelijk kunnen ze ervoor het nog een keer opbrengen.

22 april 2019 om 15:52

Itt tot Groningen speelt Vitesse uit, willen ze vooral voetballen en hebben ze zaterdag ook moeten voetballen. Dus vermoeidheid is voor beide teams gelijk. En laten we wel wezen, als Vitesse hetzelfde doet tegen Ajax als tegen PSV, dan heeft Vitesse echt een bagger avond en Ajax een makkie. Het is namelijk niet veel anders dan Excelsior die vroeg druk wilde zetten en echt heel veel ruimte in de rug hadden.

Ödegaard speelt de laatste twee wedstrijden zijn eigen wedstrijd. Natuurlijk is hij de beste speler bij Vitesse op dit moment, maar vergeet hij spelers die er beter voor staan. Als het nou een spits was (die zijn over het algemeen toch wat meer ego voor de goal), maar van een aanvallende middenvelder mag je wel wat meer gogme verwachten. Het blijft natuurlijk een teamsport. Verder verwacht ik juist wel dat Vitesse vanuit de counter gevaarlijk gaat worden. Alhoewel we Karavaev zeker zullen gaan missen. Hopen dat hij snel weer herstelt van zijn hamstring blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren