Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Virgil van Dijk is een Rolls-Royce van een verdediger, ik ben een kiepwagen’

Laatste update:

Liverpool staat momenteel één punt achter koploper Manchester City en the Reds zullen in het restant van het seizoen alles uit de kast moeten trekken om kampioen te worden. Burnley is zondagmiddag de eerstvolgende tegenstander voor de manschappen van Jürgen Klopp en Ashley Barnes belooft dat de titelkandidaat zijn handen vol zal hebben aan the Clarets.

De 29-jarige spits kijkt al uit naar zijn confrontaties met Virgil van Dijk op Anfield: “Hij is een absolute Rolls-Royce van een verdediger en zijn optredens dit seizoen zijn echt geweldig. Hij heeft de kwaliteit om alles er zo makkelijk uit te laten zien, te makkelijk soms wel. Het is alsof hij moeiteloos over het veld glijdt. Hij is snel, sterk, goed in de lucht en hij kan ook nog eens verdedigen”, vertelt Barnes in gesprek met The Sun.

“Soms ziet het zelfs uit alsof hij zich een beetje verveelt, omdat het hem allemaal zo makkelijk afgaat. Zelfs op dit niveau. Er is op dit moment, naar mijn mening, geen betere verdediger op de wereld. Wat ik dan ben als hij een Rolls-Royce is? Een kiepwagen”, glimlacht hij. “Hardwerkend, solide, betrouwbaar, er niet bang voor om mijn handen vies te maken en in staat om ervoor te zorgen dat de klus geklaard wordt.”

“Dit is echt een wedstrijd voor mij en ik kan niet wachten om naar Anfield te gaan. Wij zijn het laatste team dat Liverpool op dit moment tegen wil komen nu ze nog strijden om de titel en iedereen een beetje nerveus begint te worden. We gaan daar heen zonder kapsones en we zullen keihard werken. We vechten voor ons leven aan de andere kant van de ranglijst en zij zullen zondag voor elke bal moeten strijden. We zullen een nachtmerrie zijn voor Liverpool, dat kan ik jullie beloven.” Burnley staat momenteel op de zestiende plaats in de Premier League, vijf punten boven de degradatiestreep.

Denk jij dat Burnley een punt of meer over gaat houden aan zijn bezoek aan Anfield?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

van dijk is als een baas begonnen, ben benieuwd hoe het nu gaat nu het einde van het seizoen nadert en de druk gaat stijgen. hoop dat van dijk het hoofd koel kan houden.wat hoop ik zo dat liverpool kampioen word.

9 maart 2019 om 10:53

Inderdaad! ik ook, ben daarnaast erg benieuwd naar komende woensdag tegen Bayern!

9 maart 2019 om 11:30

"ben benieuwd hoe het nu gaat nu het einde van het seizoen nadert en de druk gaat stijgen. hoop dat van dijk het hoofd koel kan houden."

Nou dat kon je al tegen Everton uit zien verleden week. Virgil was cool en de beste van het team. Vele anderen in het team lieten het juist een beetje afweten. Toen bij het Nederlands Elftal de druk erop stond tegen Duitsland uit (om een ronde verder te komen in de Nations League), was het VVD die de 2-2 maakte. Ik kan wel naar wat foutjes van VVD wijzen (moment tegen Frankrijk uit waarbij Giroud scoorde of de weggegeven penalty tegen City eerder in het seizoen toen hij voor zijn club speelde), maar fouten maakt iedere verdediger wel eens. Tot nu toe heb ik de indruk dat VVD prima het hoofd koel kan houden en daar gaan zowel Liverpool als het Nederlands Elftal nog veel van profiteren. We mogen echt blij zijn met een ijzersterk duo als de Ligt en van Dijk achterin die beide ook leiderschaps kwaliteiten hebben en zich prima presenteren naar buiten toe. Dit is, of kan beter worden (dat is een andere discussie) dan wat we hadden met Frank de Boer en Jaap Stam. Heerlijk.

9 maart 2019 om 14:06

Aan Van Dijk (en de rest van de defensie) zal het in ieder geval niet liggen dat de titel niet gewonnen wordt. Tot nu toe maar 15 goals tegengehad, op 29 wedstrijden. Beter kan je eigenlijk niet verwachten.

ik ben benieuwd of van dijk nog wel te behouden is voor liverpool.
stel dat een real komt met 150m of iets belachelijks?

9 maart 2019 om 11:27

Het is natuurlijk koffiedik kijken, maar ik verwacht dat Van Dijk nog minstens een seizoen blijft om bij Liverpool prijzen te winnen. Als het dan niet lukt, dan zie ik hem wel de keuze maken om naar een andere club (denk enkel Real of Barcelona) te gaan om grotere kans te maken op het winnen van prijzen.

9 maart 2019 om 11:39

Liverpool is zijn eindstation. Hij gaat echt niet weg en ik denk dat barca en Real meer inzetten op iongere verdedigers

9 maart 2019 om 11:42

Liverpool is zijn eindstation. Hij gaat echt niet weg en ik denk dat barca en Real meer inzetten op iongere verdedigers

9 maart 2019 om 11:34

@Oreely: laten ze dan De Ligt ook meteen oppikken. Zou top zijn als deze 2 gasten elke week naast elkaar staan, kunnen we in het Nederlands elftal alleen maar van profiteren!

Nu denk ik alleen niet dat Liverpool hem laat gaan. Weet de financiele situatie van Liverpool niet, maar het lijkt me dat ze niet hoeven te verkopen, zeker niet als ze dit jaar kampioen worden.

Liverpool heeft nog nooit de premier league gewonnen....en ik ben bang dat het wederom niet gaat lukken.

9 maart 2019 om 11:45

Volgens mij hebben ze hem 18x gewonnen maar dat kan aan mij liggen natuurlijk

9 maart 2019 om 11:50

Het heette toentertijd niet de Premier League.

9 maart 2019 om 11:52

Dat is dan knap Isco, 18x in de 26 seizoenen dat de Premier League er is.

9 maart 2019 om 12:21

Dezelfde competitie met een andere naam. Vergelijkbaar met de KKD en de Jupiler League.

9 maart 2019 om 13:16

Dat ligt inderdaad aan jou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren